Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim önce ufak hareketler ile isin ilkte öyle heryerin tutulur :)) sonra alışıyorsun kuzum

Kızlar kahvaltımı yazıyorum akşam tekrar toplu yazarım:))

11:30
1 dilim kepek ekmeği
Yarım küçük salatalık
Yarım domatez
1 haşlanmış yumurta
6 tane siyah zeytin
1 tatlı k.peynir
2 tane küçük boy salam
1 büyük kupa taze sıkılmış yeşil elma suyu..

50 tane mekik 40 bacak hareketi..
Spora akşam devam etcem oğlum durmuyo :))

Geçmiş olsun

Kızlar dün gece ateşim 39’a çıktı eşim sağolsun sabaha kadar ilgilendi, bir ara duş aldırdı, portakal ağzıma sokuşturdu, ateş düşürücü verdi .. ben sanki kötü bir kabustan uyanmış gibiyim..

Sabah vücut ağrılarımla uyandım zaten sporun verdiği bir hamlama vardı, tüm eklem bölgelerim ağrıyo, doktora gittim antibiyotik yazdı normalde kullanmam ama bu sefer reddemicem çünkü çok kötüyüm..

Spor hariç diyetimi bozmucam zaten, Boğaz ağrımdan yutkunamuyorum bile

Aman dikkat edin hastalanmayın kuzular ..

Geçmiş olsun canim ıhlamur papatya iç ıyi gelir

Cok gecmis olsun bende 3 hafta once gecirdim oyle. İgne oldumda kendime geldim ama oksuruk gecmedi hâla

Çok geçmiş olsun canım dikkat edelim sağlık her şeyden önemli

Cok gecmis olsun bende 3 hafta once gecirdim oyle. İgne oldumda kendime geldim ama oksuruk gecmedi hâla
Canım benim de oksurugum çok inatcidir ve berbat derece şiddetli oluyor ama bir tarifim var istersen verebilirim. Aslında iki tane var ama azıcık kalorili olabilir

geçmiş olsun

Canım benim de oksurugum çok inatcidir ve berbat derece şiddetli oluyor ama bir tarifim var istersen verebilirim. Aslında iki tane var ama azıcık kalorili olabilir
Baya azaldı artık ya ama ilk bir hafta evin icinde oksurecek yer aradim kizim uyaniyodu hemen :/

Dr. Ayşegül Çoruhlu der ki, kaynananız erken ölsün istiyorsanız ona hergün kızarmş ekmek yedirin.. Sanırım kahvaltıda iyice gevrek hale getirdim kalorisi düşsün diye açıklamada bulunduğun cümleye ben de karşı açıklamamı yapmış oluyorum..

Eki Görüntüle 2075775 -500 gr hafta ortası beni çok mutlu etti ve regli başlangıcı olmasına rağmen :)

vaay süper gidiyor..

bir kaç gün ver kendine ama spor yapmaya devam et.. çalışmayan kasların çalışmış olur..

ya hastalık işi zor, bağışıklığını güçlendir canım.. sağlıklı şeyler ye iç..

Kizlar selam

Herkes Iyi mi?

Geldim

Dun menum berbat.

Sabah oglen hicbir sey yok

Aksam da yarim dilim pizza yedim.

Bugun kahvaltim :
2 yumurta beyazindan maydonozlu omlet (zeytinyagi ile)
2 ceviz
Domates
1 sutlu kahve

Bu arada benim cok fazla sut urunu yiyip icmemem gerekiyor.
Direkt metabolizmam pasta yemis gibi oluyor.

Ay yesil elma suyunu gorunce canim cok istedi :)))
Menun Cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…