Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar... 3. kez davet geldi. 3 ü de farklı takımlardan. buradaki üyeler kimler. yarışsak yer var mı. sığışır mıyız kilolardan bilmiyorum ama artık katılacağım galiba..

kararsızsan dene bence.. denemeden bilemezsin.. 2 hafta deneme süremiz var, hem sen kendini denersin, hem de biz seni.. kilo vermek konusunda birbirimize destek oluruz..

Ben 28 Kasım'da akupunktur ile zayıflama maratonuna girdim. 79 kilo ile başladım. öğlen 15.00 gibi ve kıyafetlerle oldupum için ben ona 78.00 ile başladım diyorum. Bugün 4. günüm ve 75.00 kg çıktım. 3 günde 3 kilo. Şaka gibi :)

Günaydınlar bayanlar
Hayırlı cumalar öncelikle
Bugün ki kilom :88.20

Geç uyandim kalhvalti daha yapamadım hazirliklarini yapiom bugunun yemekleri icin
Greckayi dun suya atacaktim unuttum simdi hazırladim
1 bardak ılık su ictim.

Kahvaltı icin
2 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
Domates salatalik roka
Kirmizi ve yesil biber
Beyaz peynir kibrit kutusu kdr
Kahvaltilik ev yapimi sos biberli cevizli
Yarim dilim saf kepek ekmeği
Yanina Çay

merhaba kızlar... 3. kez davet geldi. 3 ü de farklı takımlardan. buradaki üyeler kimler. yarışsak yer var mı. sığışır mıyız kilolardan bilmiyorum ama artık katılacağım galiba..
Abbauuu kım gelmiş be yaaaa
Temizlik duzen bakanım hosgeldın
Kıtap kurdum
Kız özlemişim pembe fıl ise senıde

Kahvaltımı yazıyorum kızlar...
1bardak su (içinde taze nane bir kaç damla limon)
1 domatez
1 salatalık
Bir dilimden az peynir
6 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim kepek ekmeği:))))
Yanlışlarımı yazın

Canım katılım formunu buraya yazacaktın

kararsızsan dene bence.. denemeden bilemezsin.. 2 hafta deneme süremiz var, hem sen kendini denersin, hem de biz seni.. kilo vermek konusunda birbirimize destek oluruz..
Sen kaptan ol bende oluyum gelıyım
Çift kaptan olsa ne olur ki
Ama yok ya yardımcın olurum ben
Kılom 97
Yer yok demi kaptanım

Yumurta 2 adet ama birinin sarısıni yiyeceğim
Bu arada pcos da kilo vermek cok cok coook zor metobalizma resmen sıfır elimden geleni yapacam yenecem insallah bu pis göbek yağlarımı eritecem oglene disari cikip alisveris yapacam resim yukleyebilsem keşke bir beceremedim su foto olayini kk app dan yuklenmiyor

hoşgeldin aramıza inşallah hep birlikte fit bir hatun olalım

canım hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun..pko hastasıysan kilo vermek sana iyi gelecektir çünkü kilo bu hastalığın düşmanı

canım hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun..pko hastasıysan kilo vermek sana iyi gelecektir çünkü kilo bu hastalığın düşmanı
Aynen cnm hosbuldum bu arada
Evet gebelik icin dun infertilite klinigine gittim pazartesi kan falan verecem kilo vermen lazim dedi doktor diyetisyene yonlendirecem dedi pazartesiye kadar bende kendi çapımda yapacam bsyler
Evde durali 10kg verdim işten ayrilmak iyi geldi stress ve yemek aliskanliklarim kotu hareket sifir masa başında bilgisayarda sürekli kilo aldırmıştı simdi evdeyim spor da yapiyorum gundelik temizlik yemek aliskanliklari düzeldi 10kg 3 ayda uçtu ki diyette yapmadım Allahın izni ile gayret birazda açlık la verecem inşallah motivasyona cok ihtiyacim var

Selam kizlar butun iradem yerle bir oldu bir duzene koyamadim. Bir kez daha anladimki kilo vermek kolay korumak 10 kat daha zormus. Ben bir sure ara vermek istiyorum. Nasil toparlarim bilmiyorum

Abbauuu kım gelmiş be yaaaa
Temizlik duzen bakanım hosgeldın
Kıtap kurdum
Kız özlemişim pembe fıl ise senıde
ben de seni özledim. ama eskisi kadar uğramıyorsun sanırım sen de. sanki tası tarağı toplayıp bir döneme girmişsin gibi geldi. kitap kurtluğundan eser kalmadı. sen nasılsın görüşmeyeli? buralarda değildiysen nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…