Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah kabul etsin canim da iftar ne olmus oyle yav hey mas

Valla k. Valideler de olunca oruçta da iyi gitti son pişmanlık fayda itmedi tebi. Mide geniş anacım himen özüne dönüyor fırsatı kaçırmıyor

Valla bir şişte 5 yada 6 kuşbaşından küçük et vardı 1200 kalori tüketmişim baktım da. İyi yemişim

Ptesi bildirimi oluyormuş bende yapayım o zaman

58.5

Ah ah ben de 5 leri görsem ya maşallah ne güzel :))

Allah kabul etsin canim. Oructun gun boyu aclik o yuzden birsey diyemem menune afiyet olsun insallah arti getirmesin diyim

Aksine kendimi hafif hissediyorum valla hayrolsun.

afiyet olsun rakip sen böyle hergun et sis ye canım inan çok iyi geliyor ne güzel gitmiştir şimdi o soğanla lavaşla..istanbulda mi yaşıyorsun
Evet 5 yıldır istanbuldayım valla sıkıldım ha :))

Bende pazara kadar diyete devam edicem olmazsa listesi alıyım canım bende inşAllah 55 civarı olursam korumada haftaiçi yine dikkatli olucam haftasonu kendimi özgür bırakıcam o günler gelir inşAllah:)

tamam canım 1 hafta şeker içeren bir şey yemiycem söz sadece meyve yerim

Dondurucu mu izmir mi bi izmirli olarak ankarada bu yilin ilk karinda bugün memleketimi ozlediiiiim diye gezniyordum

bence çok şükela bir menü olmuş. afiyet bal şeker olsun. mis gibi eksi olsun :)

valla ha bende öyle. gerçi sporla verince almıyorsun bi ara 8 kg vermiştim 2 sene korumuştum. birden ben burdayım dedi ve fırladı kilo :)

Sagol canim. Diyetisyene gidiyorum arkadasim. Onun verdigi listeye uyuyorum. Ekmek zorunlu yani. Kilo veris hizimdan memnunum.
valla iyi gidiyor abla senden maşallah sağlıklı gidiyor :)

Aynen canim. Malesef yok oyle bir dunya obezite dunya genelinde cig gibi arterken hemde.
ceren bence direkt detoksla baslamayalim. zaten fazla fazla yedik ya ondan şiştik. once biraz miktari azaltip spor yapalim. illa yine yavaslariz bir dönem. detoks o zamana kalsin
Sana katiliyorum filiz cim . Once kacamaksiz diyet ve spor yapip yine kilo verilemiyorsa detoks son care canim

Tebrikler derya cim. Insan emek verip te karsiligini gorunce cok mutlu oluyor. Darisi yeni hedefini gormeye canim.

Aa bilmiyordum cayin yaninda su icmemiz gerektigini. Ama mantikli odem atarken kaybettigin suyu da yerine koymak lazim sonucta.

Sagol canim.

Bende pazara kadar diyete devam edicem olmazsa listesi alıyım canım bende inşAllah 55 civarı olursam korumada haftaiçi yine dikkatli olucam haftasonu kendimi özgür bırakıcam o günler gelir inşAllah:)
Sen iste yeter ki ceren cim. Insallah gelicek o gunler.

Dondurucu mu izmir mi bi izmirli olarak ankarada bu yilin ilk karinda bugün memleketimi ozlediiiiim diye gezniyordum
Ben evin icinde anlamiyorum ama kiz isten gelince anne bu gun kis gelmis resmen dondum dedi. Biraz sonra tekrar gidecek ise atki bere filan hazirliyor ki cok sevmez onlari kullanmayi.

Insallah guzel eksilerin olsun canim. Hafif hissediyorsan bu iyiye alamet tabiki

Benim uykumu hic bisi kaciramio canim ya sabaha cok sis kalkiyorum nedenini bi turlu anlamadim yani bi skntim filanda yok kan degerlerimde filan ama bilemiyirum
Aksam en gec saat kacta yiyorsun canim? Acaba gec mi yiyorsun ki?
Uykunu kacirmiyorsa sorun yok demektir

Aksam en gec saat kacta yiyorsun canim? Acaba gec mi yiyorsun ki?
Uykunu kacirmiyorsa sorun yok demektir
En gec 6 bucukta yiyorum canim yemegi somrasinda bisi yemiyorum. Anca eve geliyorum.hazieliyorum filan. Tabi bazen yemegim filan olmayinca sarkio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…