Buna ınanmayınEki Görüntüle 2077182 Kilonuza gore su icme orani kizlar buns gore yapabilirsiniz
Yerım senıde zatı bır tutamsın kıyamıyomEstağfirullah abla benimde bilmediğim onca şey var
Hosgeldın kuzumMerhaba kızlar :) ben geldim. Öncelikle kendimi tanıtmayım. İsmim gülsüm. Çalışmıyorum şu an. 24 yaşındayım. 64.7 kiloyum. 1.72 boyum var. Ankaralıyım. Hedef kilom 57. Umarım hepimiz hayal ettiğimiz vücutlara kavuşuruz
Tovbe de :)cok aldim coook tam 23kg fazlam var yol uzun cok uzun :)Temem yavvvv vurma basıma basıma
Anladık sıkı dıyettesın
Menünde çaktırmadan kuskandınmı şişko deyıverıyo bana
Tememmm:) ne kiziyon :))Buna ınanmayın
Kılo*35 ml gerçek ölçü
Hatta son araştırma çiş testını kabul gördü
Idrarın beyaza yakın olması suyun yeterlı içildigini gosterıyor
Evet canim biliyorum,normalde icerim zaten ama bugun boyle oldu,yarin telafi ederim artimGunduz ic :) kiyamam ama suyu nekadsr tuketirsen okadar yag yakimin gerceklesir canim
Canim 1.5 yildir bebis olmadigi icin doktorum onerdi biz de ihmal etmeyelim cektirelim dedik.Geçmiş olsun masalım hayırdır annem neyın var
Aynen oyle kiloyu korumak vermek kadar zor,kilo almakta en kolayi malesefSende olmustun
Ben ıkı kez olmustum
Aman koruyun kızlar pek sınsı gelıyorlar
Hoş geldin canim13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): gülsüm
Mesleğiniz : hukukçu
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.72
Kilonuz: 64.7
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : daha önce zayıflamış biri olarak yaşadığım problemler yüzünden panik atak ve depresyondan sonra hızla kilo aldım. 5 ayda yaklaşık 10 kilo kadar.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : artık sağlıklı ve fit bir vücudum olsun istiyorum. Bir şeyler aldığımda yakışsın istiyorum. Aynaya baktığımda Mutlu olmak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet katıldım. Yaklaşık 20 kilo verdim bu gruplarda. 60 kiloya geldiğimde mezun olmuştum.
Hoşbulduuum :) çok teşekkür ederimHoş geldin canim
Bugunki menu
12.00
2 fincan çay
Patates 3 catal
5 zeytin
Yarim domates
2 dilim peynir
15.00
Bir browni
19.00
Bezelye yemeği
Anne böreği 3 dilim
Kizim gece geç uyuyor o yüzden geç kalkıyorumMerhabalar, ben gruba yeni katıldım.
Aslında az yemişsin fakat yağ ve karbonhidratlı bir gün olmuş :) ayrıca öğünlerini atlama. Öğle yemeğin yok mesela. Ben çok severim pasta, kek, börek. Canım çok istediğinde bir ısırık alıp dakikalarca çiğniyorum. Çünkü bir ısırıktaki tat ile bir porsiyondaki tat aynı :)
Yarın yürüyüşle, sporla telafi edebilirsin.
Kizim gece geç uyuyor o yüzden geç kalkıyorum
Canım boşnak kökenli olma ihtimali var mı?Güzeller bugunki menüm
Sabah: 1 haşlama yumurta
5 zeytin
2 tatlı k.ekşimik (taze acı biber ile yapılan lor peynir yugoslav yöresine ait)
2 küçük salam
Yarım domatez
Yarım dilim kepek ekmeği.. 1 bardak diyet çay
Öğlen: 1 armut
1 kuru kayısı
1 kuru erik
5 fındık
1 ceviz
4 bardak limonlu su
Akşam: 3 yemek k. Ispanak kavurma
1 kase yoğurt pul biber
1 dilim tb ekmeği
2 bardak su :)
Canım 3 sene önce boşandım 3 tane evladım var yeniden evlenmeyi düşünmediğim için söyledim yine de hayırlısı olsun tabiAmın canım
Allah bılır kuzu büyük konuşma
Geçmiş olsun canım hakkında en hayırlı ne ise o olsunKizlar bugunku menum
Kahvalti.13.30 bir kase mercimek corbasi,1 dilim ekmek,1 bardak portakal suyu.
Ara yok.
Aksam:18.15 istavrit,(saymadim) bol salata.
1.5 litre su spor yok.
Kizlar bugun anetezili rahim filmi cektirdim ondan dolayi sabah bir sey yemem yasakti sadece corba icebilecegimi soylediler o sebepleboyle bir menu oldu.
hoşgeldin Güzel kardeşim benim kızkardeşimin ismi de Gülsüm boyun da epey uzunmuş canısı maşallah kilonda boyuna göre zayıf duruyor ama en iyi sen bilirsin tabiMerhaba kızlar :) ben geldim. Öncelikle kendimi tanıtmayım. İsmim gülsüm. Çalışmıyorum şu an. 24 yaşındayım. 64.7 kiloyum. 1.72 boyum var. Ankaralıyım. Hedef kilom 57. Umarım hepimiz hayal ettiğimiz vücutlara kavuşuruz
Benim mi canimCanım boşnak kökenli olma ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?