Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Diyete başladığım kilo 69.7 cunku ama buraya gelene kadar vermistim zaten birazini ama ben onu hesaba katmadim hata benim oldu sanirim

Yok koruma gibi gittim hafta sonu hep cozutmadim almadim ama vermedim de cumaya kadar 300 grami hallederiz ya bu hafta mezun olurum kesin bu durumda. Hafta sonu iyi yedim ama hep 2 saate yakin spor yaptim ondan almamisim şükür [/QUOTE]
Olsun canim ne guzel iste seni 1 hafta daha gorecegiz buralarda bu hafta zaten 300 gr mi verirsin ve mezuniyettt

okeyy şimdi oldu..

bu arada herkes nerede yahu? kimseleri göremiyorum..
Isteyim canim. Ancak vakit bulup girebildim. Kimse pazartesi bildirimi yapmamis. Ben yapayim
66.5 arti 300 gr.

Insallah cumaya kadar bu arti gidecek ve gelsin eksiiilerr

Diyete başladığım kilo 69.7 cunku ama buraya gelene kadar vermistim zaten birazini ama ben onu hesaba katmadim hata benim oldu sanirim

Yok koruma gibi gittim hafta sonu hep cozutmadim almadim ama vermedim de cumaya kadar 300 grami hallederiz ya bu hafta mezun olurum kesin bu durumda. Hafta sonu iyi yedim ama hep 2 saate yakin spor yaptim ondan almamisim şükür [/QUOTE]

hadi sık dişini kesin mezun olursun..

Selam canim. Planin super.
Ben de bu hafta cumaya kadar hazir menum harici hicbirsey yemeyecegim. ve hergun en az 25 dakika spor yapacagim.Insallah uyacagim.

ya elinden geleni yapmaya çalış.. kış dönemi metabolizmamız yavaşlıyor zaten, bir de biz köstek olmayalım.. yılbaşına 6 haftamız kaldı.. hala 5-6 kilo verebiliriz..

Isteyim canim. Ancak vakit bulup girebildim. Kimse pazartesi bildirimi yapmamis. Ben yapayim
66.5 arti 300 gr.

Insallah cumaya kadar bu arti gidecek ve gelsin eksiiilerr

kesin gider.. sen elinden geleni yap yeter..

kızlar selamlar.. detokumun ilk günü güzel gidiyor.. uyanınca 2 bardak ılık sirkeli su içtim. sabah muzlu krep yedim.. 5 gün aynı şeyi yiyeceğim sabahları.. tadı güzel.. ( yumurta, yarım muz, yulaf ezmesi var içinde, yağsız pişiriyorsun.. üzerine tarçın serpiyorsun..)

öğlen salatam vardı, yağsız ama üzerine lor peyniri ekledim.. saat 4 gibi de diyet mısır patlağından yiyeceğim 3 adet.

akşama da ayran aşı çorbası var.. ( içinde sadece nohut var gerçi, buğday yok)

ben de durumlar bu.. çok merak ediyorum, ödemimi atabildim mi.. sabahtan beri 2,5lt suyumu içtim.. hatta 3 litre içtim kızlar..

ben kafaya koydum yıl başına kadar o 72ler hatta 70ler zorlanacak.. yeter artık ya.. deyip deyip veremedim.. kendimden utanıyorum artık.. çok geç kaldım.. her geçen gün aleyhime işliyor.. hazır bu kadar spor yapıyorken de, hakettiğimi düşünüyorum..
kayınvalidem 11 aralıkta sanırım, bir instagram hesabıyla birlikte 21 günlük şeker detoksu yapacak.. ben zaten normalde rafine şeker tüketmediğim için aynı detoksu ben de yapacağım.. :) sonra kaynak kitap arıyorum belki sizlerin bilgisi vardır, ketojenik beslenme ile ilgili kitap okumak istiyorum.. bilgilenmek lazım..

tabi tüm bunlar hamilelik olursa yarıda kalacak.. bir yandan hamileliği çok istiyorum bir yandan da tutturduğum tempoyu devam ettirmek.. bakalım.. ne sonuç olursa olsun beni mutlu edecektir..

bir pazartesi günü bendeki olaylar durumlar budur arkadaşlar.. şuan takvmime işleyeceğim günleri.. bakalım yeni yıla ne kadar kalmış.. :)

hadi sık dişini kesin mezun olursun..

ya elinden geleni yapmaya çalış.. kış dönemi metabolizmamız yavaşlıyor zaten, bir de biz köstek olmayalım.. yılbaşına 6 haftamız kaldı.. hala 5-6 kilo verebiliriz..

kesin gider.. sen elinden geleni yap yeter..[/QUOTE]
Haklisin canim. Yilbasina hic degilse 2 3 kilo versem super olacak

Hamile kalana kadar biraz kilo verrisen super olur canim. Sahsen ben hamilelikte cok dikkat ettigim ve surekli hamile sporuna gittigim halde 12 kilo almistim.
Detoksun gayet guzel ve lezzetli gorunuyor himm ozellikle sabah super

Sende sagol cigdem cim. Allahtan fark az cikti canim. Gecen kismet degilmis demek ki.

Aynen canim cok uzun zaman oldu. 4 bucuk ay neredeyse. Ama sonuclari paha bicilemez 78 den 66 ya dustum. 12 kilo adeta icimden bir kucuk cocuk daha cikti
Masallah derya cim. Guzel olmaz mi hic 2 kilo vermek bile psikolojik olarak rahatlatiyor insani degil ki 12 kilo

Selam canim. Detoks menun guzele benziyor sevil cim. Kolay gelsin memnun olacagin sonuclar alirsin insallah. Hayirlisi guzelim sende hamile kalana kadar bu tempoda gider hamile kalinca da ona uygun beslenme ve spor programina gecersin. Saglikli bir sekilde bebegini kucagina almak nasip olsun insallah.

Bu gun kontrolum vardi arkadaslar. Tahlillerimde duzelme varmis doktorum da oldukca duzelme var iyi gordum seni dedi. Cok mutlu oldum paylasmak istedim.
Ama yoruldugum icin simdi biraz uyumak istiyorum.

Hamile kalana kadar biraz kilo verrisen super olur canim. Sahsen ben hamilelikte cok dikkat ettigim ve surekli hamile sporuna gittigim halde 12 kilo almistim.
Detoksun gayet guzel ve lezzetli gorunuyor himm ozellikle sabah super

ya ben de daha az kiloda hamile kalmayı umut ediyordum ama artık biraz akışına bıraktım.. nasılsa kilo alınacak.. geciktirmenin alemi yok.. gerçi 2 aydır tık yok da.. bakalım, dünya hali belli olmaz..

Kontrolum vardi canim. Geldim.

nasıl geçti diye soracaktım ki aşağıda cevabını gördüm.. çok şükür.. kilo vermek de iyi geliyor değil mi sana? bir de kortizon kullanırken nasıl kilo alınıyor? kortizon açlık mı yapıyor acaba?

amin canım inşallah.. o zamana hepiniz mezun olursunuz da, geri geldiğimde kimseler kalmaz burada artık :)

Bu gun kontrolum vardi arkadaslar. Tahlillerimde duzelme varmis doktorum da oldukca duzelme var iyi gordum seni dedi. Cok mutlu oldum paylasmak istedim.
Ama yoruldugum icin simdi biraz uyumak istiyorum.

çok şükür.. iyi uykular diliyorum.. huzurla uyu dinlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…