Sut içtim az oncede bi bardak 1000 kaloriye tamamladim ablacimafiyet olsun akşamın az mı sanki
Ben kışı severim aslinda ama sicacik evimde elimde çayım kitabim camdan bakarken dışarı çıkınca büyü bozuluyorBizsim burda da hava soguk canimben de hiic sevmem kisi. Isterim ki hep yaz olsun sicacik olsun heryer tiril tiril kiyafetler renkli renkli ne guzel
Az oncede süt ictim 1 saat kadar önce salata yapabilirmisim cidden niye yapmadim ki canim turşu istemisti ondan sanirimKolay gelsin canim sunumlarin ve odevlerin icin. Ayni durum bende de var o kadar cok projem var kidaha birini bile bitiremedim
Afiyet olsun canim ama bence bugun cook az yemissin. Bir salata filan bari yeseydin
Haklisin ablacim oglen stajdaydim yiyecek bi sey ayarlayamadim ayranda ne bileyim canim istemedi bugün sacma sapan oldu biraz haklisin vallaAfiyet olsun canim. Menun biraz problemli cigdem cim. Sabah guzel ogle hani yogunum demissin ya altinbasak yemek zorundaysan yaninda sut yada ayran olmaliydi sindirim ve kan sekeri acisindan aksam da ayni sekilde sehriye corbasi ekmek yerine geciyor hani yanina yogurt ve salata ya vaktin yoksa bile yesillik domates salatalik tarzi bir sey olmaliydi canim.
alti bucuk cok gec degil aslinda
Selam arkadaslar. Bu gun ki menum
07:30
1 bard. Zencefilli Sut
Kahvalti
2 dl.ekmek t.b.
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates ve yesillik
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Ogle
4 y k etli nohut yemegi
4 y k bulgur pilavi
4 y k yogurt
Salata
Ara
2 ad. Etimek
1 bard. Ayran
Ara
100 kl. Gida takviyesi
Aksam
4 y.k. pirasa z.yagli
2 dl. Ekmek t.b.
4 y.k yogurt
Salata
Ara
1 mandalin
1 c.b. sut
1 fincan kis cayi (icerim)
Su 3 lt.
Spor 5 + 5dk. F.t hareketleri
Ev icin de 15 dk. +15 dk. Yuruyus
Ne guzel canim aman kacmasin uykun. Eger kontrolun yapilip bir problem cikmadiysa Uyku saatlerin az yada cok geliyor olabilir, suyu yetersiz iciyor olabilirsin canim. Stresli bir yapin varsa kortizol duzeyin yukseliyordur bunun icin tuzu azaltman gerekir. Bir de sadece goz kapaklarin sisiyorsa sinuzit yada kbb yi ilgilendiren bir sey olabilir. Bunlari bir gozden gecir istersen.
Menum
Sabah: 1 yk kavurma ustune 1 yumurta, 1 dilim tulum peyniri, 5 siyah zeytin, 1 dilim köy ekmegi, 2 ceri domates
Öğlen: 1 paket limonlu altinbasak 200 kalori, 1 elma
Ara: 1 yk kuru uzum 2 yk yogurt
Aksam: 2 kase et suyuna sehriye çorbası, turşu
Su: 2,5 lt
Spor yok cok yogunum bu hafta hazirlamam gereken sunumlar odevler ve sinavlar var
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
domates salatalık
Öğlen 12.30
bir kase mantar çorbası
2dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
salata
Ara 2 hurma ve 1 kaşık leblebi
Akşam
5 kaşık barbunya
salata
birazdan belki kuru incir yerim çayla
su 2 litreyi geçmiştir
spor hic yapasım yok çok uykum var bugün
Slm kizlar
Daha isteyim bir 15 dakikaya cikarim insallah
Bugunku menum
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 yk kadar paynir icinde marul turp ve baska sebzelerden de vardi. 1 kjucuk dilim ekmek
ara: 1 fincan sutlu kahve
ara: cottage peyniriicinde muz ve elma parcalari
oglen: mangalda kereviz, 1 yk kadar patates puresi, salata
ara: 1 fincan sutlu kahve, 1 elma
ara: sekersiz puding icinde armut parcalari
aksam: sebzeli zeytin uzerinde biraz da peynir
su: 2,5 lt
spo: simdilik yok
huhuu herkes nerede ayol @Bydelikiz @Bademellaa nerelerdesiniz menüler nerede kaldı?
@nefertityy kaptan sen nerelerdesinmasal3487 senin pek sesin cikmiyor bugünlerde
5 55olmakistiyorum diyete adapte olsun değil mi. B burcugncy . moral bozup pes etmiyorsun değil mi
Bugunlerde biraz yogunum canim okulla alakali ekstra isler vardi mudurumuz biraz titiz de.huhuu herkes nerede ayol @Bydelikiz @Bademellaa nerelerdesiniz menüler nerede kaldı?
@nefertityy kaptan sen nerelerdesinmasal3487 senin pek sesin cikmiyor bugünlerde
5 55olmakistiyorum diyete adapte olsun değil mi. B burcugncy . moral bozup pes etmiyorsun değil mi
menünde sporunda çok güzel canımSelam minnoslarim menumu yaziim
Sabah 08.30
1 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin
Ogle 12.30
100 gr tavuk doner
1 ayran
Salata
Ara 15.00
3 tane altinbasak
Ajsam 18.30
1 kepce etli patates yemegi
1 patlican dolmasi
Salata
2.5 litre su
1 bardak yesilcay
1 bardak filtre kahve
30 dk yuruyus
55 tane plates cemberi ile bacak arasi
25 er tane bacak kaldirma
25 er tane ic bacak germe
25 mekik
25 sn plank
25 kopru hareketi
Ben ilk geldigim sene eksi 30 u gordum canim. Sonra da hasta olup 10 gun adeta kipirdamadan yatmistimKiyamam derya cim. Izmir in en soguk hali polonya nin baharina es degerdir canim. Kiz geldiginde _16 yi _20 yi gordum demisti polonya icin
Haklisin canim , nerde bu millethuhuu herkes nerede ayol @Bydelikiz @Bademellaa nerelerdesiniz menüler nerede kaldı?
Haklisin canim o yuzden dusurdum hedefi. ben de ciksam izne kotu olur gibime geliyoryani ruh halinize guvenmiyorsaniz kesinlikle izne filan çıkmayın. benden soylemesi :)
Himm super bir bilgi ben de cok severim barbunyayi. Yapip yemek lazim cok uzun zaman oldu yapmayali.Filiz cim barbunya bilindiginin aksine diyette guvenli tukebilecegin bir gidaymis canim. Icindeki bir madde metobolizma hizlandirip yag yakimina yardim ediyormus.
Cok sagol canim paylastigin bilgiler icin. Senin gibi bir diyet arkadasimin oldugu icin cook sansliyizSagol canim benim. Okumayi cok seviyorum derya cim . Elime gecen her seyi okuyorum. Hastane de yatarken okuyacak kadar iyiysem okuyacak bir sey kalmazsa hastane kitapliginda bulduklarimi bile okuyorum bu da degisik konularda fikir edinmemi sagliyor. Belki isinize yarar diye de ara ara paylasiyorum acizane bildiklerimi. Ben soylerim kendinizle ilgili konu uzerinde arastirma size kalmis tabi.
Aynen canim bak sen de ikinci bebek dusunuyorsun verdigin muddetce devam et. Hamilelikte hic alinmasa 10 12 kilo alinacak onu da dikkate almak lazim.evet hem çok mutlu oluyorum ne güzel zayıfladın diyenleri görünce hem de işte ne bileyim ama bırakmayacağım yarı yıl tatiline kadar ne kadar incelesem o kar
artik cok gec bu dilek icino zaman çıkmayalım çünkü diyetten sıkıldım demek ne demek bunu hepimiz biliyoruz...ooyy allahım bize şöyle yiyip yiyip kilo almayan bir metabolizma nasip et amin
O zaman senin bunyede ayni benimki gibi canim. Ben saat 17 den once yeme isini bitiriyorum tamamen. 17 den sonra yogurt sut bile yeyip icmiyorum boylelikle kilo vermem gercekten daha kolay oluyor. dene istersen.Bana gore gec canim yani onceki diyetimde en gec 17 de yerdim sonrasinda bitki cayi cok cok acikirsam yogurt yerdim
Nihut ve bulgur bir arada olmamis bence canim sislik yapmaz umarim. Genel olarak iyi
Canim inan herseye bakildi ama sanirim kizim kaynakli uyku problemim oluo geceleri hala cok uyaniyor. Metabolizmam yavaslayip odem tutuyorum muhtemelen
- Spor olsa cok guzelmis cnm bide tursu odeme sebeb olur. Bagirsak hareketleri icin cok guzel bi yiyecek fakat tuzlu
Gayet guzel cnm ama sporsuz olmamis
Gayet guzel spor haric
Tabiki pes etmek yok cnm annemler vardi yemekte spor dus anca gelebildim
Sporun da menun de supperr canim masallahSelam minnoslarim menumu yaziim
Sabah 08.30
1 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin
Ogle 12.30
100 gr tavuk doner
1 ayran
Salata
Ara 15.00
3 tane altinbasak
Ajsam 18.30
1 kepce etli patates yemegi
1 patlican dolmasi
Salata
2.5 litre su
1 bardak yesilcay
1 bardak filtre kahve
30 dk yuruyus
55 tane plates cemberi ile bacak arasi
25 er tane bacak kaldirma
25 er tane ic bacak germe
25 mekik
25 sn plank
25 kopru hareketi
Aralarda gir canim ozletme kendini. Gel hep beraber motive olalim.Bugunlerde biraz yogunum canim okulla alakali ekstra isler vardi mudurumuz biraz titiz de.
Selam canimGunaydin kizlar
Afiyet olsun canim menun gayet guzel. Cumaya 2 kala insallah guzel bir eksiyle gelirsingünaydın kızlar dünkü yediklerim
sabah 1 kuru kayısı 1.5 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek yeşil çay
ara 1/2 fincan leblebi
öğle 5 yk bulgur pilavı 1 yk et 1/2 kase çorba
ara 1/2 fincan leblebi 1 yk kuru üzüm 1 yaprak sarma 1 fincan sütlü kahve
aksam fırında 3 tane baget ve karnıbahar 3 yk bulgur pilavı yoğurt
ara 1 lokma muz 1 kuru kayısı
su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?