afiyet olsun canım dönmüşsün diyet listene menün gayet güzelslm kizlar
bugunku menum
sabah: 1 dilim kuru ekmek. 3 yk kadar sebzeli balik puresi. yesillik
ara: 1 fincan sutlu kahve. kucuk kase peynirli cevizli greyfurtlu salata.
ara: 1 fincan sutlu kahve
oglen: 1 haslama patates. 2 tane tofulu kofte. 3yk kadar soslu mantar.
aksam 16:00: 2 mucver (kuru). salata.
su: 2.5 lt
spor: yok
sabah neden yok canım bir de malesef Akşam biraz yoğun olmuş
afiyet olsun hic ekmek yemiyor musun..diyetisyenler mutlaka veriyor ama canım metabolizma çalışsın diye
o kabiliyeti olmayanlara hayranım hele de iki lokma yiyip de ay tıkandım diyenlere sinir oluyorum ne yedim de tıkandım acaba biz niye tıkanmıyoruz
hayırlı olsun canım kız çocuklarına göre çok güzel şeyler oluyor benim kız bu sıralar prenses hastalığı var her şey pembe ve prensesli olmalı..black friday çılgınlığı burda da vardı
Bu gun ki yediklerim arkadaslar.
07:30
1 bard. Kakaolu Sut
Kahvalti
2 dl. T.bugday ekmeginden
Peynir domates y.biber ve yumurta az sut ile yalanci pizza
Cay
Ara ogun 1/2 muz 2 ceviz
Ogle
2 y.k. kadar Hasl. tavuk (tiftilmisti)
1 dl. Ekmek
4 yk. Yogurt
Ara
1 cay bard.sut
1 tatli kasigi irmik helvasi
(Dun babamin olum yildonumuydu onun icin bu gun mevlut vardi)
Aksam
Z.yagli enginar y.
1 dl. Ekmek t.b
4 y.k. yogurt
Salata
Ara
1 kuru incir
1 c.b. sut
1 fincan melissa cayi
Su 3 lt.
Spor 10 + 5dk. F.tdv. kas hark.
Afiyet olsun canim. Hakkinda hayirlisi guzelim insallah hayirlisiyla bebisini kucagina almak nasip olur. Gecmis olsun bu arada.
slm kizlar
bugunku menum
oyy pembisprenses desene canim.sabah neden yok canım bir de malesef Akşam biraz yoğun olmuş
afiyet olsun hic ekmek yemiyor musun..diyetisyenler mutlaka veriyor ama canım metabolizma çalışsın diye
o kabiliyeti olmayanlara hayranım hele de iki lokma yiyip de ay tıkandım diyenlere sinir oluyorum ne yedim de tıkandım acaba biz niye tıkanmıyoruz
hayırlı olsun canım kız çocuklarına göre çok güzel şeyler oluyor benim kız bu sıralar prenses hastalığı var her şey pembe ve prensesli olmalı..black friday çılgınlığı burda da vardı
sagol canim evet ve artik cumaya kadar hazir menum haric hicbirsey yok yassakafiyet olsun canım dönmüşsün diyet listene menün gayet güzel
afiyet olsun canim. aksamki patatesin miktari azsa menun gayet guzel sporun da.Slmlar
Bugünkü menüm
Sabah 3 küçük tam buğday unundan krep 1 dilim peynir 3 zeytin yarım salatalık 2 çatal tereyağlı yumurta 1 tk çikolata 2 büyük bardak çay
Ara activia
Akşam 250 Gr ızgara kuzu eti patates kızartması
salata ayran ketçap ranch sos
2 lt su
30 dk yürüyüş
afiyet olsun canim. aksamki patatesin miktari azsa menun gayet guzel sporun da.
off browni yapınca yemeden dayanabilmek için evden hemen uzaklaştır onları
ilk menü benden
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
6 yeşil zeytin
1 ck bal
domates
Ara 2 eti form ve 1 yaprak sarma
Öğlen 12.00
100gr tavuk göğüs
yarim dilim kepek ekmeği
marul ve ayran
Ara 64 kalorilik eti form kraker 1 türk kahvesi
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
salata ve yarim dilim ekmek
Bugünkü yediklerim
Sabah 2.5 tane kome yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 yk kavurma 3 yk sehriye pilavi 5 badem 5 ceviz
Aksam 1 kase corba 5 cig kofte yogurtlu kereviz salatası 2 yk pirasa 1 kase yogurt
Su 3 lt
Selam kizlar komsum gelmisti biraz gec oldu
Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Ogle 12.30
5 yk taze fasulye
100 ml.yogurt
Aksam 17.30
6 yk pirasa yemegi
2 kasik et kavurma
Salata
2.5 litre su
300 ml kayisili form cayi
300 ml sade kahve
30 dk eliptik
5 dk basen egzersiz
5 dk bacaj egzersiz
35 mekik
30.sn plank
60 tane ic bacak plates cemberi ile
aynen canim dogru bilmissin.
gunduzkizimla alisverise gittik anne kiz tabi ben genelde Adanin pesinden kostum. kislik ayakkabi aldim kizima cok mutlu oldu isik yaniyor botun kenarinda kasada ayagindan bile cikarmak istemedi. kuzum benim.
ve biraz alisveris yaptim kizima kiyafet (cogu kiyafeti lekeli kaldigi icin ne bulduysam aldim) ve kendime bir iki birsey aldim. gectigimiz hafta sonu burda black friday vardi herseyde super indirim yaptilar. kizim izin verseydi daha bakacaktim ama buna da sukur
slm kizlar
bugunku menum
benim spor hocam akşamları çorba içmemi istemiyor nedense.. görünce aklıma geldi. ama ben de severim çorbayı.
afiyet olsun canım..
tatlım gel bakalım, bu menüdeki diyete uygun olmayan şeyleri birlikte seçelim :) senin sporlar nerede bu arada?
bence diyetteyken bir süre çiğ köfte ve kömeden uzak dur. kömeyi yemiş, yanına yeşil çay yazmış :) yılbaşı hedefimizi bir tutturalım canım ya.. sonra birgün otur bir kazan ye.. ama şimdi idare et biraz.. sık dişini.. tartıdaki eksi seni inan ondan daha mutlu edecek..
havalar soğuk diye canın çekiyor olabilir, hareketlerimiz yavaşlıyor, onu su ve proteinle kapatmaya çalış.
ohh mis valla, oturdum kıskanarak okudum resmen.. maşallah..
kız çocuklaarını giydirmek ne zevklidir ya, maşallah kuzuna.. iyi yapmışsınız. burada da öyle alışveriş çılgınlıkları var.. hatta mübarek cumanın siyahı olmaz diye değişik tepkilere bile sebep oldu :)
sen şimdi yılbaşı hedefini gerçekleştir, daha zevkle alırsın kıyafetlerini, ben dişimi sıkıyorum valla.. sabrediyorum. az daha küçüleyim diye bekliyorum.
bu menüye yorum bile yapamıyorum :) değişik ya hoşuma gidiyor.. afiyet olsun. baya erken bitirmişsin yeme olayını ne güzel..
sporda menüde çok güzelSelam kizlar komsum gelmisti biraz gec oldu
Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Ogle 12.30
5 yk taze fasulye
100 ml.yogurt
Aksam 17.30
6 yk pirasa yemegi
2 kasik et kavurma
Salata
2.5 litre su
300 ml kayisili form cayi
300 ml sade kahve
30 dk eliptik
5 dk basen egzersiz
5 dk bacaj egzersiz
35 mekik
30.sn plank
60 tane ic bacak plates cemberi ile
pestilin içinde fındık ezmesi var canım güzel ve besleyici bir lezzet içinde şeker yok ben tadını çok seviyorumafiyet olsun canim. kome ne?
oldukça düşük kalorili gibi gözüküyor canım menün ama hazır menü olduğu için ayarlıyorlardır diye düşünüyorum miktarını doyabiliyor musunslm kizlar
bugunku menum
sabah aceleyle çıktım canım ondan bunları yedim akşamda dengelemye çalıştım ama bu kadar oldusabah neden yok canım bir de malesef Akşam biraz yoğun olmuş
canım soslar çok sağlıksız menünde 2.defa görüyorum bence yeme patates kızartması miktarı umarım azdırSlmlar
Bugünkü menüm
Sabah 3 küçük tam buğday unundan krep 1 dilim peynir 3 zeytin yarım salatalık 2 çatal tereyağlı yumurta 1 tk çikolata 2 büyük bardak çay
Ara activia
Akşam 250 Gr ızgara kuzu eti patates kızartması
salata ayran ketçap ranch sos
2 lt su
30 dk yürüyüş
menün çok güzel bencegünaydın kızlarım, iyi sabahlar hepinize..
bugün salı, bir ay daha bitiyor.. azıcık kaldı.. gördüğünüz gibi günler akıp gidiyor.. hergün hedeflerimiz için bir büyük adım.. boşa geçirmeyelim.. dolu dolu yaşayalım.. dolu dolu sevelim.. yüklerimizden kurtulalım.. daha yapılacak çok işimiz var.. yükler bize engel olmasın..
ben de dün ki menümü yazayım;
sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yk lor peyniri(tuzlu)
ara; yarım küçük ayva
öğlen; buğdaylı cevizli lorlu salata
ara; 1 kuru incir, 1 ceviz
akşam; yarım kase sebze çorbası, 3yk barbunya, 1 dilim ekmek
su;3,5lt
spor yok (bugün kısmetse)
ben de oturdum tüm boş vakitlerimde ingilizce çalışıyorum.. sizin internette bildiğiniz iyi dökümanlar var mı?
anladım canım afiyet olsunsabah aceleyle çıktım canım ondan bunları yedim akşamda dengelemye çalıştım ama bu kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?