- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Amin Elifim. insallah sen de bebisini kucagina saglikla alirsin ee zaten fit anne olacagin belli oldu sen de hedefine ulastin sayilir.inşallah bundan sonraki hayatın kilo problemin olmaz sağlıklı ve mutlu yaşarsın canım
evet canım çok şükür son 2 kilomAmin Elifim. insallah sen de bebisini kucagina saglikla alirsin ee zaten fit anne olacagin belli oldu sen de hedefine ulastin sayilir.
evet canım ama hedef kilonun yüzde 80ine de ulaşınca olunabiliyorKızlarrrr takımdan mezun olmak için hedeflenen kiloya ulaşınca oluyor değilmi
çorba yerine daha doyurucu bir şey yiyebilirsin çünkü bu menü 300 kalori civarında onun yerine 1 porsiyon fasulye yesen bir de salata bir dilim de ekmek aynı kalori olur hem de açlık hissetmezsin..ama diyete uygun tabi yine deİyi akşamlar bayanlar 5 dakka önce yemek yedik aksam menum
2 kase bolmlimon pulbiberli yoğurt çorbası
1 kase salata 1 dilim kepek ekmeği nasıl sizce çokmu acaba ya
genel olarak güzel bir menüSabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 dilim peynir
11:00 5 fındık 1 Yeşilçay
13:00 4 kasık bulgur pilavı 1 haşlanmış but ekmek yok
4:00 5 fındık pulbiberli yoğurt
19:00 2 tabak pulbiberli limonlu yoğurt çorbası salata 1 dilim kepek ekmeği öğlen saat 1 de 30 dakika hareket spor vb. Yaptım 1 saat sonrda tekrar edicem hareketlerimi
Aksam hani hafif şeyler yiyeyim diyorumçorba yerine daha doyurucu bir şey yiyebilirsin çünkü bu menü 300 kalori civarında onun yerine 1 porsiyon fasulye yesen bir de salata bir dilim de ekmek aynı kalori olur hem de açlık hissetmezsin..ama diyete uygun tabi yine de
Tesekkurlerrrrgenel olarak güzel bir menü
ama işte çorbadaki lig oranı ile bir sebze ve etteki lig oranı aynı değil diyetteysen kabızlık problemi yasamaman için lifli gıdalar tercih etmelisinAksam hani hafif şeyler yiyeyim diyorum
menü.
sabah
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 ck cikolata
domates salatalık
Ara 66 kalorilik form kraker
öğlen
4 kaşık yum. ıspanak
1 dilim ekmek
yarim kepçe yogurt
1 kaşık et sote
Akşam
1 tane orta büyüklükte balık ızgara
salata
Su 2.5 litre
spor yok yapmayacağım bir süre tedavinden dolayı
Sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
1 dilim peynir
11:00 5 fındık 1 Yeşilçay
13:00 4 kasık bulgur pilavı 1 haşlanmış but ekmek yok
4:00 5 fındık pulbiberli yoğurt
19:00 2 tabak pulbiberli limonlu yoğurt çorbası salata 1 dilim kepek ekmeği öğlen saat 1 de 30 dakika hareket spor vb. Yaptım 1 saat sonrda tekrar edicem hareketlerimi
Güzel menü kizlarmenü.
sabah
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 ck cikolata
domates salatalık
Ara 66 kalorilik form kraker
öğlen
4 kaşık yum. ıspanak
1 dilim ekmek
yarim kepçe yogurt
1 kaşık et sote
Akşam
1 tane orta büyüklükte balık ızgara
salata
Su 2.5 litre
spor yok yapmayacağım bir süre tedavinden dolayı
İse yarar inşallah canisiGüzel menü kizlar
Canım benim geçmiş olsun dikkat et ve nazar duası oku nazar da değer ben cok inanırım nazaraSabah saglam kahvaltimdan sonra
Öğlene acıkmadım pek
Çay neskahve dışarıda.
Saat 16.00 eve geldim 1 kırmızı elma
Su
Akşam
Mercimek corbasi az
Grecka salatasi bol yoğurtlu
Izgara köfte 4 adet
Su
4 saat tempolu alışveriş le beraber yürüyüş
Bu arada yere kapaklandim ve ayağımı burktum
Canm sende izmir desin demi nersindeIyi akşamlar kızlar.bugunku menünün devamını aktarıyorum sizlere
Öğle mercimekli bulgur pilavi
Ayran
Öğle arası
Mandalina
4 5 kasik yoğurt
Akşam
Musakka
Bir dilim ekmek
Cacık
Şimdi de üstüne yarim yağlı sütle yaptığım şekersiz kahvemi icio keyf ediyorum kardeşler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?