- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
slm kizlar
bugunku menum
sabah: 2yk humus. 2yk kadar balkabagi ezmesi. 2 dilim misirli kuru ekmek. yesillik
ara: 5yk kadar kinoa sutle yumusatilmis 2 kuru erik. 5 kuru yaban mersini. 1 fincan sutlu kahve
oglen: 3 tane tofu kofte soslu. kucuk kase salata. 1 kase siyah pirinc haslama
ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 kase kinoa ve kuru meyve parcalari
aksam: 1 kase havuc salatasi. 2 yk siyah pirinc haslama. yogurt
su: 2.5 lt
spor: 20dk yuruyus
700 800 cok az canim. ilk baslarda verirsin sonra metabolizman yavaslar ve cok az yesen bile kilo veremezsin hatta almaya baslarsin. bana 1500un altina hic dusme demisti spor hocam. ben bir ara ekmeksiz az kalorili diyet yaptim once verdim sonra geri almaya basladim aman dikkat. yemeklerine ceviz findik ekle hatta bana kalirsa ara ogun daha iyi olur ama istemem dersem ana ogunlerini arttir canim.
Ara öğün eklemelisin canım bu kalori çok az 3 öğün yiyemıyorsan ara öğünlerle kurtarabilirsin
afiyet olsun canım dışardayken de dikkat edebiliyorsan bu is kafanda bitmiş demektir tebrikler
araştırdım canım dün epey bir bu ilaçtan dolayı yumurtalıklar su topluyormus hatta kimisinin 4-5kilo birden arttığı oluyormuş ki o zaman yumurtalıklar 3 litreye yakın su tutmuş demekmiş öyle olursa katartelle o suyu tahliye ediyorlarmış..dünden beri öyle rahatsizimki yumurtalıklar hakkaten fena şişkin patlayacak gibi
tarçınlı elmalı suu yu neden içiyorsun ödem için falan mi
afiyet olsun canım güzel..deryacim bu şirket sana çoğunlukla karbonhidrat ağırlıklı mi gönderiyor menüleri bana mi öyle geldi
güzel görünüyor.. ben akşam 1 yemek kaşğı makarnaya takılmadım.. :) ama su nerde?
ya ben de sporlarımı böyle tek tek yazıcam çok özendirici oluyor.. hey maşallah yaa..
akşam yemeği olarak madem ikeadaydın, bence somon menüsü yiyebilirdin :) zamanında ben de senin gibi yaptığımda diyetisyenim bana sağlıklı menüleri seçmediğim için kızmıştı. şimdi sen yazınca o günler aklıma geldi..
orada kızartmalara alternatif de menüler var.. salata mewnüsü var, işte somon var ki ben gittiğimde genelde somon yiyorum. 2 gündür az da olsa kızartma yiyorsun.. kalori toplamı belki az olabilir ama bence senin sağlığın daha önemli..
zero da, ben de bağımlılık derecesindeydi, kendimi onun esiri olmaktan kurtarmaya çalışıyorum. onun yerine 1 bardak ayran ya da su, herşeye bedel. aklında bulunsun.. biz doymak için beslenelim.. doymaktan kastım hücre doyması..
azimlisin ne güzel, bir de birşey soracağım. activa yı bilerek mi tüketiyorsun bu kadar sık? işe yarıyor mu? tadına alışamadım bir türlü, sen de görünce özeniyorum, sonra unutuyorum.
bence senin kalori hesabı yapmana gerek yok, sabah menün çok güzel, akşamı da öyle yaptın mı, zaten az olmayacaktır diye düşünüyorum.
saatleri nasıl? bir de su miktarlarını da belirtir misin?
bu spor ne zaman artacak kuzuuu??*
günaydın canım, hadi bakalım tempolu bir gün başlasın..
bu arada @Zen71 nerde?*??
kızlar hayırlı kandiller, günaydın hepinize.. çok güzel bir gün olsun.. yaşam enerjiniz bol olsun.. bugün beklediğiniz iyi şeyler hep karşınıza çıksın.. kalbinize kötülük uğramasın.. iyi niyetiniz çok olsun..
ben bugün 6 da kalktım.. 7 de spordaydım.. 30 dakika güzelce sporumu yaptım terimi attım. evden çıkmadan kendime yulaflı, peynir ve maydanozlu yumurta da yaptım, spordan sonra onu yedim.
şimdi sizlere notlarımı iletip, çalışmaya devam edeceğim..
dün ki menüm;
sabah; 1 dilim ıspanaklı börek, 1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı bal ( börek annem yapıp yollamış, o kadar çok yollamış ki, bir parça yedim ben de..)
öğlen; 1 kase salata, 1 kase yoğurt ( yoğurdu salatanın üzerine döküp, sos gibi yapıp yiyorum. iyi oluyor)
ara; 1 bardak soya sütlü latte, 2 kare bitter çikolata
ara; 2 tane kuru incir, 2 ceviz
su;2,5lt
spor; 50 dk body fit, 15 dakika eliptik
dün ki menüm çok iyi değildi, akşama da spora o kadar sürünerek gittim ki, resmen spor hocama ayıp olmasın diye gittim. yüzüne de söyledim.. karbonhidrat ağırlıklı beslendiğin için kendini enerjik hissetmiyorsun dedi.. protein ağırlıklıya dönmen lazım, sağlam spor yapıyorsun dedi..
evet ben de silkelendim kendime geldim işte.. sabah sporumu yaptım, muhtemelen öğlen de gideceğim. akşam gitmeyeceğim.
aralık ayında üretim hattı çalışmayacak, o nedenle bir nebze işler rahat olacak. bunu sporla değerlendireceğim. şimdiki plan bu, bakalım..
öptüm hepinizi..
somon istemedim cünkü geçen yıl evde kendim yaptım ve tiksindim nedense salatada karidesli var çok çiğ görünüyordu ıyk dedim. yani canım istemedi diğerlerini. ben cola içmem pek çok çok çok nadirdir. kardeşim alınca birlikte öyle aldım. evet düzenli yemeye çalışıyorum activia yı elmeli tarçınlı, incirli cevizli, kayısılı hepsi birbirinden güzel ben tadını çok seviyorum ve işe yaradığını hissediyorum
sabahları 10-12 arası kahvaltı yapıyorum akşamları 6-8 arası yemek yiyorum. güne erken başlasamda 2 öğün yiyorum 3 öğün yiyemiyorum. günde en az 2 lt su içiyorum çoğunlukla akşama doğru içiyorum. tam düzeni oturtucam inş. çok teşekkür ederim.
dünya genelinde iki öğün yemek yeme konusunda bu yıl nobel ödülü geldi.. sen bence doğru olanı yapıyorsun gibi geliyor kulağa. ama içeriğini kendin zaten ayarlarsın.. bu kadar bilgi birikimi ve kilon da yaşam tarzının en azından bana göre daha sağlıklı olduğunu gösteriyor..
activalar için maalesef fazla şeker yüklü olduğundan ben sadece sadesini yiyorum, içine kendim birşeyler katıyorum yediğim zaman.. hazır diğerleri gerçekten çok güzel ama işte rafine şekeri yüzünden ben almıyorum.
sen de bir bak, içindeki rafine şeker miktarına.. ona göre kendin karar ver.. yokssa bana kalsa,, ben hergün çileklisini bir kazan yerim tatlı niyetine :)
hmmm şeker miktarına bakmamıştım açıkçası onun yerine başka şey koyarım bende bikaç haftadır yiyordum. bebek isteğimin çokluğundan sağlıklı yaşam moduna geçtim. ama tüp bebek süreçleri onca ilaç çok kilo yaptı veremiyorum. yine tüp bebek yaptırmam gerek ama üst üste devamlı kilo almak istemiyorum. çok zorlanırım yoksa o yüzden gayret ediyorum. çok teşekkür ederim yorumların için
amin canim..öyle onlar için karşılıklı fedakarlıkta bulunacağız bir de ben çalışmasam da çocuğumu kreşe gönderirdim çünkü okul öncesi egitimin kazandırdıklarını sonra kazandırmak zor oluyor çocuk okrutik dönemi kaçırmış oluyor..aileden uzaklaşarak dosyalı ediyor sosyal hayatın kurallarını öğreniyor..bir zamanlar 7 çok geç diye bir kampanya vardı okul öncesi eğitim için gerçekten de öyle 7 çok geççocuklar için en güzeli anne yanı bence de.. ama onların geleceği için karşılıklı bir takım fedakarlıklar da yapılması gerekiyorsa yapılmalı.
yeni nesil zaten tüm bunların üstesinden gelecek zekaya sahip. evet çocuk onlar ama aynı zamanda büyük resmi de görebiliyorlar.. kreşte bazen mutlu olmuyor da olabilir, canı sıkılıyor olabilir. Konuyu nereden bağlayacağını iyi biliyor olabilir cimcime.. :) bir yerlerde okumuştum, çocuklar evde sürekli prens/prenses.. her istedikleri yapılıyor, hep ön plandalar.. kreş gibi sosyal ortamda bu ilgi bölündüğü için kendilerini 2. planda hissedebiliyorlar, o zaman da canları sıkılıyor.. gitmek istemiyorlar.. ilgi odağında kalmak istiyorlar.. yani bu tespit sadece buz dağının bir yüzü.. yüzlerce sebep olabilir..
Allah hiç bir evladı annesiz bırakmasın..
Haklisin canim aslinda firmayi degistirdim 2 hafta once ama yine karbonhidrat agirlikli. Gerci kilo vermem iyi giddigi muddetce sorun yokafiyet olsun canım dışardayken de dikkat edebiliyorsan bu is kafanda bitmiş demektir tebrikler
araştırdım canım dün epey bir bu ilaçtan dolayı yumurtalıklar su topluyormus hatta kimisinin 4-5kilo birden arttığı oluyormuş ki o zaman yumurtalıklar 3 litreye yakın su tutmuş demekmiş öyle olursa katartelle o suyu tahliye ediyorlarmış..dünden beri öyle rahatsizimki yumurtalıklar hakkaten fena şişkin patlayacak gibi
tarçınlı elmalı suu yu neden içiyorsun ödem için falan mi
afiyet olsun canım güzel..deryacim bu şirket sana çoğunlukla karbonhidrat ağırlıklı mi gönderiyor menüleri bana mi öyle geldi
Diet yemegi hazirlayan diyetisyenle beraber calisan firmadan siparis veriyorum canim. ONlar ne getirirse onu yiyorumCanim bana birazcik aksam.kanatlar patates sabah da 3
Cok guzel bir menu cnm
Ozel.bir listemo bu cnm
Ben de hep isyerimde yapiyorum canim. Kizicigimi ben her sabah krese birakiyorum ancak oluyor zatenGunaydin kizlar minnakimi krese ben biraktim.bugun o yuzden iae gecikicem.biraz kahvaltimi aldim.yanima hemen is yerine gidince yapicm
Farkindayim canim off annelik izninde ne guzel gunde 2 saate kadar spor yapiyordum. Vaktim canim guzelim bak saat kac oldu hala okuldayim daha 2 bucuk saat dersim var eve zaten cok gec donuyorum bir de sporu arttirsam uyumaya vaktim olmayacakgüzel görünüyor.. ben akşam 1 yemek kaşğı makarnaya takılmadım.. :) ama su nerde?
ya ben de sporlarımı böyle tek tek yazıcam çok özendirici oluyor.. hey maşallah yaa..
akşam yemeği olarak madem ikeadaydın, bence somon menüsü yiyebilirdin :) zamanında ben de senin gibi yaptığımda diyetisyenim bana sağlıklı menüleri seçmediğim için kızmıştı. şimdi sen yazınca o günler aklıma geldi..
orada kızartmalara alternatif de menüler var.. salata mewnüsü var, işte somon var ki ben gittiğimde genelde somon yiyorum. 2 gündür az da olsa kızartma yiyorsun.. kalori toplamı belki az olabilir ama bence senin sağlığın daha önemli..
zero da, ben de bağımlılık derecesindeydi, kendimi onun esiri olmaktan kurtarmaya çalışıyorum. onun yerine 1 bardak ayran ya da su, herşeye bedel. aklında bulunsun.. biz doymak için beslenelim.. doymaktan kastım hücre doyması..
azimlisin ne güzel, bir de birşey soracağım. activa yı bilerek mi tüketiyorsun bu kadar sık? işe yarıyor mu? tadına alışamadım bir türlü, sen de görünce özeniyorum, sonra unutuyorum.
bence senin kalori hesabı yapmana gerek yok, sabah menün çok güzel, akşamı da öyle yaptın mı, zaten az olmayacaktır diye düşünüyorum.
saatleri nasıl? bir de su miktarlarını da belirtir misin?
bu spor ne zaman artacak kuzuuu??*
günaydın canım, hadi bakalım tempolu bir gün başlasın..
bu arada @Zen71 nerde?*??
Masallah canim sporunakızlar hayırlı kandiller, günaydın hepinize.. çok güzel bir gün olsun.. yaşam enerjiniz bol olsun.. bugün beklediğiniz iyi şeyler hep karşınıza çıksın.. kalbinize kötülük uğramasın.. iyi niyetiniz çok olsun..
ben bugün 6 da kalktım.. 7 de spordaydım.. 30 dakika güzelce sporumu yaptım terimi attım. evden çıkmadan kendime yulaflı, peynir ve maydanozlu yumurta da yaptım, spordan sonra onu yedim.
şimdi sizlere notlarımı iletip, çalışmaya devam edeceğim..
dün ki menüm;
sabah; 1 dilim ıspanaklı börek, 1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı bal ( börek annem yapıp yollamış, o kadar çok yollamış ki, bir parça yedim ben de..)
öğlen; 1 kase salata, 1 kase yoğurt ( yoğurdu salatanın üzerine döküp, sos gibi yapıp yiyorum. iyi oluyor)
ara; 1 bardak soya sütlü latte, 2 kare bitter çikolata
ara; 2 tane kuru incir, 2 ceviz
su;2,5lt
spor; 50 dk body fit, 15 dakika eliptik
dün ki menüm çok iyi değildi, akşama da spora o kadar sürünerek gittim ki, resmen spor hocama ayıp olmasın diye gittim. yüzüne de söyledim.. karbonhidrat ağırlıklı beslendiğin için kendini enerjik hissetmiyorsun dedi.. protein ağırlıklıya dönmen lazım, sağlam spor yapıyorsun dedi..
evet ben de silkelendim kendime geldim işte.. sabah sporumu yaptım, muhtemelen öğlen de gideceğim. akşam gitmeyeceğim.
aralık ayında üretim hattı çalışmayacak, o nedenle bir nebze işler rahat olacak. bunu sporla değerlendireceğim. şimdiki plan bu, bakalım..
öptüm hepinizi..
Afiyet olsun canim. Nasilsin? Daha iyi hissediyor musun kendini?menü
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 yeşil zeytin
maydonoz
Ara 1 tane çilekli tam tahinli nesfit bar
öğlen
1 porsiyon mantar sote
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
1 mandalina
ara 1 mandalina yarim elma
Akşam
5kaşık et sote
1 kaşık pilav
Ara 2 kaşık leblebi ve 2 kuru incir
spor yok kızlar rahatsizim çünkü su da yatana kadar 2litreyi geçer
Amin canimçocuklar için en güzeli anne yanı bence de.. ama onların geleceği için karşılıklı bir takım fedakarlıklar da yapılması gerekiyorsa yapılmalı.
yeni nesil zaten tüm bunların üstesinden gelecek zekaya sahip. evet çocuk onlar ama aynı zamanda büyük resmi de görebiliyorlar.. kreşte bazen mutlu olmuyor da olabilir, canı sıkılıyor olabilir. Konuyu nereden bağlayacağını iyi biliyor olabilir cimcime.. :) bir yerlerde okumuştum, çocuklar evde sürekli prens/prenses.. her istedikleri yapılıyor, hep ön plandalar.. kreş gibi sosyal ortamda bu ilgi bölündüğü için kendilerini 2. planda hissedebiliyorlar, o zaman da canları sıkılıyor.. gitmek istemiyorlar.. ilgi odağında kalmak istiyorlar.. yani bu tespit sadece buz dağının bir yüzü.. yüzlerce sebep olabilir..
Allah hiç bir evladı annesiz bırakmasın..
sagol canim. Ne gelirse yiyorumafiyet olsun cnm menünde hep değişik güzel şeyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?