Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Menun cok guzel hadi bu menuye bir gayret yatmadan sporda ekle arkadasim.

sağlıklı bir menü olmus elifcim. yalniz mantar corbasi kremaliysa fena, krema yağ li oldukça. barbunya da kalorili. faydali tabi ki ama ben olsam kalori hakkimi barbunyayla tuketmezdim

sağlıklı bir menü olmus elifcim. yalniz mantar corbasi kremaliysa fena, krema yağ li oldukça. barbunya da kalorili. faydali tabi ki ama ben olsam kalori hakkimi barbunyayla tuketmezdim
aynen çok kalorili ama ben ölçülü yedim ne yapacagimi şaşırıyorum ya yemek konusu da kış da geliyor kuru baklagiller mecburen

sen neler yapıyorsun izinden dönmeyi düşünmüyor musun..ben de çok sıkıldım bugünlerde diyetten resmen psikolojik savaş veriyorum

sen neler yapıyorsun izinden dönmeyi düşünmüyor musun..ben de çok sıkıldım bugünlerde diyetten resmen psikolojik savaş veriyorum
canim benim ayni sen gibi hissediyordum. bi mola harika olucak filan. Ama bin pisman oldum 4 kilo alinir mi ya hemen e bu sefer de işte anlattigim gibi tekrar o sisteme girmekte zorlaniyorum. gece yemelerine baslamistim. birkac gündür onu kestim. tekrar donucem araniza ama hani "işte tamam bu gün basliyorum adamakıllı" gününü bekliyorum.

Filiz cim barbunya bilindiginin aksine diyette guvenli tukebilecegin bir gidaymis canim. Icindeki bir madde metobolizma hizlandirip yag yakimina yardim ediyormus.

Aa deme oyle seyler. Bak ne guzel kilo veriyoruz. Yaza manken gibi incecik olucaz guzel guzel giyinicez. Kilolarimizi ortecek koyu renk kiyafet giyip sicaktan bunalmicaz.

Gel artik filiz cim o 4 u vericem derken ustune ekleme. Burada hep birlikte gule oynaya birbirimize destek olarak verelim fazlaliklarimizi kus gibi hafif olalim.

Masallah Nihalcim her turlu bilgi mevcut sende. Hayranim sana
Sagol canim benim. Okumayi cok seviyorum derya cim . Elime gecen her seyi okuyorum. Hastane de yatarken okuyacak kadar iyiysem okuyacak bir sey kalmazsa hastane kitapliginda bulduklarimi bile okuyorum bu da degisik konularda fikir edinmemi sagliyor. Belki isinize yarar diye de ara ara paylasiyorum acizane bildiklerimi. Ben soylerim kendinizle ilgili konu uzerinde arastirma size kalmis tabi.

Aa deme oyle seyler. Bak ne guzel kilo veriyoruz. Yaza manken gibi incecik olucaz guzel guzel giyinicez. Kilolarimizi ortecek koyu renk kiyafet giyip sicaktan bunalmicaz.
evet hem çok mutlu oluyorum ne güzel zayıfladın diyenleri görünce hem de işte ne bileyim ama bırakmayacağım yarı yıl tatiline kadar ne kadar incelesem o kar

ooo gece yemeleri en kötüsü allahtan öyle bir alışkanlığım yok..sen bir başka canım gel her gün buraya yaz bak o zaman nasıl moda giriyorsun

evet hem çok mutlu oluyorum ne güzel zayıfladın diyenleri görünce hem de işte ne bileyim ama bırakmayacağım yarı yıl tatiline kadar ne kadar incelesem o kar
Insallah canim tam da istedigin kadar incelirsin. Cok daha mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…