- 19 Kasım 2017
- 250
- 159
- 18
- 32
Neden almıyorlarHiç bir gruba alınmıyorum artık yazasım kalmadı :/
Kesınlıkle olurnefertityy canm leslie 3 mil indirdim onu uygulama faydası olurmu acaba
Hocam bende antıdepresan kurbanıyımKullanıcı Adı : philosophergirl
Mesleginiz: Atanamamış öğretmen
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 1.63
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hormon ilaçları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Ilk olarak sağlığım için istiyorum. Daha sonra da görüntümü beğenmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı: Hayır katılmadım
belli bi kilonun üstü alınıyor galiba benim 3-4 kilo fazlam var sadeceNeden almıyorlar
Burda hep yer var bılıyom ben
Benimde 7 kilo fazlam varbelli bi kilonun üstü alınıyor galiba benim 3-4 kilo fazlam var sadece
ben 81.4 ile başlamıştım buraya 74 ile geldim şimdi 66.6 kiloyum yaklaşık 15 kilo verdimİnşallah canisi h.buldum hedef 60 65 arası inşallah sen kaç kilo ile basladin
akşam ne zaman yeme içme işini bitirmişsen yazabilirsin canimSabahtan akşama kadar yediklerimizi toplu mu yazcaz canim bilmiyodumkaçta peki saati var mı
kalori hesabını uygulama indirerek yapabilirsinBenim bir diyet listesi yapmam lazim.. kalori hesabini hic bilmiyorum ama hamileyken doktorun dediklerine yakin yiyorum :)
ilk sayfada liste olmuyor canım zaten 2 hafta deneme süren var sonrasında listeye ekleniyorsunListemiz ilk sayfada yok henüz yapılmadı mı
Ben var mıyım ki
hoşgeldinKullanıcı Adı : RoseAnge
Mesleginiz: Ogretmen ama Turizmci
Yaşınız : 35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir: Barselona
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 68
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Hipotiroidi ve tegretol ilaci
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Saglik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı: Evet katildim mezun olmustum.
Forum tamamdir :)nefertityy
daha çok yeni canım kolay verirsin ama emziriyorsan bir diyetisyen desteği al derin anne sütü çok önemli çünküBenimde 7 kilo fazlam vardoğumdan kaldı 4 buçuk ay önce yaptım doğum
alıyorlar canim belli kilo fazlalığı şartı yok sonuçta sen de bu kiloyu kendinde fazla görüyorsun ve vermek istiyorsunbelli bi kilonun üstü alınıyor galiba benim 3-4 kilo fazlam var sadece
Emmiyor malesef canimdaha çok yeni canım kolay verirsin ama emziriyorsan bir diyetisyen desteği al derin anne sütü çok önemli çünkü
hayırlı olsun bebğin. verirsin inşallah. neye göre alınıyor ne yapmak lazım hiç anlamadım ben yaBenimde 7 kilo fazlam vardoğumdan kaldı 4 buçuk ay önce yaptım doğum
aynen oyle de bakalım neye göre alım yapılıyor bilmiyorumalıyorlar canim belli kilo fazlalığı şartı yok sonuçta sen de bu kiloyu kendinde fazla görüyorsun ve vermek istiyorsun
Hoş buldumHocam bende antıdepresan kurbanıyım
Ama geçecek bu günler
Hoşgeldın
Bilmiyorum ki almslardir herhalde :))hayırlı olsun bebğin. verirsin inşallah. neye göre alınıyor ne yapmak lazım hiç anlamadım ben ya
katılım formu doldurdum yazdım bakalım :) insanın vucudunda ki 2 kilo bile fazla geliyor insanaBilmiyorum ki almslardir herhalde :))
Ozaman super ozaman önce 3 mel ile basliycam sonra 5 e cikicamKesınlıkle olur
Bıraz alışınca 5 mıle gec o daha felaket ter attırıyor
Aynen bende zayıflığa alıştım yıllardır ilk doğumdan sonra da 52 e düştüm tekrar bu ikincide çok aldım ya 74 ile doğum yaptım ama azmettim basarcam mekik falan cekiyorum :))katılım formu doldurdum yazdım bakalım :) insanın vucudunda ki 2 kilo bile fazla geliyor insana
Göbek eritmeyi sormuşsunuz en iyi mekik ise yarıyor ilk doğumdan 3 ay sonra mekik çekmeye başlamıştım göbeğim dümdüz oldu ve mide kısmında şirin bi kas vardı:)) 2. Doğum 4 buçuk ay önce oldu yeniden başladım mekik ve diyet eArkadaslar ofisten bir arkadasim diyetiste gidiyor ve 23 kilo verdi..
iste formulu :)
8:30 - aloevera - shake
10:00 - 1 yumurta, bir kasik yagsiz tuzsuz sade lor, bir adet domates, bir adet salatalik, bir dilim tam bugday ekmek
12:00 - bir adet meyve
14:00 - izgara - salata, yada sebze yemegi - salata, yada balik - salata yanina ayran ve bir dilim tam bugday ekmek
16:00 - iki adet kara kayisi - iki adet ceviz
17:30 - bir yumurta beyazi
19:00 corba veya salata
4 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?