Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım dönmüşsün diyet listene menün gayet güzel

Yok.cnm.normalde yiyorum ama bugun canim istemedi.bide ekmege agzimi bi vurursam gerisi gelio cok tercih etmiyorum

Afiyet olsun canım. Allah rahmet eylesin.

Afiyet olsun canim. Hakkinda hayirlisi guzelim insallah hayirlisiyla bebisini kucagina almak nasip olur. Gecmis olsun bu arada.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Afiyet olsun canım

Slmlar
Bugünkü menüm

Sabah 3 küçük tam buğday unundan krep 1 dilim peynir 3 zeytin yarım salatalık 2 çatal tereyağlı yumurta 1 tk çikolata 2 büyük bardak çay

Ara activia

Akşam 250 Gr ızgara kuzu eti patates kızartması
salata ayran ketçap ranch sos

2 lt su
30 dk yürüyüş

oyy pembisprenses desene canim.
benim kizim gitti siyah bir botu begendi ama kenari isikli galiba ondan onu begendi.
valla o kadar yedim hic tikanmadim

afiyet olsun canim. aksamki patatesin miktari azsa menun gayet guzel sporun da.

off browni yapınca yemeden dayanabilmek için evden hemen uzaklaştır onları

benim spor hocam akşamları çorba içmemi istemiyor nedense.. görünce aklıma geldi. ama ben de severim çorbayı.

afiyet olsun canım..

Bugünkü yediklerim
Sabah 2.5 tane kome yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 yk kavurma 3 yk sehriye pilavi 5 badem 5 ceviz
Aksam 1 kase corba 5 cig kofte yogurtlu kereviz salatası 2 yk pirasa 1 kase yogurt
Su 3 lt

tatlım gel bakalım, bu menüdeki diyete uygun olmayan şeyleri birlikte seçelim :) senin sporlar nerede bu arada?

bence diyetteyken bir süre çiğ köfte ve kömeden uzak dur. kömeyi yemiş, yanına yeşil çay yazmış :) yılbaşı hedefimizi bir tutturalım canım ya.. sonra birgün otur bir kazan ye.. ama şimdi idare et biraz.. sık dişini.. tartıdaki eksi seni inan ondan daha mutlu edecek..

havalar soğuk diye canın çekiyor olabilir, hareketlerimiz yavaşlıyor, onu su ve proteinle kapatmaya çalış.

ohh mis valla, oturdum kıskanarak okudum resmen.. maşallah..

kız çocuklaarını giydirmek ne zevklidir ya, maşallah kuzuna.. iyi yapmışsınız. burada da öyle alışveriş çılgınlıkları var.. hatta mübarek cumanın siyahı olmaz diye değişik tepkilere bile sebep oldu :)

sen şimdi yılbaşı hedefini gerçekleştir, daha zevkle alırsın kıyafetlerini, ben dişimi sıkıyorum valla.. sabrediyorum. az daha küçüleyim diye bekliyorum.

bu menüye yorum bile yapamıyorum :) değişik ya hoşuma gidiyor.. afiyet olsun. baya erken bitirmişsin yeme olayını ne güzel..

günaydın kızlarım, iyi sabahlar hepinize..

bugün salı, bir ay daha bitiyor.. azıcık kaldı.. gördüğünüz gibi günler akıp gidiyor.. hergün hedeflerimiz için bir büyük adım.. boşa geçirmeyelim.. dolu dolu yaşayalım.. dolu dolu sevelim.. yüklerimizden kurtulalım.. daha yapılacak çok işimiz var.. yükler bize engel olmasın..

ben de dün ki menümü yazayım;

sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yk lor peyniri(tuzlu)
ara; yarım küçük ayva
öğlen; buğdaylı cevizli lorlu salata
ara; 1 kuru incir, 1 ceviz
akşam; yarım kase sebze çorbası, 3yk barbunya, 1 dilim ekmek

su;3,5lt
spor yok (bugün kısmetse)

ben de oturdum tüm boş vakitlerimde ingilizce çalışıyorum.. sizin internette bildiğiniz iyi dökümanlar var mı?

Kiskanma bebegim uygulamak kolay da istikrar zor bende

sporda menüde çok güzel

oldukça düşük kalorili gibi gözüküyor canım menün ama hazır menü olduğu için ayarlıyorlardır diye düşünüyorum miktarını doyabiliyor musun

sabah aceleyle çıktım canım ondan bunları yedim akşamda dengelemye çalıştım ama bu kadar oldu

canım soslar çok sağlıksız menünde 2.defa görüyorum bence yeme patates kızartması miktarı umarım azdır

menün çok güzel bence

merhaba cınımlar dün akşamki menüm.
niyetlidim
06.00 sahur
iki bardak tarçınlı elma suyu

17.45 İftar
4 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurtlu erişte
yoğurtlu mor lahana ve karnabahar salatası

toplamda 8 bardak tarçınlı elma suyu
1,5 lt normal Su

Spor
30 squat
45 yan simitler için hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…