Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Menun de sporun da cok guzel

selam cnaim. 100 gr birsey degil sen onu sporlar eksilere getirisin.
Ben arti 1 kiloyum ama cumaya var daha elimden geleni yapacagim, artik hazir menu harici yemek yok cumaya kadar .

2 gunluk mola yeter bence derya cim. Hadi guzel saglikli menune don canim.
Ahh keske dun girseymisiim de okusaymisim bu mesajlarinizi. Kusura bakmayin benim mola 3 gun oldu. Haklisinc acanim 3 cok oldu. Ama tamam artik insallah 65ten tamamen kurtuldugumu gorene kadar mola yok.

Gunaydin canim. Ben daha onceden de soylemistim yagmurlu gunlerde sebebini bilemedigim bir arti goruyorum tartida. Ki bu gunde boyle oldu. Acaba senin de oyle olmus olabilir mi. Daha once denemiymistin bilemiyorum ama.

Ahh keske dun girseymisiim de okusaymisim bu mesajlarinizi. Kusura bakmayin benim mola 3 gun oldu. Haklisinc acanim 3 cok oldu. Ama tamam artik insallah 65ten tamamen kurtuldugumu gorene kadar mola yok.
Canin sagolsun derya cim. Sen telafi edersin bu 3 gunu. Soluklanma oldu senin icin.

selam cnaim. 100 gr birsey degil sen onu sporlar eksilere getirisin.
Ben arti 1 kiloyum ama cumaya var daha elimden geleni yapacagim, artik hazir menu harici yemek yok cumaya kadar .

+1 mi, ben geçen pazartesi + 2ile başladım da, -3 ile kapattım :) detoksa güvenmiştim, ama bende de regl öncesi şişliği olmuştu..

sen de çok rahat halledersin..

ben de yılbaşında 69u görmek için durmadan çalışacağım.. bakalım.. inşallah kazanırım.. :)

Gunaydin canim. Ben daha onceden de soylemistim yagmurlu gunlerde sebebini bilemedigim bir arti goruyorum tartida. Ki bu gunde boyle oldu. Acaba senin de oyle olmus olabilir mi. Daha once denemiymistin bilemiyorum ama.

bak şimdi sen söyleyince hatırladım.. dikkat etmedim ama edeceğim..

Sagol canim. Cümlemizin ölmüşlerine rahmet Mekanları cennet olsun yarabbim.

mekanı cennet olsun.. tüm büyüklerimizin, tüm kaybettiklerimiz ruhu şaad olsun.. hepsini anmış olalım..

Artik cok gec yok ya cok sorun degil . Arti 1 kiloyum ama yumurtlama doneminde ben zaten hep arti geliyorum ondan emin degilim sebep mola mi yumurtlama donemi mi
dün sesinin çıkmamasından geç olduğunu anlamıştım zaten
sorun olacağını sanmıyorum sen onu güzel bir eksiye çevirirsin

menün güzel afiyet olsun..aslan rahmet etsin mekanı cennet olsun
bence o artı 100e takılma anlık diğisim olabiliyir..ben inşallah haftaya eksi 400gr ile başladım cumaya da eksi olurum

Amin canim.

ay ben de acıktım galiba, hem uykum geldi hem de midem biraz bulanıyor gibi.. genelde acıktığımda böyle oluyor.

bugün de işe kendimi getirdim sadece :) açııımmmm...

ama o tartıda o eksi gelecek.. dayanacağım..

bir de akşama anneme 2 tepsi browni sözüm var.. gidip biraz cıss yapayım..

off browni yapınca yemeden dayanabilmek için evden hemen uzaklaştır onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…