Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim prematüre doğdu 33 haftalık emme yutma refleksi gelişmediği için gelişmediği için bide biberona hastanede alıştı ondan tutmadı meme seninki canim ?
Benim 40 haftalik dogdu. Ama sutum 3. Gun anca geldi mama vermek zorunda kaldik. Tabi biberon tutunca meme tutmasida zor oldu. Başka sebeplerle sütüm azaldi.. bir aylikken 5 gun mama vermedim emsin diye ama kilo kaybetti sutum yetmiyodu yani. O yuzden mama meme bir arada gidince sut iyice azaldi azalinca da emmez oldu. Yoksa masallah emmesi iyiydi

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 muz yesil cay
Ogle 1 kase corba 1 yt mantarli tavuk sote
Ara 1 turk kahve fincani leblebi
Aksam 1 yt nohut 100 gr ton balığı 2 kk peynir 6 zeytin 1 yk acı sos yoğurt 1 fincan sütlü kahve
Su 3 lt

yemekleri bence düzene oturtmaya başlıyorsun.. akşamla kahvaltıyı yer değiştirebilmek lazım.. sen de benim gibisin..

bir de spora başlayacak mısın?

Bugun 1lt su anca ictim çaylar kahveler dışında pek keyfim yok açıkçası biraz kırgın ve dargınım kvye ondan keyfim kaçtı

amaan başkalarına kızıp vücuduna yazık etme kuzum.. iç suyunu, doyur hücrelerini..

afiyet olsun :)

Canlar bir beden incelemenin haklı gururunu yaşıyorum

vay beee... ben de demek istiyorum..

Canim dün akşam 6 dan bugün öğlen 14:50 e kadar hiç bise yemedim ve buna ramen ekmek yemedim öğlen:))

süpersin..

Yaa kizlar inamilmaz sancim var papsmear sonrası lekeleme 2 gün ve ağrı normal mi sormak istedim

smear testi öyle ağrı yapmaz be.. ben her yıl yaptırıyorum.. başka bir durum mı var acaba?

Gunaydin herkese
Dun cok kotuydum hic giremedim
Fazla bir sey yiyemedim
2 kez balli zencefilli cay ictim o kadar
Bogazim tahris olmus yutkunamiyorum
Bugunde idare ederim artik aksama yazarim menum olabilirse
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine malum havalar bir sıcak bir soguk

kızlar benim bugün kötü bir gündü yemek anlamında.. ama telafi etmeye çalışacağım.. hafta sonuna kadar..

sabah; 1 trabzon hurması, 1 bardak süt
öğlen; ananaslı, tavuklu, meksika usulu salata ( ama üzerine kıtır ekmekler koymuşlar, onlardan yedim yaa)
ara; yarım avuç kaju, 10 adet çilek
akşam; 3 dilim tb ekmeği, 2yk lor peyniri, 1 kase haşlanmış brokoli, 2yk yoğurt

su;2,5lt
spor; 75 dk salon sporu

Selam kızlar hayırlı akşamlar hepinize
Menümü yazayım hemen
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Yarim bardak süt
Iki dilim ekmek
Bir dilim peynir
Domates salatalık
Öğle
Kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğini meyveyle gecistirdim.
Bir elma
Bir kase yoğurt
Yarim mandalina
Akşam
5 kasik bamya
Bir dilim ekmek
Salata

Sağol çok mu menü sence

Bence menü çok degil ama iki öğün olunca öyle olmuş.benim de oyle oluyor bazen.patates kızartması ekstra olmuş sadece olsun arada oluyor iste ama düzensiz olsa da kalori çok aşırı degil gibi
Diyete başladığımdan beri ilk kez yedim patates kızartma canim çoğu diyetisyen az olduğu sürece istediğinizi yiyin diyo 100 mekik çektim az önce devam edicem yine hedefim 250 bugün ablama gittim çok zayıflamışsın dediler

Güzel menü canim spor yok mu

Maşallah cnm darısı başımıza inşallah birgün o sözleri ben de duyarım.
Evet diyet yaparken aslında katı kurallar olunca diyet hep yarım kalıyor.herseyden yenecek ama az yenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…