Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oyle canim cok kh oldu. Bakalim yarina artim cok mu olacak. Arti gelecegim kesin de

Polonyada canim. Gurbet
Sen nerde yasiyorsun?

İstanbul dayım canım bende

Boregin yanina yesillik ve yogurt ayran gibi birsey yersen aciktirmaz canim daha sonra. Afiyet olsun. Himm borek misss

Çok mantıklı :) keşke kaçırır gibi ayakta yiyeceğime oturup düzgünce yeseymişim. Burda çok şey öğrenicem ben

Badecim ben de bir ara kilo vermem durdugunda yapmistim o hafta maksimum kilomu verdim 2 kusur gitmisti. Hergun dulan birasi icmistim ve sifir ekmek yemistim ve tabi gunde 2 saat spor yapmistim 69 u oyle kirdim ben

Bende yapmak istiyorum çok etkili anlaşılan yarın fırsat bulursam yapayım bari

Ben 12 temmuzda katildim canim

Uzun zamandır diyettesin yani Allah kolaylık versin çok zor sürekli kendini kontrol etmek ama maalesef buna mecburuz daha sağlıklı ve iyi görünebilmek için...

Bu gurup ne zamandır birarada kızlar. Ödem atmak için ne yapıyorsunuz. Protein ağırlıklı beslenmek mi sebze ağırlıklı beslenmek mi. Tecrübeleriniz neler.

dukan birası :)

Temmuz sonuydu galiba ama hatirlamiyorum kii

saolsun bulmuşlar.. ben de bakıyorum şimdi

66,5 için öyle görünüyor.. bildirim 66,5 üzerinden yapılmış, konuşalım bakalım..

Sevil cim ben buldum canim.

saol canım benim.. :)

Amin canim. Regl siskinligine yesil cayla care bulabiliyorsan ne guzel ama cuma ya kadar beklemez herhalde sevil cim.

ayy bilmiyorum bugün çok çıktı fark.. gözüm korktu.. Detoks beslenmesine tam zamanında başlamışım diye düşündüm sabah..

ormangozlu bebeğim inşallah hafta sonu mezun oldum diye cozutmamışsındır..

bir kaç yüz gr yüzümden bence mezun olamıyorsun.. hesaplamalara göre 66,5 la başladığın için mezun olman gereken kilo 57,3
ama cuma bildirimimiz 57,6 yanlış hatırlamıyorsam..

seni bu hafta mezun edelim artık.. hata bende.. kontrol edip yayımlamam lazımdı.. kusura bakma..

günaydın kızlarım iyi sabahlar.. mutlu haftalar başlangıçlar olsun hepimize.. bu hafta sıkı asılıyoruz değil mi kızlar? ben bu hafta regl dönemim yaklaştığı için ödemlerimi atıp tartıda artı gelmemek adına detoks yapıyorum ve 5 gün boyunca dukan birası yapacağım.. bugün hariç hergün spor yapacağım.. bugün yapmıyorum çünkü son 3 gündür ağır spor yaptım, biraz vücudu dinlendirmek gerekiyor..

sizin planlarınız nelerdir?

Gunaydin canim,su dukan birasina ben de bakayim,dukani pek saglikli bulmuyorlar ama bir defalik deneyebilirim ben de

Günaydın :)
Benim planım Dukan birası içmek daha çok yürümek daha kontrollü yemek

Gunaydin canim,su dukan birasina ben de bakayim,dukani pek saglikli bulmuyorlar ama bir defalik deneyebilirim ben de

Benim sabahları yediğim yulaftan krepte Dukan diyeti tarifindeydi tartıda mutlu ediyor valla

sağlıklı bulmuyorlar mı neden acaba?

Günaydın :)
Benim planım Dukan birası içmek daha çok yürümek daha kontrollü yemek

Benim sabahları yediğim yulaftan krepte Dukan diyeti tarifindeydi tartıda mutlu ediyor valla

hadi bakalım, cumayı iple çekiyorum :) güzel sonuçlar alalım yine..

Sagol ablacim dogru hesap bu tesekkur ederiz

Cigdem cim 69.7 gore hesaplandiginda bana gore mezun olabilmen gerek ama.
69.7 - 55 = 14.7
14.7 ×0.80 = 11.76
69.7 _ 11.76 = 57.94
Bu hesabin neresi yanlis anlamadim.
Aynen ben de boyle hesaplamistim 57.o lu birseydi sonuc ormangozlu . belki buraya geldigin ilk kilo farkli canim. Ben de 69.7 yaziyor ya kk prOfilinde onu baz almistim canim. Demekki baslangic kilon farkli[/QUOTE]
Diyete başladığım kilo 69.7 cunku ama buraya gelene kadar vermistim zaten birazini ama ben onu hesaba katmadim hata benim oldu sanirim

Yok koruma gibi gittim hafta sonu hep cozutmadim almadim ama vermedim de cumaya kadar 300 grami hallederiz ya bu hafta mezun olurum kesin bu durumda. Hafta sonu iyi yedim ama hep 2 saate yakin spor yaptim ondan almamisim şükür

Aynen canim cok uzun zaman oldu. 4 bucuk ay neredeyse. Ama sonuclari paha bicilemez 78 den 66 ya dustum. 12 kilo adeta icimden bir kucuk cocuk daha cikti

Selam canim. Planin super.
Ben de bu hafta cumaya kadar hazir menum harici hicbirsey yemeyecegim. ve hergun en az 25 dakika spor yapacagim.Insallah uyacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…