- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Diyete başladığım kilo 69.7 cunku ama buraya gelene kadar vermistim zaten birazini ama ben onu hesaba katmadim hata benim oldu sanirimSagol ablacim dogru hesap bu tesekkur ederiz
Aynen ben de boyle hesaplamistim 57.o lu birseydi sonuc @ormangozlu . belki buraya geldigin ilk kilo farkli canim. Ben de 69.7 yaziyor ya kk prOfilinde onu baz almistim canim. Demekki baslangic kilon farkli
Selam canimgünaydın kızlar
Isteyim canim. Ancak vakit bulup girebildim. Kimse pazartesi bildirimi yapmamis. Ben yapayimokeyy şimdi oldu..
bu arada herkes nerede yahu? kimseleri göremiyorum..
Diyete başladığım kilo 69.7 cunku ama buraya gelene kadar vermistim zaten birazini ama ben onu hesaba katmadim hata benim oldu sanirimSagol ablacim dogru hesap bu tesekkur ederiz
Aynen ben de boyle hesaplamistim 57.o lu birseydi sonuc @ormangozlu . belki buraya geldigin ilk kilo farkli canim. Ben de 69.7 yaziyor ya kk prOfilinde onu baz almistim canim. Demekki baslangic kilon farkli
Selam canim. Planin super.
Ben de bu hafta cumaya kadar hazir menum harici hicbirsey yemeyecegim. ve hergun en az 25 dakika spor yapacagim.Insallah uyacagim.
Isteyim canim. Ancak vakit bulup girebildim. Kimse pazartesi bildirimi yapmamis. Ben yapayim
66.5 arti 300 gr.
Insallah cumaya kadar bu arti gidecek ve gelsin eksiiilerr
Diyete başladığım kilo 69.7 cunku ama buraya gelene kadar vermistim zaten birazini ama ben onu hesaba katmadim hata benim oldu sanirim
Yok koruma gibi gittim hafta sonu hep cozutmadim almadim ama vermedim de cumaya kadar 300 grami hallederiz ya bu hafta mezun olurum kesin bu durumda. Hafta sonu iyi yedim ama hep 2 saate yakin spor yaptim ondan almamisim şükür
Hamile kalana kadar biraz kilo verrisen super olur canim. Sahsen ben hamilelikte cok dikkat ettigim ve surekli hamile sporuna gittigim halde 12 kilo almistim.kızlar selamlar.. detokumun ilk günü güzel gidiyor.. uyanınca 2 bardak ılık sirkeli su içtim. sabah muzlu krep yedim.. 5 gün aynı şeyi yiyeceğim sabahları.. tadı güzel.. ( yumurta, yarım muz, yulaf ezmesi var içinde, yağsız pişiriyorsun.. üzerine tarçın serpiyorsun..)
öğlen salatam vardı, yağsız ama üzerine lor peyniri ekledim.. saat 4 gibi de diyet mısır patlağından yiyeceğim 3 adet.
akşama da ayran aşı çorbası var.. ( içinde sadece nohut var gerçi, buğday yok)
ben de durumlar bu.. çok merak ediyorum, ödemimi atabildim mi.. sabahtan beri 2,5lt suyumu içtim.. hatta 3 litre içtim kızlar..
ben kafaya koydum yıl başına kadar o 72ler hatta 70ler zorlanacak.. yeter artık ya.. deyip deyip veremedim.. kendimden utanıyorum artık.. çok geç kaldım.. her geçen gün aleyhime işliyor.. hazır bu kadar spor yapıyorken de, hakettiğimi düşünüyorum..
kayınvalidem 11 aralıkta sanırım, bir instagram hesabıyla birlikte 21 günlük şeker detoksu yapacak.. ben zaten normalde rafine şeker tüketmediğim için aynı detoksu ben de yapacağım.. :) sonra kaynak kitap arıyorum belki sizlerin bilgisi vardır, ketojenik beslenme ile ilgili kitap okumak istiyorum.. bilgilenmek lazım..
tabi tüm bunlar hamilelik olursa yarıda kalacak.. bir yandan hamileliği çok istiyorum bir yandan da tutturduğum tempoyu devam ettirmek.. bakalım.. ne sonuç olursa olsun beni mutlu edecektir..
bir pazartesi günü bendeki olaylar durumlar budur arkadaşlar.. şuan takvmime işleyeceğim günleri.. bakalım yeni yıla ne kadar kalmış.. :)
Kontrolum vardi canim. Geldim.okeyy şimdi oldu..
bu arada herkes nerede yahu? kimseleri göremiyorum..
Masallah derya cim. Guzel olmaz mi hic 2 kilo vermek bile psikolojik olarak rahatlatiyor insani degil ki 12 kiloAynen canim cok uzun zaman oldu. 4 bucuk ay neredeyse. Ama sonuclari paha bicilemez78 den 66 ya dustum. 12 kilo adeta icimden bir kucuk cocuk daha cikti
Ne guzel burada harika planlar yapilmis.Selam canim. Planin super.
Ben de bu hafta cumaya kadar hazir menum harici hicbirsey yemeyecegim. ve hergun en az 25 dakika spor yapacagim.Insallah uyacagim.
Selam canim. Detoks menun guzele benziyor sevil cim. Kolay gelsin memnun olacagin sonuclar alirsin insallah. Hayirlisi guzelim sende hamile kalana kadar bu tempoda gider hamile kalinca da ona uygun beslenme ve spor programina gecersin. Saglikli bir sekilde bebegini kucagina almak nasip olsun insallah.kızlar selamlar.. detokumun ilk günü güzel gidiyor.. uyanınca 2 bardak ılık sirkeli su içtim. sabah muzlu krep yedim.. 5 gün aynı şeyi yiyeceğim sabahları.. tadı güzel.. ( yumurta, yarım muz, yulaf ezmesi var içinde, yağsız pişiriyorsun.. üzerine tarçın serpiyorsun..)
öğlen salatam vardı, yağsız ama üzerine lor peyniri ekledim.. saat 4 gibi de diyet mısır patlağından yiyeceğim 3 adet.
akşama da ayran aşı çorbası var.. ( içinde sadece nohut var gerçi, buğday yok)
ben de durumlar bu.. çok merak ediyorum, ödemimi atabildim mi.. sabahtan beri 2,5lt suyumu içtim.. hatta 3 litre içtim kızlar..
ben kafaya koydum yıl başına kadar o 72ler hatta 70ler zorlanacak.. yeter artık ya.. deyip deyip veremedim.. kendimden utanıyorum artık.. çok geç kaldım.. her geçen gün aleyhime işliyor.. hazır bu kadar spor yapıyorken de, hakettiğimi düşünüyorum..
kayınvalidem 11 aralıkta sanırım, bir instagram hesabıyla birlikte 21 günlük şeker detoksu yapacak.. ben zaten normalde rafine şeker tüketmediğim için aynı detoksu ben de yapacağım.. :) sonra kaynak kitap arıyorum belki sizlerin bilgisi vardır, ketojenik beslenme ile ilgili kitap okumak istiyorum.. bilgilenmek lazım..
tabi tüm bunlar hamilelik olursa yarıda kalacak.. bir yandan hamileliği çok istiyorum bir yandan da tutturduğum tempoyu devam ettirmek.. bakalım.. ne sonuç olursa olsun beni mutlu edecektir..
bir pazartesi günü bendeki olaylar durumlar budur arkadaşlar.. şuan takvmime işleyeceğim günleri.. bakalım yeni yıla ne kadar kalmış.. :)
Onu denuycem bana da zararli gelmediSlm canim. Dukan diyeti dogru cpok saglikli degil ama birasi saglikli bence. Sadece yesil cay ve soda var icinde.
Hamile kalana kadar biraz kilo verrisen super olur canim. Sahsen ben hamilelikte cok dikkat ettigim ve surekli hamile sporuna gittigim halde 12 kilo almistim.
Detoksun gayet guzel ve lezzetli gorunuyor himm ozellikle sabah super
Kontrolum vardi canim. Geldim.
Selam canim. Detoks menun guzele benziyor sevil cim. Kolay gelsin memnun olacagin sonuclar alirsin insallah. Hayirlisi guzelim sende hamile kalana kadar bu tempoda gider hamile kalinca da ona uygun beslenme ve spor programina gecersin. Saglikli bir sekilde bebegini kucagina almak nasip olsun insallah.
Bu gun kontrolum vardi arkadaslar. Tahlillerimde duzelme varmis doktorum da oldukca duzelme var iyi gordum seni dedi. Cok mutlu oldum paylasmak istedim.
Ama yoruldugum icin simdi biraz uyumak istiyorum.
Onu denuycem bana da zararli gelmedi
Nasilsin Nihalcim? Kontrolun nasil gecti?Kontrolum vardi canim. Geldim.
Sagol canim. Esim de hep diyo rkilo almazsan simdiki durum bile cok iyi diye. kesinlikle suanki kilomda kalmak bile buyuk basari olacak benim icin.Masallah derya cim. Guzel olmaz mi hic 2 kilo vermek bile psikolojik olarak rahatlatiyor insani degil ki 12 kilo
Insallah uygulamaya da gecer canim :)Ne guzel burada harika planlar yapilmis.
Dene canim benim kilo vermem durdugunda yapmistim ise yaramistiOnu denuycem bana da zararli gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?