- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
himm hamsi super olur bol salatayla simdiden afiyet olsun canim.Selam kizlar yogundum ancak gelebildim kacamagim yok aksamada dusunmuyorum hamsi yicez aksama salata yanina baska bisi yok ekmeksiz 3. Gunum bugun
Canim ben hazir menu aliyorum 1300 kalorilik ne gelirse onu yiyorum valla. Ama haklisin kh bol.
Gerci ben kendim de cok severim ekmegi. Ekmek yemedigim zaman metabolizmam yavasliyor benim kilo vermek azaliyor. Slor hocam da demisti ekmek yenmezse metabolizma cok yavaslar ve sonunda kilo verme durur diye
huhuu herkes nerede ayolBydelikiz Bademellaa nerelerdesiniz menüler nerede kaldı?
nefertityy kaptan sen nerelerdesin @masal3487 senin pek sesin cikmiyor bugünlerde
@55olmakistiyorum diyete adapte olsun değil mi. @burcugncy. moral bozup pes etmiyorsun değil mi
Dedigin gibi hayirlisi olsun canim senin icin.merhaba kızlarım,
benim yoğun olduğumu anlamışsınızdır diye düşünüyorum. benim bu terfi olayları konuşuluyor, netleştirmeye çalışıyoruz bir takım durumları. bildiğin adam sömürmeye çalışıyorlar.. cinlerim tepemde.. az maaş çok iş modunda.. anlıyorum piyasalar kötü, işimize sahip çıkmalıyız ama keriz de değiliz. yani biraz sinirliyim anlıyorsunuzdur. tam da regl dönemim geliyor. hormonlar tavan.. sakin olmaya çalışıyorum..
beni merak etmeyin diye yazdım.. yazdıklarınızı okudum ama şuan gerçekten vaktim olmuyor. bugün yarın bu iş bitsin de bir rahat edeyim. hayırlısı neyse o olsun tabi.. bir de iş ingilizcesi için bana kurs lazım.. online mı olmalı yoksa yüzyüze mi ona karar veremiyorum..
bensiz kaçamak yapmayın. ben yapmıyorum.. sizden de iyi şeyler bekliyorum.. cumaya artı getirecek olanınız var mı aranızda? şimdiden söyleyin bakiim...
Afiyet olsun canim belki miktar olarak cok degil ama baya tatli bir gun olmus (revani, irmik, sutlac).Evet kızlar sizinle geçirdiğim 1 hafta sonunda 1 kg vermiş olmanın gururuyla sizi selamlıyorum
Dün tüm gün misafirdim yazamadım. Bikaç kapı gezdim ama direndim. Burası sayesinde.
Yediklerimi yazayım.
Sabah mısır unundan krep 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 bardak çay
Ve misafirlik başlıyor
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
Tavuk mantar sote
Yarım karnıyarık
Bikaç çatal kırmızı pancar salatası
Yarım dilim revani
1 kase sütlaç
1 çatal irmik tatlısı
6-7 tane fındık
2-3 bardak çay tam hatırlamadım
Hepsini aynı zamanda yemedim tabi gün içinde yediklerim bunlar
Haklisin canim nohut ve bulgur konusunda ama canim cok istiyordu o yuzden oglen yedim. Bir de gaz yapmasin diye pisirirken ikisine de kimyon attik.Bana gore gec canim yani onceki diyetimde en gec 17 de yerdim sonrasinda bitki cayi cok cok acikirsam yogurt yerdim
Nihut ve bulgur bir arada olmamis bence canim sislik yapmaz umarim. Genel olarak iyi
Canim inan herseye bakildi ama sanirim kizim kaynakli uyku problemim oluo geceleri hala cok uyaniyor. Metabolizmam yavaslayip odem tutuyorum muhtemelen
- Spor olsa cok guzelmis cnm bide tursu odeme sebeb olur. Bagirsak hareketleri icin cok guzel bi yiyecek fakat tuzlu
Gayet guzel cnm ama sporsuz olmamis
Gayet guzel spor haric
Tabiki pes etmek yok cnm annemler vardi yemekte spor dus anca gelebildim
Afiyet olsun arkadasim.Selam minnoslarim menumu yaziim
Sabah 08.30
1 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin
Ogle 12.30
100 gr tavuk doner
1 ayran
Salata
Ara 15.00
3 tane altinbasak
Ajsam 18.30
1 kepce etli patates yemegi
1 patlican dolmasi
Salata
2.5 litre su
1 bardak yesilcay
1 bardak filtre kahve
30 dk yuruyus
55 tane plates cemberi ile bacak arasi
25 er tane bacak kaldirma
25 er tane ic bacak germe
25 mekik
25 sn plank
25 kopru hareketi
Afiyet olsun canim.günaydın kızlar dünkü yediklerim
sabah 1 kuru kayısı 1.5 kk peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek yeşil çay
ara 1/2 fincan leblebi
öğle 5 yk bulgur pilavı 1 yk et 1/2 kase çorba
ara 1/2 fincan leblebi 1 yk kuru üzüm 1 yaprak sarma 1 fincan sütlü kahve
aksam fırında 3 tane baget ve karnıbahar 3 yk bulgur pilavı yoğurt
ara 1 lokma muz 1 kuru kayısı
su 2.5 lt
Eksi 30 ne yaaBen ilk geldigim sene eksi 30 u gordum canim. Sonra da hasta olup 10 gun adeta kipirdamadan yatmistimama sukur son yillarda o kadar kotu kis yok eksi oluyor tabiki ama otuzlar filan olmuyoir
Afiyet olsun canim belki miktar olarak cok degil ama baya tatli bir gun olmus (revani, irmik, sutlac).
1 kilo vermen harikar, masallah. Insallah darisi gelecek haftalarin .
Selam canim. Oh ne guzel kacamaksiz bir gunu daha bitirmek.Selam kizlar yogundum ancak gelebildim kacamagim yok aksamada dusunmuyorum hamsi yicez aksama salata yanina baska bisi yok ekmeksiz 3. Gunum bugun
E bunye o soguga aliskin degil tabi illa ki hasta eder. -30 gibi soguga nasil alisilir gerci o da ayri konu.Ben ilk geldigim sene eksi 30 u gordum canim. Sonra da hasta olup 10 gun adeta kipirdamadan yatmistimama sukur son yillarda o kadar kotu kis yok eksi oluyor tabiki ama otuzlar filan olmuyoir
Afiyet olsun canim belki miktar olarak cok degil ama baya tatli bir gun olmus (revani, irmik, sutlac).
1 kilo vermen harikar, masallah. Insallah darisi gelecek haftalarin bsaina
Aa tesekkur ederim ederim.Cok sagol canim paylastigin bilgiler icin. Senin gibi bir diyet arkadasimin oldugu icin cook sansliyiz
O dua ya verdigim kilolar kalici olsun tekrar eski kilolu halime donmeyeyimi de ekleyelim arkadaslar.artik cok gec bu dilek icinben soyle diliyorum cnaim bunu hey allahim bana irademe sahip cikip cok yememeyi nasip et omur boyu
Is dunyasi malasef cok acimasiz. Sen sorumluluk aldikca ustune yenilerini eklerler ama maas konusuna gelince azami caban goz ardi edilir. Sinirlerini haketmeyenler icin yipratma canim bence fazla da taviz verme. Terfinin sartlarini ilk nasil kabul ettirirsen o sekil de gider. Hayirlisi olsun simdiden.merhaba kızlarım,
benim yoğun olduğumu anlamışsınızdır diye düşünüyorum. benim bu terfi olayları konuşuluyor, netleştirmeye çalışıyoruz bir takım durumları. bildiğin adam sömürmeye çalışıyorlar.. cinlerim tepemde.. az maaş çok iş modunda.. anlıyorum piyasalar kötü, işimize sahip çıkmalıyız ama keriz de değiliz. yani biraz sinirliyim anlıyorsunuzdur. tam da regl dönemim geliyor. hormonlar tavan.. sakin olmaya çalışıyorum..
beni merak etmeyin diye yazdım.. yazdıklarınızı okudum ama şuan gerçekten vaktim olmuyor. bugün yarın bu iş bitsin de bir rahat edeyim. hayırlısı neyse o olsun tabi.. bir de iş ingilizcesi için bana kurs lazım.. online mı olmalı yoksa yüzyüze mi ona karar veremiyorum..
bensiz kaçamak yapmayın. ben yapmıyorum.. sizden de iyi şeyler bekliyorum.. cumaya artı getirecek olanınız var mı aranızda? şimdiden söyleyin bakiim...
Tebrikler canim o 1 kilolarin devami da nasip olsun insallah.Evet kızlar sizinle geçirdiğim 1 hafta sonunda 1 kg vermiş olmanın gururuyla sizi selamlıyorum
Dün tüm gün misafirdim yazamadım. Bikaç kapı gezdim ama direndim. Burası sayesinde.
Yediklerimi yazayım.
Sabah mısır unundan krep 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 bardak çay
Ve misafirlik başlıyor
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
Tavuk mantar sote
Yarım karnıyarık
Bikaç çatal kırmızı pancar salatası
Yarım dilim revani
1 kase sütlaç
1 çatal irmik tatlısı
6-7 tane fındık
2-3 bardak çay tam hatırlamadım
Hepsini aynı zamanda yemedim tabi gün içinde yediklerim bunlar
Insallah guzel eksilerin olsun canim. Hafif hissediyorsan bu iyiye alamet tabiki
Cınım Rakibem benim, k valideler olunca haliyle aktif olamadım. İşlerde yoğun bu ara Allah yardımcımız olsun :))huhuu herkes nerede ayolBydelikiz Bademellaa nerelerdesiniz menüler nerede kaldı?
nefertityy kaptan sen nerelerdesin @masal3487 senin pek sesin cikmiyor bugünlerde
@55olmakistiyorum diyete adapte olsun değil mi. @burcugncy. moral bozup pes etmiyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?