Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim gruba baslangic kilomu kac yazdiniz berilceee diyete 69.7 basladim ama kacta gruba geldigimi hatirlamiyorum[/QUOTE]

CANIM ben yarın detaylı arama yapıp bakıcam, telefondan geçmişi kolay arayamam.. bulayım hedef ne yazılmış.. daha net ortaya çıkar.. sen hangi tarihlerde gruba katıldığını hayırlıyor musun
Sevil cim ben buldum canim.

afiyet olsun biraz kh olmuş ama güzel yine de
aman o regl ödemi ve şişkinliği var ya daha benim yeni yeni geçiyor bugün 5. gün

afiyet olsun o börekler olmayaydı
Bu gurup ne zamandır birarada kızlar. Ödem atmak için ne yapıyorsunuz. Protein ağırlıklı beslenmek mi sebze ağırlıklı beslenmek mi. Tecrübeleriniz neler.
canım bu senin vücut yapıma göre değişir ama en iyisi dengeli beslenmek

Bu gurup ne zamandır birarada kızlar. Ödem atmak için ne yapıyorsunuz. Protein ağırlıklı beslenmek mi sebze ağırlıklı beslenmek mi. Tecrübeleriniz neler.
Odemi atmanin en guzel ve saglikli yolu bol su icmek canim. Bitki caylari ile destekleyebilirsin. Bir de arkadaslar dukan birasi yapiyorlar onunda faydasini gorduklerini soyluyorlar arkadasim.

Amin canim. Regl siskinligine yesil cayla care bulabiliyorsan ne guzel ama cuma ya kadar beklemez herhalde sevil cim.

Odemi atmanin en guzel ve saglikli yolu bol su icmek canim. Bitki caylari ile destekleyebilirsin. Bir de arkadaslar dukan birasi yapiyorlar onunda faydasini gorduklerini soyluyorlar arkadasim.

Bol su içmeye çalışıyorum birde yeşil çay içiyorum. Dukan birası neymiş onada bakayım

Benim gruba baslangic kilomu kac yazdiniz berilceee diyete 69.7 basladim ama kacta gruba geldigimi hatirlamiyorum
Cigdem cim 69.7 gore hesaplandiginda bana gore mezun olabilmen gerek ama.
69.7 - 55 = 14.7
14.7 ×0.80 = 11.76
69.7 _ 11.76 = 57.94
Bu hesabin neresi yanlis anlamadim.[/QUOTE]
Aynen ben de boyle hesaplamistim 57.o lu birseydi sonuc ormangozlu . belki buraya geldigin ilk kilo farkli canim. Ben de 69.7 yaziyor ya kk prOfilinde onu baz almistim canim. Demekki baslangic kilon farkli

Insallah detoks haftan cok guzel gecer canim

Boregin yanina yesillik ve yogurt ayran gibi birsey yersen aciktirmaz canim daha sonra. Afiyet olsun. Himm borek misss

Baktım şimdi Dukan birası neymiş waooow diyorum çok iyiymiş. İlk fırsatta bende yapcam. Ama tek seferlik değil sanırım Zen71
Badecim ben de bir ara kilo vermem durdugunda yapmistim o hafta maksimum kilomu verdim 2 kusur gitmisti. Hergun dulan birasi icmistim ve sifir ekmek yemistim ve tabi gunde 2 saat spor yapmistim 69 u oyle kirdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…