- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok guzel haber canim. Iyi dinlenmelerBu gun kontrolum vardi arkadaslar. Tahlillerimde duzelme varmis doktorum da oldukca duzelme var iyi gordum seni dedi. Cok mutlu oldum paylasmak istedim.
Ama yoruldugum icin simdi biraz uyumak istiyorum.
Canim 2 ay hicbirsey. 1 yil duzenli denemeden doktora bile gitmeye gerek yokya ben de daha az kiloda hamile kalmayı umut ediyordum ama artık biraz akışına bıraktım.. nasılsa kilo alınacak.. geciktirmenin alemi yok.. gerçi 2 aydır tık yok da.. bakalım, dünya hali belli olmaz..
nasıl geçti diye soracaktım ki aşağıda cevabını gördüm.. çok şükür.. kilo vermek de iyi geliyor değil mi sana? bir de kortizon kullanırken nasıl kilo alınıyor? kortizon açlık mı yapıyor acaba?
amin canım inşallah.. o zamana hepiniz mezun olursunuz da, geri geldiğimde kimseler kalmaz burada artık :)
çok şükür.. iyi uykular diliyorum.. huzurla uyu dinlen..
Canim 2 ay hicbirsey. 1 yil duzenli denemeden doktora bile gitmeye gerek yok
beni de cok susatmistinedense bana bol su içtiriyor bu karışım.. sabahtan beri 3,5 oldu su tüketimim..
Allah kabul etsin canim da iftar ne olmus oyle yav hey masMenümü yazayım hemen gündüz de giremedim epey yoğundu.
Oruçtum zaten
Akşam, 17.45
Ciğeristana gittik bildiğiniz 7 et şiş yedim
Bol maydanoz ve nane
Önden mercimek çorbası var elbette
5 üçgen lavaş küçük
Menu de sporda gayet iyi ama soylemek istedigim baska 65 kilosun pantolon olmadi diye bi ton aglamana gerek yok sakin ol hasta degilsin bi yerine bi sey olmadi guzelce 5 10 kilo verip istedigini giyebilirsin. Ben bu yaşımda 70 kilo da oldum ama bu kendini begenmeyenlerin ne ederse kendi psikolojisine ettigini düşündüğümden hic böyle kötü davranmadim kendime yapma öyle şeyler kendini sev bedenini sev sağlıklı ol iyi davran kendineSelam kizlar haftasoni bi silkindim ve geldim cunki ostedigim bi pantolona giremedim sinirim bozuldu bi ton agladim
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 uzun burgu peynir
5 zeytin
Ogle 12.00
1 kase mantar corba
1 tane dalyan kofte
Ara 15.00
1 orta boy elma
Aksm 18.00
6 yk ispanak yemegi
Uzerine 3 yk sarimsakli yogurt
1 kasik ezme
2.5 litre su
300 ml yesilcay
30 dk eliptik
20 tane mekik
20 ser yan bacak hareketi
50 tane.pilates cemberi ile ic bacak hareketi
Tebrikler sevilcim cok güzel motive olmussun bende 1 ocaga kadar 62 olmayi cok istiyorumkızlar selamlar.. detokumun ilk günü güzel gidiyor.. uyanınca 2 bardak ılık sirkeli su içtim. sabah muzlu krep yedim.. 5 gün aynı şeyi yiyeceğim sabahları.. tadı güzel.. ( yumurta, yarım muz, yulaf ezmesi var içinde, yağsız pişiriyorsun.. üzerine tarçın serpiyorsun..)
öğlen salatam vardı, yağsız ama üzerine lor peyniri ekledim.. saat 4 gibi de diyet mısır patlağından yiyeceğim 3 adet.
akşama da ayran aşı çorbası var.. ( içinde sadece nohut var gerçi, buğday yok)
ben de durumlar bu.. çok merak ediyorum, ödemimi atabildim mi.. sabahtan beri 2,5lt suyumu içtim.. hatta 3 litre içtim kızlar..
ben kafaya koydum yıl başına kadar o 72ler hatta 70ler zorlanacak.. yeter artık ya.. deyip deyip veremedim.. kendimden utanıyorum artık.. çok geç kaldım.. her geçen gün aleyhime işliyor.. hazır bu kadar spor yapıyorken de, hakettiğimi düşünüyorum..
kayınvalidem 11 aralıkta sanırım, bir instagram hesabıyla birlikte 21 günlük şeker detoksu yapacak.. ben zaten normalde rafine şeker tüketmediğim için aynı detoksu ben de yapacağım.. :) sonra kaynak kitap arıyorum belki sizlerin bilgisi vardır, ketojenik beslenme ile ilgili kitap okumak istiyorum.. bilgilenmek lazım..
tabi tüm bunlar hamilelik olursa yarıda kalacak.. bir yandan hamileliği çok istiyorum bir yandan da tutturduğum tempoyu devam ettirmek.. bakalım.. ne sonuç olursa olsun beni mutlu edecektir..
bir pazartesi günü bendeki olaylar durumlar budur arkadaşlar.. şuan takvmime işleyeceğim günleri.. bakalım yeni yıla ne kadar kalmış.. :)
sağlıklı bulmuyorlar mı neden acaba?
hadi bakalım, cumayı iple çekiyorum :) güzel sonuçlar alalım yine..
Krebin tarifini verebilir misin
Aynen canim cok uzun zaman oldu. 4 bucuk ay neredeyse. Ama sonuclari paha bicilemez78 den 66 ya dustum. 12 kilo adeta icimden bir kucuk cocuk daha cikti
Canim 2 ay hicbirsey. 1 yil duzenli denemeden doktora bile gitmeye gerek yok
Menümü yazayım hemen gündüz de giremedim epey yoğundu.
Oruçtum zaten
Akşam, 17.45
Bol maydanoz ve nane
5 üçgen lavaş küçük
Menunde sporunda cok güzelSelam kizlar haftasoni bi silkindim ve geldim cunki ostedigim bi pantolona giremedim sinirim bozuldu bi ton agladim
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 uzun burgu peynir
5 zeytin
Ogle 12.00
1 kase mantar corba
1 tane dalyan kofte
Ara 15.00
1 orta boy elma
Aksm 18.00
6 yk ispanak yemegi
1 kasik ezme
2.5 litre su
300 ml yesilcay
30 dk eliptik
20 tane mekik
Allah kabul etsin canim. Oructun gun boyu aclik o yuzden birsey diyemem menune afiyet olsun insallah arti getirmesin diyimMenümü yazayım hemen gündüz de giremedim epey yoğundu.
Oruçtum zaten
Akşam, 17.45
Bol maydanoz ve nane
5 üçgen lavaş küçük
Insallah kisa surede o pantalonun icine girersin canim.Selam kizlar haftasoni bi silkindim ve geldim cunki ostedigim bi pantolona giremedim sinirim bozuldu bi ton agladim
Sabah 08.15
1 haslabmis yumurta
1 uzun burgu peynir
5 zeytin
Ogle 12.00
1 kase mantar corba
1 tane dalyan kofte
Ara 15.00
1 orta boy elma
Aksm 18.00
6 yk ispanak yemegi
1 kasik ezme
2.5 litre su
300 ml yesilcay
30 dk eliptik
20 tane mekik
sanki bir kaç gündür yoktun canım ben mi görmedim ya da ..nerelerdesin mesaj yazacaktım ki sayfadaki mesajlarını gördümOnu denuycem bana da zararli gelmedi
Canim baya az geldi bana. Afiyet olsunBugünkü menümü paylaşıyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
Akşam
1 kase bal kabağı çorbası
Biraz salata
1 haşlanmış kalçalı but
1 kase pul biberli yoğurt
2 lt su
Bugün güne çok erken başladım iki öğün arasında su bile içemedim fırsatım olmadı yürüyüş yapmadım zaten tüm gün ayaktaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?