- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Evet canım yavaş yavaş düzene oturuyor spor gün aşırı yapicam bu hafta haftaya hep yapiyim diye düşünüyorumyemekleri bence düzene oturtmaya başlıyorsun.. akşamla kahvaltıyı yer değiştirebilmek lazım.. sen de benim gibisin..
bir de spora başlayacak mısın?
amaan başkalarına kızıp vücuduna yazık etme kuzum.. iç suyunu, doyur hücrelerini..
afiyet olsun :)
vay beee... ben de demek istiyorum..
süpersin..
smear testi öyle ağrı yapmaz be.. ben her yıl yaptırıyorum.. başka bir durum mı var acaba?
Akşamki ekmekler olmasa iyiymiş aslindakızlar benim bugün kötü bir gündü yemek anlamında.. ama telafi etmeye çalışacağım.. hafta sonuna kadar..
sabah; 1 trabzon hurması, 1 bardak süt
öğlen; ananaslı, tavuklu, meksika usulu salata ( ama üzerine kıtır ekmekler koymuşlar, onlardan yedim yaa)
ara; yarım avuç kaju, 10 adet çilek
akşam; 3 dilim tb ekmeği, 2yk lor peyniri, 1 kase haşlanmış brokoli, 2yk yoğurt
su;2,5lt
spor; 75 dk salon sporu
Ay bilemedim cnm ya bu sabah yine lekelenmem vardı biraz kasik ağrım var hala lekelenme durdu şimdilik ama dün baya baya kötüydü bu kasik ağrısı korkutuyor beni baya acıdı yaptirirken ve cok kastım kendimi ondan mi oldu ki acabayemekleri bence düzene oturtmaya başlıyorsun.. akşamla kahvaltıyı yer değiştirebilmek lazım.. sen de benim gibisin..
bir de spora başlayacak mısın?
amaan başkalarına kızıp vücuduna yazık etme kuzum.. iç suyunu, doyur hücrelerini..
afiyet olsun :)
vay beee... ben de demek istiyorum..
süpersin..
smear testi öyle ağrı yapmaz be.. ben her yıl yaptırıyorum.. başka bir durum mı var acaba?
Menü ne bayıldım cnmMenüm
Sabah kalkar kalmaz limonlu şu
Kahvaltı
Yulaftan iki tane krep yaptım ama bir buçuk yedim
1 salatalık
2 ceri domates
Yarım kibrit kutusu Beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
Sabahtan kalan yarım krep
1 ceri domates
Akşam
4 yemek kaşığı mantar sote
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
Ara
1 şekersiz türk kahvesi
1 parça bitter çikolata 5gr 26 kalori
Genel
10 bardak su
1 litre detoks suyu
Spor yok bugün yarın da olmaz buyuk ihtimalle
Teşekkür ederim canım sporda olsaydı süper olacaktı ama şartlar uymadiMenü ne bayıldım cnm
Bence bu da superTeşekkür ederim canım sporda olsaydı süper olacaktı ama şartlar uymadi
Aynen cnm.benim de hoşuma gitti.ve bence grubumuzun sloganı olsun bu
Diyete başladığımdan beri ilk kez yedim patates kızartma canim çoğu diyetisyen az olduğu sürece istediğinizi yiyin diyo 100 mekik çektim az önce devam edicem yine hedefim 250bugün ablama gittim çok zayıflamışsın dediler
Canım.ben 109 kiloyum. Hedefim şimdilik 80 senin?
Aynen ben de 70 falan olsam diyorum ama ben 80 kilo iken bile bayağı zayıf oluyorum
Ben kısa ya da orta boylu kadınları çok beğeniyorum valla çok sempatik güzel oluyorlar ve nedense giydikleri daha bir his geliyo bana
Evet canım yavaş yavaş düzene oturuyor spor gün aşırı yapicam bu hafta haftaya hep yapiyim diye düşünüyorum
Akşamki ekmekler olmasa iyiymiş aslinda
Ay bilemedim cnm ya bu sabah yine lekelenmem vardı biraz kasik ağrım var hala lekelenme durdu şimdilik ama dün baya baya kötüydü bu kasik ağrısı korkutuyor beni baya acıdı yaptirirken ve cok kastım kendimi ondan mi oldu ki acaba
Aynen, sabah sağlıklı kapvaytı da serbest :))not altım canım teşekkür ederim çorba detoxu diyince bende sırf çorba yiycez sandım arada kıymalı ekmek falan da var mış :) :)
Geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine malum havalar bir sıcak bir soguk
ben ce fena değil o kadar da spor yapmışsınkızlar benim bugün kötü bir gündü yemek anlamında.. ama telafi etmeye çalışacağım.. hafta sonuna kadar..
sabah; 1 trabzon hurması, 1 bardak süt
öğlen; ananaslı, tavuklu, meksika usulu salata ( ama üzerine kıtır ekmekler koymuşlar, onlardan yedim yaa)
ara; yarım avuç kaju, 10 adet çilek
akşam; 3 dilim tb ekmeği, 2yk lor peyniri, 1 kase haşlanmış brokoli, 2yk yoğurt
su;2,5lt
spor; 75 dk salon sporu
afiyet olsun sgüzel menüSelam kızlar hayırlı akşamlar hepinize
Menümü yazayım hemen
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Yarim bardak süt
Iki dilim ekmek
Bir dilim peynir
Domates salatalık
Öğle
Kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğini meyveyle gecistirdim.
Bir elma
Bir kase yoğurt
Yarim mandalina
Akşam
5 kasik bamya
Bir dilim ekmek
Salata
günaydın bugün kayseri yede soğuk ve karlı uyandıkgünaydın kızlar iyi sabahlar.. çok soğuk bir izmir sabahından herkese merhaba.. ben dün diyetimi bozdum ama bugün tekrar birşey olmamış gibi kaldığım yerden devam etmeye başladım.
sabah ılık limonlu suyumu içtim, sonra hafif bir kahvaltı yaptım. bugün öğlen spora gideceğim yine, 1 saat çalışacağım. aslında kocam laf etmese akşama da bir saat giderim de.. neyse sınırlarımı zorlamayayım :)
güzel menü afiyet olsun..Günaydın Kızlar dün menümü paylaşmamıştım şimdi paylaşıyorum umarım yanlış bir şey yapmamışımdır
Sabah 9
1 tane iyice gevretilmiş dünden kalan ıspanaklı pide ( kızartılınca kalorisi çok daha düşüyor :) )
10 adet yeşil küçük zeytin
1 bardak şekerli ıhlamur ( bitki çaylarını şekersiz içemiyorum )
1 domates
Öğlen 12
1 elma 1 ceviz
İkindi 4
1 tabak mantar sote biraz yoğurt ve turşu
Akşam
Yarım domates
Genel 1 lt su 2 bardak çay
Genelde akşamları yemiyorum o yarım domates te çocuklara hamburger yaptım ondan kalan belki marul ve salatalık ta çok küçük parça yedim tam hatırlamıyorum dün kırgın olduğum için egzersiz yapmadım ama zaten çocukların arkasından koşturuyorum bizim sabah saat 7 de maratonumuz başlıyor 3 ünüde okula hazırlıyorum sonra okula bırakıyorum hafta içi hergün 7 den 9 a kadar koşturuyorum benim için sabah sporu oluyor ama stresi de cabası :))))
ısınmadan yaptığın için olabilir bi deilk kez yapıp çok yüklendiysen ondan olabilir.ılık duş iyi gelirbide kızlar ya mekik çekiyorum 3 gündür resmen karın kaslarım felç geçirmiş gibi ağrıyo öksürürken falan ters bi hareket mi yaptım yoksa hamladığım için mi böyle oldu . geçen squat yaptığımda da bacaklarım çok ağrımıştı. vucudum sporu sevmiyo mudur nedir anlamadım. sizde de oluyor mu
her gün sabah akşam 10 tane yapıyorum ısınma yok tabiısınmadan yaptığın için olabilir bi deilk kez yapıp çok yüklendiysen ondan olabilir.ılık duş iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?