hosgeldin canımMerhabalar :) Davetinize icabet ederek ben de zayıflama takımınıza dahil olmak istiyorum:)
sığışırız sığışırız sen gel hep beraber kurtuluruz o kilolardanmerhaba kızlar... 3. kez davet geldi. 3 ü de farklı takımlardan. buradaki üyeler kimler. yarışsak yer var mı. sığışır mıyız kilolardan bilmiyorum ama artık katılacağım galiba..
çok iyi ama ilk hafta hızlı kilo vermek beklenen bir şeydir tüm diyetlerde önemli olan bundan sonra kararlı bir şekilde devam etmenBen 28 Kasım'da akupunktur ile zayıflama maratonuna girdim. 79 kilo ile başladım. öğlen 15.00 gibi ve kıyafetlerle oldupum için ben ona 78.00 ile başladım diyorum. Bugün 4. günüm ve 75.00 kg çıktım. 3 günde 3 kilo. Şaka gibi :)
2 yumurta biraz fazla eğer 3 ana 3 Ara öğün yapıyorsan onun dışında gayet güzel bir de menü paylaşımı öğünlerde değil de akşam günlük yapılıyorGünaydınlar bayanlar
Hayırlı cumalar öncelikle
Bugün ki kilom :88.20
Geç uyandim kalhvalti daha yapamadım hazirliklarini yapiom bugunun yemekleri icin
Greckayi dun suya atacaktim unuttum simdi hazırladim
1 bardak ılık su ictim.
Kahvaltı icin
2 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
Domates salatalik roka
Kirmizi ve yesil biber
Beyaz peynir kibrit kutusu kdr
Kahvaltilik ev yapimi sos biberli cevizli
Yarim dilim saf kepek ekmeği
Yanina Çay
afiyet olsun güzel ama akşam günlük paylaşım olursa toplu daha iyi olur yorum yapmamız açısındanKahvaltımı yazıyorum kızlar...
1bardak su (içinde taze nane bir kaç damla limon)
1 domatez
1 salatalık
Bir dilimden az peynir
6 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim kepek ekmeği:))))
Yanlışlarımı yazın
kilo vermek önemli bu tedavide ben de bu ay başladım tedaviye allahtan kiloluyken başlamamışım çünkü ilaçlar kilo yapabiliyor inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsinAynen cnm hosbuldum bu arada
Evet gebelik icin dun infertilite klinigine gittim pazartesi kan falan verecem kilo vermen lazim dedi doktor diyetisyene yonlendirecem dedi pazartesiye kadar bende kendi çapımda yapacam bsyler
Evde durali 10kg verdim işten ayrilmak iyi geldi stress ve yemek aliskanliklarim kotu hareket sifir masa başında bilgisayarda sürekli kilo aldırmıştı simdi evdeyim spor da yapiyorum gundelik temizlik yemek aliskanliklari düzeldi 10kg 3 ayda uçtu ki diyette yapmadım Allahın izni ile gayret birazda açlık la verecem inşallah motivasyona cok ihtiyacim var
hoşgeldin günlük menü paylaşımı cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapıyoruzMerhaba grup :) Beni de aranıza alır mısınız :) kilo vermek istiyorum, gereken bilgileri doldurdum başk yapmam gereken bişey var mı? Günlük yemek paylaşımı mı yapıcam
hoşgeldin aramızaMerhaba bende davetinize cevap vereyim dedim.
Araniza katildim.
Diz agrilarim icin kulalandigim kortizon nedeniyle yaklasik 6 kilo fazlam var.
istersen başarısısın yeter ki isteMerhabalar arkadaşlar bende katilmak isterdim ama ben başaramam menuye uyamam o yuzden sizlerin yazinizi okumakla yetiniyorum
Tesekkur ederimhoşgeldin aramıza
selam canim birkac sayfa gerideydi aldim getirdim simdi bu sayfayaSelam kızlar paylaşım yapacağım ama listeyi göremedim bende mi sıkıntı var acaba
Sağol deryacim hayırlı uğurlu olsun gidiyormusun sende daha kalican diye biliyodumselam canim birkac sayfa gerideydi aldim getirdim simdi bu sayfaya
***13.TAKIM 546.ETAP***
zukkum (76,6///%1)
DeryaOnDiet (65.5/65/0.5/%0.76) mezun olmak istiyor
nefertityy (75,5/75,0/0,5/%0,66)
Zen71 (87.1/86.2/0.9/%1.03) izne ayrilmak istiyor
lina0156 (67,4/66,6/0,8/%1,18)
Sfem (72///%)
masal3487(66,8/66,2/0,6/%0,89)
Bydelikız (68,8///%)
Bademellaa (57,9///%)
13. Takım Ortalaması:%
İnşallah canisi h.buldum hedef 60 65 arası inşallah sen kaç kilo ile basladinhoşgeldin aramıza inşallah hep birlikte fit bir hatun olalım
Sabahtan akşama kadar yediklerimizi toplu mu yazcaz canim bilmiyodumhosgeldin canım
sığışırız sığışırız sen gel hep beraber kurtuluruz o kilolardan
çok iyi ama ilk hafta hızlı kilo vermek beklenen bir şeydir tüm diyetlerde önemli olan bundan sonra kararlı bir şekilde devam etmen
2 yumurta biraz fazla eğer 3 ana 3 Ara öğün yapıyorsan onun dışında gayet güzel bir de menü paylaşımı öğünlerde değil de akşam günlük yapılıyor
afiyet olsun güzel ama akşam günlük paylaşım olursa toplu daha iyi olur yorum yapmamız açısından
kilo vermek önemli bu tedavide ben de bu ay başladım tedaviye allahtan kiloluyken başlamamışım çünkü ilaçlar kilo yapabiliyor inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?