Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amin inşallah canım Bende 1 haftayı geçiyor başladım hiç kilo vermicem gibi geliyordu çok şükür düştüm sende hurma diyetini söylersin bize ise yaradı mi diye
işe yarıyor gibi tartıda ama önemli olan geri almayıp devamını getirebilmek..sonucu yazarım
lahvaltı ve spor harika
geçmiş olsun canım..adaçayı gargarası boğaza çok iyi geliyor

Kahvaltın az sanki canim

çook geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin

Canim bugün 50 tane kahvaltıdan sonra çektim mekik akşam yemeginden sonra tekrar devam edicem oğlum bayağı huysuz bir kaç gündür ama ben genelde yedikten sonra yapıyorum spor
teşekkür ederim canım bende hep yemeklerden sonra yaptım da acaba ondan mı dedim bu kadar ağrı hazmedemedim mi acaba. bide dukan birası bende bi etki yapmadı ne biçim bünyem var sinir oluyorum kendime ya

teşekkür ederim canım bende hep yemeklerden sonra yaptım da acaba ondan mı dedim bu kadar ağrı hazmedemedim mi acaba. bide dukan birası bende bi etki yapmadı ne biçim bünyem var sinir oluyorum kendime ya
Ben o tarz şeylere bulaşmadım hiç canim :) altın otu ıhlamur tavsiye ederim

kızlaar bir şey soracağım sporu aç karna mı yapıyorsunuz tok karna mı

aç karına olması yağ yakımı için iyi diyorlar. ama tansiyon vs problemi olanlar için uygun değil, baş dönmesi, mide bulantısı yapabilir.

ben aç dayanabiliyorum ama ileri düzey yaptığımda yarım saatten sonra midem bulanmaya başlıyor.. en iyisi ara öğünden 1-1,5 saat sonra.

normal şartlarda ısı malzemelerin yapısını değiştiriyor. yemeklerimizi bile düşük ısıda yapısını en az bozacak hızda pişirmemiz gerekiyor, ama günümz şartlarında herkesin vakit darlığı varken kimse buna dikkat etmiyor. kızartma niye yasak sizce? sadece yağ çektiği için mi? hayır.. aynı zamanda yüksek ısıda, yapısı bozulup, içindeki vitamin mineral değerleri ölüyor..

yanık yerleri zaten tam bir facia.. ki ne severim kıtır şeyleri bir bilsen.. ben de hiç dayanamıyorum ama doğrusu bu. yani benim okuduğum kaynaklardan anladığım bu, bana da mantıklı geliyor.. sonuçta sağlık konusunda net bir doğru yok. herkesin ki kendine :)

Ne güzel yazmıssın valla makale okur gibi bilgilendim demekki tam tok olunca yapmamak ve yemekleri yüksek hızda yapmamak gerekiyor kaynayana kadar yüksek ısı kaynayınca da düşük ısıda yapıyorum genelde bende

beni nasıl susatıyor ya :)

ağzım hani ekşi bişey yersinde buruşur ya hatta şöyle tarif edeyim dalından küçük küçük elmaları veya erikleri çokça yersinde ağzın bi tuhaf olur ya ondan sonra yediğin şeyden bi tat alamazsın aynıı öyle oldu benim su içiyom sürekli ama sanki hiç içmemiş gibi oldu.

doğrudur valla bana da kırmızı et aynı etkiyiy yapıyor ama ona rağmen yiyorum o ayrı. kan grubuna göre beslenince sıkıntı kalmıyor aslında da işte nefis :))

doğrudur valla bana da kırmızı et aynı etkiyiy yapıyor ama ona rağmen yiyorum o ayrı. kan grubuna göre beslenince sıkıntı kalmıyor aslında da işte nefis :))

Evet.
Benim tiroid problemim oldugu icin sut urunleri direkt yuksek gruba giriyor.

O yuzden degerine dikkat etmeye calisiyorum.

Dedigin gibi kendi metabolizmani taniyip oyle bedlenmek en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…