Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben öyle kendi iş arkadaşıma 12 kilo verdirdim. ama ama kız 3 ayda ağzına tek lokma ekmek almadı.. sen kendini disipline edersen zaten o kilo ister istemez gider. ama bak bir şeyi atlamayalım. kilo vermek az yemek demek değil, kararında yemek ve sağlıklı yemek demek.. lütfen bunu atlamayalım.. acelemiz yok.. aylık ortalama 4-5 kilo vermeye odaklanalım biz..

Canm ben kepek ekmeği yiyorum günde 2 dilim biri sabah biri aksam şimdilik ama ilerleyen günlerde aksam olan kepek ekmeğini kesim yavaş yavaş birde ben çok abur cuburdan kilo aldm ya

Merhaba bayanlar,

Bende spor yapıyorum, evde spor yapıyorum.

Kullandığım program sayesinde çok güzel sonuçlar aldım. Umarım hepiniz istediğiniz ölçülere ulaşırsınız. Başarılar :)

Vay kilomu veriyosunuzz :)) benim çok kilom yok ama göbeğim var, göbek bölgesini nasıl en hızlı eritebilirim :)

Bu arada nike training diye bir uygulama var kızlar başlayamadım ama daha iyisini görmedim diyebilirim, ayrıca ücretsizde tavsiye ederim

almak istersen yok demem canım

Günaydınnnn hayırlı cumalar herkese
Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil ekşi zeytin
Salatalı
Domates
1 adet inçe dilim kızarmış ekmek
4 bardak su kalkar kalkmaz içtim :)
Sizde durumlar nedir ??

Kalkar kalkmaz 2 bardak tarçınlı limonlu sudan içtim suan kahvaltı yapıyorum
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 küçük dilim kepek ekmegi
1 kupa yeşil çay

canım akşama toplu menü yazıyorum yorumlaması daha kolay oluyor

canım akşama toplu menü yazıyorum yorumlaması daha kolay oluyor

Merhabalar :) Davetinize icabet ederek ben de zayıflama takımınıza dahil olmak istiyorum:)

merhaba kızlar... 3. kez davet geldi. 3 ü de farklı takımlardan. buradaki üyeler kimler. yarışsak yer var mı. sığışır mıyız kilolardan bilmiyorum ama artık katılacağım galiba..

Canm ben kepek ekmeği yiyorum günde 2 dilim biri sabah biri aksam şimdilik ama ilerleyen günlerde aksam olan kepek ekmeğini kesim yavaş yavaş birde ben çok abur cuburdan kilo aldm ya

doymazsan abur cubura saldırırsın.. önce doyacaksın.. ben de şekeri bıraktığımda ekmeğe yönelmiştim çokca, şimdi onu da azaltmaya çalışıyorum.. ama tamamen kurtulamıyorum. inşallah birlikte kurtuluruz.

Yine anlamadım valla

:) sen kilonu yaz ben hesaplarım kuzum :)

Korktunuz demı terlık takunya gelıyormu dıye
Yaramaz tıytıllay sızı

ya gelsene gelsene :)

Pek heveslendım bır tartılıyım yav

hadi geeel pleaseeee..

Merhaba bayanlar,

Bende spor yapıyorum, evde spor yapıyorum.

Kullandığım program sayesinde çok güzel sonuçlar aldım. Umarım hepiniz istediğiniz ölçülere ulaşırsınız. Başarılar :)

saolasın :) verelim tabi yaa...

Vay kilomu veriyosunuzz :)) benim çok kilom yok ama göbeğim var, göbek bölgesini nasıl en hızlı eritebilirim :)

öyle bir mucize var mı bilmiyorum.. ama akşamları 5 den sonra yemek yememek direk göbekten verdiriyor diyorlar :)

Bu arada nike training diye bir uygulama var kızlar başlayamadım ama daha iyisini görmedim diyebilirim, ayrıca ücretsizde tavsiye ederim

güzeeelll.. leslie'ye rakip

Pardon o geçen hafta ki kilomdu.
90.650 bugün

notumu aldım.. hadi bakalım inşallah seni gruba da alırız.

selam kızlar bu sabah yumurta yemedim resmen midem kazınıyor öğle yemeği konusunda bi fikrim yok umarım güzel birsey vardır

şimdi kahvenin içine bir çay kaşığı hc yağı ya da tereyağ koy iç, kendini tok hissedeceksin bence..

öğlene de protein ağırlıklı bir salata mikemmel olur :)

Merhabalar :) Davetinize icabet ederek ben de zayıflama takımınıza dahil olmak istiyorum:)

hadi tartıl gel, başla.. bir de ilk sayfadaki bilgileri doldur da bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…