Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun rakip

kızlar sabah resmen moralim bozuldu dün çatlatma iğnesi yaptırdım yumurtam tam olgunlaşmış çatlamamış doktor da igne verdi yaptırdım iğnenin yan etkisi ani kilo artışıymis sabah artı 1 kilo ile uyandım ki akşam çok hafif yemiştim ve ac yattıydım resmen..inşallah daha da artmaz kilom o bir kiloyu ben bir haftada uğraşım veriyorum 1 günde aldim ya

afiyet olsun

oyy pembisprenses desene canim.
benim kizim gitti siyah bir botu begendi ama kenari isikli galiba ondan onu begendi.
valla o kadar yedim hic tikanmadim
işte ben de hic tıkamıyorum tıkanan nasıl tıkanıyor var mi bir formülü..
aynen pembeci siyah bir şey almaz geçen gün bir bot aldık beğenmedi siyahları illaki pembe olacak

ilahi elifcim öyle bi baslamissin ki cumlelerine tedavinde birseyler ters gitti de olmadi sandim. Boşver o bir kiloyu, gecer gider merak etme

olsun rakibem bozma moralini bebek sağlıkla olsun da, hayırlısı ile bir kilo da gider üzülme.

Allah kabul etsin canım..

ayrıca hafta sonu kaçamaklı olmasına rağmen sabitti. İnşallah bu haftada 500 gr gider.

ah kuzum, gider tabi, ne güzel gider hem de.. Kendini çok halsiz bırakma.. suyunu çok sevdim..

ya canım, senin için moral çok önemli biliyorsun değil mi? sen sağlıklı beslenmene devam et.. o kilonun gerçek kilo olmadığını biliyorsun sonuçta.. kilo almayacağım diye az da beslenme, sağlıklı beslen işte.. sen benden daha iyi bilirsin..

sen sağlıklı ol da, açıkçası benim için geri kalan önemli değil.. yeterki abur cuburla gelme karşıma.. :)

öğlen yemeğinden sonra 2 kare bitter attım ağzıma kızlar. bunu tabi ki spor hocama söyledim. Bana ne dedi derseniz;

vücut enerji harcaması halinde önce glikoz kullanırmış, glikoz deposu bitince yağ yakmaya başlarmış. Glikoz alımı ne kadar çok olursa yağ yakımına geçişi o kadar az olacağından, spor yaparken istediğimiz yağ yakım verimi de az olurmuş..

yani diyetimizi yaparken, kalori miktarına bakıp, dengeleriz deyip, yediğimiz glikoz içeren şeylerden sonra, kilo verdiğimizi düşündüğümüz zamanlar aslında yağdan vermiyoruz.. aldğımız şekeri boşaltmış oluyoruz.. yağdan vermediğimiz için, daha sıkılaşmış görünmüyoruz, yağ hücrelerimiz küçülmüyor vs vs..

ben dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.. benim için dikkate alınacak bir konu oldu bu..

Sporunda menünde çok güzel canım oruclarını Allah kabul etsin

aynen canım şekeri olabildiğince az almak lazım hocana katılıyorum

Canim uzun sure diyette kalinca bedenimi metabolizmami da tanimis oldum.
Yemeyi bu hafta hep 16 da bitirmeyi planliyorum cunku ne zaman erken saatte yemeyi biraksam ertesi gune eksi ile basliyorum. Kacamak yaptigimda bile ise yariyor
Insallah yeni yila su 65i tamamen bitiririm artik 65 tarih olur ve 62ye yelken acarim.

Iyi calismalar canim menun guzel aslinda ama cok az geldi bana. az yiyip metabolizmani yavaslatmasan mi acaba? Hazir guzel eksilerin geliyorken.
Biliyorsun canim ben 2 ay kadar once metabolizmami yavaslattim ve az yedigim halde artik eksi getirememistim. 2 kere arti geldim o yuzden

doğru söylüyorsun, biraz daha arttıracağım..

Afiyet olsun canim, hic yemedim galiba ama gayet saglikli

kalorisi peki :) rafine şekeri yok ama şeker yükü fazla onunda..

canım dün ne güzel eksi 400gr olmuştum ama bir günde artı bir nedir ya gerçi çoğu ödemdir çünkü çok siskinim belli bakalim hayırlısı..abur cubur yemiyorum zaten tatlım hamile kamadan iyice zayıflamak istiyorum o yüzden dikkat ediyorum
aman sekere dikkat desene malesef ki tatliciyim ben de of ya

ben de tatlıcıyım.. çok severim.. ama farkettiğim şey, tatlı yedikçe yiyesim geliyor.. yemeyince daha kolay baş edebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…