Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlarım,

benim yoğun olduğumu anlamışsınızdır diye düşünüyorum. benim bu terfi olayları konuşuluyor, netleştirmeye çalışıyoruz bir takım durumları. bildiğin adam sömürmeye çalışıyorlar.. cinlerim tepemde.. az maaş çok iş modunda.. anlıyorum piyasalar kötü, işimize sahip çıkmalıyız ama keriz de değiliz. yani biraz sinirliyim anlıyorsunuzdur. tam da regl dönemim geliyor. hormonlar tavan.. sakin olmaya çalışıyorum..

beni merak etmeyin diye yazdım.. yazdıklarınızı okudum ama şuan gerçekten vaktim olmuyor. bugün yarın bu iş bitsin de bir rahat edeyim. hayırlısı neyse o olsun tabi.. bir de iş ingilizcesi için bana kurs lazım.. online mı olmalı yoksa yüzyüze mi ona karar veremiyorum..

bensiz kaçamak yapmayın. ben yapmıyorum.. sizden de iyi şeyler bekliyorum.. cumaya artı getirecek olanınız var mı aranızda? şimdiden söyleyin bakiim...

Evet canım doğru senin hazır menüydü

Dün tüm gün misafirdim gelemedim buraya

Evet kızlar sizinle geçirdiğim 1 hafta sonunda 1 kg vermiş olmanın gururuyla sizi selamlıyorum

Dün tüm gün misafirdim yazamadım. Bikaç kapı gezdim ama direndim. Burası sayesinde.

Yediklerimi yazayım.

Sabah mısır unundan krep 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 bardak çay

Ve misafirlik başlıyor
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
Tavuk mantar sote
Yarım karnıyarık
Bikaç çatal kırmızı pancar salatası
Yarım dilim revani
1 kase sütlaç
1 çatal irmik tatlısı
6-7 tane fındık
2-3 bardak çay tam hatırlamadım

Hepsini aynı zamanda yemedim tabi gün içinde yediklerim bunlar

Dedigin gibi hayirlisi olsun canim senin icin.
Ve ingilizce dersi konusunda surekli is yerinde ingilizce kullanan biri olarak online kurstan cok bir fayda gorecegini sanmiyorum yuzyuzeyi sec bence, yillar once ben de oyle yapmistim. Cambridge in cok guzel kurslari var hem sertifikasi da daha sonra yanina kar kalir.

Vee onemli nokta cumaya tabiki dee eksiiyimm

Afiyet olsun canim belki miktar olarak cok degil ama baya tatli bir gun olmus (revani, irmik, sutlac).

1 kilo vermen harikar, masallah. Insallah darisi gelecek haftalarin bsaina

Haklisin canim nohut ve bulgur konusunda ama canim cok istiyordu o yuzden oglen yedim. Bir de gaz yapmasin diye pisirirken ikisine de kimyon attik.
Odeminin sebebi senin dunya tatlisi yavrunmus annesi. Duzenli uyku uyumadagin uykun bolundugu icin oluyormus. Ozur dileriz annesi ama biraz buyuyene kadar olucak artik sagligimiz yerinde olsun da.

Afiyet olsun arkadasim.
Spor super hatta aksam yemegine kadar menu de guzel ama aksam patates yemegi ve dolma ikilisi olmamis canim. Ikisi de kh grubundan.

Afiyet olsun canim.

Ben ilk geldigim sene eksi 30 u gordum canim. Sonra da hasta olup 10 gun adeta kipirdamadan yatmistim ama sukur son yillarda o kadar kotu kis yok eksi oluyor tabiki ama otuzlar filan olmuyoir
Eksi 30 ne yaa ben en fazla eksi 18 görmüştüm burda off neler gorucez daha kim bilir
Derya abla demissin ya 17den sonra yemiyorum diye kacta yatiyorsun peki ben aksam yemegini 18de yiyotum 12 1 arasi uyuyorum hafta ici onda bile cok açıkıyorum ac uyuyorum hep :)

Ben ilk geldigim sene eksi 30 u gordum canim. Sonra da hasta olup 10 gun adeta kipirdamadan yatmistim ama sukur son yillarda o kadar kotu kis yok eksi oluyor tabiki ama otuzlar filan olmuyoir
E bunye o soguga aliskin degil tabi illa ki hasta eder. -30 gibi soguga nasil alisilir gerci o da ayri konu.

Afiyet olsun canim belki miktar olarak cok degil ama baya tatli bir gun olmus (revani, irmik, sutlac).

1 kilo vermen harikar, masallah. Insallah darisi gelecek haftalarin bsaina

Teşekkür ederim canım ama işte misafir olunca böyle oldu. Direndiğim hali bu bide :))

artik cok gec bu dilek icin ben soyle diliyorum cnaim bunu hey allahim bana irademe sahip cikip cok yememeyi nasip et omur boyu
O dua ya verdigim kilolar kalici olsun tekrar eski kilolu halime donmeyeyimi de ekleyelim arkadaslar.

Is dunyasi malasef cok acimasiz. Sen sorumluluk aldikca ustune yenilerini eklerler ama maas konusuna gelince azami caban goz ardi edilir. Sinirlerini haketmeyenler icin yipratma canim bence fazla da taviz verme. Terfinin sartlarini ilk nasil kabul ettirirsen o sekil de gider. Hayirlisi olsun simdiden.
Kacamak yapmak aklimin ucundan bile gecmiyor sevil cim. Bu gun ki gidasata bakilirsa minik bir eksi gelicek canim.

Tebrikler canim o 1 kilolarin devami da nasip olsun insallah.
Simdiii gelelim asil konuya misafirlikteydim direndim demissin ya. Ah ahhh revani sutlac ve irmik tatlisi .

Ne deyim ben simdi yemissin zaten afiyet olsun.

Insallah guzel eksilerin olsun canim. Hafif hissediyorsan bu iyiye alamet tabiki

Ayy valla çok şükür o kadar et şiş beni şişrmedi ya çok mutluyum. Sonunda -500 gördüm hep 200-300 gidiyordu inşallah artarak devam eder :)) maşallah

Cınım Rakibem benim, k valideler olunca haliyle aktif olamadım. İşlerde yoğun bu ara Allah yardımcımız olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…