Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :zerra
İsim (İsteğe Bağlı ):zeynep
Mesleginiz:sağlık personeli
Yaşınız :43
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :160
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :son dört yılda yavaş yavaş 13 kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?mutlu ve sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır ama kk diyet grubuna katılarak 20 kilo vermiştim

Hoş geldiniz :)

ben de menü paylaşayım kızlar
hadi bismillah
normalde tek besinli diyetler yapmam ama ilk kez böyle birşey yapıyorum..
hurma diyeti normalde 7 gün ama ben 5 e kadar dayanabilirsem yapıcam
bugün 2.günüm sabah öğle akşam 1 er kase yoğurt 7 şer hurma
gün boyu 2 lt su 1kupa yeşilçay

Gunaydin
Kotu bir sey yoktur insallah
Menun super

kötü birşey yok, arada böyle canımı sıkacak olaylar oluyor, elimde olmayan.. kimseye zarar vermeyeyim diye yatıp uyuyorum bende :)

Gunaydin herkese
Dun cok kotuydum hic giremedim
Fazla bir sey yiyemedim
2 kez balli zencefilli cay ictim o kadar
Bogazim tahris olmus yutkunamiyorum
Bugunde idare ederim artik aksama yazarim menum olabilirse

ya geçmiş olsun baya kötüsün demek.. ben hasta olduğumda hiç bu kadar yemekten içmekten kesildiğimi hatırlamıyorum.. oburum ben..

Maşallah canım nazarım değmesin hiç kaçamak Yok tebrik ediyorum

saol kuzum.. ocak ayına kadar 5 kilo vermek istiyorum.. işim çok zor.

ben prensip edindim geceleri birşey yememeye çalışıyorum. nadiren bazı zamanlarda oburluk yapabiliyorum..

akşam yaptığımda çok zorlanmadım ama sabah 10 yapana kadar canım çıktı 7 de bırakıyordum nerdeyse yanlarım acımaya başladı normal mi ki bu ?

normal normal.. acıyorsa çalışıyor demektir..

sevilcim bu aralar bence çok iyi besleniyorsun tebrikler

saol canım benim.. sen de gözümden kaçmıyorsun :)

merhaba arkadaşlar.hepinize kolay gelsin.takımınızda benım gıbı emzirirken kilo vermeye çalışan varmı acaba

gel canım gel.. ben emzirmiyorum ama, kilo vermeye çalışıyorum :)

nefertityy :)) oturduğum yerde kızlar görmeden kendimle dalga geçiyorum şakaya vurup yapıyorum :))) var bir kaç kişi kilo vermeye çalışan anlayışla karşılıyorlar

helal olsun..

O zaman tam mekiğe devam

Muz temin eder etmez deneyeceğim tatlı krizlerini kazasız belasız atlatacak bir tarif gibi duruyor

O zaman kendimle azıcık gurur duyayım

beni baya tok tutuyordu.. umarım memnun kalırsın..

vay be çok iyi.. tartılmadan durabiliyorsan tartılma bence...

Kızlar şu yulaflı muzlu kurabiye/krep kaç kalori eder sizce.. Haftasonu kaçamağım olsun bari

bilmem ki, ben onu kaçamak olarak görmüyorum sabah öğünümdü o benim..

Kizlar ben bu girtlagima dur diyemiyorum napicam ben kendimide begenmiyorhm ama yemek yerken hic bjnlar aklima gelmio

aynı durum haftasonları özellikle bende de oluyor ki.. yalnız kaldığımda fln, ne yesem hemen diye düşüncelerim atağa geçiyor.

eb çok özendiğim insan yiyip yiyip kilo almayan

onlar insan mı acaba ya? onlar Allahın bir lütfu :)

Ben genel de acıktığı için değil de canı sıkıldığı icin yemek yiyen birisiyim

ben her daim yiyebilirim mesela.. benim beynim obur..

Evet biliyorum hurma diyetini ilk onunla başladım ama sonra dedim en güzeli her şeyden vitamin alarak kilo vermek onun için bıraktım öğlen yemeği yemiyorum ben onun yerine diyet çayı hurma kuru kayısı falan yiyorum

Kızlar ben 2 bardak su içtim daha kahvaltı bile yapmadım akşama menüyü yazarim

ben uyanınca aklıma hemen yemek yemek geliyor.. bu duygumla başedemiyorum..

benim favori diyetim bu. hiç yapamadım ama regl döneminde yapmak lazım.. baya tatlı isteğini bastırır..

ben uyanınca aklıma hemen yemek yemek geliyor.. bu duygumla başedemiyorum..

benim favori diyetim bu. hiç yapamadım ama regl döneminde yapmak lazım.. baya tatlı isteğini bastırır..
Ben hiç ilk aklıma gelen yemek olmadi ama tatlı konusu benim için öyle yarim ekmeğe çikolata sürüp yerdim 1 haftadır agzima sürmedim hele ilk hamileligime kadar 1 odun ekmeğini yerdim gece mantılar makarnalar ama en fazla 50 olurdu kilom

Hoş geldiniz

hoşgeldin

Aynen canım bende hamilelik dışında 50 den fazla kilo görmedim her zaman her istediğimi yiyebiliyordum Bazen gün boyu tıkınıyordum bazen gün boyu ağzıma lokma almıyordum ta ki son 2 seneye kadar önceden yemekten kalkınca ağzıma lokma almazdım acıkana kadar şimdilerde ise yemekten hemen sonra ya çerez ya aburcubur ya da başka bir şey ama bu gurupta hedefime varacağımı tahmin ediyorum inşallah eski yaşantıma dönerim

eveeett resmen evren benimle dalga geçiyor olmalı bir müşterimiz yaş pasta getirmiş bi kutu hediye olarak napaım şimdi ben bunu ( hemde çikolatalı )

54 üm bende hedef 48. bu sabah tartıldığımda 52.8 dim öğlen yine tartıldım 53.7 bişey de yemedim ama bu kilo nerden geliyoo

bir önceki kilo verme serüvenim de bende bu tarz diyetler yapmadım. ama şimdi iradem o kadar zayıf ki en azından beş gün acık ucundan da olsa birşey yemiyeyim

vay be.. benim de aklım hep yemekte.. diyet yaparken bile ne kadar zorlanıyorum.. yapmadığımda da sürekli tatlı yeme derdinde oluyordum..

kararlı olursan hedefine ulaşırsın bence de.. ben sizin kadar şanslı değilim hiç..

eveeett resmen evren benimle dalga geçiyor olmalı bir müşterimiz yaş pasta getirmiş bi kutu hediye olarak napaım şimdi ben bunu ( hemde çikolatalı )

ne güzel arkadaşlarına ikram et, hiç tatma.. sevaptır.. :)

54 üm bende hedef 48. bu sabah tartıldığımda 52.8 dim öğlen yine tartıldım 53.7 bişey de yemedim ama bu kilo nerden geliyoo

ödem yapıyor olabilir. anlık değişimler olur ya.. onu dikkate alma, her gün aynı saatte tartılman uygun bence..

ne güzel arkadaşlarına ikram et, hiç tatma.. sevaptır.. :)

ödem yapıyor olabilir. anlık değişimler olur ya.. onu dikkate alma, her gün aynı saatte tartılman uygun bence..

galiba çünkü bazen bi bakıyorum karnım baaya şişmiş bazende az var ödemi nasıl atıcaz pekiii.

Kizlar kendime nazar degdirdim dokuluyorum hastayim, ama diyetimi bozmadim, aksam menumu degistirdim sicacik yayla corbasi yapicam, yag bile koymayabilirim, bulgur ile yapicam bu arada..

Spor yapamicim malum dokuluyorum, zaten elimi kaldiracak takatim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…