- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Güzel canim menü:))Bugunki menum
Saat8.30eynir
5adet zeytin
1tatli kasigi bal
1parca ekmek
1yunurta
Saat11.30:2meyve
6findik
2ceviz
saat14.30:1adet balik
Salata
saat17.30:1meyve
Saat20.30:salata
Sebze yemegi
Saat00.00: 2meyve
Genel:3lt su
Spor:1saat disarda kizimla yuruyus :)
Geçmiş olsun canimKizlar bugunku menum
Kahvalti.13.30 bir kase mercimek corbasi,1 dilim ekmek,1 bardak portakal suyu.
Ara yok.
Aksam:18.15 istavrit,(saymadim) bol salata.
1.5 litre su spor yok.
Kizlar bugun anetezili rahim filmi cektirdim ondan dolayi sabah bir sey yemem yasakti sadece corba icebilecegimi soylediler o sebepleboyle bir menu oldu.
Hadi hayirli ugurlu olsun,kizlar teker teker mezun oluyor ne guzel ya,darisi basimamezun oldum inşallah canım gerçi daha resmi olarak yayınlanmadı ama
Bence yapabiliyorsan suyu arttir canim cunku suyun cok faydasi oluyo gecmis olsunKizlar bugunku menum
Ara yok.
1.5 litre su spor yok.
Kizlar bugun anetezili rahim filmi cektirdim ondan dolayi sabah bir sey yemem yasakti sadece corba icebilecegimi soylediler o sebepleboyle bir menu oldu.
Sagol canimGeçmiş olsun canim
Sagol canim,aksam cok sevmiyorum su icmeyi uyuyamiyorum gece surwkli tuvalete kalkiyorumBence yapabiliyorsan suyu arttir canim cunku suyun cok faydasi oluyo gecmis olsun
Gunduz ic :) kiyamam ama suyu nekadsr tuketirsen okadar yag yakimin gerceklesir canimSagol canim,aksam cok sevmiyorum su icmeyi uyuyamiyorum gece surwkli tuvalete kalkiyorumama belki 2 litreye tamamlarim
Mesaj yazdigin yerde dosya ekle var altta canim cevapla butonunun yanında oraya tiklaKizlar bir fotograf yuklicem nasil yapicagimi unuttum biri yardimci olsun lutfen
Cokmu yaşlıyım balım ya ben nıye bılmıyom bunlarıIhlamur ve altın otu abla kendim yaporum
Temem yavvvv vurma basıma basımaberilceee ispanagi kavurdum dediysemde yagsiz yani
evet soylediklerin cok dogru ama daha oncede dendim kilo verimi gerceklesti o yuzden guvenle yapiyorum :)
Estağfirullah abla benimde bilmediğim onca şey varCokmu yaşlıyım balım ya ben nıye bılmıyom bunları
Sorarken utanıyom bu kadında dagdamı dıyeceksınız ney:)
Oyle yazınca sey ettıydımKiz yok niye kizimhatta hosuma gitti
Geçmiş olsun masalım hayırdır annem neyın varKizlar bugunku menum
Ara yok.
1.5 litre su spor yok.
Sende olmustunHadi hayirli ugurlu olsun,kizlar teker teker mezun oluyor ne guzel ya,darisi basima
Baganeeeee saymam ev işini spordanSpor 150 mekik kızlar başka yapamadım bugün çok ev işi yaptım yoruldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?