Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar :) Davetinize icabet ederek ben de zayıflama takımınıza dahil olmak istiyorum:)
hosgeldin canım
merhaba kızlar... 3. kez davet geldi. 3 ü de farklı takımlardan. buradaki üyeler kimler. yarışsak yer var mı. sığışır mıyız kilolardan bilmiyorum ama artık katılacağım galiba..
sığışırız sığışırız sen gel hep beraber kurtuluruz o kilolardan

çok iyi ama ilk hafta hızlı kilo vermek beklenen bir şeydir tüm diyetlerde önemli olan bundan sonra kararlı bir şekilde devam etmen
2 yumurta biraz fazla eğer 3 ana 3 Ara öğün yapıyorsan onun dışında gayet güzel bir de menü paylaşımı öğünlerde değil de akşam günlük yapılıyor
afiyet olsun güzel ama akşam günlük paylaşım olursa toplu daha iyi olur yorum yapmamız açısından
kilo vermek önemli bu tedavide ben de bu ay başladım tedaviye allahtan kiloluyken başlamamışım çünkü ilaçlar kilo yapabiliyor inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

***13.TAKIM 546.ETAP***

zukkum (76,6///%1)
DeryaOnDiet (65.5/65/0.5/%0.76) mezun olmak istiyor
nefertityy (75,5/75,0/0,5/%0,66)
Zen71 (87.1///%)
lina0156 (67,4/66,6/0,8/%1,18)
Sfem (72///%)
masal3487(66,8/66,2/0,6/%0,89)
Bydelikız (68,8///%)
Bademellaa (57,9///%)

13. Takım Ortalaması:%

Sevil cim su siralar siteye girmem neredeyse imkansiz. O yuzden israrla izne ayrilmak istiyorum.

Sabahtan akşama kadar yediklerimizi toplu mu yazcaz canim bilmiyodum kaçta peki saati var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…