Keske sende olsanİyi akşamlar kızlar eylül ayı gibi birkaç hafta bende yazmıştım burada ancak sonrasında küçük bebeğim ve yoğun iş hayatı derken aktif giremedim , düzenli takip edilirse motive edici bir takım burası, o zamanki yazanlara tekrar teşekkür ederim, kendimle ilgili son durum şu 2 ekimde diyetisyene gittim ve hala gidiyorum, yine 2 ekimde platese başladım , 2 ekimde 113,5 kiloydum şimdi 105,5 kiloyum çok şükür, ilk hedef 90 nı görmek sonra tekrar hedef koyacağım, hayatınızda kilo vermekle ilgili sizi sürekli motive eden birileri olsun asla vazgeçmeyin
AgrısınnnnmHizli yurudum sayilir ust bacaklarim agriyo gercekten :))
Sağol canım şu an midem.guruldiyor çok acıktım.ama dayanacağım kararliyimafiyet olsun güzel olmuş
öğlen dediğin gibi karbonhidrat yoğun ama akşam güzel kurtarmışsın afiyet olsun
Kuzu olmazmı tosbıgım yaparda teyzesıO kurabiye sana sifa olmustur :)
Düzelttım kuzucukBenim kilolar nedense stresten sıkıntıdan gitmiyor yapışıp kaldılar
Iyi yapmışsın canım ben bu aralar ne yesem yemeden önce iki kere düşünüyorum
Benim de öyleydi ama şimdi uzaktan seviyoruz birbirimizi bu arada abla yazdım sabah ama görmedin sanırım benim gruba geliş tarihim 2 aralık
Masallah nazardan uzak hepımız çok azımlıyızHosbuldum kaptanim
Hemde cok istiyorum tamamdir
Hepimiz azimle sabirla fit hatunlar olalim insallah
Benı ne yapalım heee senın gıbı sabah kalkıp spora gıdenı vurursak canısıkuzum iyiyim biraz moralim bozuk bu yeme işlerine.. kendimi veremez oldum.. sen geldin ya :) sıra bana geçti demek..
kuzummm valizimi hazırladım geldim.. şimdi buralardayım... işte geldim.. bu kızların güzel motivasyonu ve senin eşsiz kaptanlığına vericem kendimi.. adam olmaya geldim.. alın beni, vurun yerden yere..
Ah insallahhhMasallah nazardan uzak hepımız çok azımlıyız
Insallah fıt olup baharda tırıl tırıl gıtınecez
75 bıle hayalım canım yaOo verirsin yaza rahat 65-70 olursun her türlü
yarın 2 saat yürüyüş yapacağım.afiyet olsun pasta hariç güzel o da nazar boncuğu olsun yarın telafi edersin
Spora ba....yıl.....dımMenüm
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak limonlu su
Kahvaltı
2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış sandviç (içine 1 çay kaşığı kahvaltılik sos, yarım kiraz domates ,20 gr beyaz peynir, 1 tane sosis, 15 gr marul)
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalık
2 çay bardağı şekersiz çay
Ara
Bir tane sarı elma 2 ceviz 1 gr tarçın karistirilip tatlı niyetine yedim
Öğlen
1 tabak brokoli salatası
Ara
1 tane mandalina
Akşam
3 parça patates 1 tavuk butu
2 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
Yarım kase yoğurt
Ara
1 şekersiz türk kahvesi
Genel
2 litre su ( yatana kadar 3 litreye tamamlarim)
Spor
50 mekik
Biycle Crunch 30 (15 sağ bacak 15 sol bacak )
Clapping crunch 30 (15 sağ bacak 15 sol bacak )
Fire Hydrant 50 (25 sağ bacak 25 sol bacak)
Overhead Arm Clap 24
Bridge 26
Plank 50 saniye
Acayıp gaza gelıyoz yavvvvvAynen artık bir yola başladık ölmek var dönmek yok
Ben de ara öğün yapacağım kan sekerim düşüyor çok acıkıyorum.kizlar bu krizleri nasil atlatabilirizSpora ba....yıl.....dım
Sosıs sevmedım bır canım yoksa mikemmellll
Kız öbürünü nıye şişiriyonYaa ofiste kızlar farketti kilo verdiğimi :)) pııışk gelmem ben bu tuzaklara asla yemiyorum birinden alıp diğerine veriyorum :)))
Dengelı yemessen tatlı krızıne gırdıgını sanıp saldırırsınIyi aksamlar kızlarrr nasilsiniz nasil gidiyor?
Evet menümü yazayım
Sabah
Uyanınca 1 bardak limonlu su
Iki dilim ekmek
4 tatlı kaşığı lor peyniri
Azıcık acılı ezme
Yarim yağlı süt 1 bardak
Öğle
4 adet mercimek köftesi
Çeyrek simit
Bir dilim peynir
Biliyorum karbonhidrat bombası oldu ama misafir geldi normal yemek yapamadim.telafi ettim akşam.
Akşam
Bir kase yoğurt
Bir kase çorba
Yatarken içersem tarçınlı sut içerim ama belki.
Baska bır alternatıf var mı yokBu sefer başaracağım inşallah azmettim kızlar inşallah hep birlikte başaracağız.
Sagol canımMenün çok güzel canım :)
Canım gider sen niye canını sıkıyorsun? Bak üzülürsen motivasyonunu kaybedersin. " zaten veremiyorum diyet falan yapmayacağım" dersin aman dikkat!
Canım bu tarz çaylara ve bitkisel şeylere sıcak bakmıyorum. İnsan sağlıklı beslenerek çok rahat kilo veriyor. Yeşilçay en sağlıklısı. Kuru kayısı ye bağırsakları çalıştırmak için.
Afiyet olsun canım gayet güzel menü :)
Gayet güzel :) afiyet olsun
İskender ve fanta olmasaymış keşke. Dışarıda yemek yiyeceksen ızgara ürünler tercih et canım :)
Afiyet olsun bebiş :)
Abla gayet güzel menün :)
Çok çok güzel :)
Canım bence güzel bir menü. Fakat şunu söyleyeyim. Simit kalorili bir besin :) aman dikkat
Bu nekı daha ne güzel haberler vereceksenKizlarrr bugun cok guzel birsey oldu ya fermuari kapanmayan bir montum vardi onu giyindim veee fermuar kapandi sikti ama cok guzel oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?