Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam arkadaslar. Bu gun ki menum
07:30
1 bard. Zencefilli Sut

Kahvalti
2 dl.ekmek t.b.
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates ve yesillik

Ara
100 kl. Gida takviyesi

Ogle
4 y k etli nohut yemegi
4 y k bulgur pilavi
4 y k yogurt
Salata

Ara
2 ad. Etimek
1 bard. Ayran

Ara
100 kl. Gida takviyesi

Aksam
4 y.k. pirasa z.yagli
2 dl. Ekmek t.b.
4 y.k yogurt
Salata

Ara
1 mandalin
1 c.b. sut

1 fincan kis cayi (icerim)

Su 3 lt.
Spor 5 + 5dk. F.t hareketleri
Ev icin de 15 dk. +15 dk. Yuruyus

Benim uykumu hic bisi kaciramio canim ya sabaha cok sis kalkiyorum nedenini bi turlu anlamadim yani bi skntim filanda yok kan degerlerimde filan ama bilemiyirum
Ne guzel canim aman kacmasin uykun. Eger kontrolun yapilip bir problem cikmadiysa Uyku saatlerin az yada cok geliyor olabilir, suyu yetersiz iciyor olabilirsin canim. Stresli bir yapin varsa kortizol duzeyin yukseliyordur bunun icin tuzu azaltman gerekir. Bir de sadece goz kapaklarin sisiyorsa sinuzit yada kbb yi ilgilendiren bir sey olabilir. Bunlari bir gozden gecir istersen.

Ben evin icinde anlamiyorum ama kiz isten gelince anne bu gun kis gelmis resmen dondum dedi. Biraz sonra tekrar gidecek ise atki bere filan hazirliyor ki cok sevmez onlari kullanmayi.
Ben izmirdeyken hic kullanmazdim hala kullanamam yapisiyor sanki tenime hic sevmem bugun sabah bu kalktim her yer bembeyaz ilk bi mutlu oluyorum kar gorunce ama dışarı çıkınca bütün mutluluğum gidiyor donuyorum izmire gidince incecik ceketlerle çıkıyorum dışarı somestrda burdan gidince orasi cok sicak gelir hep

afiyet olsun

Menum
Sabah: 1 yk kavurma ustune 1 yumurta, 1 dilim tulum peyniri, 5 siyah zeytin, 1 dilim köy ekmegi, 2 ceri domates
Öğlen: 1 paket limonlu altinbasak 200 kalori, 1 elma
Ara: 1 yk kuru uzum 2 yk yogurt
Aksam: 2 kase et suyuna sehriye çorbası, turşu
Su: 2,5 lt
Spor yok cok yogunum bu hafta hazirlamam gereken sunumlar odevler ve sinavlar var

Masallah Nihalcim menun de sporun da super.

sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
domates salatalık

Öğlen 12.30
bir kase mantar çorbası
2dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
salata

Ara 2 hurma ve 1 kaşık leblebi

Akşam
5 kaşık barbunya
salata
birazdan belki kuru incir yerim çayla
su 2 litreyi geçmiştir
spor hic yapasım yok çok uykum var bugün

Masallah Nihalcim her turlu bilgi mevcut sende. Hayranim sana

afiyet olsun akşamın az mı sanki

Bizsim burda da hava soguk canim ben de hiic sevmem kisi. Isterim ki hep yaz olsun sicacik olsun heryer tiril tiril kiyafetler renkli renkli ne guzel

Daha sogunu gordugun icin vucut burayi bahar gibi algiliyordur. Benim kiz da hic sevmez formalite den 1 takim atki beresi var bu gun alacagi tuttu. Cok guzeldi hava alistirmadan birden soguyunca usudu demek ki. Normal de izmir de gercekten gerek yok lahana gibi kat kat sarinmaya.

Kolay gelsin canim sunumlarin ve odevlerin icin. Ayni durum bende de var o kadar cok projem var ki daha birini bile bitiremedim
Afiyet olsun canim ama bence bugun cook az yemissin. Bir salata filan bari yeseydin

Menun cok guzel canim masallah afiyet olsun

Bizsim burda da hava soguk canim ben de hiic sevmem kisi. Isterim ki hep yaz olsun sicacik olsun heryer tiril tiril kiyafetler renkli renkli ne guzel
Kiyamam derya cim. Izmir in en soguk hali polonya nin baharina es degerdir canim. Kiz geldiginde _16 yi _20 yi gordum demisti polonya icin

Slm kizlar
Daha isteyim bir 15 dakikaya cikarim insallah
Bugunku menum
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 yk kadar paynir icinde marul turp ve baska sebzelerden de vardi. 1 kjucuk dilim ekmek
ara: 1 fincan sutlu kahve
ara: cottage peyniriicinde muz ve elma parcalari
oglen: mangalda kereviz, 1 yk kadar patates puresi, salata
ara: 1 fincan sutlu kahve, 1 elma
ara: sekersiz puding icinde armut parcalari
aksam: sebzeli zeytin uzerinde biraz da peynir

su: 2,5 lt
spo: simdilik yok

Afiyet olsun canim. Menun biraz problemli cigdem cim. Sabah guzel ogle hani yogunum demissin ya altinbasak yemek zorundaysan yaninda sut yada ayran olmaliydi sindirim ve kan sekeri acisindan aksam da ayni sekilde sehriye corbasi ekmek yerine geciyor hani yanina yogurt ve salata ya vaktin yoksa bile yesillik domates salatalik tarzi bir sey olmaliydi canim.

Afiyet olsun derya cim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…