Canim önce ufak hareketler ile isin ilkte öyle heryerin tutulur :)) sonra alışıyorsun kuzumbide kızlar ya mekik çekiyorum 3 gündür resmen karın kaslarım felç geçirmiş gibi ağrıyo öksürürken falan ters bi hareket mi yaptım yoksa hamladığım için mi böyle oldu . geçen squat yaptığımda da bacaklarım çok ağrımıştı. vucudum sporu sevmiyo mudur nedir anlamadım. sizde de oluyor mu
Hedefide görürsün insalllaaaah:))Eki Görüntüle 2075775 -500 gr hafta ortası beni çok mutlu etti ve regli başlangıcı olmasına rağmen :)
Hedefide görürsün insalllaaaah:))
:)) az kaldı canim bisi kalmadı hedefimize :))ay cınım benim sensin o :) dualarınla kabul olunasın :)
yolun başındayım inşallah ben de sizler gibi hedefimi görürüm:)) az kaldı canim bisi kalmadı hedefimize :))
Amin inşallah canım Bende 1 haftayı geçiyor başladım hiç kilo vermicem gibi geliyordu çok şükür düştüm sende hurma diyetini söylersin bize ise yaradı mi diyeyolun başındayım inşallah ben de sizler gibi hedefimi görürüm
Geçmiş olsunCanım ne yapalım bizim boy çok kısa yakışmıyor kilolar hele ben kiloyu direk bacaktan alıyorum cidden çok kalın duruyor
Çok Geçmiş olsun canım bende Bugün kalktığımda boğazım tahriş olmuştu aynaya baktım dudağım sanki uçuklayacak hemen sarımsak sürdüm çok şükür küçücük kaldı bende bugün hastalıktan pek yataktan çıkamadım
Geçmiş olsun canim ıhlamur papatya iç ıyi gelirKızlar dün gece ateşim 39’a çıktı eşim sağolsun sabaha kadar ilgilendi, bir ara duş aldırdı, portakal ağzıma sokuşturdu, ateş düşürücü verdi .. ben sanki kötü bir kabustan uyanmış gibiyim..
Sabah vücut ağrılarımla uyandım zaten sporun verdiği bir hamlama vardı, tüm eklem bölgelerim ağrıyo, doktora gittim antibiyotik yazdı normalde kullanmam ama bu sefer reddemicem çünkü çok kötüyüm..
Spor hariç diyetimi bozmucam zaten, Boğaz ağrımdan yutkunamuyorum bile
Aman dikkat edin hastalanmayın kuzular ..
Cok gecmis olsun bende 3 hafta once gecirdim oyle. İgne oldumda kendime geldim ama oksuruk gecmedi hâlaKızlar dün gece ateşim 39’a çıktı eşim sağolsun sabaha kadar ilgilendi, bir ara duş aldırdı, portakal ağzıma sokuşturdu, ateş düşürücü verdi .. ben sanki kötü bir kabustan uyanmış gibiyim..
Sabah vücut ağrılarımla uyandım zaten sporun verdiği bir hamlama vardı, tüm eklem bölgelerim ağrıyo, doktora gittim antibiyotik yazdı normalde kullanmam ama bu sefer reddemicem çünkü çok kötüyüm..
Çok geçmiş olsun canım dikkat edelim sağlık her şeyden önemliKızlar dün gece ateşim 39’a çıktı eşim sağolsun sabaha kadar ilgilendi, bir ara duş aldırdı, portakal ağzıma sokuşturdu, ateş düşürücü verdi .. ben sanki kötü bir kabustan uyanmış gibiyim..
Canım benim de oksurugum çok inatcidir ve berbat derece şiddetli oluyor ama bir tarifim var istersen verebilirim. Aslında iki tane var ama azıcık kalorili olabilirCok gecmis olsun bende 3 hafta once gecirdim oyle. İgne oldumda kendime geldim ama oksuruk gecmedi hâla
geçmiş olsunKızlar dün gece ateşim 39’a çıktı eşim sağolsun sabaha kadar ilgilendi, bir ara duş aldırdı, portakal ağzıma sokuşturdu, ateş düşürücü verdi .. ben sanki kötü bir kabustan uyanmış gibiyim..
Baya azaldı artık ya ama ilk bir hafta evin icinde oksurecek yer aradim kizim uyaniyodu hemen :/Canım benim de oksurugum çok inatcidir ve berbat derece şiddetli oluyor ama bir tarifim var istersen verebilirim. Aslında iki tane var ama azıcık kalorili olabilir
Günaydın Kızlar dün menümü paylaşmamıştım şimdi paylaşıyorum umarım yanlış bir şey yapmamışımdır
Sabah 9
1 tane iyice gevretilmiş dünden kalan ıspanaklı pide ( kızartılınca kalorisi çok daha düşüyor :) )
10 adet yeşil küçük zeytin
1 bardak şekerli ıhlamur ( bitki çaylarını şekersiz içemiyorum )
1 domates
Öğlen 12
1 elma 1 ceviz
İkindi 4
1 tabak mantar sote biraz yoğurt ve turşu
Akşam
Yarım domates
Genel 1 lt su 2 bardak çay
Genelde akşamları yemiyorum o yarım domates te çocuklara hamburger yaptım ondan kalan belki marul ve salatalık ta çok küçük parça yedim tam hatırlamıyorum dün kırgın olduğum için egzersiz yapmadım ama zaten çocukların arkasından koşturuyorum bizim sabah saat 7 de maratonumuz başlıyor 3 ünüde okula hazırlıyorum sonra okula bırakıyorum hafta içi hergün 7 den 9 a kadar koşturuyorum benim için sabah sporu oluyor ama stresi de cabası :))))
Eki Görüntüle 2075775 -500 gr hafta ortası beni çok mutlu etti ve regli başlangıcı olmasına rağmen :)
bide kızlar ya mekik çekiyorum 3 gündür resmen karın kaslarım felç geçirmiş gibi ağrıyo öksürürken falan ters bi hareket mi yaptım yoksa hamladığım için mi böyle oldu . geçen squat yaptığımda da bacaklarım çok ağrımıştı. vucudum sporu sevmiyo mudur nedir anlamadım. sizde de oluyor mu
Kızlar dün gece ateşim 39’a çıktı eşim sağolsun sabaha kadar ilgilendi, bir ara duş aldırdı, portakal ağzıma sokuşturdu, ateş düşürücü verdi .. ben sanki kötü bir kabustan uyanmış gibiyim..
Kızlar kahvaltımı yazıyorum akşam tekrar toplu yazarım:))
11:30
1 dilim kepek ekmeği
Yarım küçük salatalık
Yarım domatez
1 haşlanmış yumurta
6 tane siyah zeytin
1 tatlı k.peynir
2 tane küçük boy salam
1 büyük kupa taze sıkılmış yeşil elma suyu..
50 tane mekik 40 bacak hareketi..
Spora akşam devam etcem oğlum durmuyo :))
Evet çok güzel oluyor ya elmayı yemek yerine katı meyve sikacagindan geçirince güzel oluyor portakal armut mandalina hepsi hem her kahvaltı farklı içmiş oluyosun :))Ay yesil elma suyunu gorunce canim cok istedi :)))
Menun Cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?