Afiyet olsun canim. Menun de sporun da guzel elif cim.menüm
sabah 11.00
2 dilim ekmek
1.5 kk peynir
2 zeytin
1soğanlı yumurta
1 tk bal domates salatalık
Ara 1 portakal ve yarim elma
Akşam 16.30
1 dilim kepek ekmeği
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kepçe yoğurt çorbası
salata
Ara 2 kuru incir ve 10 antep fıstık
su 2 litredir tahmini. spor yarim saat eliptik
Sagol derya cim. Direkten dondum resmen ama cok sukur toparladim canim.cok guzel haber canim sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim
2 gunluk mola yeter bence derya cim. Hadi guzel saglikli menune don canim.insallah Elifim son 2 gundur adeta diyete mola verdim
Sen de sagol canim. Insallah iyi sonuclar alir cabucak atlatirsin derya cim.bu hafta giderim canim doktora sonucu gostermeye. cok sagol
Afiyet olsun canim. Aslin da bu yaptigin da detoks etkisi yapabilecek birsey biliyor musun derya cim. Diyetisyenim diyette detoks vucudu sasirtmak icin yapilmali bu yuzden kilo vermesi duran bazi danisanlarima 2 gun boyunca canlarinin istediklerini yemelerini tekrar diyete donmelerini oneriyorum ve bu da vucudu sasirttigi icin cok etkili oluyor guzel kilo vermeye basliyorlar diye anlatmisti.slm kizlar bugun de free takildim. acikcasi canimin istedigi cogu seyi yedim. 65i gorunce bir mola verecektim 3 gun biraz uzun ama 3 gun mola.
bugunku kenum
sabah: 1 bucuk tereyagli yumurta. 3 dilim ekmek. 2 dilim peynir. domates.
ara: 1 tabak patlamis misir yagsiz tuzsuz
ara: 1 fincan sutlu kahve 4 tane hurma. 1 kase kazandibi
ara: 2 muz. 2 bardak sut. ceyrek nar.
ara: 1 kase kazandibi.
aksam saat 16:00 da: 1 kase mercimek corbasi. 2 kofte. 2 yk kadar kizarmis patates. yogurtlu kabak salatasi. 2 dilim ekmek.
su: 2 lt
spor: 30 dk yuruyus
Tam diyetlik guzel bir tarif. Tesekkurler bizimle paylastigin icin canim.Yarıdan biraz fazla çay bardağı karabuğday haşla süz 1 su bardağı süt ısıt üstüne dök 5 dk da öyle kaynat üzerine bir çorba kaşığı kadar bal biraz tarçın. Çok kolay canım çokta doyurucu.
afiyet. şifa olsun çok güzelIyi aksamlar arkadaslar. Once menumu yazayim sonra gecmisi biraz okuyayim.
07:30
1 bard. Sut
Kahvalti
2 dl.ekmek t.b.
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik
Ara ogun 1 elma 2 ceviz
Ogle
4 y.k. soganli yagni (etli)
1 dl. Ekmek
4 yk. Yogurt
Salata
Ara
2 etimek
1 bard. Ayran
Aksam
6 y.k. pazi yemegi (z.yagli)
1 dl. Ekmek t.b
4 y.k. yogurt
Salata
Ara
1 kuru elma
1 c.b. sut
1 fincan adacayi
Su 3 lt.
Spor 10 + 5dk. F.tdv. kas hark.
25 dk. Yuruyus
pazartesiye kadar kendi kendime mola verdim canim. cok iyi degil ama cok yiyesim var ve cok uzun suredir diyetteyim. bakalim ins bu haftaya arti getirmem.
ins bebisin olsun sonra gelirsin beraber veririz canim ben ben verdim dogum oncesinden bile zayifim tabii 5 aya yakin zaman aldi o ayri
Afiyet olsun canim. Aslin da bu yaptigin da detoks etkisi yapabilecek birsey biliyor musun derya cim. Diyetisyenim diyette detoks vucudu sasirtmak icin yapilmali bu yuzden kilo vermesi duran bazi danisanlarima 2 gun boyunca canlarinin istediklerini yemelerini tekrar diyete donmelerini oneriyorum ve bu da vucudu sasirttigi icin cok etkili oluyor guzel kilo vermeye basliyorlar diye anlatmisti.
Iyi geceler sevil cim.İyi geceler kızlar; bugün sporda yorulmuşum baya kas ağrım var.. magnezyumumu da almadan yatağa girdim, üşendim.. böyle sızlanırım işte..
Menümü yazayım;
Sabah; 2 dilim süzme peynir, yarım muz, 1 tk bal, 6 badem
Öğlen; 5 yk taze fasulye, 1 çorba kasesi pancar turşusu, 3yk yoğurt
Ara:1 elma
Akşam; 1 dilim peynir, 1tk fava, 1tk haydari, ızgara domates, biber, 2köfte, yarım dilim ekmek
Su: 1,5 lt(az oldu bugün ya)
Spor; 1 saat hocayla ders
Bugün sabah tartı çok güzeldi benim için.. 74ü gördüm bir şekilde.. mucize gibi.. bu sayıyı ilk defa görüyorum.. inşallah yılbaşına daha da güzellerini göreceğim..
Umarım haftasonunuz güzel geçiyordur..
Gunaydin arkadaslar. Iyi pazarlar. Ben uslu cocuk oldum sutumu ictim. Yoksa siz hala
Geçmiş olsun tekrardan.. gel kuzum bekleriz..Selam kizlar kusura bakmyain helemdim kizim dis krizinde ev isleri filan ugrayamadim diyet iyi sislik.filan 1 kilo vermisim bu hafta haftaici duzenli.burdayim ins
eğer o zamana kadar bebiş olmazsa evet hatta daha önce bile mezun olurum gibi inşallahlina0156 kuzum seni yılbaşına kadar mezun ederiz dimi???
afiyet olsun bugünden itibaren telafi edersin artikSelam kizlar nasilsiniz? Dun kahvaltiya davetliydim uzaktan bir akrabamiza,aksama kadar ordaydim cok fazla kacamak yapmadim ama bir dilim pizza yedim umarim kotu etkilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?