- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Günaydınnnn hayırlı cumalar herkese
Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil ekşi zeytin
Salatalı
Domates
1 adet inçe dilim kızarmış ekmek
4 bardak su kalkar kalkmaz içtim :)
Sizde durumlar nedir ??
İnş:)ahahahhahah.. olmak istediğim durum :)
oluruz niye olmayalım
hedef ne acabaa? geliyor musun gruba.. hemen bildirim alalım.. kaç kg ile başlıyorsun, hedefin ne? gel hemen :)
ay ne güzel olur.. gel valla..
ben de izmir :) bence tam zamanı.. ne güzel genceciksin..
burada çoğul konuştuğun için, beraber olacağız diye düşünmek istiyorum kuzuuu..
var ilk sayfada hepsi yazıyor.. şöyle bir göz attın mı?
sık yazmayacaksan nasıl takip edeceğiz birbirimizi.. ayrıca sık yazmaktan kastın ne? gün de 5-6 mesaj atıp, konudan uzak kalmamaktan fazlasını istemiyoruz zaten..
o tartıda sürekli eksi göreceksek bana uyar :)
ohh hoşgeldin :)
günlük yemek paylaşımı+su+spor bilgisi
günde 5 mesaj en az.. cumaları kilo bildirimi :)
her gün menü paylaşıyoruz, birbirimize yorum yapıyoruz, menüde yemek+su+spor bilgileri oluyor. gün de en az5 mesaj hakkımız oluyor.
benden sana sonsuz destek.. yeter ki mızıkçılık yapma :)
ay dimi ya.. çok mutlu oldum ben..
kızzz sen iyi ki varsın.. valla mutlu oldum.. biraz ümidimi kaybetmiştim.. demek ki buraların neşesi senmişsin..
olsun ödemler atılmak için var..
2 kg mu? kız ben onu 3 günde alıyorum :)
gel gel... kırılmaca darılmaca yok..
neredeyse benzer kilolardayız, beraber zayıflarız..
anaaammmm :) ne kadan güzel bir kilo bildirimi.. alıyoruz seni gruba bugün dimi :)
Hm bilmiyordum suyu cok seviyorum ben :) tmm ama birsey dicem ben sabah yediğimi unuturum böyle yazsamkalkar kalkmaz 4 bardak su iyi içmişsin.. benim o kadar suya midem bulanıyor.. suların ılık olmasına özen göster canım belki biliyorsundur..
afiyet olsun..
akşamları menülerimizi toplu paylaşıyoruz bu arada.. bilgin olsun :)
Destek varsa tabiki varım canm benjm yok bu sefer kesin kararlı bir şekilde geldim yaş 25 boy 166 kilo malseff 106 izmirde yaşıyorum evliyim 2 çocuk annesiyim Fit bir anne olmak istiyorum beni gördükleri zaman ayyy bu 2 çocuğu senmi dogurdun hiç belli etmiyosn demelerin ı istiyorum aynaya bakınca kendimi mutlu görmek istiyorum o yüzden burdayım canm ne yapmam lazım kısaca anlatrmisn kurallar falanahahahhahah.. olmak istediğim durum :)
oluruz niye olmayalım
hedef ne acabaa? geliyor musun gruba.. hemen bildirim alalım.. kaç kg ile başlıyorsun, hedefin ne? gel hemen :)
ay ne güzel olur.. gel valla..
ben de izmir :) bence tam zamanı.. ne güzel genceciksin..
burada çoğul konuştuğun için, beraber olacağız diye düşünmek istiyorum kuzuuu..
var ilk sayfada hepsi yazıyor.. şöyle bir göz attın mı?
sık yazmayacaksan nasıl takip edeceğiz birbirimizi.. ayrıca sık yazmaktan kastın ne? gün de 5-6 mesaj atıp, konudan uzak kalmamaktan fazlasını istemiyoruz zaten..
o tartıda sürekli eksi göreceksek bana uyar :)
ohh hoşgeldin :)
günlük yemek paylaşımı+su+spor bilgisi
günde 5 mesaj en az.. cumaları kilo bildirimi :)
her gün menü paylaşıyoruz, birbirimize yorum yapıyoruz, menüde yemek+su+spor bilgileri oluyor. gün de en az5 mesaj hakkımız oluyor.
benden sana sonsuz destek.. yeter ki mızıkçılık yapma :)
ay dimi ya.. çok mutlu oldum ben..
kızzz sen iyi ki varsın.. valla mutlu oldum.. biraz ümidimi kaybetmiştim.. demek ki buraların neşesi senmişsin..
olsun ödemler atılmak için var..
2 kg mu? kız ben onu 3 günde alıyorum :)
gel gel... kırılmaca darılmaca yok..
neredeyse benzer kilolardayız, beraber zayıflarız..
anaaammmm :) ne kadan güzel bir kilo bildirimi.. alıyoruz seni gruba bugün dimi :)
Canm ben tartildim sabah 106.1 ciktigünaydın kızlar.. hayırlı cumalar.. bir çok arkadaşımız uğramış.. ne iyi yapmışsınız.. yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum.. ben sahte kaptan sevil :) hala gerçek kaptanlığa adımı yazdırmıyorum çünkü buraların ve gönüllerin kaptanıberilceee dir. onu bekliyorum hasretle.. yokluğunda idare etmeye çalışıyoruz..
bugün cuma günü kilo bildirim günü.. mümkünse öğlene kadar tüm kilo bildirimlerini tamamlamak istiyoruz. yeni arkadaşlar için 2 hafta deneme süremiz var. bugün kilo bildirimlerini yapmaya başlarlarsa takibe almaya başlarız.
Destek varsa tabiki varım canm benjm yok bu sefer kesin kararlı bir şekilde geldim yaş 25 boy 166 kilo malseff 106 izmirde yaşıyorum evliyim 2 çocuk annesiyim Fit bir anne olmak istiyorum beni gördükleri zaman ayyy bu 2 çocuğu senmi dogurdun hiç belli etmiyosn demelerin ı istiyorum aynaya bakınca kendimi mutlu görmek istiyorum o yüzden burdayım canm ne yapmam lazım kısaca anlatrmisn kurallar falan
Canm ben tartildim sabah 106.1 cikti
İnşallah canm benjm bugün 2. Günüm diyetin aslında yasaklar var tatlı hamur işi gazlı içecekleri vs vs ağzıma surmedim kendime sasirdim nasıl yaptım diye işte detoks hazırladım kendime 3 litre su 1 limon elma kabuk tarçın karanfil günde 4 5 bardak içiyorum etkisini hissediyorum dediğim gibi şimdiki kilom 106 hedef kilom ise 60 65 arası olsun istiyorum spor olarak bulunduğum yerde kısıtlı yürüyüş bile bazen sorun ama ben ev isi yapıyorum onun haricinde egzersiz hareketler yapıyorum 30 dk en son aksam yemekten sonra kulaklık la oyun havası oynuyorum deli gibi her tarafım yanıyor resmen bacaklarım heleki şimdilik böyle canmhayatım aslında sabah ki mesajlarımda yazdım ama tekrar senin için yazayım. müsait olduğunda ilk sayfadaki kurallarımızı oku lütfen..
günlük giriş istiyorum öncelikle.. burada birbirimizin yazdıklarına yorumlar istiyoruz. Her akşam o gün neler yedik onları paylaşıyorsunuz, bunun yanında ne kadar su içtiniz toplam hangi sporları yaptınız onları belirtiyorsunuz.
her cuma da mümkünse öğlene kadar kilo bildirimi yapıyorsunuz.
notumu aldım. inşallah 2 hafta sonra takımda olacaksın. ama sen şimdiden diyete başladın kabul ediyoruz :) haftaya güzel bir eksiyle geleceksin diye umuyorum. başlarda sen çok güzel kilolar verirsin..
H.b canmGunaydin kizlar,yeni arkadaslar gelmis,hepiniz hosgeldiniz.
Bence yazalım artık sultanım adınıgünaydın kızlar.. hayırlı cumalar.. bir çok arkadaşımız uğramış.. ne iyi yapmışsınız.. yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum.. ben sahte kaptan sevil :) hala gerçek kaptanlığa adımı yazdırmıyorum çünkü buraların ve gönüllerin kaptanıberilceee dir. onu bekliyorum hasretle.. yokluğunda idare etmeye çalışıyoruz..
bugün cuma günü kilo bildirim günü.. mümkünse öğlene kadar tüm kilo bildirimlerini tamamlamak istiyoruz. yeni arkadaşlar için 2 hafta deneme süremiz var. bugün kilo bildirimlerini yapmaya başlarlarsa takibe almaya başlarız.
Gunaydin kizlar,yeni arkadaslar gelmis,hepiniz hosgeldiniz.
İnşallah canm benjm bugün 2. Günüm diyetin aslında yasaklar var tatlı hamur işi gazlı içecekleri vs vs ağzıma surmedim kendime sasirdim nasıl yaptım diye işte detoks hazırladım kendime 3 litre su 1 limon elma kabuk tarçın karanfil günde 4 5 bardak içiyorum etkisini hissediyorum dediğim gibi şimdiki kilom 106 hedef kilom ise 60 65 arası olsun istiyorum spor olarak bulunduğum yerde kısıtlı yürüyüş bile bazen sorun ama ben ev isi yapıyorum onun haricinde egzersiz hareketler yapıyorum 30 dk en son aksam yemekten sonra kulaklık la oyun havası oynuyorum deli gibi her tarafım yanıyor resmen bacaklarım heleki şimdilik böyle canm
Kalkar kalkmaz 2 bardak tarçınlı limonlu sudan içtim suan kahvaltı yapıyorum
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 küçük dilim kepek ekmegi
1 kupa yeşil çay
merhaba tüp mide operasyonu ile 1 yıl içinde 40 kilo verdim ve kilo vermem durdu. şimdi 5 kilo daha vermek niyetindeyim. normal bir birey gibi beslenmiyorum. nasıl yaparız acaba ?
valla süper gitmiş.. maşallah kuzum sana..kızlar iğnenin oluşturduğu ödem çok şükür ki gitti iki gündür ve iğneye rağmen eksideyim
geçen cuma 67.4
bugün 66.6
fark eksi 800gr
yuzde 1.86
Bence yazalım artık sultanım adını
Yaşlı bır kadınım ben oram buram dogrulmuyor hıv
Hosbulduk cnm ben de 26 yaşındayım.Allah yardımcın olsun. Afiyet bal şifa olsun menün cınım
Ay geçmiş olsun kaptancığım. Rabbim tez zamanda şifasını versin :)
Menü gayet güzel sevdim. Afiyet olsun.
Maşallah böyle devam etmelisin. :))
Hoşgeldin aramıza. Ben büşra 23 yaşındayım :)
Hoşgeldin Rabbim bu yolda muvaffak eylesin hepimizi :)
Hayırlı olsun inşallah. Hoşgeldin :))
Canmmm inşallah ağzından bal damliyor inşallah 80 leri görsem gerisi gelir tavsiyeni dikkate alıcam canm benjm şimdiden çok motiçe oldum ya iyiki katildim aranizaaaa aynen canm benjm dikkat ediyorum yasakları uyguluyorum zaten ne yiyip iciyosam yazıyorumpeki sen de buraları da ihmal etme ama.. yanımızda ol..
e ne güzel.. kulağa ne hoş geliyor.. böyle giderse sen çok rahat hemencik 80lere inersin.. senden bu anlamda tek ricam hareket ederken sırtın terlesin.. o teri akıt..
yeme içme işlerini zaten ne zararlı ne değil biliyorsun, varsa eksikliklerin menü paylaştıkça düzeltiriz.
afiyet olsun..
ilginç bir deneyim.. maşallah sana.. çok büyük bir adım.. biraz bize de anlatabilir misin neler yaşadığını?
5 kiloyu çok güzel verirsin sen.. ama neler yapıyorsun bilelim de, ona göre bende de birkaç bilgi var, paylaşırım. bir de doktorla ya da diyetisyenle görüşüyor musun? spor ne kadar var hayatında?
valla süper gitmiş.. maşallah kuzum sana..
sen yaşlandıkça yıllanan şarap gibisin hayatım.. tadın güzelleşir senin.. yapma etme kendine haksızlık etmene izin veremem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?