- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Ben de 30 dk yürüyüş 2 ltye yakın şu içtim ama suyu çok icemiyorumGayet güzel
aynen canim adres bellisana katılıyorum bundan sonra inşallah hic ihtiyacımız olmaz ama olur da kilo verme ihtiyacı hissedersek yerimiz belli
kesinlikle öyle hayatımızın her anında dikkat etmeliyiz başka çaresi yokSüper cnm en kısa zamanda verirsin inşallah ve en önemlisi geri almazsin.
Vermekten daha zor kiloyu muhafaza etmek.onu nasil yapacağız hiç bilmiyorumm
Cok kh olmusIyi geceler kizlar
Uzun bir gundu ancak yaziyorum
Sabah:1 kase nesfit yedim
Ogle:bugun baska yerde calistigim icin gafil avlandim 1 tane gozleme yedim yaninda salatalik domates
Aksam:Nesfit yedim yine
Aralarda meyve yedim
1.5 litre su ictim
Aksam cok az olmus canimSabah 5 dilim domates
9 dilim salatalık
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı tereyağı
5 zeytin
1 tatlı kaşığı peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı ile 1 yumurta(çörek otlu omlet)
Yarım dilim ekmek bir büyük kupa su....
Sabah güzel yediğim için öylen hafif yedim
Öğlen 1 bardak tilya çayı
5 tane fındık ici
1 küçük muz yarımı...
Akşam: 1 kase havuç çorbası
1 kase pul biberli yogurt
10 dal maydonoz limonlanmis bir büyük kupa su....
Şu ana kadar içtiğim su 6 bardak gece yatana kadar içiyorum 10 u geçer ...
Spor 100 mekik 100 bacak hareketi
Saat 21:00 'dan sonra kondisyon bisikleti surcem 15 dk
Horunce cok sasirdim sen hic yemezdin cikolata pastamenüm
sabah
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 tk çikolata malesef
domates salatalık
öğlen
4 köfte salata
Ara 3-4 çatal kadar pasta
akşam
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
3 zeytin
1ck bal
domates salatalık
su az oldu bugün tüm gün dışarıdaydım
spor da yürüyüş yaptım bugün 40 dakika
Ama acıkmadım canimAksam cok az olmus canim
Menün biraz az geldiSelam kizlar menumu yazayim hemencecik
Sabah 11.00 yumurtali kavurma(1 yum iki kasik kavurma) 1 kk peynir,1 dilim ekmek ve cay.
Ara yaoamadim disardaydik zararli bir sey de yemek istemedim.
Aksam:17.30 bir kucuk tabak bol yesillikli kisir,marul ve ayran
2 litre su tum gun g3zdim ayrica spor yapmadim.
Döncem sanacanım diyetisyenim baba günlük 6 dilim kepek ekmeği verdi ve mutlaka yemelisin dedi ben de yanında yeşillerime göre dengeleyerek yedim tabi ama genelde günde 4 dilim ekmek yiyorum kilo vermek de gayet iyi ekmeği ye demesinin sebebi de günlük almamız gerekn besinlerin yüzde 50si karbonhidrat yüzde 30 yağ ve yüzde 20si de protein olmalıymış
canım o tabaktakiler se sadece onlar 720 kalori yapmaz ki en azla 350-400arası yapar
metabolizmanın durmasını istemiyorsan hicbir zaman 1500 kalori altına düşme
işte canım o 5 kiloya dikkat etmese onun da birike birike 20 30 olacak işi baştan sıkı tutmam lazım kiloyu hic almamak lazım
Sabaha domates salatalık eklersek daha iyi olur menün guzelKızlar benim bugünkü menüm
Sabah yarım simit ayran
Saat 15:00 1 tabak çorba 1 dilim kepek ekmeği
16:00 1 elma
Saat 18:30 3 balık 1 tabak salata 1 dilim kepek ekmeği tabı bugün 1 litre su ictim ama geceye kadar 2 ye tamamları.m veee 4000 adım birazdanda leslie 3 mil yapicam sizde durumlar nasil
Ikızler bayagı büyük kv oluyordum dırekten döndük kız nısan attıdaAllah bağışlasın ne güzel erken yaşta çocukların olmuş
Karatay da kaç kilo verdim canimSlm canim. 78 kilodan 65e indim 12 temmuzda basladim diyete. Aslinda farkli yeme tarzlari denedim taki kendime uygununu bulana kadar. Oncelikle 2 ay Karatay diyeti yaptim ya da yapmaya calistim diyeyim. Ayrica elimden geldigince hergun spor yaptim ama hafif sporlar yuzme , leslie gibi. Daha sonra baktim cok yavas gidiyor kilo vermem 1 ay kadar hic ekmek seker, princ bulgur yemedim yani KH yi cok aza indirdim ve o zaman annelik izninde evdeydim gunde 2 saat spor yaptim. O ay cok guzel verdim sonra ayni sekilde devam etmeme ragmen kilo vermem durdu ve spor salonunda metabolizmama baktirdigimda metabolizmamin kh almadigim icin yavasladigini soyledi hocam. Ve sonraki hafta normal yeme duzenime bana uygun olana gectim (3 ana ogun 3 hatta 4 ara ogun) ekmegi sabah 1 veya 2 dilim yedim, yiyorum diger ogunlerde eger kara bugday veya bugday 3 yk kadar ve tabiki protein bir de her ogunde salata yemeye ozen gosteriyorum. gunde 2 fincan sutlu kahve iciyorum, eger meyve yiyeceksem meyveyi sutlu kahvemle yiyorum ki sekerim bir anda cikmasin. Bu aralar cok yogunum o yuzden son 1 ay neredeyse hic spor yapamadim ama kilo vermem durmadi cunku kalori hesabi yapiyorum gunde ortalama 1500 kalori aliyorum. Ilk defa bu kadar guzel kilo verdim ve simdi en onemli yerdeyim korumada. Insallah korumada basarili olurum
evet canım ne bileyim işte demekki uzun zaman yenmeyince oldu bugün böyle ama az yedim o yüzden sıkıntı olmaz bir de gündüz yedimHorunce cok sasirdim sen hic yemezdin cikolata pasta
Ben mi abla inşallah benimdir söylediğin3.5 kılo veren hatun kılon azken bunu nasıl verdın
İdolsun yeminle
Sabah 5 dilim domates
9 dilim salatalık
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı tereyağı
5 zeytin
1 tatlı kaşığı peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı ile 1 yumurta(çörek otlu omlet)
Yarım dilim ekmek bir büyük kupa su....
Sabah güzel yediğim için öylen hafif yedim
Öğlen 1 bardak tilya çayı
5 tane fındık ici
1 küçük muz yarımı...
Akşam: 1 kase havuç çorbası
1 kase pul biberli yogurt
10 dal maydonoz limonlanmis bir büyük kupa su....
Şu ana kadar içtiğim su 6 bardak gece yatana kadar içiyorum 10 u geçer ...
Spor 100 mekik 100 bacak hareketi
Saat 21:00 'dan sonra kondisyon bisikleti surcem 15 dk
Evet canım diyetisyene biraz ara verdim ara bı karatayi denemek istiyorumafiyet olsun canım hala diyetisyen listene dönememişsin
ama devam etseydin iyiydi çünkü senin kas kaybın olmuştu onu telafi etseydin iyi olurdu sağlığın içinEvet canım diyetisyene biraz ara verdim ara bı karatayi denemek istiyorum
Evet canım araya seyahatler falan girdi gidemedim bı türlü ama yeni yıla kadar deniycem sonra gitmeyi planlıyorumama devam etseydin iyiydi çünkü senin kas kaybın olmuştu onu telafi etseydin iyi olurdu sağlığın için
Helal olsun maşallah nazar değmesinIkızler bayagı büyük kv oluyordum dırekten döndük kız nısan attıda
Şimdiki aklım olsa çocukla çacıkla ugrasmazdım ınan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?