- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
afiyet olsun
ah o tatlılar ben de tam tatliciyim of ya beni en zorlayan şey
Çikolata delisiyim ya
hadi bir daha kurtul şu kilolarından.. bu arada yaşadığın şehre hastayım ben.. hayalim orada yaşamak.. ah ahhh..
75.5nefertityy ben gruba kaç kilo ile gelmiştim nasıl bakacağım bulamıyorum ağustosun 10u ya da 11gibi gelmiştim
Canim sut cok yagli yani fazla yemen kilo aldirabilir :)müsli yiyip te faydasını gören var mı tadı çok hoşuma gitti ya acıktıkca abur cubur yerine süte ekleyip bi kase müsli yiyorum. yulaf ezmesini sevemedim tadı çok kötü
ay gerçekten miiiii :0 iyiki yazmışım buraya dün başladım yemeğe bugun bırakıyorum o zaman :) zararın neresinden dönersen kar mışCanim sut cok yagli yani fazla yemen kilo aldirabilir :)
Bende hurma ile bastırmaya çalışıyorum canimmalesef aynı canım yenmeyince bir mudd et insan alışıyor birabiliyorsun ben kuru incir ve hurmayla idare ediyorum sen de deneyebilirsiniz
yogurtla ye hatta ananasta koy bir kac dilim nefis birsey oluyor :)ay gerçekten miiiii :0 iyiki yazmışım buraya dün başladım yemeğe bugun bırakıyorum o zaman :) zararın neresinden dönersen kar mış
deniycem bakalım 7 ay içinde 36 bedene düşmem lazım inşallah başarırımyogurtla ye hatta ananasta koy bir kac dilim nefis birsey oluyor :)
Sen guatirlarina baktirdinmi canim..deniycem bakalım 7 ay içinde 36 bedene düşmem lazım inşallah başarırımbazen çok güzel kilo veriyorum bazende ne kadar uğraşsam olmuyor. bazen su içsem yarıyor bazen hayvan gibi yiyorum gram almıyorum. acayip değişik cins bir bünyem var bende anlamadım
bünyeni küstürme bak :) sahip çık ona..deniycem bakalım 7 ay içinde 36 bedene düşmem lazım inşallah başarırımbazen çok güzel kilo veriyorum bazende ne kadar uğraşsam olmuyor. bazen su içsem yarıyor bazen hayvan gibi yiyorum gram almıyorum. acayip değişik cins bir bünyem var bende anlamadım
Sen denedinmi canim acaba aksam yemek yerine bunumu yapsam diyorum.. yanina belki biraz meusli bilemedim tadi nasil olur :))Kızlar 1 kase yogurt a pul biber ı bir buçuk çay kaşığı koyun 3 5 damla da limon sıkıp yiyebilirsiniz bayağı yağ yakıyor
ilk kilo verdiğimde denedim ben bunu tuvalet sorunu gaz sorunu olanlar için birebir. ama tuvalet gaz sorunun yoksa miğdeni ağrıtıyor bir süre sonraSen denedinmi canim acaba aksam yemek yerine bunumu yapsam diyorum.. yanina belki biraz meusli bilemedim tadi nasil olur :))
Denedim canim gerçekten ise yarıyor akşam yemeği olarak bunu yiyodumSen denedinmi canim acaba aksam yemek yerine bunumu yapsam diyorum.. yanina belki biraz meusli bilemedim tadi nasil olur :))
çocukken annemde var diye bize de baktırmışlardı yok tu sonradan çıkan birşey mi bilmiyorum yok sanırımSen guatirlarina baktirdinmi canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?