Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım dışardayken de dikkat edebiliyorsan bu is kafanda bitmiş demektir tebrikler
Allah kabul etsin canim. Sah

canim uzme tatli canini yumurtlama doneminde arti gelmen normal ki bir de igne var. birkac gun sonra bu 1kg gider daha da eksiye dusersin
araştırdım canım dün epey bir bu ilaçtan dolayı yumurtalıklar su topluyormus hatta kimisinin 4-5kilo birden arttığı oluyormuş ki o zaman yumurtalıklar 3 litreye yakın su tutmuş demekmiş öyle olursa katartelle o suyu tahliye ediyorlarmış..dünden beri öyle rahatsizimki yumurtalıklar hakkaten fena şişkin patlayacak gibi
tarçınlı elmalı suu yu neden içiyorsun ödem için falan mi

afiyet olsun canım güzel..deryacim bu şirket sana çoğunlukla karbonhidrat ağırlıklı mi gönderiyor menüleri bana mi öyle geldi

Canim bana birazcik aksam.kanatlar patates sabah da 3

Cok guzel bir menu cnm

Ozel.bir listemo bu cnm

güzel görünüyor.. ben akşam 1 yemek kaşğı makarnaya takılmadım.. :) ama su nerde?

ya ben de sporlarımı böyle tek tek yazıcam çok özendirici oluyor.. hey maşallah yaa..

akşam yemeği olarak madem ikeadaydın, bence somon menüsü yiyebilirdin :) zamanında ben de senin gibi yaptığımda diyetisyenim bana sağlıklı menüleri seçmediğim için kızmıştı. şimdi sen yazınca o günler aklıma geldi..

orada kızartmalara alternatif de menüler var.. salata mewnüsü var, işte somon var ki ben gittiğimde genelde somon yiyorum. 2 gündür az da olsa kızartma yiyorsun.. kalori toplamı belki az olabilir ama bence senin sağlığın daha önemli..
zero da, ben de bağımlılık derecesindeydi, kendimi onun esiri olmaktan kurtarmaya çalışıyorum. onun yerine 1 bardak ayran ya da su, herşeye bedel. aklında bulunsun.. biz doymak için beslenelim.. doymaktan kastım hücre doyması..

azimlisin ne güzel, bir de birşey soracağım. activa yı bilerek mi tüketiyorsun bu kadar sık? işe yarıyor mu? tadına alışamadım bir türlü, sen de görünce özeniyorum, sonra unutuyorum.

bence senin kalori hesabı yapmana gerek yok, sabah menün çok güzel, akşamı da öyle yaptın mı, zaten az olmayacaktır diye düşünüyorum.

saatleri nasıl? bir de su miktarlarını da belirtir misin?

bu spor ne zaman artacak kuzuuu??*

Gunaydin kizlar minnakimi krese ben biraktim.bugun o yuzden iae gecikicem.biraz kahvaltimi aldim.yanima hemen is yerine gidince yapicm

günaydın canım, hadi bakalım tempolu bir gün başlasın..

bu arada Zen71 nerde?*??

kızlar hayırlı kandiller, günaydın hepinize.. çok güzel bir gün olsun.. yaşam enerjiniz bol olsun.. bugün beklediğiniz iyi şeyler hep karşınıza çıksın.. kalbinize kötülük uğramasın.. iyi niyetiniz çok olsun..

ben bugün 6 da kalktım.. 7 de spordaydım.. 30 dakika güzelce sporumu yaptım terimi attım. evden çıkmadan kendime yulaflı, peynir ve maydanozlu yumurta da yaptım, spordan sonra onu yedim.

şimdi sizlere notlarımı iletip, çalışmaya devam edeceğim..

dün ki menüm;

sabah; 1 dilim ıspanaklı börek, 1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı bal ( börek annem yapıp yollamış, o kadar çok yollamış ki, bir parça yedim ben de..)
öğlen; 1 kase salata, 1 kase yoğurt ( yoğurdu salatanın üzerine döküp, sos gibi yapıp yiyorum. iyi oluyor)
ara; 1 bardak soya sütlü latte, 2 kare bitter çikolata
ara; 2 tane kuru incir, 2 ceviz

su;2,5lt
spor; 50 dk body fit, 15 dakika eliptik

dün ki menüm çok iyi değildi, akşama da spora o kadar sürünerek gittim ki, resmen spor hocama ayıp olmasın diye gittim. yüzüne de söyledim.. karbonhidrat ağırlıklı beslendiğin için kendini enerjik hissetmiyorsun dedi.. protein ağırlıklıya dönmen lazım, sağlam spor yapıyorsun dedi..

evet ben de silkelendim kendime geldim işte.. sabah sporumu yaptım, muhtemelen öğlen de gideceğim. akşam gitmeyeceğim.
aralık ayında üretim hattı çalışmayacak, o nedenle bir nebze işler rahat olacak. bunu sporla değerlendireceğim. şimdiki plan bu, bakalım..

öptüm hepinizi..

canım sen karatay mı yapıyorsun

sanada hayırlı kandiller canım aksam yemeğin yok mu

Bide bunlardan sonra ev temizledim kek pogaca yaptim kaynanam umreden gelio ama tadina bile bakmadim

Bide takim biraz moralsiz gibi geldi bana paylasimlar sporlar filan az ne yapabiliriz bunun icin. Ben onceden bu takim mezunuyum listeye girmek istiyorum tabi kaptan alirsa suan kim bilmiyorum ama

yazmayı unutmuşum canım dün ilacın etkisiyle sancım vardı biraz

kapatan nefertityy canım ...aslında yazın çok daha hareketliydi burası şimdi sakın biraz

akşam neden yemedin acıkmadın mi

ben alırım seni canım.. :) bu hafta alalım.. :)

yazmayı unutmuşum canım dün ilacın etkisiyle sancım vardı biraz

geçmiş olsun, sancın geçti mi?

kapatan nefertityy canım ...aslında yazın çok daha hareketliydi burası şimdi sakın biraz

evet fazlaca sakin, üye sayımız azaldığından mı acaba? Bu ara herkesin bir işi oldu.. topluca karar verelim ne yapacağımza.. yeni üye isterseniz alalım..

hımm aynı soruyu sormuş tüm ben de gitmeden yedeydin keşke

ben çalıştığım için yemek konusunda çok rahat değilim.. o nedenle incir ve cevizle geçiştirdim. bazen yoğurt yiyorum.. 2 akşam erken yemek iyi oluyor bana da.. yeme olayını erken kapattığımda ertesi gün çok daha hafif kalkıyorum.

Ben 25 yasimdayim canim kizim 26 aylik
yazık bizim çocuklara ya benim kızım da 3 yaşında başladı kreşe yavrum ya seni çok özlüyorum anne o yüzden kreşe gitmek istemiyorum diyor..iyi mi yapıyoruz kötü mu yapıyoruz çalışmakla bilemiyorum bazen
biraz geçti ama devam ediyor canım bir kaç gün yumurtalıkların su topol ama olayı devam ediyormuş gerçi dune göre biraz daha azaldı ödemin

çocuklar için en güzeli anne yanı bence de.. ama onların geleceği için karşılıklı bir takım fedakarlıklar da yapılması gerekiyorsa yapılmalı.

yeni nesil zaten tüm bunların üstesinden gelecek zekaya sahip. evet çocuk onlar ama aynı zamanda büyük resmi de görebiliyorlar.. kreşte bazen mutlu olmuyor da olabilir, canı sıkılıyor olabilir. Konuyu nereden bağlayacağını iyi biliyor olabilir cimcime.. :) bir yerlerde okumuştum, çocuklar evde sürekli prens/prenses.. her istedikleri yapılıyor, hep ön plandalar.. kreş gibi sosyal ortamda bu ilgi bölündüğü için kendilerini 2. planda hissedebiliyorlar, o zaman da canları sıkılıyor.. gitmek istemiyorlar.. ilgi odağında kalmak istiyorlar.. yani bu tespit sadece buz dağının bir yüzü.. yüzlerce sebep olabilir..

Allah hiç bir evladı annesiz bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…