Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım yavaş yavaş düzene oturuyor spor gün aşırı yapicam bu hafta haftaya hep yapiyim diye düşünüyorum

Akşamki ekmekler olmasa iyiymiş aslinda

Menüm
Sabah kalkar kalmaz limonlu şu
Kahvaltı

Yulaftan iki tane krep yaptım ama bir buçuk yedim
1 salatalık
2 ceri domates
Yarım kibrit kutusu Beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
Sabahtan kalan yarım krep
1 ceri domates
Akşam
4 yemek kaşığı mantar sote
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
Ara
1 şekersiz türk kahvesi
1 parça bitter çikolata 5gr 26 kalori
Genel
10 bardak su
1 litre detoks suyu
Spor yok bugün yarın da olmaz buyuk ihtimalle

Ay bilemedim cnm ya bu sabah yine lekelenmem vardı biraz kasik ağrım var hala lekelenme durdu şimdilik ama dün baya baya kötüydü bu kasik ağrısı korkutuyor beni baya acıdı yaptirirken ve cok kastım kendimi ondan mi oldu ki acaba

Menü ne bayıldım cnm

Aynen cnm.benim de hoşuma gitti.ve bence grubumuzun sloganı olsun bu

olsun bence de.. kulağa çok hoş geliyor.

evet sen belki verilecek kilon az diye az da olsa tüketebilirsin..

Canım.ben 109 kiloyum. Hedefim şimdilik 80 senin?

ama senin yolun uzun :) aklına kötü yiyecekler getirme lütfen.. 21 gün sık dişini, şeker yemeye devam ettikçe şeker canın çekmeye devam eder..

Aynen ben de 70 falan olsam diyorum ama ben 80 kilo iken bile bayağı zayıf oluyorum

aynı boydayız canım, hiç kendini kandırma 80 kiloda hiç de zayıf olmuyoruz.. ben de 94 kilolardan geldim buralara.. şimdi 75'im şuan daha kilolu bile görüyorum kendimi, çünkü artık vücudumda nereler orantısız görünmeye başladı.

:) 70i henüz görmedim o yüzden 70e henüz lafım yok.

Ben kısa ya da orta boylu kadınları çok beğeniyorum valla çok sempatik güzel oluyorlar ve nedense giydikleri daha bir his geliyo bana

bende öyle, kendim at gibi olduğumdan, minyon bayanları daha tatlı buluyorum.

Evet canım yavaş yavaş düzene oturuyor spor gün aşırı yapicam bu hafta haftaya hep yapiyim diye düşünüyorum

yapabiliyorsan her gün yap ama bence başlangıç olarak kendine 4 ya da 5 gün belirle.. düzenli 1 saat spor yap. şimdi spor yapmaya vaktin varken yap, kurtul şu kilolarından.. ben bak kaç yaşına geldim.. elimde o kadar fırsat varken yapmadığım için pişmanım..

Akşamki ekmekler olmasa iyiymiş aslinda

ekmeklerle aşk yaşadım resmen.. bir günümü yedim.. pişmanım.. neyse yeni güne başladım.. kaldığım yerden devam..

ben çok merak ettim, doktoruna bir sorsana ne diyecek?

günaydın kızlar iyi sabahlar.. çok soğuk bir izmir sabahından herkese merhaba.. ben dün diyetimi bozdum ama bugün tekrar birşey olmamış gibi kaldığım yerden devam etmeye başladım.

sabah ılık limonlu suyumu içtim, sonra hafif bir kahvaltı yaptım. bugün öğlen spora gideceğim yine, 1 saat çalışacağım. aslında kocam laf etmese akşama da bir saat giderim de.. neyse sınırlarımı zorlamayayım :)

Günaydın Kızlar dün menümü paylaşmamıştım şimdi paylaşıyorum umarım yanlış bir şey yapmamışımdır
Sabah 9
1 tane iyice gevretilmiş dünden kalan ıspanaklı pide ( kızartılınca kalorisi çok daha düşüyor :) )
10 adet yeşil küçük zeytin
1 bardak şekerli ıhlamur ( bitki çaylarını şekersiz içemiyorum )
1 domates

Öğlen 12
1 elma 1 ceviz

İkindi 4
1 tabak mantar sote biraz yoğurt ve turşu
Akşam
Yarım domates

Genel 1 lt su 2 bardak çay

Genelde akşamları yemiyorum o yarım domates te çocuklara hamburger yaptım ondan kalan belki marul ve salatalık ta çok küçük parça yedim tam hatırlamıyorum dün kırgın olduğum için egzersiz yapmadım ama zaten çocukların arkasından koşturuyorum bizim sabah saat 7 de maratonumuz başlıyor 3 ünüde okula hazırlıyorum sonra okula bırakıyorum hafta içi hergün 7 den 9 a kadar koşturuyorum benim için sabah sporu oluyor ama stresi de cabası :))))

Geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendine malum havalar bir sıcak bir soguk

ben ce fena değil o kadar da spor yapmışsın
afiyet olsun sgüzel menü
günaydın bugün kayseri yede soğuk ve karlı uyandık
güzel menü afiyet olsun..

kızlR MENÜLERİNİZE BAKIYORUM DA ben nasıl böyle azaltıcam diye düşünüyorum..son zamanlarda hep 3 kişilik yedim

günaayyddıınn kızlar dün akşam yemeğimi yedim yalnız ufak bi kaçamak yaptım tost makinesi sipariş etmiştim o geldi onu denemek amaçlı peynirli tost yaptım sonrasında detox içeceğimi içtim sporumu yaptım. sabahta ılık limonlu suyumu içtim arkasından bi kase çorba .

bide kızlar ya mekik çekiyorum 3 gündür resmen karın kaslarım felç geçirmiş gibi ağrıyo öksürürken falan ters bi hareket mi yaptım yoksa hamladığım için mi böyle oldu . geçen squat yaptığımda da bacaklarım çok ağrımıştı. vucudum sporu sevmiyo mudur nedir anlamadım. sizde de oluyor mu

ısınmadan yaptığın için olabilir bi deilk kez yapıp çok yüklendiysen ondan olabilir.ılık duş iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…