- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben 12 temmuzda katildim canimBu gurup ne zamandır birarada kızlar. Ödem atmak için ne yapıyorsunuz. Protein ağırlıklı beslenmek mi sebze ağırlıklı beslenmek mi. Tecrübeleriniz neler.
Oyle canim cok kh oldu. Bakalim yarina artim cok mu olacak. Arti gelecegim kesin deafiyet olsun biraz kh olmuş ama güzel yine de
aman o regl ödemi ve şişkinliği var ya daha benim yeni yeni geçiyor bugün 5. gün
afiyet olsun o börekler olmayaydı
canım bu senin vücut yapıma göre değişir ama en iyisi dengeli beslenmek
Polonyada canim. Gurbet
Sen nerde yasiyorsun?
Boregin yanina yesillik ve yogurt ayran gibi birsey yersen aciktirmaz canim daha sonra. Afiyet olsun. Himm borek misss
Badecim ben de bir ara kilo vermem durdugunda yapmistim o hafta maksimum kilomu verdim 2 kusur gitmisti. Hergun dulan birasi icmistim ve sifir ekmek yemistim ve tabi gunde 2 saat spor yapmistim69 u oyle kirdim ben
Ben 12 temmuzda katildim canim
Bu gurup ne zamandır birarada kızlar. Ödem atmak için ne yapıyorsunuz. Protein ağırlıklı beslenmek mi sebze ağırlıklı beslenmek mi. Tecrübeleriniz neler.
Temmuz sonuydu galiba ama hatirlamiyorum kii
nefertityy sevil cim sonuc listesi say 145 te buldum canim.
Simdi buradaki paylasima gore
66.5 -55=11.5
11.5×0.80=9.2
66.5-9.2=57.3 kg da mezun olabilirsin cigdem cim.
Ama bu benim hesabim tabi sevil in kontrol edip onaylamasi lazim
Benimki yatiyorum can sıkıntisindan yardim olsun diye canim.
Sevil cim ben buldum canim.
Amin canim. Regl siskinligine yesil cayla care bulabiliyorsan ne guzel ama cuma ya kadar beklemez herhalde sevil cim.
Gunaydin canim,su dukan birasina ben de bakayim,dukani pek saglikli bulmuyorlar ama bir defalik deneyebilirim ben degünaydın kızlarım iyi sabahlar.. mutlu haftalar başlangıçlar olsun hepimize.. bu hafta sıkı asılıyoruz değil mi kızlar? ben bu hafta regl dönemim yaklaştığı için ödemlerimi atıp tartıda artı gelmemek adına detoks yapıyorum ve 5 gün boyunca dukan birası yapacağım.. bugün hariç hergün spor yapacağım.. bugün yapmıyorum çünkü son 3 gündür ağır spor yaptım, biraz vücudu dinlendirmek gerekiyor..
sizin planlarınız nelerdir?
günaydın kızlarım iyi sabahlar.. mutlu haftalar başlangıçlar olsun hepimize.. bu hafta sıkı asılıyoruz değil mi kızlar? ben bu hafta regl dönemim yaklaştığı için ödemlerimi atıp tartıda artı gelmemek adına detoks yapıyorum ve 5 gün boyunca dukan birası yapacağım.. bugün hariç hergün spor yapacağım.. bugün yapmıyorum çünkü son 3 gündür ağır spor yaptım, biraz vücudu dinlendirmek gerekiyor..
Gunaydin canim,su dukan birasina ben de bakayim,dukani pek saglikli bulmuyorlar ama bir defalik deneyebilirim ben de
Gunaydin canim,su dukan birasina ben de bakayim,dukani pek saglikli bulmuyorlar ama bir defalik deneyebilirim ben de
Günaydın :)
Benim planım Dukan birası içmek daha çok yürümek daha kontrollü yemek
Benim sabahları yediğim yulaftan krepte Dukan diyeti tarifindeydi tartıda mutlu ediyor valla
günaydın kızlar
Krebin tarifini verebilir misinGünaydın :)
Benim planım Dukan birası içmek daha çok yürümek daha kontrollü yemek
Benim sabahları yediğim yulaftan krepte Dukan diyeti tarifindeydi tartıda mutlu ediyor valla
Dukan birasini degol dukan diyetinin kendisimi saglikli bulmuyorlar,sagliksiz kilo verdirdiguni sonra verilen kilolarin misliyle alindigi soyleniyorsağlıklı bulmuyorlar mı neden acaba?
hadi bakalım, cumayı iple çekiyorum :) güzel sonuçlar alalım yine..
Dukan birasini degol dukan diyetinin kendisimi saglikli bulmuyorlar,sagliksiz kilo verdirdiguni sonra verilen kilolarin misliyle alindigi soyleniyor
Regl dönemindeyim canım ondan bi gelişme olmadı ama diyet konusunda daha iyiyimnasıl gidiyor canım.. bugün tartı yüz güldürdü mü?
Sagol ablacim dogru hesap bu tesekkur ederiznefertityy sevil cim sonuc listesi say 145 te buldum canim.
Simdi buradaki paylasima gore
66.5 -55=11.5
11.5×0.80=9.2
66.5-9.2=57.3 kg da mezun olabilirsin cigdem cim.
Ama bu benim hesabim tabi sevil in kontrol edip onaylamasi lazim
Benimki yatiyorum can sıkıntisindan yardim olsun diye canim.
Aynen ben de boyle hesaplamistim 57.o lu birseydi sonucCigdem cim 69.7 gore hesaplandiginda bana gore mezun olabilmen gerek ama.
69.7 - 55 = 14.7
14.7 ×0.80 = 11.76
69.7 _ 11.76 = 57.94
Bu hesabin neresi yanlis anlamadim.
Yok koruma gibi gittim hafta sonu hep cozutmadim almadim ama vermedim de cumaya kadar 300 grami hallederiz ya bu hafta mezun olurum kesin bu durumda. Hafta sonu iyi yedim ama hep 2 saate yakin spor yaptim ondan almamisim şükürormangozlu bebeğim inşallah hafta sonu mezun oldum diye cozutmamışsındır..
bir kaç yüz gr yüzümden bence mezun olamıyorsun.. hesaplamalara göre 66,5 la başladığın için mezun olman gereken kilo 57,3
ama cuma bildirimimiz 57,6 yanlış hatırlamıyorsam..
seni bu hafta mezun edelim artık.. hata bende.. kontrol edip yayımlamam lazımdı.. kusura bakma..
Aynen canim cok uzun zaman oldu. 4 bucuk ay neredeyse. Ama sonuclari paha bicilemezİstanbul dayım canım bende
Çok mantıklı :) keşke kaçırır gibi ayakta yiyeceğime oturup düzgünce yeseymişim. Burda çok şey öğrenicem ben
Bende yapmak istiyorum çok etkili anlaşılan yarın fırsat bulursam yapayım bari
Uzun zamandır diyettesin yani Allah kolaylık versin çok zor sürekli kendini kontrol etmek ama maalesef buna mecburuz daha sağlıklı ve iyi görünebilmek için...
Selam canim. Planin super.günaydın kızlarım iyi sabahlar.. mutlu haftalar başlangıçlar olsun hepimize.. bu hafta sıkı asılıyoruz değil mi kızlar? ben bu hafta regl dönemim yaklaştığı için ödemlerimi atıp tartıda artı gelmemek adına detoks yapıyorum ve 5 gün boyunca dukan birası yapacağım.. bugün hariç hergün spor yapacağım.. bugün yapmıyorum çünkü son 3 gündür ağır spor yaptım, biraz vücudu dinlendirmek gerekiyor..
Slm canim. Dukan diyeti dogru cpok saglikli degil ama birasi saglikli bence. Sadece yesil cay ve soda var icinde.Gunaydin canim,su dukan birasina ben de bakayim,dukani pek saglikli bulmuyorlar ama bir defalik deneyebilirim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?