- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Aynen canının çektiklerini az miktarda yemezsen bi anda ve 10 kar fazla yiyosun canim ünlü diyetisyenler makarnalara bile Üzerin e pul biber atip 1 2 yemek kaşığı yiyebilirsiniz diyoMaşallah cnm darısı başımıza inşallah birgün o sözleri ben de duyarım.
Evet diyet yaparken aslında katı kurallar olunca diyet hep yarım kalıyor.herseyden yenecek ama az yenecek.
Doğru valla şu an mesela cnm oyle birsey cekiyor ki bu saatte zor tutuyorum kendimi ama yarın alıp bir iki tane yicemAynen canının çektiklerini az miktarda yemezsen bi anda ve 10 kar fazla yiyosun canim ünlü diyetisyenler makarnalara bile Üzerin e pul biber atip 1 2 yemek kaşığı yiyebilirsiniz diyo
Ne çekiyo kız merak ettimDoğru valla şu an mesela cnm oyle birsey cekiyor ki bu saatte zor tutuyorum kendimi ama yarın alıp bir iki tane yicem
Browni kurabiyeNe çekiyo kız merak ettim
Oo naptın canimBrowni kurabiye
Sen kaç kiloydun canim hedef kacBrowni kurabiye
Canım.ben 109 kiloyum. Hedefim şimdilik 80 senin?Sen kaç kiloydun canim hedef kac
A pardon kullanıcı adının altında yazıyormuş zatenSen kaç kiloydun canim hedef kac
Canim ben 59.900 ile başladım güncel 55.850 hedef 52 canım 52 kiloyu görürsem 50 e devam etcem :))Canım.ben 109 kiloyum. Hedefim şimdilik 80 senin?
Inşallah tatlım :))Canim ben 59.900 ile başladım güncel 55.850 hedef 52 canım 52 kiloyu görürsem 50 e devam etcem :))
Boy kaç canim benim 158Aynen ben de 70 falan olsam diyorum ama ben 80 kilo iken bile bayağı zayıf oluyorum
Boyum 170 cnm uzun degil o kadar ama sanirim fiziki yapı ile alakali :))Boy kaç canim benim 158
Daha ne olsun canim benim boya baksana 158 :))) ben minyonum tip olarakta herkes 15 yaşında zannediyo 23 yaşındayım:))Boyum 170 cnm uzun degil o kadar ama sanirim fiziki yapı ile alakali :))
Ben kısa ya da orta boylu kadınları çok beğeniyorum valla çok sempatik güzel oluyorlar ve nedense giydikleri daha bir his geliyo banaDaha ne olsun canim benim boya baksana 158 :))) ben minyonum tip olarakta herkes 15 yaşında zannediyo 23 yaşındayım:))
Tabi canim ufacık :)))Ben kısa ya da orta boylu kadınları çok beğeniyorum valla çok sempatik güzel oluyorlar ve nedense giydikleri daha bir his geliyo bana
Olsun valla inan ki bak çok hoş duruyorTabi canim ufacık :)))
Teşekkür ederim kuzumOlsun valla inan ki bak çok hoş duruyor
Darısı başıniza o zamanvay beee... ben de demek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?