Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oy hayırlı günler kızlarrr ben geldim.yarim saatlik bir yürüyüş yaptım bugün. Sabah kahvaltısında iki dilim ekmek biraz peynir domates üç dört çatal sucuk 5 zeytin yedimmm

Aynen bende zayıflığa alıştım yıllardır ilk doğumdan sonra da 52 e düştüm tekrar bu ikincide çok aldım ya 74 ile doğum yaptım ama azmettim basarcam mekik falan cekiyorum :))
mekiğe kendimi alıştırmam lazım benimde ya . bi hafta düzenli yapıyorum sonra bi şey oluyo fire veriyorum gidiyo düzen.

Ya aslinda dogru diyorsun, ama yeme aliskanligimi degistirmekte istiyorum.. burasi beni motive edicek. Neticede vericegim kilo az gibi gozuksede veremiyorum :)) cildircim

mekiğe kendimi alıştırmam lazım benimde ya . bi hafta düzenli yapıyorum sonra bi şey oluyo fire veriyorum gidiyo düzen.
Aynen biliyorum o duyduğu ama inan 1 ay inat edip bırakmamıştım sonra tam 3 ay devam ettim ve çok şükür 2 buçuk yıl yani yeniden hamile kalana kadar formumu korumuştu

Aynen biliyorum o duyduğu ama inan 1 ay inat edip bırakmamıştım sonra tam 3 ay devam ettim ve çok şükür 2 buçuk yıl yani yeniden hamile kalana kadar formumu korumuştu
ay ne güzel valla. günde kaç tane çekiyordun . bide sadece mekik mi ekstra başka birşey yapıyor musun

Ya aslinda dogru diyorsun, ama yeme aliskanligimi degistirmekte istiyorum.. burasi beni motive edicek. Neticede vericegim kilo az gibi gozuksede veremiyorum :)) cildircim
Evet ya benimde motive olmaya ihtiyacım var ben tatlıya çok düşkünüm ondan kaybediyorum zaten yemek olmasa aramam ama kararliyim ya kiloya alışkın biri değilim çok rahatsız ediyor beni göbüste cabasi:))) mekik diyet e tam gaz devam

ay ne güzel valla. günde kaç tane çekiyordun . bide sadece mekik mi ekstra başka birşey yapıyor musun
Ilk baslar çok heryerin ağrıyor ham oluyosun 15 20 ile başla şuan günde 100 mekik cekiyorum yavaş yavaş çoğaltarak doğumdan kalan göbüsten şikayetçi olduğum için mekige ağırlık vermiştim ama tabiki bacak kalça calistiryodum kondisyon bisikleti var onunla baldır basen kalça çalışıyordu zaten ona da başlıcam tekrar canim

ben app indirdim onu iki hafta bir deneyecegim.. cok iddiali yorumlar var.. hem vucudum sekile girsin hemde kilo vereyim oh mis

pazartesiden itibaren bende başlayayım mekiğe şimdi hafta sonu mevlüt var gün var hamur işidir tatlıdır kaçırırım kesin sende de çatlak oluştu mu ? nasıl gidecek bunlar

pazartesiden itibaren bende başlayayım mekiğe şimdi hafta sonu mevlüt var gün var hamur işidir tatlıdır kaçırırım kesin sende de çatlak oluştu mu ? nasıl gidecek bunlar
Çatlak mi o da ne harita desek yeridir benim hamilelikte yoktu ama malesef hamilelige bağılı hastalık geçirdim preeklampsi vücudun şu tutmasi haddinden fazla ve bu bebeğe anneye zarar veren su yani bir günde 5 kilo fazla çıkabiliyorsun tek çaresi acil doğum oluyo sonrasında doğum yapıp düzelince vücuttaki şu serum idrar ile atılıyor yani vücut birden aşırı şişip inince haritaya dönüyorsun

aayyy Allah yardımcın olsun boşuna cennet anaların ayakları altında değil

Oy hayırlı günler kızlarrr ben geldim.yarim saatlik bir yürüyüş yaptım bugün. Sabah kahvaltısında iki dilim ekmek biraz peynir domates üç dört çatal sucuk 5 zeytin yedimmm
afiyet olsun
ah o tatlılar ben de tam tatliciyim of ya beni en zorlayan şey

canım çatlak oluştuktan sonra tedavisi yok diye biliyorum ama eczaneye sorabilirsin yine oluşmadan önlem almak gerekiyor ben 4. aydan itibaren çatlak kremi kullanmıştım hiçatlağımnim çatlağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…