Söz tabikiTamam canım
Ama söz
Benim icin hiç bi sakinca yoktur icinden geldigi gibi yazabilirsinLopez adayları kızlarım
Bugun bır mesaj aldım
40 yasındayım
4 kızım var ıkısı 21 yasında
Ondandır kı agzım kuzum yavruma çok alışık
Cocuklarımıda adıyla sevmem rahatsız olursanız annem vs demem olurmu
Ay valla ben de nerelerde olduğumu bi bilsem, daha fazla katılım sağlamaya çalışıyorum bakalım :))ooo rakibem sen nerelerdesin ya afiyet olsun güzel menü ve ayrıca geçmiş olsun
yakinda sen de mezunsun canim. Masallah cok iyi gidiyorsun.
iyi aksamlar Kknin fistiklari. Ben 13. takimdan 2 hafta onve mezun oldum yeni gelen arkadaslara bilgi vereyim dedim. Yol arkadaslarim. Nasilsiniz?
Kuzu kımse ıstemıyor sanırım
Kımse yollamadı
Haklısın kaptancığım bi boşluk var üzerimde atamıyorum, regl yeni bitti ondan mıdır nedirKahvaltı çok geç olmuş canım
Su çok az
Zayıflasan bıle yeterlı su ıcmedıgınden vucuttan nasıl atacaksın ki
Ben bugun ılham kaynağıma soyledımNe guzel icimdekileri yazmissin balim yaa bizdeki bu azim istek irade en buyuk motive kaynagi el ele verip kilolari vericez insallah
Hahah :)Bu mınık hevesler senı hedefe taşıyacak
Bıze motıvasyon olacak
Ben bıle sevdım o montu be yaaaa
Hepte regl suçlu dımı yaaaaaAy valla ben de nerelerde olduğumu bi bilsem, daha fazla katılım sağlamaya çalışıyorum bakalım :))
Valla özledim seni ve rakibemi bide zen abıla var, kaptancığım kaldı tanıdık , şimdi yeni cınımlarıma alışmaya ve tanımaya çalışıyorum. Bu ara regl yeni bitti hala ağır çekiyorum moralim bozuluyor. En azından 65 görsem yıl başına kadar :))
İyiyiz şükür cınımcım, ortam güzel alışmaya çalışıyoruz birbirimize :)
Napalım sağlık olsun kaptancığım :)
Haklısın kaptancığım bi boşluk var üzerimde atamıyorum, regl yeni bitti ondan mıdır nedir
Gülsümüm benım korkunc bır çevrem var
İş
Camı
Çocukların okulları
Kursları
Kendı denyolarım vs....
Bızım ev çok büyük ve bahcelı elıne tepsıyı alan gelır
Bende çok yemek yaparım
Pasta yapıp satarım vs....
Ama bıttı
27 Mart Doğum günüm
Bunca sorunun üzerıne o gün yenıden dogacam
Söz sızler sahıdım yol arkadaşısınız
Bende hayır demek sorun degıl kı canımAbla sana zarar vereceğini düşündüğün bir şeyse yemek olur, bir davranış olur, bir istek olur HAYIR demesini bilmemiz gerekiyor. Biri seni rahatsız ediyorsa ona ondan daha güçlü olduğunu göster anında bırakıyorlar o davranışı dedi psikolog. İnan ben iyileştim mesela. Kendimi daha Mutlu hissediyorum. Diyet yaptıkça, spor yaptıkça, tatlıya hayır dedikçe Mutlu hissediyorum. Çünkü bunları kendi mutluluğum için yapıyorum. En değerli benim :)
Benim motivasyonum eksikti mesela. Direkt burası aklıma geldi. Daha önce onlarla birlikte verdin. Yine vereceksin bu kiloları dedim. Birlikte başaracağız.. ben hep yanındayım. Bundan sonra kaçamak yaptığında asla affetmem! Kendini sakın mutsuz etme!
Ay cınım kaptancığım seni hayal kırıklığına uğratmayacağım söz veriyorum :))Hepte regl suçlu dımı yaaaaa
Cumaya guzel bır sonuç beklıyorum bılesın delım dolum kuzum benım
Iyı geceler nehırımKizlar herkese iyi geceler. Ben kactim. Yarin guzel bol enerjili bir gune uyanmak dilegiyle.
Şiddetle tavsıye ederım canımSu leslie bende baslayim diyorum faydasi varmi disarisi cok soguk kizi surekli cikaramiyorum bari evde yatmayim :) firsat buldukca bisiler yapim
Sen başarırsın kaptancığım bir kez başardıysan defalarca başarabilirsin. Artık buna inancın da var. O pantolona gideceksin inanıyorum :))Bende hayır demek sorun degıl kı canım
Fazla domınant tiyzeyım ben
Çevrem dede der bana
Benım sorunum doydugumu bılmemek
Acıktıgımı hıc hatırlamıyom habıre yıyom cünkü
Ama bıttı gıttı
Fazlaca sorunlu olduğumdan sanırım buzdolabına sıgındım
Ama bıttı sız varsınız sorumluyum sıze karşı
Hayallerım var
Gıymek istedıgın pantolon var artık
Bılıyom canım ıstersen yaparsın kiiiiAy cınım kaptancığım seni hayal kırıklığına uğratmayacağım söz veriyorum :))
Ben yapıyorum ve memnunum canım 3 mil yapıyorum bu aralar ama 5 mil indirdim çok yoğun zamanlar geçiriyorum atlatsam 5 mil yapacağımSu leslie bende baslayim diyorum faydasi varmi disarisi cok soguk kizi surekli cikaramiyorum bari evde yatmayim :) firsat buldukca bisiler yapim
Evet yaaaaSen başarırsın kaptancığım bir kez başardıysan defalarca başarabilirsin. Artık buna inancın da var. O pantolona gideceksin inanıyorum :))
Bunlar kademe kadsmemi?? 1mile actimda daha bakmadim neler yaptiriyoŞiddetle tavsıye ederım canım
3 mıle başla ıstersen
Benım favorım 5 mıle dı
1-5 arasıBunlar kademe kadsmemi?? 1mile actimda daha bakmadim neler yaptiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?