Allah kabul etsin canim da iftar ne olmus oyle yav hey mas
Ben listede değilim ama güzel sonuçlar vercem inanıyorum listeye bende gircem
Tabi canım
Krep tarifi :
3 çorba kaşığı yulaf (robotta çekip un haline getiriyorum)
1 yumurta (tarifte sade beyazı yazıyor ben hepsini koyuyorum)
1 çay bardağı süt, accık tuz
Bu kadar
Süper bir başarı
Benim 4 yıla yakın oldu kaldım doktorlarda. Bir macun kullanıyorum dilersen kullanabilirsinnefertityy clifeballibitkiselmacun yaz Instagram a sayfadaki paylaşımları bir oku
Allah kabul etsin. Afiyet olsunsağlam yemişsin
Ptesi bildirimi oluyormuş bende yapayım o zaman
58.5
Allah kabul etsin canim. Oructun gun boyu aclik o yuzden birsey diyemem menune afiyet olsun insallah arti getirmesin diyim
Evet 5 yıldır istanbuldayım valla sıkıldım ha :))afiyet olsun rakip sen böyle hergun et sis ye canım inan çok iyi geliyor ne güzel gitmiştir şimdi o soğanla lavaşla..istanbulda mi yaşıyorsun
Bende pazara kadar diyete devam edicem olmazsa listesi alıyım canım bende inşAllah 55 civarı olursam korumada haftaiçi yine dikkatli olucam haftasonu kendimi özgür bırakıcam o günler gelir inşAllah:)oo aynıyız be güzelim.. ben hatta kilo koruma dönemine gelirsem söyle birşey planlıyorum açıkçası, koruma döneminde yediğim miktarları çok az şekilde arttırıp, biraz sporla bunu dengeleyip, metabolizma hızını yükselteyim diyorum.. çünkü az yemeye alıştırdığımız vücudu sonrasında normal yeme düzenine geldiğinde anında kilo alıyor.. bu geçiş ne kadar yavaş olursa o kadar kalıcı oluyor..
ben biraz diyetine devam etmeni öneriyorum. kötü bir şey yapmıyorsun sonuçta.. aralıksız diyetine devam et bir süre. kilo verme hızına bakalım ona göre durdu veremiyorum dersen benim listeyi veririm sana.. biraz çikolatalarla vedalaş. artık silkelen, onlara ihtiyacın olmadığını kabullen. ya da benim gibi yap.. ben şekeri hayatımda çıkarırken diyet yapmamıştım. sadece şeker yemiyordum, onun dışında ne varsa yiyordum ama.. kilo almadım ama vermedim de.. bir ay sonra, vücut alışınca diyete başladım..
evet aynen.. tam günümüzde olanı anlatan laf..
aynen ben de katılıyorum.. sağlıkla zayıflamak varken o yolların hepsi mucize olsaydı şimdiye çoktan patlamıştı zaten, dünyada obezite sorunu çözülmüştü.. maalesef yok öyle birşey..
tamam canım 1 hafta şeker içeren bir şey yemiycem söz sadece meyve yerimYeme problemi olan birisi olarak benim icin de durum ayni canim. Bir otursam her paketi kutuyu bitirene kadar yemeye meyilliyim. Ama bence sekeri kokten birak en azindna bir sure. mesela hadi once hedef 1 hafta cikolata seker olmadan olsun. sifir seker
haklısın canım pazara kadar kendime bi bakıcam inşAllah veririm birazceren bence direkt detoksla baslamayalim. zaten fazla fazla yedik ya ondan şiştik. once biraz miktari azaltip spor yapalim. illa yine yavaslariz bir dönem. detoks o zamana kalsin
Dondurucu mu izmir mi bi izmirli olarak ankarada bu yilin ilk karinda bugün memleketimi ozlediiiiim diye gezniyordumgünaydın kızlarım iyi sabahlar; dondurucu bir İzmir sabahından merhaba..
dün ki menümü yazayım..;
sabah; yarım muz, 1 yumurta, 3 silme yemek kaşığı yulaf kepeğinden krep
öğlen; 3 yemek kaşığı lor peynirli yağsız salata
ara; 3 tane mısır patlağı (etiform), 1 tatlı kaşığı lor ( labne yerine )
ara; 1 trabzon hurması ( bunu fazladan yedim, kan verdim çünkü)
akşam; 1 su bardağı kefirin için ıspanak, taze zencefil, zerdeçal ve pul biber ekleyip blendırdan çektim, sonra içine 3 yk haşlanmış nohut ekleyip yedim.
su;4lt
spor; yok (dinlenme günüydü)
halsizliğin bir sebebi de karbonhidrat azlığı bence.. vücudun sevdiği enerji kaynaklarını almayınca bence vücut tepki veriyor..
bence çok şükela bir menü olmuş. afiyet bal şeker olsun. mis gibi eksi olsun :)günaydın kızlarım iyi sabahlar; dondurucu bir İzmir sabahından merhaba..
dün ki menümü yazayım..;
sabah; yarım muz, 1 yumurta, 3 silme yemek kaşığı yulaf kepeğinden krep
öğlen; 3 yemek kaşığı lor peynirli yağsız salata
ara; 3 tane mısır patlağı (etiform), 1 tatlı kaşığı lor ( labne yerine )
ara; 1 trabzon hurması ( bunu fazladan yedim, kan verdim çünkü)
akşam; 1 su bardağı kefirin için ıspanak, taze zencefil, zerdeçal ve pul biber ekleyip blendırdan çektim, sonra içine 3 yk haşlanmış nohut ekleyip yedim.
su;4lt
spor; yok (dinlenme günüydü)
halsizliğin bir sebebi de karbonhidrat azlığı bence.. vücudun sevdiği enerji kaynaklarını almayınca bence vücut tepki veriyor..
galiba gerçekten öyle yapmam lazım canım reglin etkisiyle iyice fazla çıktım moralim bozuldu bugün ocağa kadar aldığımı versem çok mutlu olacağım ben şunu anladımki hergün dikkat etmem lazım ömrüm boyunca yoksa 1 yılda verdiğim kiloyu 1 ayda alma potansiyeline sahibim
valla iyi gidiyor abla senden maşallah sağlıklı gidiyor :)Sagol canim. Diyetisyene gidiyorum arkadasim. Onun verdigi listeye uyuyorum. Ekmek zorunlu yani. Kilo veris hizimdan memnunum.
Aynen canim. Malesef yok oyle bir dunya obezite dunya genelinde cig gibi arterken hemde.oo aynıyız be güzelim.. ben hatta kilo koruma dönemine gelirsem söyle birşey planlıyorum açıkçası, koruma döneminde yediğim miktarları çok az şekilde arttırıp, biraz sporla bunu dengeleyip, metabolizma hızını yükselteyim diyorum.. çünkü az yemeye alıştırdığımız vücudu sonrasında normal yeme düzenine geldiğinde anında kilo alıyor.. bu geçiş ne kadar yavaş olursa o kadar kalıcı oluyor..
ben biraz diyetine devam etmeni öneriyorum. kötü bir şey yapmıyorsun sonuçta.. aralıksız diyetine devam et bir süre. kilo verme hızına bakalım ona göre durdu veremiyorum dersen benim listeyi veririm sana.. biraz çikolatalarla vedalaş. artık silkelen, onlara ihtiyacın olmadığını kabullen. ya da benim gibi yap.. ben şekeri hayatımda çıkarırken diyet yapmamıştım. sadece şeker yemiyordum, onun dışında ne varsa yiyordum ama.. kilo almadım ama vermedim de.. bir ay sonra, vücut alışınca diyete başladım..
evet aynen.. tam günümüzde olanı anlatan laf..
aynen ben de katılıyorum.. sağlıkla zayıflamak varken o yolların hepsi mucize olsaydı şimdiye çoktan patlamıştı zaten, dünyada obezite sorunu çözülmüştü.. maalesef yok öyle birşey..
Sana katiliyorum filiz cim . Once kacamaksiz diyet ve spor yapip yine kilo verilemiyorsa detoks son care canimceren bence direkt detoksla baslamayalim. zaten fazla fazla yedik ya ondan şiştik. once biraz miktari azaltip spor yapalim. illa yine yavaslariz bir dönem. detoks o zamana kalsin
Tebrikler derya cim. Insan emek verip te karsiligini gorunce cok mutlu oluyor. Darisi yeni hedefini gormeye canim.Selam guzeller.
Bugun de 65 i ucundan azicik gordum 65.9. Cumaya kadar tartilmiycam bakalim ne olacak sonuc.
ayy saka gibi 65i ilk hedefim koyarken nasil yapacagim diye dusunuyordum. Aradan tam 4 bucuk gecti ki sukur ilk hedefim gorundu azicik. Darisi simdiki hedefimin basina (62). Insallah hepiniz hedeflerinize saglikli bir sekilde ulasirsiniz.
Ben 1. ve 2. kahvaltimi yaptim. 1 fincan sutlu kahve ictim. Birazdan bir kahve daha icerim.
Kahve cay kakao bunlar benim acligimi bastiriyor, aclik hissetmemi onluyor.
Aa bilmiyordum cayin yaninda su icmemiz gerektigini. Ama mantikli odem atarken kaybettigin suyu da yerine koymak lazim sonucta.ben de katılıyorum arada birseyler icmek iyi geliyor. sen şekersiz de içiyorsun, harika bence. ben sekeri azaltmistim çayda simdi yine arttı. az çay içmeye calisiyorum. hem su atıyor vücuttan, çayı (klasik türk cayi) yaninda bir bardak suyla icmek lazimmis
Kolay gelsin sevil cim.kızlar çok yoğunum okuyorum ama cevap veremiyorum.. akşama yazmaya çalışacağım.. kalbim sizinle..
Sagol canim.bence çok şükela bir menü olmuş. afiyet bal şeker olsun. mis gibi eksi olsun :)
valla ha bende öyle. gerçi sporla verince almıyorsun bi ara 8 kg vermiştim 2 sene korumuştum. birden ben burdayım dedi ve fırladı kilo :)
valla iyi gidiyor abla senden maşallah sağlıklı gidiyor :)
Sen iste yeter ki ceren cim. Insallah gelicek o gunler.Bende pazara kadar diyete devam edicem olmazsa listesi alıyım canım bende inşAllah 55 civarı olursam korumada haftaiçi yine dikkatli olucam haftasonu kendimi özgür bırakıcam o günler gelir inşAllah:)
Ben evin icinde anlamiyorum ama kiz isten gelince anne bu gun kis gelmis resmen dondum dedi. Biraz sonra tekrar gidecek ise atki bere filan hazirliyor ki cok sevmez onlari kullanmayi.Dondurucu mu izmir mi bi izmirli olarak ankarada bu yilin ilk karinda bugün memleketimi ozlediiiiim diye gezniyordum
Canim ben yesilcayi saat 14ten sonra icmiyorum. icinde kafein var ya uykumu kacirmasin diye
Insallah guzel eksilerin olsun canim. Hafif hissediyorsan bu iyiye alamet tabikiValla k. Valideler de olunca oruçta da iyi gitti son pişmanlık fayda itmedi tebi. Mide geniş anacım himen özüne dönüyor fırsatı kaçırmıyor
Valla bir şişte 5 yada 6 kuşbaşından küçük et vardı 1200 kalori tüketmişim baktım da. İyi yemişim
Ah ah ben de 5 leri görsem ya maşallah ne güzel :))
Aksine kendimi hafif hissediyorum valla hayrolsun.
Evet 5 yıldır istanbuldayım valla sıkıldım ha :))
super canim.tamam canım 1 hafta şeker içeren bir şey yemiycem söz sadece meyve yerim
Aksam en gec saat kacta yiyorsun canim? Acaba gec mi yiyorsun ki?Benim uykumu hic bisi kaciramio canim yasabaha cok sis kalkiyorum nedenini bi turlu anlamadim yani bi skntim filanda yok kan degerlerimde filan ama bilemiyirum
Sagol canim. InsallahTebrikler derya cim. Insan emek verip te karsiligini gorunce cok mutlu oluyor. Darisi yeni hedefini gormeye canim.
En gec 6 bucukta yiyorum canim yemegi somrasinda bisi yemiyorum. Anca eve geliyorum.hazieliyorum filan. Tabi bazen yemegim filan olmayinca sarkioAksam en gec saat kacta yiyorsun canim? Acaba gec mi yiyorsun ki?
Uykunu kacirmiyorsa sorun yok demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?