Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Isteyim canim. Ancak vakit bulup girebildim. Kimse pazartesi bildirimi yapmamis. Ben yapayim
66.5 arti 300 gr.

Insallah cumaya kadar bu arti gidecek ve gelsin eksiiilerr
aa pazartesi bildirimini unuttum ben ama sabitim hala
detoks halsizlik yapıyor canım malesef..yaşın kaç canım senin bebek için eğer 30 üzeriysen doktora git bir hormonlarına baktir canım
Hamile kalana kadar biraz kilo verrisen super olur canim. Sahsen ben hamilelikte cok dikkat ettigim ve surekli hamile sporuna gittigim halde 12 kilo almistim.
Detoksun gayet guzel ve lezzetli gorunuyor himm ozellikle sabah super
ben de çok dikkat etmiştim öyle canımın istediği herşeyi yetmemiştim kiloya meyilliyim diye ama ona rağmen 14 kilo almıştım dikkat etmesem demekki 30i zorlayacakmış
evet kızlar; ben de yavaştan halsizlik oluşmaya başladı.. yediklerim yetmedi mi acaba? psikolojik mi bilemiyorum..
ama böyle bir yorgun, eve gidip uyusam modundayım.. havadan da olabilir gerçi..

afiyet olsun rakip sen böyle hergun et sis ye canım inan çok iyi geliyor ne güzel gitmiştir şimdi o soğanla lavaşla..istanbulda mi yaşıyorsun
hic canını sıkma canım bu çözüm olmaz aslında iyi de olmuş en azından zayıflamak için sana bir motivasyon kaynağı bundan sonra yediklerine dikkat edersin güzel sporunu da yaparsın o pantolonun bir küçük nedenmi bile de girersin

biraz ki olmuş ama yine de fena değil
afiyet olsun canım
afiyet olsun güzel menü

ben de menü mü yazayım
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği,2 kk peynir( geç kalıyordum o yüzden aceleyle onu yedim simit yemektense..o yüzden salatalık falan yok)
Ara10.00 1 elma

Öğlen 12.30
2 dilim kepek ekmeği.1 kk peynir.1 yumurta domates salatalık

Ara 1nestle çilekli bar(86 kalori) bir kaç tane de antep fıstığı

Akşam 17.00
3 köfte 1 domates 1 biber
Ara 1 ceviz
su 2 litreyi geçmiştir spor yarim saat eliptik

Sagol canim. Iyiyim cok sukur. Kortizon istahi cok aciyor, odem yapiyor ve bir de seker insulin dengesini artirtigi icin de kilo alimina sebeb oluyor sevil cim. Ben yillarca her kortizon kullandigim da cok kilo almistim simdi cok uzuluyorum o aldigim kilolara. Oysa hasta bu konuda bilinclendirilse diyetisyen destegi almaya zorlansa almadan hatta kortizona ragmen kilo verilebiliyormusta. Hayirdir neden sordun sevil cim.

Kontrol nedeniyle biraz problemli menum arkadaslar.

200 kl. Gida takviyesi

Ogle
Peynir domates ve yesillik ile hazirlanmis 2 dl. T.b ekmeginden tost
200 ml. Sut

Ara
1/2 su bard. Leblebi
1 bard. Ayran

Ara
100 kl. Gida takviyesi

Aksam
4 y.k. etli kuru bamya yemegi
2 dl. Ekmek t.b.
4 y.k yogurt
Salata

Ara
1 elma
1 c.b. sut

1 fincan ihlamur

Su 3 lt.

bu problemli menü mu maşallah gayet güzel sabah kahvaltı olmadığı için demissin sanirim ama gıda takviyen var

Afiyet olsun canim. Ben begendim menunu. Ama acaba su cikolatayi 1 kare bile olsa bir sure yemesen mi.

Afiyet olsun canim. Senin problemli menun bile super

Masallah canim menun de sporun da cok guzel

Sagol canim. Esim de hep diyo rkilo almazsan simdiki durum bile cok iyi diye. kesinlikle suanki kilomda kalmak bile buyuk basari olacak benim icin.
Oyle canim. Simdi hazir yapiyorken biraz daha gayretlen derya cim. Koruma donemine gecince 1 2 kilo arti gorebilirsin dengelenmis olur.

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1kase seftalili yogurt icinde 2yk kadar yulaf ve kuru meyve.
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 4 yk kadar bugday icinde ceyrek biber. Ceyrekten az avakado.
Oglen: 3 yk kadar mantar. Lahana salatasi. 2 yk kadar bugday haslama
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: havuc ve zencefilli pure 200-250 ml kadar
Aksam: pirasa corbasi 1 kucuk kase.

Su: 2.5 lt
Spor: 20 dk kadar yuruyus

evet kızlar; ben de yavaştan halsizlik oluşmaya başladı.. yediklerim yetmedi mi acaba? psikolojik mi bilemiyorum..
ama böyle bir yorgun, eve gidip uyusam modundayım.. havadan da olabilir gerçi..
Dikkat canim. Eger yediklerinden oldugunu dusunuyorsan detoksu birak sevil cim kilo vericem diye hasta olma sakin.

Allah kabul etsin canim. Afiyet olsun.

Afiyet olsun arkadasim. Sporun da menun de cok guzel.

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun canim.

Afiyet olsun cigdem cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…