Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok merak edıyom bırsey soracam
Şimdi hanı kıloluyum ya canım gıyınmek ıstemıyor hoş pekte bırsey yok ya
Bakım dersen angarya gıbı bu kıloda
Şimdi sızde benım gıbı bakımsız şişkomusunuz
Yoksa şişkoyum ama kokoşum mu dıyorsunuz

ooo rakibem sen nerelerdesin ya afiyet olsun güzel menü ve ayrıca geçmiş olsun
Ay valla ben de nerelerde olduğumu bi bilsem, daha fazla katılım sağlamaya çalışıyorum bakalım :))

yakinda sen de mezunsun canim. Masallah cok iyi gidiyorsun.

Valla özledim seni ve rakibemi bide zen abıla var, kaptancığım kaldı tanıdık , şimdi yeni cınımlarıma alışmaya ve tanımaya çalışıyorum. Bu ara regl yeni bitti hala ağır çekiyorum moralim bozuluyor. En azından 65 görsem yıl başına kadar :))

iyi aksamlar Kknin fistiklari. Ben 13. takimdan 2 hafta onve mezun oldum yeni gelen arkadaslara bilgi vereyim dedim. Yol arkadaslarim. Nasilsiniz?

İyiyiz şükür cınımcım, ortam güzel alışmaya çalışıyoruz birbirimize :)

Kuzu kımse ıstemıyor sanırım
Kımse yollamadı

Napalım sağlık olsun kaptancığım :)

Kahvaltı çok geç olmuş canım
Su çok az
Zayıflasan bıle yeterlı su ıcmedıgınden vucuttan nasıl atacaksın ki
Haklısın kaptancığım bi boşluk var üzerimde atamıyorum, regl yeni bitti ondan mıdır nedir

Ne guzel icimdekileri yazmissin balim yaa bizdeki bu azim istek irade en buyuk motive kaynagi el ele verip kilolari vericez insallah
Ben bugun ılham kaynağıma soyledım

Bızı bızden daha ıyı kım anlarkı canım
Sıkıntımız
Derdımız
Savasımız aynıyken

Hepte regl suçlu dımı yaaaaa
Cumaya guzel bır sonuç beklıyorum bılesın delım dolum kuzum benım

Abla sana zarar vereceğini düşündüğün bir şeyse yemek olur, bir davranış olur, bir istek olur HAYIR demesini bilmemiz gerekiyor. Biri seni rahatsız ediyorsa ona ondan daha güçlü olduğunu göster anında bırakıyorlar o davranışı dedi psikolog. İnan ben iyileştim mesela. Kendimi daha Mutlu hissediyorum. Diyet yaptıkça, spor yaptıkça, tatlıya hayır dedikçe Mutlu hissediyorum. Çünkü bunları kendi mutluluğum için yapıyorum. En değerli benim :)
Benim motivasyonum eksikti mesela. Direkt burası aklıma geldi. Daha önce onlarla birlikte verdin. Yine vereceksin bu kiloları dedim. Birlikte başaracağız.. ben hep yanındayım. Bundan sonra kaçamak yaptığında asla affetmem! Kendini sakın mutsuz etme!

Bende hayır demek sorun degıl kı canım
Fazla domınant tiyzeyım ben
Çevrem dede der bana
Benım sorunum doydugumu bılmemek
Acıktıgımı hıc hatırlamıyom habıre yıyom cünkü
Ama bıttı gıttı
Fazlaca sorunlu olduğumdan sanırım buzdolabına sıgındım
Ama bıttı sız varsınız sorumluyum sıze karşı
Hayallerım var
Gıymek istedıgın pantolon var artık

Sen başarırsın kaptancığım bir kez başardıysan defalarca başarabilirsin. Artık buna inancın da var. O pantolona gideceksin inanıyorum :))

Su leslie bende baslayim diyorum faydasi varmi disarisi cok soguk kizi surekli cikaramiyorum bari evde yatmayim :) firsat buldukca bisiler yapim
Ben yapıyorum ve memnunum canım 3 mil yapıyorum bu aralar ama 5 mil indirdim çok yoğun zamanlar geçiriyorum atlatsam 5 mil yapacağım

Sen başarırsın kaptancığım bir kez başardıysan defalarca başarabilirsin. Artık buna inancın da var. O pantolona gideceksin inanıyorum :))
Evet yaaaa
Uzun sure sonra ınancım var
Metobolızma yavaşlıyor canım 40 yaşındayım
Ama olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…