- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
himm karabugdayi cok severim deneyeyim canim. cok lezzetli olur. sagol fikir icinÖnceden de yaptığım bir tarif aklıma geldi.
Sütlü karabuğday ben ona sütlaç diyorum :) içinde bal ve tarçın da var çünkü ve çok doyurucu
afiyet olsun nasıl yapılıyor
menüm
sabah 11.00
2 dilim ekmek
1.5 kk peynir
2 zeytin
1soğanlı yumurta
1 tk bal domates salatalık
Ara 1 portakal ve yarim elma
Akşam 16.30
1 dilim kepek ekmeği
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
Ara 2 kuru incir ve 10 antep fıstık
su 2 litredir tahmini. spor yarim saat eliptik
himm karabugdayi cok severim deneyeyim canim. cok lezzetli olur. sagol fikir icin
slm kizlar bugun de free takildim. acikcasi canimin istedigi cogu seyi yedim. 65i gorunce bir mola verecektim 3 gun biraz uzun ama 3 gun mola.
bugunku kenum
sabah: 1 bucuk tereyagli yumurta. 3 dilim ekmek. 2 dilim peynir. domates.
ara: 1 tabak patlamis misir yagsiz tuzsuz
ara: 1 fincan sutlu kahve 4 tane hurma. 1 kase kazandibi
ara: 2 muz. 2 bardak sut. ceyrek nar.
ara: 1 kase kazandibi.
aksam saat 16:00 da: 1 kase mercimek corbasi. 2 kofte. 2 yk kadar kizarmis patates. yogurtlu kabak salatasi. 2 dilim ekmek.
su: 2 lt
spor: 30 dk yuruyus
canim yarim karabugday derken yarim su bardagi mi?Yarıdan biraz fazla karabuğday haşla süz 1 su bardağı süt ısıt üstüne dök 5 dk da öyle kaynat üzerine bir çorba kaşığı kadar bal biraz tarçın. Çok kolay canım çokta doyurucu.
sagol canim. cok yedim diye 16te biraktim degilsebir o kadar daha yerdim.Dene canım sütlaç niyetine çok güzel oluyor
Çokta free gibi olmamış yinede güzel canım afiyet olsun
canim yarim karabugday derken yarim su bardagi mi?
sagol canim. cok yedim diye 16te biraktim degilsebir o kadar daha yerdim.
insallah Elifim son 2 gundur adeta diyete mola verdim
superrlina0156 Elifim tebrikler bireyselde dereceye girmissin.
öncelikle teşekkürler canım..bazen mola vermek iyi geliyor insaniz sonuçta çok abartilmadigi sürece sabit kalırsın en fazla yarim kilo alırsın sonra daha güzel verirsin..yediklerin de free takılmaya göre çok abartılı değil afiyet olsunslm kizlar bugun de free takildim. acikcasi canimin istedigi cogu seyi yedim. 65i gorunce bir mola verecektim 3 gun biraz uzun ama 3 gun mola.
bugunku kenum
sabah: 1 bucuk tereyagli yumurta. 3 dilim ekmek. 2 dilim peynir. domates.
ara: 1 tabak patlamis misir yagsiz tuzsuz
ara: 1 fincan sutlu kahve 4 tane hurma. 1 kase kazandibi
ara: 2 muz. 2 bardak sut. ceyrek nar.
ara: 1 kase kazandibi.
aksam saat 16:00 da: 1 kase mercimek corbasi. 2 kofte. 2 yk kadar kizarmis patates. yogurtlu kabak salatasi. 2 dilim ekmek.
su: 2 lt
spor: 30 dk yuruyus
hımm sütlaca göre daha azdır kalorisi denenebilirYarıdan biraz fazla çay bardağı karabuğday haşla süz 1 su bardağı süt ısıt üstüne dök 5 dk da öyle kaynat üzerine bir çorba kaşığı kadar bal biraz tarçın. Çok kolay canım çokta doyurucu.
tamamdirçay bardağı canım eksik yazmışım düzelttim :)
bugun canim gercek sekerli birseyler istemisti. ama normalde yulafi cok severim kuru meyveley ve haklisin findik cevizle guzel oluyorCanın tatlı istiyorsa yulaftan muhallebi yap canım üzerine biraz kuru meyve fındık fln koyabilirsin
sagol canim ben de oyle dusundum ins sabit olursam veya 500 gr arti cok degil gibi. ama inan 2 gunde kilo aldigimi hissettim. bakalim cumaya ve pazartesiye durum ne gosterir.öncelikle teşekkürler canım..bazen mola vermek iyi geliyor insaniz sonuçta çok abartilmadigi sürece sabit kalırsın en fazla yarim kilo alırsın sonra daha güzel verirsin..yediklerin de free takılmaya göre çok abartılı değil afiyet olsun
hımm sütlaca göre daha azdır kalorisi denenebilir
tartılıp bak canım sabah ona göre molaya ya devam edersin ya da bırakırsınsagol canim ben de oyle dusundum ins sabit olursam veya 500 gr arti cok degil gibi. ama inan 2 gunde kilo aldigimi hissettim. bakalim cumaya ve pazartesiye durum ne gosterir.
Sagol sevil cim. Korkma canim kilo konusunda bilinclisin artik hamilelikte dikkat edersin ki kilo aldin diyelim allahin izniyle bebisini kucagina al sonra bu azimle verirsin arkadasim.Bence süper güle güle kullan
Canım noldu bugün?
Off çok korkuyorum bu hamilelikte kilo alma işinden.. zayıflayanayacağım diye korkuyorum en çok
Sağsalim atlatırsın inşallah ya..
Proteine mi versen kendini acaba? Regl dönemi yaklaşınca bende öyle oluyor..
Ahahaaha benim de var..
Hoş geldin :) ama atar yapmışsın.. demek ki eskiden daha yoğun giriliyordu.. biz buradayız..
Geçmiş olsun canım.. iyi haberlere sevindim..
Amin canim. Ben de ayni fikirdeyim elif cim.canım verirsin geri hamilelikte aldığını bak derte ve ben verdik çok şükür sen da verirsin yeterki bebiş olsun allah kimsenin evini çocuk sesinden mahrum bırakmasın
Kızlar ben de sabah 7 de kalktım, acıkmayayım diye kahvaltımı yaptım. Kuaföre gittim, sonra babama uğradım, oradan çıktım, spora gittim, çıktım eve geldim duş aldım, annemi aradım o da arkadaşıyla bana gelmek istedi, evi toparladım, şimdi onları bekliyorum.. bu arada 2 posta çamaşır yıkadım :) baya yoğunum bugün de yine.. bakalım.. bu arada canım benim de tatlı fln çekiyor, su içmeye çalışıyorum bol bol limonlu.. siz de öyle yapın.. iyi geldi bana..
Insallah canim.Bu pazartesi artık eksi olacak.. hakkını vereceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?