- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
merhaba kızlar... 3. kez davet geldi. 3 ü de farklı takımlardan. buradaki üyeler kimler. yarışsak yer var mı. sığışır mıyız kilolardan bilmiyorum ama artık katılacağım galiba..
Abbauuu kım gelmiş be yaaaamerhaba kızlar... 3. kez davet geldi. 3 ü de farklı takımlardan. buradaki üyeler kimler. yarışsak yer var mı. sığışır mıyız kilolardan bilmiyorum ama artık katılacağım galiba..
Canım katılım formunu buraya yazacaktınBen 28 Kasım'da akupunktur ile zayıflama maratonuna girdim. 79 kilo ile başladım. öğlen 15.00 gibi ve kıyafetlerle oldupum için ben ona 78.00 ile başladım diyorum. Bugün 4. günüm ve 75.00 kg çıktım. 3 günde 3 kilo. Şaka gibi :)
Sen kaptan ol bende oluyum gelıyımkararsızsan dene bence.. denemeden bilemezsin.. 2 hafta deneme süremiz var, hem sen kendini denersin, hem de biz seni.. kilo vermek konusunda birbirimize destek oluruz..
Kendıne yapacagın en büyük ıyılıkMerhabalar :) Davetinize icabet ederek ben de zayıflama takımınıza dahil olmak istiyorum:)
Kuzu o bır ara tüy sıklet olmustukararsızsan dene bence.. denemeden bilemezsin.. 2 hafta deneme süremiz var, hem sen kendini denersin, hem de biz seni.. kilo vermek konusunda birbirimize destek oluruz..
hoşgeldin aramıza inşallah hep birlikte fit bir hatun olalımCanmmm inşallah ağzından bal damliyor inşallah 80 leri görsem gerisi gelir tavsiyeni dikkate alıcam canm benjm şimdiden çok motiçe oldum ya iyiki katildim aranizaaaa aynen canm benjm dikkat ediyorum yasakları uyguluyorum zaten ne yiyip iciyosam yazıyorum
canım hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun..pko hastasıysan kilo vermek sana iyi gelecektir çünkü kilo bu hastalığın düşmanıYumurta 2 adet ama birinin sarısıni yiyeceğim
Bu arada pcos da kilo vermek cok cok coook zor metobalizma resmen sıfır elimden geleni yapacam yenecem insallah bu pis göbek yağlarımı eritecem oglene disari cikip alisveris yapacam resim yukleyebilsem keşke bir beceremedim su foto olayini kk app dan yuklenmiyor
hadi inşallah aramıza bekliyoruz seniPek heveslendım bır tartılıyım yav
afiyet olsun hoşgeldinGünaydın bayanlar
Beni de alın beni de
Bugün itibariyle 94.2 kg
Kahvaltım
3 kaşık pişmiş yulaf
3 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı pul biber
Yarım çay bardağı haşlanmış börülce
Ara Yeşilçay
Aynen cnm hosbuldum bu aradacanım hoşgeldin öncelikle geçmiş olsun..pko hastasıysan kilo vermek sana iyi gelecektir çünkü kilo bu hastalığın düşmanı
canım ben de hergun yiyorum yumurta yoksa çok acıkıyorum okuldaselam kızlar bu sabah yumurta yemedim resmen midem kazınıyor öğle yemeği konusunda bi fikrim yok umarım güzel birsey vardır
ben de seni özledim. ama eskisi kadar uğramıyorsun sanırım sen de. sanki tası tarağı toplayıp bir döneme girmişsin gibi geldi. kitap kurtluğundan eser kalmadı. sen nasılsın görüşmeyeli? buralarda değildiysen nerelerdesin?Abbauuu kım gelmiş be yaaaa
Temizlik duzen bakanım hosgeldın
Kıtap kurdum
Kız özlemişim pembe fıl ise senıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?