- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 18
- 32
Canmmm inşallah ağzından bal damliyor inşallah 80 leri görsem gerisi gelir tavsiyeni dikkate alıcam canm benjm şimdiden çok motiçe oldum ya iyiki katildim aranizaaaa aynen canm benjm dikkat ediyorum yasakları uyguluyorum zaten ne yiyip iciyosam yazıyorum
Bide canm bu yüzde nasıl hesapliycam ben
Canm ben kepek ekmeği yiyorum günde 2 dilim biri sabah biri aksam şimdilik ama ilerleyen günlerde aksam olan kepek ekmeğini kesim yavaş yavaş birde ben çok abur cuburdan kilo aldm yaben öyle kendi iş arkadaşıma 12 kilo verdirdim. ama ama kız 3 ayda ağzına tek lokma ekmek almadı.. sen kendini disipline edersen zaten o kilo ister istemez gider. ama bak bir şeyi atlamayalım. kilo vermek az yemek demek değil, kararında yemek ve sağlıklı yemek demek.. lütfen bunu atlamayalım.. acelemiz yok.. aylık ortalama 4-5 kilo vermeye odaklanalım biz..
Yine anlamadım valla(başlangıç kilon-şimdiki kilon)/başlangıç kilon*100 :)
Korktunuz demı terlık takunya gelıyormu dıyenefertityy berilce donuyor mu?
Hahaha elin de terliginle geldin demekKorktunuz demı terlık takunya gelıyormu dıye
Yaramaz tıytıllay sızı
Bu arada nike training diye bir uygulama var kızlar başlayamadım ama daha iyisini görmedim diyebilirim, ayrıca ücretsizdetavsiye ederim
Günaydın bayanlar
Beni de alın beni de
Bugün itibariyle 94.2 kg
Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf
3 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı pul biber
Yarım çay bardağı haşlanmış börülce
Ara Yeşilçay
ahahahhahah.. olmak istediğim durum :)
oluruz niye olmayalım
hedef ne acabaa? geliyor musun gruba.. hemen bildirim alalım.. kaç kg ile başlıyorsun, hedefin ne? gel hemen :)
ay ne güzel olur.. gel valla..
ben de izmir :) bence tam zamanı.. ne güzel genceciksin..
burada çoğul konuştuğun için, beraber olacağız diye düşünmek istiyorum kuzuuu..
var ilk sayfada hepsi yazıyor.. şöyle bir göz attın mı?
sık yazmayacaksan nasıl takip edeceğiz birbirimizi.. ayrıca sık yazmaktan kastın ne? gün de 5-6 mesaj atıp, konudan uzak kalmamaktan fazlasını istemiyoruz zaten..
o tartıda sürekli eksi göreceksek bana uyar :)
ohh hoşgeldin :)
günlük yemek paylaşımı+su+spor bilgisi
günde 5 mesaj en az.. cumaları kilo bildirimi :)
her gün menü paylaşıyoruz, birbirimize yorum yapıyoruz, menüde yemek+su+spor bilgileri oluyor. gün de en az5 mesaj hakkımız oluyor.
benden sana sonsuz destek.. yeter ki mızıkçılık yapma :)
ay dimi ya.. çok mutlu oldum ben..
kızzz sen iyi ki varsın.. valla mutlu oldum.. biraz ümidimi kaybetmiştim.. demek ki buraların neşesi senmişsin..
olsun ödemler atılmak için var..
2 kg mu? kız ben onu 3 günde alıyorum :)
gel gel... kırılmaca darılmaca yok..
neredeyse benzer kilolardayız, beraber zayıflarız..
anaaammmm :) ne kadan güzel bir kilo bildirimi.. alıyoruz seni gruba bugün dimi :)
Günaydınnnn hayırlı cumalar herkese
Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil ekşi zeytin
Salatalı
Domates
1 adet inçe dilim kızarmış ekmek
4 bardak su kalkar kalkmaz içtim :)
Sizde durumlar nedir ??
Kalkar kalkmaz 2 bardak tarçınlı limonlu sudan içtim suan kahvaltı yapıyorum
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 küçük dilim kepek ekmegi
1 kupa yeşil çay
Günaydın bayanlar
Beni de alın beni de
Bugün itibariyle 94.2 kg
Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf
3 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı pul biber
Yarım çay bardağı haşlanmış börülce
Ara Yeşilçay
Merhabalar :) Davetinize icabet ederek ben de zayıflama takımınıza dahil olmak istiyorum:)Insallah Allah gönlünce verır yavrun fazla bekletmeden gelır canım
Çalışmak vs bence bahane bıraz 5 mesaj yada bır yarım saat engel olmaz gıbıme gelıyor
Motıvasyon olmayınca gelemıyor ınsan en azından ben boyleyım
Canm ben kepek ekmeği yiyorum günde 2 dilim biri sabah biri aksam şimdilik ama ilerleyen günlerde aksam olan kepek ekmeğini kesim yavaş yavaş birde ben çok abur cuburdan kilo aldm ya
Yine anlamadım valla
Korktunuz demı terlık takunya gelıyormu dıye
Yaramaz tıytıllay sızı
Pek heveslendım bır tartılıyım yav
Merhaba bayanlar,
Bende spor yapıyorum, evde spor yapıyorum.
Kullandığım program sayesinde çok güzel sonuçlar aldım. Umarım hepiniz istediğiniz ölçülere ulaşırsınız. Başarılar :)
Vay kilomu veriyosunuzz :)) benim çok kilom yok ama göbeğim var, göbek bölgesini nasıl en hızlı eritebilirim :)
Bu arada nike training diye bir uygulama var kızlar başlayamadım ama daha iyisini görmedim diyebilirim, ayrıca ücretsizdetavsiye ederim
Pardon o geçen hafta ki kilomdu.
90.650 bugün
selam kızlar bu sabah yumurta yemedim resmen midem kazınıyor öğle yemeği konusunda bi fikrim yok umarım güzel birsey vardır
Merhabalar :) Davetinize icabet ederek ben de zayıflama takımınıza dahil olmak istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?