Hastaneden yeni ciktim ve vucut direncim cok dusuk diye verildi canim. Immun sistem kuvvetlendirici yetiskin hasta mamasi aslinda ama ben oyle yaziyorum kolayima geldi.Suan 70.kiloyum cnm.ve evlenmeden once bu tqkimla yine 20 kilo vermistim aliskin degilim suan sismanliga galiba yemek yemek cok buyuk zevk verio fakat sonrasi pismanlik
Aksamlari meyve pek tercih etme cnm direk depolanan bir sekere donisuyor
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Amin insallaj
Guzel.cnm afiyet olsun
Ne takviyesi cnm.bu
Afiyet olsun cnm
Hastaneden yeni ciktim ve vucut direncim cok dusuk diye verildi canim. Immun sistem kuvvetlendirici yetiskin hasta mamasi aslinda ama ben oyle yaziyorum kolayima geldi.
Iyi olmana sevindim canim.merak ettiğimden sordum canım.. kortizonun vücuttaki etkileri konusunda yakın çevremde denk gelmemiştim. demek böyleymiş..
biz de bilinçli olma maalesef yok.. doktorlarımız bu konuda yetersiz.. insan kendi kendine araştırıp bulmaya çalışıyor. sonra da doktorlarımız fazla araştıran bilen hastadan da rahatsız oluyorlar.. ama internetin bu kadar bilgi kirliliğiyle dolduğu bu ortamda kişinin tek başına bilinçlenmesi de zor..
iyiyim canım merak etme.. zaten iyi olmasam kesin bırakırdım..
Tesekkurler canim. Ben kilo verme adi altinda pazarlanan urunlere hic guvenmiyor kullanilmamasi gerektigini dusunuyorum. Sonucta yediklerine dikkat edip sporla destekledigin de saglikli kilo verebilecekken iceriginde sagligina ne gibi zararlarlari olacagi mechul urunlerle kilo vermek cok mantikli gelmiyor bana.hımm anladım canım acaba dedim su internettekiler gibi mi filan diye düşündüm marka adı yazmayım dayeni gelmişken bide ban yemeyim
geçmiş olsun canım bu arada
Tunaydin canim. Afiyet olsun. Haklisin sevil cim vucut aliskin oldugu duzeni istiyor bulamayinca da halsizlik bas agrisi gibi tepkiler verebiliyor.günaydın kızlarım iyi sabahlar; dondurucu bir İzmir sabahından merhaba..
dün ki menümü yazayım..;
sabah; yarım muz, 1 yumurta, 3 silme yemek kaşığı yulaf kepeğinden krep
öğlen; 3 yemek kaşığı lor peynirli yağsız salata
ara; 3 tane mısır patlağı (etiform), 1 tatlı kaşığı lor ( labne yerine )
ara; 1 trabzon hurması ( bunu fazladan yedim, kan verdim çünkü)
akşam; 1 su bardağı kefirin için ıspanak, taze zencefil, zerdeçal ve pul biber ekleyip blendırdan çektim, sonra içine 3 yk haşlanmış nohut ekleyip yedim.
su;4lt
spor; yok (dinlenme günüydü)
halsizliğin bir sebebi de karbonhidrat azlığı bence.. vücudun sevdiği enerji kaynaklarını almayınca bence vücut tepki veriyor..
Selam. Ohh miss kahve gibisi yok. Afiyet olsun canim.kızlar selam kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum aslında dukan birasına başlamştım ama içemedim midemi bi rahatsız etti ttadı kötü geldi umarım bu istikrarla devam eder
galiba gerçekten öyle yapmam lazım canım reglin etkisiyle iyice fazla çıktım moralim bozuldu bugün ocağa kadar aldığımı versem çok mutlu olacağım ben şunu anladımki hergün dikkat etmem lazım ömrüm boyunca yoksa 1 yılda verdiğim kiloyu 1 ayda alma potansiyeline sahibim
menün gayet iyi canım bende bi detoks mu yapsam diyorum bikaç kilo versem moralim düzelir
Iyi olmana sevindim canim.
Malesef sevil cim yeterli ve dogru bilgiye ulasmak igneyle kuyu kazmak gibi. Dogan cuceloglu nun mıs gibi yasamlar adli kitabinda tam da bu sorundan bahsediyordu. Insanlar mesleklerini yapiyormus gibi yapinca bilinclenmek zoru olana kaliyor.
Tesekkurler canim. Ben kilo verme adi altinda pazarlanan urunlere hic guvenmiyor kullanilmamasi gerektigini dusunuyorum. Sonucta yediklerine dikkat edip sporla destekledigin de saglikli kilo verebilecekken iceriginde sagligina ne gibi zararlarlari olacagi mechul urunlerle kilo vermek cok mantikli gelmiyor bana.
Afiyet olsun canim. Katiliyorum halsizlik yapiyor bende de kh eksikligi.günaydın kızlarım iyi sabahlar; dondurucu bir İzmir sabahından merhaba..
dün ki menümü yazayım..;
sabah; yarım muz, 1 yumurta, 3 silme yemek kaşığı yulaf kepeğinden krep
öğlen; 3 yemek kaşığı lor peynirli yağsız salata
ara; 3 tane mısır patlağı (etiform), 1 tatlı kaşığı lor ( labne yerine )
ara; 1 trabzon hurması ( bunu fazladan yedim, kan verdim çünkü)
akşam; 1 su bardağı kefirin için ıspanak, taze zencefil, zerdeçal ve pul biber ekleyip blendırdan çektim, sonra içine 3 yk haşlanmış nohut ekleyip yedim.
su;4lt
spor; yok (dinlenme günüydü)
halsizliğin bir sebebi de karbonhidrat azlığı bence.. vücudun sevdiği enerji kaynaklarını almayınca bence vücut tepki veriyor..
Yeme problemi olan birisi olarak benim icin de durum ayni canim. Bir otursam her paketi kutuyu bitirene kadar yemeye meyilliyim. Ama bence sekeri kokten birak en azindna bir sure. mesela hadi once hedef 1 hafta cikolata seker olmadan olsun. sifir sekergaliba gerçekten öyle yapmam lazım canım reglin etkisiyle iyice fazla çıktım moralim bozuldu bugün ocağa kadar aldığımı versem çok mutlu olacağım ben şunu anladımki hergün dikkat etmem lazım ömrüm boyunca yoksa 1 yılda verdiğim kiloyu 1 ayda alma potansiyeline sahibim
Evet canim, bana da az geliyorbu hazır menü mü canım çok az geldi bana
evet canim tespitin cok doğru bence de, kitliktan cikmis gibi yememek lazım koruma donemlerinde. denedim gördümoo aynıyız be güzelim.. ben hatta kilo koruma dönemine gelirsem söyle birşey planlıyorum açıkçası, koruma döneminde yediğim miktarları çok az şekilde arttırıp, biraz sporla bunu dengeleyip, metabolizma hızını yükselteyim diyorum.. çünkü az yemeye alıştırdığımız vücudu sonrasında normal yeme düzenine geldiğinde anında kilo alıyor.. bu geçiş ne kadar yavaş olursa o kadar kalıcı oluyor..
ben biraz diyetine devam etmeni öneriyorum. kötü bir şey yapmıyorsun sonuçta.. aralıksız diyetine devam et bir süre. kilo verme hızına bakalım ona göre durdu veremiyorum dersen benim listeyi veririm sana.. biraz çikolatalarla vedalaş. artık silkelen, onlara ihtiyacın olmadığını kabullen. ya da benim gibi yap.. ben şekeri hayatımda çıkarırken diyet yapmamıştım. sadece şeker yemiyordum, onun dışında ne varsa yiyordum ama.. kilo almadım ama vermedim de.. bir ay sonra, vücut alışınca diyete başladım..
evet aynen.. tam günümüzde olanı anlatan laf..
aynen ben de katılıyorum.. sağlıkla zayıflamak varken o yolların hepsi mucize olsaydı şimdiye çoktan patlamıştı zaten, dünyada obezite sorunu çözülmüştü.. maalesef yok öyle birşey..
Tadi kotu geldiyse sadece yesil cay icmeye calis canim .kızlar selam kahvaltımı yaptım kahvemi içiyorum aslında dukan birasına başlamştım ama içemedim midemi bi rahatsız etti ttadı kötü geldi umarım bu istikrarla devam eder
ceren bence direkt detoksla baslamayalim. zaten fazla fazla yedik ya ondan şiştik. once biraz miktari azaltip spor yapalim. illa yine yavaslariz bir dönem. detoks o zamana kalsinmenün gayet iyi canım bende bi detoks mu yapsam diyorum bikaç kilo versem moralim düzelir
ben de katılıyorum arada birseyler icmek iyi geliyor. sen şekersiz de içiyorsun, harika bence. ben sekeri azaltmistim çayda simdi yine arttı. az çay içmeye calisiyorum. hem su atıyor vücuttan, çayı (klasik türk cayi) yaninda bir bardak suyla icmek lazimmisSelam guzeller.
Bugun de 65 i ucundan azicik gordum 65.9. Cumaya kadar tartilmiycam bakalim ne olacak sonuc.
ayy saka gibi 65i ilk hedefim koyarken nasil yapacagim diye dusunuyordum. Aradan tam 4 bucuk gecti ki sukur ilk hedefim gorundu azicik. Darisi simdiki hedefimin basina (62). Insallah hepiniz hedeflerinize saglikli bir sekilde ulasirsiniz.
Ben 1. ve 2. kahvaltimi yaptim. 1 fincan sutlu kahve ictim. Birazdan bir kahve daha icerim.
Kahve cay kakao bunlar benim acligimi bastiriyor, aclik hissetmemi onluyor.
Tadi kotu geldiyse sadece yesil cay icmeye calis canim .
Katiliyorum sana Filizcim. Kalori sayimi bende ise yaradi baya isterseniz kalori aliminizi biraz dusurerek baslayinceren bence direkt detoksla baslamayalim. zaten fazla fazla yedik ya ondan şiştik. once biraz miktari azaltip spor yapalim. illa yine yavaslariz bir dönem. detoks o zamana kalsin
Evet canim kahve icin de aynisini soylemislerdi bana zayiflama merkezinde. Hamilelik oncesi gitmistim burda bir zayiflama merkezine. Her cayin ve kahvenin yaninda ayni boyut su ile icmek lazimmis.ben de katılıyorum arada birseyler icmek iyi geliyor. sen şekersiz de içiyorsun, harika bence. ben sekeri azaltmistim çayda simdi yine arttı. az çay içmeye calisiyorum. hem su atıyor vücuttan, çayı (klasik türk cayi) yaninda bir bardak suyla icmek lazimmis
Canim ben yesilcayi saat 14ten sonra icmiyorum. icinde kafein var ya uykumu kacirmasin diyeSade yesilcayi aksam yatmadan icicem canim odem atmasi amaciyla cunku sabahlari cok sis kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?