Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hocam bende antıdepresan kurbanıyım
Ama geçecek bu günler
Hoşgeldın

İnşallah canisi h.buldum hedef 60 65 arası inşallah sen kaç kilo ile basladin
ben 81.4 ile başlamıştım buraya 74 ile geldim şimdi 66.6 kiloyum yaklaşık 15 kilo verdim
Sabahtan akşama kadar yediklerimizi toplu mu yazcaz canim bilmiyodum kaçta peki saati var mı
akşam ne zaman yeme içme işini bitirmişsen yazabilirsin canim
Benim bir diyet listesi yapmam lazim.. kalori hesabini hic bilmiyorum ama hamileyken doktorun dediklerine yakin yiyorum :)
kalori hesabını uygulama indirerek yapabilirsin
Listemiz ilk sayfada yok henüz yapılmadı mı
Ben var mıyım ki
ilk sayfada liste olmuyor canım zaten 2 hafta deneme süren var sonrasında listeye ekleniyorsun
hoşgeldin

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : praying angel
İsim (İsteğe Bağlı ): Seher
Mesleginiz: Sekreter
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Nişanlı
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: ,Kastamonu
Boyunuz : 158
Kilonuz: 54
Hedef kilonuz : 48
Kilo alma hikayeniz : üniden sonra iş bulamayınca stresten ve doğum lontol ilacından dolayı 65 kilo aldım ilacı bırakınca verdim sonra tekrar aldım . şuanda 54 kiloyum arada çıkıp iniyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? çünküüüü gelin olcaammm 36 beden gelinlik giymek hayalim var
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? hayır katılmadım

Arkadaslar ofisten bir arkadasim diyetiste gidiyor ve 23 kilo verdi..

iste formulu :)

8:30 - aloevera - shake

10:00 - 1 yumurta, bir kasik yagsiz tuzsuz sade lor, bir adet domates, bir adet salatalik, bir dilim tam bugday ekmek

12:00 - bir adet meyve

14:00 - izgara - salata, yada sebze yemegi - salata, yada balik - salata yanina ayran ve bir dilim tam bugday ekmek

16:00 - iki adet kara kayisi - iki adet ceviz

17:30 - bir yumurta beyazi

19:00 corba veya salata

4 litre su

katılım formu doldurdum yazdım bakalım :) insanın vucudunda ki 2 kilo bile fazla geliyor insana
Aynen bende zayıflığa alıştım yıllardır ilk doğumdan sonra da 52 e düştüm tekrar bu ikincide çok aldım ya 74 ile doğum yaptım ama azmettim basarcam mekik falan cekiyorum :))

Göbek eritmeyi sormuşsunuz en iyi mekik ise yarıyor ilk doğumdan 3 ay sonra mekik çekmeye başlamıştım göbeğim dümdüz oldu ve mide kısmında şirin bi kas vardı:)) 2. Doğum 4 buçuk ay önce oldu yeniden başladım mekik ve diyet e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…