- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Cnm sabah kahvaltimi paylaştım aslında
4 adet küçük kofte kız maksat cok gorunsun ilk gunden gozum doysun yoksa gozumu doyuramam
Sagol canissiAfiyet olsun şimdiden kuzum
:))) ne bileyim baya köfte sandım :)) önceden paylaştıysan bilemiyorum cnm sayfalar çok çabuk ilerliyor takip etmek çok zor. yarına hepsini birarada paylaşırsınız daha kolay yorumlanır. afiyet olsun...
Kacttan indin acaba ve neler yaptin anlatabilir misincok sagol canim. oyle ilk hedefim 65ti. bir mola vereyim 5 ay oldu diyetteyim.
Yarar canim biz pes etmeyelim :))İse yarar inşallah canisi
Canim çikilatayi birakmiyo musun diyetteBugunku menu
10.45
İki yumurta peynirli
Sutlu neskafe
3 dilim tahil ekmegi
Ara
Dido çikolata
Aksam 18.30
2 tb tarhana corbasi
Pirasa
Yogurt
Tekrar yazarim canim sen iste yeterki
Sabah kalkinca 1 bardak ilik su
Şekersiz çay
2 yumurta haşlanmış tek sarısını yedim
Yarim dilim saf kepek ekmeği
Domates salatalik
3 adet zeytin
Ev yapimi cevizli biberli kahvaltilik sos
Kibrit kutusu kadar peynir
Kirmizi ve yeşil biber
Roka bol limonlu
Bugunku menu
10.45
İki yumurta peynirli
Sutlu neskafe
3 dilim tahil ekmegi
Ara
Dido çikolata
Aksam 18.30
2 tb tarhana corbasi
Pirasa
Yogurt
Yedikten sonra basladim diyeteCanim çikilatayi birakmiyo musun diyette
He tamam o zaman kuzuYedikten sonra basladim diyete
İki haftadir diyetimi cok salliyodum o cikolatayi yedikten sonra bu takım davetini gördüm :) su var ama miktar bilemiyorum. Sporda yarım saat yuruyus. Kucuk bebegim var disari cikmam kisitli, sezeryanli olduğum icinde 6 ay bitmesini bekliyorum evde. Arada leslie yaptim yine baslarim:)))) afiyet olsun cnm. bende içeceklerde şeker kullanmıyorum
afiyet olsun cnm. çok bilir kişi değilim ama menü fazla gibi geldi çikolatanında hepsini yemişsin anlaşılan :) su ve spor yok mu?
Ben bir kaç gündür yapıyorum inşallah vermişimdirYedikten sonra basladim diyete
Ya ben iyi gidiyordum 1 ayda 3 kgya yakin verdim. Gecen hafta kizim cok huysuzdu. Ne kucakta durdu ne uyudu. Sinirler alt ust tabi... Gece bile yedim malesef. Tabi bana ++ olarak döndü :/Ben bir kaç gündür yapıyorum inşallah vermişimdir
Ben günde 1 öğün yememe rağmen veremedim oda isteyerek değil yani oglumdan fırsat bulamiyodum 74 ile doğum yaptım 2. Doğumum 4 buçuk ay oldu 59 a kadar düştüm gerisi kaldıYa ben iyi gidiyordum 1 ayda 3 kgya yakin verdim. Gecen hafta kizim cok huysuzdu. Ne kucakta durdu ne uyudu. Sinirler alt ust tabi... Gece bile yedim malesef. Tabi bana ++ olarak döndü :/
Benimde kizim 4.5 aylik. İyi vermişsin sende. Kilolu gebe kalinca işler cok zorlasti benim icinBen günde 1 öğün yememe rağmen veremedim oda isteyerek değil yani oglumdan fırsat bulamiyodum 74 ile doğum yaptım 2. Doğumum 4 buçuk ay oldu 59 a kadar düştüm gerisi kaldı
Kızlar neden kimse yok :/
Pes etmek yokkkkkYarar canim biz pes etmeyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?