- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
sahip çıkmaya çalışıyorum valla ama bana mısın demiyor. dün ne güzel ciciler aldım sanki başkasının mış gibi durdu üstümde canım sıkıldı . gaza geldim kendi kendime inşallah vericembünyeni küstürme bak :) sahip çık ona..
bu arada ben takıma alındım mı neye göre alınıyoruz her gün yazalım mı buraya napalımbünyeni küstürme bak :) sahip çık ona..
:))) ben bi dönem içiyorum sonra içemiyorum yaKizlar bu saate kadar 2 litreye yakin su ictim.. sonuc yarim saatte bir toilete gidiyorum :))
Canim soyle acikliyim..:))) ben bi dönem içiyorum sonra içemiyorum ya
Bazıları da ılık için diyor kafam iyice karıştıCanim soyle acikliyim..
Soğuk su için. Soğuk su içme vücudun metabolizmasını hızlandırır. Diğer bir deyişle, vücut soğuk suyu ısıtmak için çalışır enerji harcar, bu da kalori kaybetmenize yol açar.
alintidir..
Valla ben ilik icemem midemi bulandiriyorBazıları da ılık için diyor kafam iyice karıştı
boğazlarımız şişeer rüzgardan nem kapıyorum bide soğuk suu düşenmedim :/Canim soyle acikliyim..
Soğuk su için. Soğuk su içme vücudun metabolizmasını hızlandırır. Diğer bir deyişle, vücut soğuk suyu ısıtmak için çalışır enerji harcar, bu da kalori kaybetmenize yol açar.
alintidir..
Merhaba, takimda yer var mı hala ve neler yapiyorsunuz zayiflamak icin
Ben bunu hem ara ogunumde hemde gece yatmadan önce uyguluyorum canmSen denedinmi canim acaba aksam yemek yerine bunumu yapsam diyorum.. yanina belki biraz meusli bilemedim tadi nasil olur :))
bu arada ben takıma alındım mı neye göre alınıyoruz her gün yazalım mı buraya napalım
yani disardaki suda olabilir bence yani :)boğazlarımız şişeer rüzgardan nem kapıyorum bide soğuk suu düşenmedim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?