Kuzu nerdesın kı senKizlar yeniden merhaba
Son sayfalara goz attim , grubumuz cok iyi.
Herkes aktif nazar degmesin :)
Ben genelde sabah erken saatlerde ve Turkiye saati ile aksam 21 gibi daha aktif olabiliyorum.
Buna Gore mesaj sikligima da dikkat ederim.
Ve menulerimi yazarim.
Ben meenunu cok begendim. Ama avuc derken kac tane findik. Birde islenmis mi kabuklu mu. Yine aksamki meyvesuyu hazir mi sıkma miKızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 domatez
1 salatalık yarim dilim peynir
6 tane zeytin
Yarım dilim kepek ekmeği
1 kupa su (taze nane ve 3 damla limon)
Öğlen 1 yeşil elma 1 avuç fındık 3 tane hurma 1 kupa su
Akşam 1 kase kara lahana çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Yarım bardak şeftali suyu
100 tane mekik çektim
Yorumlarınızı bekliyorum
10 tane findik içi canım meyve suyu hazır olduğu için yarim bardak içtimBen meenunu cok begendim. Ama avuc derken kac tane findik. Birde islenmis mi kabuklu mu. Yine aksamki meyvesuyu hazir mi sıkma mi
mezun oldum mu cook sagol Elifcim. ben de onu kontrol etmeye geldim@DeryaOnDiet Mezuniyetin hayırlı olsun kuzum.
insallah olumlu olur sonucun 2. bebisin olur canimevet canım adet dönemine kadar sürüyormuş bu ödem adet olursan eğer adetle birlikte bitiyormuş adet olmaz da bebek olursa da hamileliğin 1 ya da 2. haftası geçiyormuş
kizim hastaydi canimben de hasta oldum bir de evden calistim bu hafta ve okul da var. hic vaktim olmadi. simdi de dersten yaziyorum.@DeryaOnDiet nerelerdesin dün yoktun ortalarda
kalacaktim da bir ara vereyim dedim canim. simdilik 65 iyidir. birkac ay mola ins sonra tekrar diyet yaparimSağol deryacim hayırlı uğurlu olsun gidiyormusun sende daha kalican diye biliyodum
Kuzu nerdesın kı sen
sagol canim. insallah korumayi da beceririm@DeryaOnDiet mezun olabiliyorsun kuzum.. şimdiden tebrikler..
cok sagol canim. oyle ilk hedefim 65ti. bir mola vereyim 5 ay oldu diyetteyim.geçmiş olsun canım ikinizede. asıl hedefine ulaşmışsın zaten tebrikler
mezun oldum mu cook sagol Elifcim. ben de onu kontrol etmeye geldim
cok sagol canim. oyle ilk hedefim 65ti. bir mola vereyim 5 ay oldu diyetteyim.
ilk defa koruma yapacagim bakalim. sagol canim. ins basaririm.biraz mola iyi gelecektir canım. mezuniyetin hayırlı olsun. inş korumayıda başarırsın.
geçmiş olsun canım allah kolaylık versinkizim hastaydi canimben de hasta oldum bir de evden calistim bu hafta ve okul da var. hic vaktim olmadi. simdi de dersten yaziyorum.
inşallah bundan sonraki hayatın kilo problemin olmaz sağlıklı ve mutlu yaşarsın canımslm arkadaslar
Bu sefer ilk defa kilo verme hedefime ulastim ve tabiki sizlerin sayesinde. Pozitif yorumlariniz ve bilgi paylasimlariniz icin cok tesekkur ederim.
Aslinda birkac ay daha kalmayi dusunuyordum ama bildiginiz gibi mastera basladim. Okul is ev kizim kocam derken hicbirseye yetisemez oldum ve diyete son vermeye insallah kilo almayacak kadar saglikli yemeye karar verdim.
Yeni gelen arkadaslar bu takima gelerek kendinize cok buyuk iyilik yaptiniz. Bu takimda herkes cok paylasimci ve dusunceli.
iyiki sizleri tanidim. Butun dogum kilolarim gitti ustune bir de hamilelik oncesinden bile zayifim daha ne isterim.
ilk geldigim gunu hatirliyorum da ayy demistim nasil vercem bu kadar kiloyu:)
Bu yabanci yerde sizin yorumlariniz paylasimlariniz sayesinde kendimi adeta ulkemde hissettim. Cok tesekkur ederim hepinizee canlarim benim kk nin seksi fistiklari opuyorum hepinizi. Saglikla mutlu kalin ve zayif kalin
amin canim. cok sagol.geçmiş olsun canım allah kolaylık versin
güzel bence o lahmacunu da akşam çok güzel dengelemişsinSelam kizlar
Sabah 08.15
2 dilim tb ekmegine peynirli yesillikli sandvic
5 zeytin
Ogle 12.45
1 lahmacun
Salata
200 ml ayran
Aksam 18.15
1 tabak yogurtlu karbabahar salatasi
2 litre su
Bugum spor yapmicam
afiyet olsun güzel menüKızlar
Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 domatez
1 salatalık yarim dilim peynir
6 tane zeytin
Yarım dilim kepek ekmeği
1 kupa su (taze nane ve 3 damla limon)
Öğlen 1 yeşil elma 1 avuç fındık 3 tane hurma 1 kupa su
Akşam 1 kase kara lahana çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Yarım bardak şeftali suyu
100 tane mekik çektim
Yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?