- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Napim kuzum tatlıyı tamamen kestim zati mekik alışınca kolay oluyo ve göbeğe en iyi mekik fayda ediyoÇok güzel menün tatlım ama tereyağı varsa kaymakmolmasaydi keşke genel olarak süper ayyy ben su mekiği beceremiyorum ya
Cok da az degildi canim ama suan midem iyi,fazla kacirmadim olumsuz etkilenez umarimafiyet olsun canım kisirin bulgur oranı azsa güzel
Canim tatli krizine mi girdin bugun uc ogunde az miktarda da olsa sekerli gida tuketmissinmenüm
sabah
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
1 tk çikolata malesef
domates salatalık
öğlen
4 köfte salata
Ara 3-4 çatal kadar pasta
akşam
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
3 zeytin
1ck bal
domates salatalık
su az oldu bugün tüm gün dışarıdaydım
spor da yürüyüş yaptım bugün 40 dakika
Ahhh ahhh tatlıyı bende kestim ama çok zorlanıyorum ya mekik evet faydalıdır ama cekebilsemmmmNapim kuzum tatlıyı tamamen kestim zati mekik alışınca kolay oluyo ve göbeğe en iyi mekik fayda ediyo
Slm canim. 78 kilodan 65e indim 12 temmuzda basladim diyete. Aslinda farkli yeme tarzlari denedim taki kendime uygununu bulana kadar. Oncelikle 2 ay Karatay diyeti yaptim ya da yapmaya calistim diyeyim. Ayrica elimden geldigince hergun spor yaptim ama hafif sporlar yuzme , leslie gibi. Daha sonra baktim cok yavas gidiyor kilo vermem 1 ay kadar hic ekmek seker, princ bulgur yemedim yani KH yi cok aza indirdim ve o zaman annelik izninde evdeydim gunde 2 saat spor yaptim. O ay cok guzel verdim sonra ayni sekilde devam etmeme ragmen kilo vermem durdu ve spor salonunda metabolizmama baktirdigimda metabolizmamin kh almadigim icin yavasladigini soyledi hocam. Ve sonraki hafta normal yeme duzenime bana uygun olana gectim (3 ana ogun 3 hatta 4 ara ogun) ekmegi sabah 1 veya 2 dilim yedim, yiyorum diger ogunlerde eger kara bugday veya bugday 3 yk kadar ve tabiki protein bir de her ogunde salata yemeye ozen gosteriyorum. gunde 2 fincan sutlu kahve iciyorum, eger meyve yiyeceksem meyveyi sutlu kahvemle yiyorum ki sekerim bir anda cikmasin. Bu aralar cok yogunum o yuzden son 1 ay neredeyse hic spor yapamadim ama kilo vermem durmadi cunku kalori hesabi yapiyorum gunde ortalama 1500 kalori aliyorum. Ilk defa bu kadar guzel kilo verdim ve simdi en onemli yerdeyim korumada. Insallah korumada basarili olurumKacttan indin acaba ve neler yaptin anlatabilir misin
sorma canım ya önüme gelince yedim az dayanamadımCanim tatli krizine mi girdin bugun uc ogunde az miktarda da olsa sekerli gida tuketmissin
şişkinlik hissetmiyirsan çok yememissindr çok yedeydin emin ol bulgur çok şişirirdiCok da az degildi canim ama suan midem iyi,fazla kacirmadim olumsuz etkilenez umarim
sen başarırsın canım korumayı masallahin varSlm canim. 78 kilodan 65e indim 12 temmuzda basladim diyete. Aslinda farkli yeme tarzlari denedim taki kendime uygununu bulana kadar. Oncelikle 2 ay Karatay diyeti yaptim ya da yapmaya calistim diyeyim. Ayrica elimden geldigince hergun spor yaptim ama hafif sporlar yuzme , leslie gibi. Daha sonra baktim cok yavas gidiyor kilo vermem 1 ay kadar hic ekmek seker, princ bulgur yemedim yani KH yi cok aza indirdim ve o zaman annelik izninde evdeydim gunde 2 saat spor yaptim. O ay cok guzel verdim sonra ayni sekilde devam etmeme ragmen kilo vermem durdu ve spor salonunda metabolizmama baktirdigimda metabolizmamin kh almadigim icin yavasladigini soyledi hocam. Ve sonraki hafta normal yeme duzenime bana uygun olana gectim (3 ana ogun 3 hatta 4 ara ogun) ekmegi sabah 1 veya 2 dilim yedim, yiyorum diger ogunlerde eger kara bugday veya bugday 3 yk kadar ve tabiki protein bir de her ogunde salata yemeye ozen gosteriyorum. gunde 2 fincan sutlu kahve iciyorum, eger meyve yiyeceksem meyveyi sutlu kahvemle yiyorum ki sekerim bir anda cikmasin. Bu aralar cok yogunum o yuzden son 1 ay neredeyse hic spor yapamadim ama kilo vermem durmadi cunku kalori hesabi yapiyorum gunde ortalama 1500 kalori aliyorum. Ilk defa bu kadar guzel kilo verdim ve simdi en onemli yerdeyim korumada. Insallah korumada basarili olurum
canım miktarları da yazarsan iyi olur afiyet olsunHayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Öğle beş kaşık bulgur pilavi ayran
Akşamdan kalan musakka
Akşam
Tarhana corbasi
Salata
Tamam cnm.ee nasilsin nasil gidiyor diyet amanin kızlar nerde kimse yok mu bana mı öyle geliyorcanım miktarları da yazarsan iyi olur afiyet olsun
Insallah Elifim basaramazsam solugu yine kk da alirimsen başarırsın canım korumayı masallahin var
Ben diyetten ince günde 3 4 çikolata ile duruyordum ve gün geçtikçe kilo alıyodum şimdi çok şükür 1 hafta anca olacak ki 59.900 kg dan 56.300 e düştümAhhh ahhh tatlıyı bende kestim ama çok zorlanıyorum ya mekik evet faydalıdır ama cekebilsemmmm
sana katılıyorum bundan sonra inşallah hic ihtiyacımız olmaz ama olur da kilo verme ihtiyacı hissedersek yerimiz belliInsallah Elifim basaramazsam solugu yine kk da alirimkilo vermenin yontemini ogrendim artik KK ve tabiki ozellikle 13. takim
afiyet olsun canım hala diyetisyen listene dönememişsinBugünkü menum
Sabah 1 küçük muz 1 hindi füme
Öğle 6 tane cig köfte marul ayran
Aksam az yagda kizarmis balik salata 2 dilim füme 1 yk aci sos 20 gr helva
Su 2 lt
Spor 15 dk yapmayi düşünüyorum
diyetten artik sıkıldım ama bu kilolardan kurtulama az kaldı diye sabrediyorum son iki kilom kaldı..Tamam cnm.ee nasilsin nasil gidiyor diyet amanin kızlar nerde kimse yok mu bana mı öyle geliyor
Gayet güzelKizlar menumu yazayim
Sabah 11.00 iki haslanmis yum,1 kk peynir,5 yesil zeytin,1 dilim tb ekmegi yesil cay.
Ara kuru elma,bir avuc findik.
Aksam:19.15 bes alti kasik et sote bol salata.
30 dk yuruyus ve 2 litre su.
Süper cnm en kısa zamanda verirsin inşallah ve en önemlisi geri almazsin.diyetten artik sıkıldım ama bu kilolardan kurtulama az kaldı diye sabrediyorum son iki kilom kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?