afiyet olsun rakipmerhaba cınımlar dün akşamki menüm.
niyetlidim
06.00 sahur
iki bardak tarçınlı elma suyu
17.45 İftar
4 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurtlu erişte
yoğurtlu mor lahana ve karnabahar salatası
toplamda 8 bardak tarçınlı elma suyu
1,5 lt normal Su
Spor
30 squat
45 yan simitler için hareket
afiyet olsungünaydın kızlarım, iyi sabahlar hepinize..
bugün salı, bir ay daha bitiyor.. azıcık kaldı.. gördüğünüz gibi günler akıp gidiyor.. hergün hedeflerimiz için bir büyük adım.. boşa geçirmeyelim.. dolu dolu yaşayalım.. dolu dolu sevelim.. yüklerimizden kurtulalım.. daha yapılacak çok işimiz var.. yükler bize engel olmasın..
ben de dün ki menümü yazayım;
sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yk lor peyniri(tuzlu)
ara; yarım küçük ayva
öğlen; buğdaylı cevizli lorlu salata
ara; 1 kuru incir, 1 ceviz
akşam; yarım kase sebze çorbası, 3yk barbunya, 1 dilim ekmek
su;3,5lt
spor yok (bugün kısmetse)
ben de oturdum tüm boş vakitlerimde ingilizce çalışıyorum.. sizin internette bildiğiniz iyi dökümanlar var mı?
işte ben de hic tıkamıyorum tıkanan nasıl tıkanıyor var mi bir formülü..oyy pembisprenses desene canim.
benim kizim gitti siyah bir botu begendi ama kenari isikli galiba ondan onu begendi.
valla o kadar yedim hic tikanmadim
ilahi elifcim öyle bi baslamissin ki cumlelerine tedavinde birseyler ters gitti de olmadi sandim. Boşver o bir kiloyu, gecer gider merak etmekızlar sabah resmen moralim bozuldu dün çatlatma iğnesi yaptırdım yumurtam tam olgunlaşmış çatlamamış doktor da igne verdi yaptırdım iğnenin yan etkisi ani kilo artışıymis sabah artı 1 kilo ile uyandım ki akşam çok hafif yemiştim ve ac yattıydım resmen..inşallah daha da artmaz kilom o bir kiloyu ben bir haftada uğraşım veriyorum 1 günde aldim ya
olsun rakibem bozma moralini bebek sağlıkla olsun da, hayırlısı ile bir kilo da gider üzülme.kızlar sabah resmen moralim bozuldu dün çatlatma iğnesi yaptırdım yumurtam tam olgunlaşmış çatlamamış doktor da igne verdi yaptırdım iğnenin yan etkisi ani kilo artışıymis sabah artı 1 kilo ile uyandım ki akşam çok hafif yemiştim ve ac yattıydım resmen..inşallah daha da artmaz kilom o bir kiloyu ben bir haftada uğraşım veriyorum 1 günde aldim ya
merhaba cınımlar dün akşamki menüm.
niyetlidim
06.00 sahur
17.45 İftar
4 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurtlu erişte
1,5 lt normal Su
Spor
30 squat
ayrıca hafta sonu kaçamaklı olmasına rağmen sabitti. İnşallah bu haftada 500 gr gider.
kızlar sabah resmen moralim bozuldu dün çatlatma iğnesi yaptırdım yumurtam tam olgunlaşmış çatlamamış doktor da igne verdi yaptırdım iğnenin yan etkisi ani kilo artışıymis sabah artı 1 kilo ile uyandım ki akşam çok hafif yemiştim ve ac yattıydım resmen..inşallah daha da artmaz kilom o bir kiloyu ben bir haftada uğraşım veriyorum 1 günde aldim ya
Sporunda menünde çok güzel canım oruclarını Allah kabul etsinmerhaba cınımlar dün akşamki menüm.
niyetlidim
06.00 sahur
17.45 İftar
4 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurtlu erişte
1,5 lt normal Su
Spor
30 squat
aynen canım şekeri olabildiğince az almak lazım hocana katılıyorumöğlen yemeğinden sonra 2 kare bitter attım ağzıma kızlar. bunu tabi ki spor hocama söyledim. Bana ne dedi derseniz;
vücut enerji harcaması halinde önce glikoz kullanırmış, glikoz deposu bitince yağ yakmaya başlarmış. Glikoz alımı ne kadar çok olursa yağ yakımına geçişi o kadar az olacağından, spor yaparken istediğimiz yağ yakım verimi de az olurmuş..
yani diyetimizi yaparken, kalori miktarına bakıp, dengeleriz deyip, yediğimiz glikoz içeren şeylerden sonra, kilo verdiğimizi düşündüğümüz zamanlar aslında yağdan vermiyoruz.. aldğımız şekeri boşaltmış oluyoruz.. yağdan vermediğimiz için, daha sıkılaşmış görünmüyoruz, yağ hücrelerimiz küçülmüyor vs vs..
ben dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.. benim için dikkate alınacak bir konu oldu bu..
Canim uzun sure diyette kalinca bedenimi metabolizmami da tanimis oldum.benim spor hocam akşamları çorba içmemi istemiyor nedense.. görünce aklıma geldi. ama ben de severim çorbayı.
afiyet olsun canım..
tatlım gel bakalım, bu menüdeki diyete uygun olmayan şeyleri birlikte seçelim :) senin sporlar nerede bu arada?
bence diyetteyken bir süre çiğ köfte ve kömeden uzak dur. kömeyi yemiş, yanına yeşil çay yazmış :) yılbaşı hedefimizi bir tutturalım canım ya.. sonra birgün otur bir kazan ye.. ama şimdi idare et biraz.. sık dişini.. tartıdaki eksi seni inan ondan daha mutlu edecek..
havalar soğuk diye canın çekiyor olabilir, hareketlerimiz yavaşlıyor, onu su ve proteinle kapatmaya çalış.
ohh mis valla, oturdum kıskanarak okudum resmen.. maşallah..
kız çocuklaarını giydirmek ne zevklidir ya, maşallah kuzuna.. iyi yapmışsınız. burada da öyle alışveriş çılgınlıkları var.. hatta mübarek cumanın siyahı olmaz diye değişik tepkilere bile sebep oldu :)
sen şimdi yılbaşı hedefini gerçekleştir, daha zevkle alırsın kıyafetlerini, ben dişimi sıkıyorum valla.. sabrediyorum. az daha küçüleyim diye bekliyorum.
bu menüye yorum bile yapamıyorum :) değişik ya hoşuma gidiyor.. afiyet olsun. baya erken bitirmişsin yeme olayını ne güzel..
Iyi calismalar canimgünaydın kızlarım, iyi sabahlar hepinize..
bugün salı, bir ay daha bitiyor.. azıcık kaldı.. gördüğünüz gibi günler akıp gidiyor.. hergün hedeflerimiz için bir büyük adım.. boşa geçirmeyelim.. dolu dolu yaşayalım.. dolu dolu sevelim.. yüklerimizden kurtulalım.. daha yapılacak çok işimiz var.. yükler bize engel olmasın..
ben de dün ki menümü yazayım;
sabah; 1 dilim çavdar ekmeği, 1 yk lor peyniri(tuzlu)
ara; yarım küçük ayva
öğlen; buğdaylı cevizli lorlu salata
ara; 1 kuru incir, 1 ceviz
akşam; yarım kase sebze çorbası, 3yk barbunya, 1 dilim ekmek
su;3,5lt
spor yok (bugün kısmetse)
ben de oturdum tüm boş vakitlerimde ingilizce çalışıyorum.. sizin internette bildiğiniz iyi dökümanlar var mı?
Afiyet olsun canim, hic yemedim galiba ama gayet sagliklipestilin içinde fındık ezmesi var canım güzel ve besleyici bir lezzet içinde şeker yok ben tadını çok seviyorum
Iyi calismalar canimmenun guzel aslinda ama cok az geldi bana. az yiyip metabolizmani yavaslatmasan mi acaba? Hazir guzel eksilerin geliyorken.
Biliyorsun canim ben 2 ay kadar once metabolizmami yavaslattim ve az yedigim halde artik eksi getirememistim. 2 kere arti geldim o yuzden
Afiyet olsun canim, hic yemedim galiba ama gayet saglikli
aynen kalorisi çok fazla kömenindoğru söylüyorsun, biraz daha arttıracağım..
kalorisi peki :) rafine şekeri yok ama şeker yükü fazla onunda..
canım dün ne güzel eksi 400gr olmuştum ama bir günde artı bir nedir ya gerçi çoğu ödemdir çünkü çok siskinim belli bakalim hayırlısı..abur cubur yemiyorum zaten tatlım hamile kamadan iyice zayıflamak istiyorum o yüzden dikkat ediyorumAllah kabul etsin canım..
ah kuzum, gider tabi, ne güzel gider hem de.. Kendini çok halsiz bırakma.. suyunu çok sevdim..
ya canım, senin için moral çok önemli biliyorsun değil mi? sen sağlıklı beslenmene devam et.. o kilonun gerçek kilo olmadığını biliyorsun sonuçta.. kilo almayacağım diye az da beslenme, sağlıklı beslen işte.. sen benden daha iyi bilirsin..
sen sağlıklı ol da, açıkçası benim için geri kalan önemli değil.. yeterki abur cuburla gelme karşıma.. :)
aman sekere dikkat desene malesef ki tatliciyim ben de of yaöğlen yemeğinden sonra 2 kare bitter attım ağzıma kızlar. bunu tabi ki spor hocama söyledim. Bana ne dedi derseniz;
vücut enerji harcaması halinde önce glikoz kullanırmış, glikoz deposu bitince yağ yakmaya başlarmış. Glikoz alımı ne kadar çok olursa yağ yakımına geçişi o kadar az olacağından, spor yaparken istediğimiz yağ yakım verimi de az olurmuş..
yani diyetimizi yaparken, kalori miktarına bakıp, dengeleriz deyip, yediğimiz glikoz içeren şeylerden sonra, kilo verdiğimizi düşündüğümüz zamanlar aslında yağdan vermiyoruz.. aldğımız şekeri boşaltmış oluyoruz.. yağdan vermediğimiz için, daha sıkılaşmış görünmüyoruz, yağ hücrelerimiz küçülmüyor vs vs..
ben dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.. benim için dikkate alınacak bir konu oldu bu..
inşallah canımolsun rakibem bozma moralini bebek sağlıkla olsun da, hayırlısı ile bir kilo da gider üzülme.
canım dün ne güzel eksi 400gr olmuştum ama bir günde artı bir nedir ya gerçi çoğu ödemdir çünkü çok siskinim belli bakalim hayırlısı..abur cubur yemiyorum zaten tatlım hamile kamadan iyice zayıflamak istiyorum o yüzden dikkat ediyorum
aman sekere dikkat desene malesef ki tatliciyim ben de of ya
kesinlikle canım bağımlılık yapıyor resmwnben de tatlıcıyım.. çok severim.. ama farkettiğim şey, tatlı yedikçe yiyesim geliyor.. yemeyince daha kolay baş edebiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?