- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Supermis canim, cok mutlu oldum insallah benim icin de aynisi olurAfiyet olsun canim. Aslin da bu yaptigin da detoks etkisi yapabilecek birsey biliyor musun derya cim. Diyetisyenim diyette detoks vucudu sasirtmak icin yapilmali bu yuzden kilo vermesi duran bazi danisanlarima 2 gun boyunca canlarinin istediklerini yemelerini tekrar diyete donmelerini oneriyorum ve bu da vucudu sasirttigi icin cok etkili oluyor guzel kilo vermeye basliyorlar diye anlatmisti.
cissi sadece yapacaksin galiba anladigim kadariyla yapip yemeyeceksin superray ben de acıktım galiba, hem uykum geldi hem de midem biraz bulanıyor gibi.. genelde acıktığımda böyle oluyor.
bugün de işe kendimi getirdim sadece :) açııımmmm...
ama o tartıda o eksi gelecek.. dayanacağım..
bir de akşama anneme 2 tepsi browni sözüm var.. gidip biraz cıss yapayım..
kolay gelsin canım süpersinSelam kizlar yogun.bir gundu gelemedim.bi turlu simdi yemegimi yedim islerimi kolaylayip spor yapicam donerim yine kendinize iyi bakin kalkin spor yapin
Gayet güzel menu canimilk menü benden
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
6 yeşil zeytin
1 ck bal
domates
Ara 2 eti form ve 1 yaprak sarma
Öğlen 12.00
100gr tavuk göğüs
yarim dilim kepek ekmeği
marul ve ayran
Ara 64 kalorilik eti form kraker 1 türk kahvesi
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
salata ve yarim dilim ekmek
canim ins kilo verip fit hamile olursun@Bademellaa canim ben de 1.5 yildir bekleyenlerdenim nasip kismet demekki gerci benim skintilar var ondan olmuyor tedavi gormem lazim hakkimizda hayirlisi suan onceligim kilo verip oyle tedaviye baslamak.
afiyet olsun canim. kome ne?Bugünkü yediklerim
Sabah 2.5 tane kome yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 yk kavurma 3 yk sehriye pilavi 5 badem 5 ceviz
Aksam 1 kase corba 5 cig kofte yogurtlu kereviz salatası 2 yk pirasa 1 kase yogurt
Su 3 lt
spor da menu de gayet guzel canimSelam kizlar komsum gelmisti biraz gec oldu
Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Ogle 12.30
5 yk taze fasulye
100 ml.yogurt
Aksam 17.30
6 yk pirasa yemegi
2 kasik et kavurma
Salata
2.5 litre su
300 ml kayisili form cayi
300 ml sade kahve
30 dk eliptik
5 dk basen egzersiz
5 dk bacaj egzersiz
35 mekik
30.sn plank
60 tane ic bacak plates cemberi ile
yorumlarin beni mutlu etti canim cok sagolOlsun olsun arada olacak ki vücut duraklama dönemine girmez bence :))
Oh mis gibi valla aşağıdaki menü, hiçte çok yiyesin varmış gibi değil bence. Uzun sürmediği sürece olabilir bence :))
Menü gibi spor olmuş maşallah yarasın inşallah:))
ve gormus oldum hala eskisi gibi tikinma kabiliyetim varCanin sagolsun derya cim. Sen telafi edersin bu 3 gunu. Soluklanma oldu senin icin.
insallah kapitanim yilbasi hedefin cok guzel. ve boyle giderse basaracaksin+1 mi, ben geçen pazartesi + 2ile başladım da, -3 ile kapattım :) detoksa güvenmiştim, ama bende de regl öncesi şişliği olmuştu..
sen de çok rahat halledersin..
ben de yılbaşında 69u görmek için durmadan çalışacağım.. bakalım.. inşallah kazanırım.. :)
bak şimdi sen söyleyince hatırladım.. dikkat etmedim ama edeceğim..
mekanı cennet olsun.. tüm büyüklerimizin, tüm kaybettiklerimiz ruhu şaad olsun.. hepsini anmış olalım..
aynen canim dogru bilmissin.dün sesinin çıkmamasından geç olduğunu anlamıştım zaten
sorun olacağını sanmıyorum sen onu güzel bir eksiye çevirirsin
supersin Elifcimgecikmeli pazartesi kilo bildirimi yoğunluktan anca girebildim
cuma 67.4
pazartesi 67.0
eksi 400gr
supersin canimSelam kizlar yogun.bir gundu gelemedim.bi turlu simdi yemegimi yedim islerimi kolaylayip spor yapicam donerim yine kendinize iyi bakin kalkin spor yapin
cok begendim menunu canim afiyet olsunilk menü benden
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1kk peynir
6 yeşil zeytin
1 ck bal
domates
Ara 2 eti form ve 1 yaprak sarma
Öğlen 12.00
100gr tavuk göğüs
yarim dilim kepek ekmeği
marul ve ayran
Ara 64 kalorilik eti form kraker 1 türk kahvesi
Akşam 18.30
1 kase yoğurt çorbası
1 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
salata ve yarim dilim ekmek
sabah neden yok canım bir de malesef Akşam biraz yoğun olmuşBugünkü yediklerim
Sabah 2.5 tane kome yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 yk kavurma 3 yk sehriye pilavi 5 badem 5 ceviz
Aksam 1 kase corba 5 cig kofte yogurtlu kereviz salatası 2 yk pirasa 1 kase yogurt
Su 3 lt
afiyet olsun hic ekmek yemiyor musun..diyetisyenler mutlaka veriyor ama canım metabolizma çalışsın diyeSelam kizlar komsum gelmisti biraz gec oldu
Sabah 08.15
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Ogle 12.30
5 yk taze fasulye
100 ml.yogurt
Aksam 17.30
6 yk pirasa yemegi
2 kasik et kavurma
Salata
2.5 litre su
300 ml kayisili form cayi
300 ml sade kahve
30 dk eliptik
5 dk basen egzersiz
5 dk bacaj egzersiz
35 mekik
30.sn plank
60 tane ic bacak plates cemberi ile
o kabiliyeti olmayanlara hayranım hele de iki lokma yiyip de ay tıkandım diyenlere sinir oluyorum ne yedim de tıkandım acaba biz niye tıkanmıyoruzve gormus oldum hala eskisi gibi tikinma kabiliyetim varo yuzden ne kadar kilo versem kar
hayırlı olsun canım kız çocuklarına göre çok güzel şeyler oluyor benim kız bu sıralar prenses hastalığı var her şey pembe ve prensesli olmalı..black friday çılgınlığı burda da vardıaynen canim dogru bilmissin.
gunduzkizimla alisverise gittik anne kiz tabi ben genelde Adanin pesinden kostum. kislik ayakkabi aldim kizima cok mutlu oldu isik yaniyor botun kenarinda kasada ayagindan bile cikarmak istemedi. kuzum benim.
ve biraz alisveris yaptim kizima kiyafet (cogu kiyafeti lekeli kaldigi icin ne bulduysam aldim) ve kendime bir iki birsey aldim. gectigimiz hafta sonu burda black friday vardi herseyde super indirim yaptilar. kizim izin verseydi daha bakacaktim ama buna da sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?