Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun akşamın az mı sanki
Sut içtim az oncede bi bardak 1000 kaloriye tamamladim ablacim
Bizsim burda da hava soguk canim ben de hiic sevmem kisi. Isterim ki hep yaz olsun sicacik olsun heryer tiril tiril kiyafetler renkli renkli ne guzel
Ben kışı severim aslinda ama sicacik evimde elimde çayım kitabim camdan bakarken dışarı çıkınca büyü bozuluyor

Kolay gelsin canim sunumlarin ve odevlerin icin. Ayni durum bende de var o kadar cok projem var ki daha birini bile bitiremedim
Afiyet olsun canim ama bence bugun cook az yemissin. Bir salata filan bari yeseydin
Az oncede süt ictim 1 saat kadar önce salata yapabilirmisim cidden niye yapmadim ki canim turşu istemisti ondan sanirim
Haklisin ablacim oglen stajdaydim yiyecek bi sey ayarlayamadim ayranda ne bileyim canim istemedi bugün sacma sapan oldu biraz haklisin valla

alti bucuk cok gec degil aslinda

Bana gore gec canim yani onceki diyetimde en gec 17 de yerdim sonrasinda bitki cayi cok cok acikirsam yogurt yerdim

Nihut ve bulgur bir arada olmamis bence canim sislik yapmaz umarim. Genel olarak iyi

Canim inan herseye bakildi ama sanirim kizim kaynakli uyku problemim oluo geceleri hala cok uyaniyor. Metabolizmam yavaslayip odem tutuyorum muhtemelen

• Spor olsa cok guzelmis cnm bide tursu odeme sebeb olur. Bagirsak hareketleri icin cok guzel bi yiyecek fakat tuzlu

Gayet guzel cnm ama sporsuz olmamis

Gayet guzel spor haric

Tabiki pes etmek yok cnm annemler vardi yemekte spor dus anca gelebildim

Selam minnoslarim menumu yaziim

Sabah 08.30
1 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin

Ogle 12.30
100 gr tavuk doner
1 ayran
Salata

Ara 15.00
3 tane altinbasak

Ajsam 18.30
1 kepce etli patates yemegi
1 patlican dolmasi
Salata

2.5 litre su
1 bardak yesilcay
1 bardak filtre kahve
30 dk yuruyus
55 tane plates cemberi ile bacak arasi
25 er tane bacak kaldirma
25 er tane ic bacak germe
25 mekik
25 sn plank
25 kopru hareketi

günaydın kızlar dünkü yediklerim
sabah 1 kuru kayısı 1.5 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek yeşil çay
ara 1/2 fincan leblebi
öğle 5 yk bulgur pilavı 1 yk et 1/2 kase çorba
ara 1/2 fincan leblebi 1 yk kuru üzüm 1 yaprak sarma 1 fincan sütlü kahve
aksam fırında 3 tane baget ve karnıbahar 3 yk bulgur pilavı yoğurt
ara 1 lokma muz 1 kuru kayısı
su 2.5 lt

menünde sporunda çok güzel canım

Kiyamam derya cim. Izmir in en soguk hali polonya nin baharina es degerdir canim. Kiz geldiginde _16 yi _20 yi gordum demisti polonya icin
Ben ilk geldigim sene eksi 30 u gordum canim. Sonra da hasta olup 10 gun adeta kipirdamadan yatmistim ama sukur son yillarda o kadar kotu kis yok eksi oluyor tabiki ama otuzlar filan olmuyoir

Filiz cim barbunya bilindiginin aksine diyette guvenli tukebilecegin bir gidaymis canim. Icindeki bir madde metobolizma hizlandirip yag yakimina yardim ediyormus.
Himm super bir bilgi ben de cok severim barbunyayi. Yapip yemek lazim cok uzun zaman oldu yapmayali.

Cok sagol canim paylastigin bilgiler icin. Senin gibi bir diyet arkadasimin oldugu icin cook sansliyiz

evet hem çok mutlu oluyorum ne güzel zayıfladın diyenleri görünce hem de işte ne bileyim ama bırakmayacağım yarı yıl tatiline kadar ne kadar incelesem o kar
Aynen canim bak sen de ikinci bebek dusunuyorsun verdigin muddetce devam et. Hamilelikte hic alinmasa 10 12 kilo alinacak onu da dikkate almak lazim.

o zaman çıkmayalım çünkü diyetten sıkıldım demek ne demek bunu hepimiz biliyoruz...ooyy allahım bize şöyle yiyip yiyip kilo almayan bir metabolizma nasip et amin
artik cok gec bu dilek icin ben soyle diliyorum cnaim bunu hey allahim bana irademe sahip cikip cok yememeyi nasip et omur boyu

O zaman senin bunyede ayni benimki gibi canim. Ben saat 17 den once yeme isini bitiriyorum tamamen. 17 den sonra yogurt sut bile yeyip icmiyorum boylelikle kilo vermem gercekten daha kolay oluyor. dene istersen.

Sporun da menun de supperr canim masallah

Selam canim
Afiyet olsun canim menun gayet guzel. Cumaya 2 kala insallah guzel bir eksiyle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…