- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun canim. Menun de sporun da cok guzelIyi aksamlar arkadaslar. Once menumu yazayim sonra gecmisi biraz okuyayim.
07:30
1 bard. Sut
Kahvalti
2 dl.ekmek t.b.
1 dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalik
Ara ogun 1 elma 2 ceviz
Ogle
4 y.k. soganli yagni (etli)
1 dl. Ekmek
4 yk. Yogurt
Salata
Ara
2 etimek
1 bard. Ayran
Aksam
6 y.k. pazi yemegi (z.yagli)
1 dl. Ekmek t.b
4 y.k. yogurt
Salata
Ara
1 kuru elma
1 c.b. sut
1 fincan adacayi
Su 3 lt.
Spor 10 + 5dk. F.tdv. kas hark.
25 dk. Yuruyus
selam cnaim. 100 gr birsey degil sen onu sporlar eksilere getirisin.günaydın kızlar iyi sabahlar, iyi haftalar diliyorum bende.. bugün güzel bir gün olsun..
bugün biraz yağmurlu burası.. temizleniyor ortalık.. gerçi bu aralar yağmura maruz kalmayın diyorlar.. bir yerlerde patlamalar olmuş yine, havaya karışmış, bulutlarla taşınıyor diyorlar.. bilginin doğruluğunu araştırmadım henüz ama, ne olur ne olmaz.. sizlerin de haberi olsun.
bizim bu hafta son üretim haftamız. sonra üretimimiz duruyor. normal yıl sonu çalışmalarına devam edeceğiz, aralık ortası da izinli olacağım yine :) Bu sefer Ankara'ya gideceğim..
aa bu arada, 100gr fazla çıktım kızlar. dün kötü beslenince böyle oldu tabi.. cumaya az kaldı ben koşturmaya başladım :)
geçen hafta hepimiz çok güzel kilolar verdik.. bu hafta da devam edebilmemiz lazım.. şimdiden soruyorum, cuma hepimiz eksi getiriyoruz değil mi? var mı sıkıntılı olan?
Cok sukur canim. Insallah sen bu yaza hem fit hem de tam sagligina kavusmus gireceksin orasi belli oldu. Hazirla keten elbiseni utule az kaldi giymeneSagol derya cim. Direkten dondum resmen ama cok sukur toparladim canim.
Ahh keske dun girseymisiim de okusaymisim bu mesajlarinizi. Kusura bakmayin benim mola 3 gun oldu. Haklisinc acanim 3 cok oldu. Ama tamam artik insallah 65ten tamamen kurtuldugumu gorene kadar mola yok.2 gunluk mola yeter bence derya cim. Hadi guzel saglikli menune don canim.
Gunaydin canim. Ben daha onceden de soylemistim yagmurlu gunlerde sebebini bilemedigim bir arti goruyorum tartida. Ki bu gunde boyle oldu. Acaba senin de oyle olmus olabilir mi. Daha once denemiymistin bilemiyorum ama.günaydın kızlar iyi sabahlar, iyi haftalar diliyorum bende.. bugün güzel bir gün olsun..
bugün biraz yağmurlu burası.. temizleniyor ortalık.. gerçi bu aralar yağmura maruz kalmayın diyorlar.. bir yerlerde patlamalar olmuş yine, havaya karışmış, bulutlarla taşınıyor diyorlar.. bilginin doğruluğunu araştırmadım henüz ama, ne olur ne olmaz.. sizlerin de haberi olsun.
bizim bu hafta son üretim haftamız. sonra üretimimiz duruyor. normal yıl sonu çalışmalarına devam edeceğiz, aralık ortası da izinli olacağım yine :) Bu sefer Ankara'ya gideceğim..
aa bu arada, 100gr fazla çıktım kızlar. dün kötü beslenince böyle oldu tabi.. cumaya az kaldı ben koşturmaya başladım :)
geçen hafta hepimiz çok güzel kilolar verdik.. bu hafta da devam edebilmemiz lazım.. şimdiden soruyorum, cuma hepimiz eksi getiriyoruz değil mi? var mı sıkıntılı olan?
Sagol canim. Cumlemizin olmuslerine rahmet Mekanlari cennet olsun yarabbim.abla menün gayet iyi baban içinde Allah rahmet eylesin
Sagol derya cim. Eveeet boyle giderse ben bahara giymeye baslarim o elbisemi.Cok sukur canim. Insallah sen bu yaza hem fit hem de tam sagligina kavusmus gireceksin orasi belli oldu. Hazirla keten elbiseni utule az kaldi giymene
Canin sagolsun derya cim. Sen telafi edersin bu 3 gunu. Soluklanma oldu senin icin.Ahh keske dun girseymisiim de okusaymisim bu mesajlarinizi. Kusura bakmayin benim mola 3 gun oldu. Haklisinc acanim 3 cok oldu. Ama tamam artik insallah 65ten tamamen kurtuldugumu gorene kadar mola yok.
selam cnaim. 100 gr birsey degil sen onu sporlar eksilere getirisin.
Ben arti 1 kiloyum ama cumaya var daha elimden geleni yapacagim, artik hazir menu harici yemek yok cumaya kadar .
Ahh keske dun girseymisiim de okusaymisim bu mesajlarinizi. Kusura bakmayin benim mola 3 gun oldu. Haklisinc acanim 3 cok oldu. Ama tamam artik insallah 65ten tamamen kurtuldugumu gorene kadar mola yok.
Gunaydin canim. Ben daha onceden de soylemistim yagmurlu gunlerde sebebini bilemedigim bir arti goruyorum tartida. Ki bu gunde boyle oldu. Acaba senin de oyle olmus olabilir mi. Daha once denemiymistin bilemiyorum ama.
Sagol canim. Cümlemizin ölmüşlerine rahmet Mekanları cennet olsun yarabbim.
dün sesinin çıkmamasından geç olduğunu anlamıştım zatenArtik cok gecyok ya cok sorun degil . Arti 1 kiloyum ama yumurtlama doneminde ben zaten hep arti geliyorum ondan emin degilim sebep mola mi yumurtlama donemi mi
menün güzel afiyet olsun..aslan rahmet etsin mekanı cennet olsunBu gun ki yediklerim arkadaslar.
07:30
1 bard. Kakaolu Sut
Kahvalti
2 dl. T.bugday ekmeginden
Peynir domates y.biber ve yumurta az sut ile yalanci pizza
Cay
Ara ogun 1/2 muz 2 ceviz
Ogle
2 y.k. kadar Hasl. tavuk (tiftilmisti)
1 dl. Ekmek
4 yk. Yogurt
Ara
1 cay bard.sut
1 tatli kasigi irmik helvasi
(Dun babamin olum yildonumuydu onun icin bu gun mevlut vardi)
Aksam
Z.yagli enginar y.
1 dl. Ekmek t.b
4 y.k. yogurt
Salata
Ara
1 kuru incir
1 c.b. sut
1 fincan melissa cayi
Su 3 lt.
Spor 10 + 5dk. F.tdv. kas hark.
bence o artı 100e takılma anlık diğisim olabiliyir..ben inşallah haftaya eksi 400gr ile başladım cumaya da eksi olurumgünaydın kızlar iyi sabahlar, iyi haftalar diliyorum bende.. bugün güzel bir gün olsun..
gecikmeli pazartesi kilo bildirimi yoğunluktan anca girebildim
cuma 67.4
pazartesi 67.0
eksi 400gr
Amin canim.+1 mi, ben geçen pazartesi + 2ile başladım da, -3 ile kapattım :) detoksa güvenmiştim, ama bende de regl öncesi şişliği olmuştu..
sen de çok rahat halledersin..
ben de yılbaşında 69u görmek için durmadan çalışacağım.. bakalım.. inşallah kazanırım.. :)
bak şimdi sen söyleyince hatırladım.. dikkat etmedim ama edeceğim..
mekanı cennet olsun.. tüm büyüklerimizin, tüm kaybettiklerimiz ruhu şaad olsun.. hepsini anmış olalım..
Tebrikler canim.gecikmeli pazartesi kilo bildirimi yoğunluktan anca girebildim
cuma 67.4
pazartesi 67.0
eksi 400gr
inşallah canım ama canım da hep cislari istiyor inşallah iradem böyle devam edersüper gitmiş bence.. cumaya bir bomba gelecek gibi duruyor.. maşallah..
teşekkülerTebrikler canim.
off browni yapınca yemeden dayanabilmek için evden hemen uzaklaştır onlarıay ben de acıktım galiba, hem uykum geldi hem de midem biraz bulanıyor gibi.. genelde acıktığımda böyle oluyor.
bugün de işe kendimi getirdim sadece :) açııımmmm...
ama o tartıda o eksi gelecek.. dayanacağım..
bir de akşama anneme 2 tepsi browni sözüm var.. gidip biraz cıss yapayım..
Sagol canim, insallahSen de sagol canim. Insallah iyi sonuclar alir cabucak atlatirsin derya cim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?