Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim.

Menu de spor da cok guzel rakip mezuniyete son 4

Afiyet olsun canim.

bu problemli menü mu maşallah gayet güzel sabah kahvaltı olmadığı için demissin sanirim ama gıda takviyen var
Sagol canim. Evet kahvalti ve kahvaltidan sonra ki ara yok ogle tost (artik tost yememeye calisiyorum ) direncimi yukseltebilmek icin kalorisi az besin degeri yuksek olmasina ozen gosteriyorum yediklerimin. (Spor pek yapamadigim icin)

Canim baya az geldi bana. Afiyet olsun

Evet bugün dışarda işim vardı çok yoğundum eve geç geldim dışarda yemek istemedim

Afiyet olsun canım akşamları ekmek yerine yoğurdu birkaç kaşık fazla yesen daha tok tutar seni sanki her öğünde ekmek yiyorsun. Nasıl kilo veriyorsun.

Afiyet olsun canım

Canim ben hazir menu aliyorum 1300 kalorilik ne gelirse onu yiyorum valla. Ama haklisin kh bol.
Gerci ben kendim de cok severim ekmegi. Ekmek yemedigim zaman metabolizmam yavasliyor benim kilo vermek azaliyor. Slor hocam da demisti ekmek yenmezse metabolizma cok yavaslar ve sonunda kilo verme durur diye

Suan 70.kiloyum cnm.ve evlenmeden once bu tqkimla yine 20 kilo vermistim aliskin degilim suan sismanliga galiba yemek yemek cok buyuk zevk verio fakat sonrasi pismanlik

Aksamlari meyve pek tercih etme cnm direk depolanan bir sekere donisuyor

Afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm
Insallah kisa surede o pantalonun icine girersin canim.
Afiyet olsn

Amin insallaj

Guzel.cnm afiyet olsun

Ne takviyesi cnm.bu

Afiyet olsun cnm

merak ettiğimden sordum canım.. kortizonun vücuttaki etkileri konusunda yakın çevremde denk gelmemiştim. demek böyleymiş..
biz de bilinçli olma maalesef yok.. doktorlarımız bu konuda yetersiz.. insan kendi kendine araştırıp bulmaya çalışıyor. sonra da doktorlarımız fazla araştıran bilen hastadan da rahatsız oluyorlar.. ama internetin bu kadar bilgi kirliliğiyle dolduğu bu ortamda kişinin tek başına bilinçlenmesi de zor..

Dikkat canim. Eger yediklerinden oldugunu dusunuyorsan detoksu birak sevil cim kilo vericem diye hasta olma sakin.

iyiyim canım merak etme.. zaten iyi olmasam kesin bırakırdım..

günaydın kızlarım iyi sabahlar; dondurucu bir İzmir sabahından merhaba..

dün ki menümü yazayım..;

sabah; yarım muz, 1 yumurta, 3 silme yemek kaşığı yulaf kepeğinden krep
öğlen; 3 yemek kaşığı lor peynirli yağsız salata
ara; 3 tane mısır patlağı (etiform), 1 tatlı kaşığı lor ( labne yerine )
ara; 1 trabzon hurması ( bunu fazladan yedim, kan verdim çünkü)
akşam; 1 su bardağı kefirin için ıspanak, taze zencefil, zerdeçal ve pul biber ekleyip blendırdan çektim, sonra içine 3 yk haşlanmış nohut ekleyip yedim.

su;4lt
spor; yok (dinlenme günüydü)

halsizliğin bir sebebi de karbonhidrat azlığı bence.. vücudun sevdiği enerji kaynaklarını almayınca bence vücut tepki veriyor..

menün gayet iyi canım

akşam biraz az geldi canım

bence güzel abla menün

Afiyet olsun canim. Ben begendim menunu. Ama acaba su cikolatayi 1 kare bile olsa bir sure yemesen mi.
galiba gerçekten öyle yapmam lazım canım reglin etkisiyle iyice fazla çıktım moralim bozuldu bugün ocağa kadar aldığımı versem çok mutlu olacağım ben şunu anladımki hergün dikkat etmem lazım ömrüm boyunca yoksa 1 yılda verdiğim kiloyu 1 ayda alma potansiyeline sahibim

bu hazır menü mü canım çok az geldi bana

menün gayet iyi canım bende bi detoks mu yapsam diyorum bikaç kilo versem moralim düzelir

evet canım karbonhidrat vücudun enerji kaynağı yeterli miktarda alınmazsa metabolizma yavaşlıyor

Sagol canim. Diyetisyene gidiyorum arkadasim. Onun verdigi listeye uyuyorum. Ekmek zorunlu yani. Kilo veris hizimdan memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…