Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun cnm menünde hep değişik güzel şeyler var.

evet az yiyormuşum. ekmek eve hiç almayız biz geçen kahvaltıya babam gelmişti o getirmiş tam buğday ekmeği onu yiyorum sabahları bikaç gündür. fındık badem fln yiyorum ama akşamları otururken yiyorum gündüz yemiyorum. arada bişeler yesem tıkanır akşam yemek yiyemem. alışmam gerekiyor bunu anladım.

sağol canım çok teşekkür ederim. burası bana iyi geliyor gerçekten.

somon istemedim cünkü geçen yıl evde kendim yaptım ve tiksindim nedense salatada karidesli var çok çiğ görünüyordu ıyk dedim. yani canım istemedi diğerlerini. ben cola içmem pek çok çok çok nadirdir. kardeşim alınca birlikte öyle aldım. evet düzenli yemeye çalışıyorum activia yı elmeli tarçınlı, incirli cevizli, kayısılı hepsi birbirinden güzel ben tadını çok seviyorum ve işe yaradığını hissediyorum

sabahları 10-12 arası kahvaltı yapıyorum akşamları 6-8 arası yemek yiyorum. güne erken başlasamda 2 öğün yiyorum 3 öğün yiyemiyorum. günde en az 2 lt su içiyorum çoğunlukla akşama doğru içiyorum. tam düzeni oturtucam inş. çok teşekkür ederim.

hayırlı kandiller canım. afiyet olsun

dünya genelinde iki öğün yemek yeme konusunda bu yıl nobel ödülü geldi.. sen bence doğru olanı yapıyorsun gibi geliyor kulağa. ama içeriğini kendin zaten ayarlarsın.. bu kadar bilgi birikimi ve kilon da yaşam tarzının en azından bana göre daha sağlıklı olduğunu gösteriyor..

activalar için maalesef fazla şeker yüklü olduğundan ben sadece sadesini yiyorum, içine kendim birşeyler katıyorum yediğim zaman.. hazır diğerleri gerçekten çok güzel ama işte rafine şekeri yüzünden ben almıyorum.

sen de bir bak, içindeki rafine şeker miktarına.. ona göre kendin karar ver.. yokssa bana kalsa,, ben hergün çileklisini bir kazan yerim tatlı niyetine :)

hmmm şeker miktarına bakmamıştım açıkçası onun yerine başka şey koyarım bende bikaç haftadır yiyordum. bebek isteğimin çokluğundan sağlıklı yaşam moduna geçtim. ama tüp bebek süreçleri onca ilaç çok kilo yaptı veremiyorum. yine tüp bebek yaptırmam gerek ama üst üste devamlı kilo almak istemiyorum. çok zorlanırım yoksa o yüzden gayret ediyorum. çok teşekkür ederim yorumların için

Allah bu güzel günde bebek isteyen herkese nasip etsin.. ben de çok istiyorum.. ama henüz tüp bebek aşamasında değiliz. kocamı anca ikna ettim, normal yollarla deniyoruz. bakalım neler olacak..

sen de stres yapma.. biliyorsun herşey olacağına varır, önüne geçemezsin. senin kafan ne kadar rahat olursa şansın o kadar artar.

amin canim..öyle onlar için karşılıklı fedakarlıkta bulunacağız bir de ben çalışmasam da çocuğumu kreşe gönderirdim çünkü okul öncesi egitimin kazandırdıklarını sonra kazandırmak zor oluyor çocuk okrutik dönemi kaçırmış oluyor..aileden uzaklaşarak dosyalı ediyor sosyal hayatın kurallarını öğreniyor..bir zamanlar 7 çok geç diye bir kampanya vardı okul öncesi eğitim için gerçekten de öyle 7 çok geç

menü
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 yeşil zeytin
maydonoz

Ara 1 tane çilekli tam tahinli nesfit bar

öğlen
1 porsiyon mantar sote
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
1 mandalina

ara 1 mandalina yarim elma

Akşam
5kaşık et sote
1 kaşık pilav

Ara 2 kaşık leblebi ve 2 kuru incir
spor yok kızlar rahatsizim çünkü su da yatana kadar 2litreyi geçer

Haklisin canim aslinda firmayi degistirdim 2 hafta once ama yine karbonhidrat agirlikli. Gerci kilo vermem iyi giddigi muddetce sorun yok

Farkindayim canim off annelik izninde ne guzel gunde 2 saate kadar spor yapiyordum. Vaktim canim guzelim bak saat kac oldu hala okuldayim daha 2 bucuk saat dersim var eve zaten cok gec donuyorum bir de sporu arttirsam uyumaya vaktim olmayacak insallah su okul bir yari yil tatiline girsin hic degilse 2 3 hafta duzenli eskisi gibi spor yapacagim, eksikligini cok hissediyorum

Masallah canim sporuna

Afiyet olsun canim. Nasilsin? Daha iyi hissediyor musun kendini?

Amin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…