pazar bugün geç uyandık o yüzden haftaiçi 3 ana öğün yoksaAfiyet olsun canim. ogle yemegin niye yok.
hımm allah acil şifalar versinDoktor verdi canim. Enfeksiyon riskim cok fazla ama enfeksiyona yakalanma yasagim var diye immun sistemi kuvvetlendirecek formunu kullaniyorum. Gida takviyesi yaziyorum ama aslinda yetiskin hasta mamasi.
Benim gruba baslangic kilomu kac yazdinizormangozlu cigdem cim buldum canim nasil hesapladigini
Guruba baslangic kilo-hedef kilon=fark
Fark ×0.80 = mezun olabilecegi %80 sonuc canim
Orn.
100 kilo ile baslayan kisi hedef kilo olarak 80 kilo diye belirtiyse
100 - 80 = 20
20 × 0.80 = 16
100 - 16 = 84 mezun olabilecegi kilo
Sen de sagol canim.Sagol canim. Insallah
Sevil cim ben buldum canim.CANIM ben yarın detaylı arama yapıp bakıcam, telefondan geçmişi kolay arayamam.. bulayım hedef ne yazılmış.. daha net ortaya çıkar.. sen hangi tarihlerde gruba katıldığını hayırlıyor musun
afiyet olsun biraz kh olmuş ama güzel yine deSlm kizlar bugunlu menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2 yumurta yagda. 3 zeytin. 1 dilim kasar
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: izgara tavuk gogsu , salata. Haslanmis patates (1.5 patates kadar filandi galiba)
Ara: 1 kase salatalik tursusu corbasi tavuklu
Aksam(17:30): 1 sandvic
Su: 2.5 lt
Spor: yurudum heryere 6000 adim gosteriyor.
aman o regl ödemi ve şişkinliği var ya daha benim yeni yeni geçiyor bugün 5. günBen de bir şiştim sormayın kızlarım ya.. regle bir hafta kalınca böyle şişiyorum ben..
göbeğim kocaman oldu.. yarın bol bol yeşil çay içmem lazım.. bu hafta regl ödemi görmek istemiyorum tartıda.. zaten detoks listemde geldi.. bakalım etkisi olacak mı Canlarım..
Güzel bir hafta bizim olsun.. tertemiz güzel bir gün olsun..
afiyet olsun o börekler olmayaydıEvet bugünkü menümü bende paylaşayım
Sabah 2 yulaftan krep 2 dilim kızarmış hellim peynir 7 zeytin kahvaltılık sos salçadan yaptım 2 fincan siyah çay
Ara 2 havuçlu top
Kardeşimin isteği üzerine yaptığım böreklerden 3 tane yedim 5 gibi akşam o yüzden yemek yemedim 1 kupa yeşil çay
2 lt su
Bu kadar...
canım bu senin vücut yapıma göre değişir ama en iyisi dengeli beslenmekBu gurup ne zamandır birarada kızlar. Ödem atmak için ne yapıyorsunuz. Protein ağırlıklı beslenmek mi sebze ağırlıklı beslenmek mi. Tecrübeleriniz neler.
Odemi atmanin en guzel ve saglikli yolu bol su icmek canim. Bitki caylari ile destekleyebilirsin. Bir de arkadaslar dukan birasi yapiyorlar onunda faydasini gorduklerini soyluyorlar arkadasim.Bu gurup ne zamandır birarada kızlar. Ödem atmak için ne yapıyorsunuz. Protein ağırlıklı beslenmek mi sebze ağırlıklı beslenmek mi. Tecrübeleriniz neler.
Evet farkindayim 3 ana ogun yaptigini canim ondan sordum. Diyet degisikligi yaptin zannettim.pazar bugün geç uyandık o yüzden haftaiçi 3 ana öğün yoksa
Amin canim. Regl siskinligine yesil cayla care bulabiliyorsan ne guzel ama cuma ya kadar beklemez herhalde sevil cim.Ben de bir şiştim sormayın kızlarım ya.. regle bir hafta kalınca böyle şişiyorum ben..
göbeğim kocaman oldu.. yarın bol bol yeşil çay içmem lazım.. bu hafta regl ödemi görmek istemiyorum tartıda.. zaten detoks listemde geldi.. bakalım etkisi olacak mı Canlarım..
Odemi atmanin en guzel ve saglikli yolu bol su icmek canim. Bitki caylari ile destekleyebilirsin. Bir de arkadaslar dukan birasi yapiyorlar onunda faydasini gorduklerini soyluyorlar arkadasim.
Ben yapmadigim icin tam tarifini bilmiyorum ama oda yesil cayli sodali bir seymis. Yapan arkadaslar tarif verir canim.Bol su içmeye çalışıyorum birde yeşil çay içiyorum. Dukan birası neymiş onada bakayım
Yok canim gun icersin de tuketiyorlar dıBaktım şimdi Dukan birası neymiş waooow diyorum çok iyiymiş. İlk fırsatta bende yapcam. Ama tek seferlik değil sanırımZen71
Cigdem cim 69.7 gore hesaplandiginda bana gore mezun olabilmen gerek ama.Benim gruba baslangic kilomu kac yazdinizberilceee diyete 69.7 basladim ama kacta gruba geldigimi hatirlamiyorum
Insallah detoks haftan cok guzel gecer canimBen de bir şiştim sormayın kızlarım ya.. regle bir hafta kalınca böyle şişiyorum ben..
Polonyada canim. GurbetTeşekkür ederim canım nerede yaşıyorsun
Boregin yanina yesillik ve yogurt ayran gibi birsey yersen aciktirmaz canim daha sonra. Afiyet olsun. Himm borek misssEvet bugünkü menümü bende paylaşayım
Sabah 2 yulaftan krep 2 dilim kızarmış hellim peynir 7 zeytin kahvaltılık sos salçadan yaptım 2 fincan siyah çay
Ara 2 havuçlu top
Kardeşimin isteği üzerine yaptığım böreklerden 3 tane yedim 5 gibi akşam o yüzden yemek yemedim 1 kupa yeşil çay
2 lt su
Bu kadar...
Badecim ben de bir ara kilo vermem durdugunda yapmistim o hafta maksimum kilomu verdim 2 kusur gitmisti. Hergun dulan birasi icmistim ve sifir ekmek yemistim ve tabi gunde 2 saat spor yapmistimBaktım şimdi Dukan birası neymiş waooow diyorum çok iyiymiş. İlk fırsatta bende yapcam. Ama tek seferlik değil sanırımZen71
Sagol canim insallah. Iyi gecelerrYarin guzel bir haftaya baslamamiz umuduyla iyi geceler arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?