Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Inşallah abla güzel haberlerini bekliyoruz

Ablam çok çok çok geçmiş olsun. Kızımıza Allah şifa versin. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün

Ay kuzum çok küçük doğmuş, çok çok geçmiş olsun. Astım konusunda deneyimli biri olarak söyleyeceğim tek şey sabretmeniz.. ergenliğe kadar krizler olabiliyor sonra normale dönüyor kız kardeşim astım hastası ve okuldan hep çağırırlardı krize girdiği için. Ama biz üstüne gittik ciğerlerini açmayı başardık. Spora yazdırdık, yüzmeye vs en son çocuklar koşu yarışmasında ikinci olmuştu bir kilometre koşuda :) Dilerim çabucak atlatırsınız.. tekrar geçmiş olsun

Inşallah abla güzel haberlerini bekliyoruz
Söyle bır bakındımda senın oğlan masallahı var canım
Yemesın sağlıklı olsunda nefes 16 aylık ve 9 kılo
nefertityy o donemlerı hatırlıyormusun canımsın ne dualar ederdın Allah razı olsun

Bız çok mınıgız teyzesı ve su an mınık bedenıyle
Kortızon sprey kullanıyor
3 farklı spreyımız ve günlük 9 doz alıyor
Hamdolsun kuzum bugunlerı gördük
Şifayı verenın amanetcıyım sadece
Krızler kötü oluyor elımde kalıyor her seferınde
Ama geçecek bılıyorum
O benım kızım

Ablam çok çok çok geçmiş olsun. Kızımıza Allah şifa versin. Rabbim yüzünüzü hep güldürsün
Amın canım
Bu hastane işlerı bızım rutınımız doğduğundan beri
Yıne çıkıp bıcırdıtacaz virüs kapmıs yıne
Allahtan buna şükür bakterı değil

Fatihte 33 haftalık doğdu abla 1930 gr ama 1700lere düştü yoğun bakımda solunumdan kaldı neler çektik bir allah bilir işte ilk bebeğim de 28 haftalık doğdu vefat etti 6 saat içinde o vefat ettiğinde ben yoğun bakımdaydım rabbim yardım etti de bugünlere geldik işte geçenlerde nöbet geçirdiğini düşündük aynı şey 4 kez oldu nöbet gibi epilepsi dediler ilaç verdiler sonra esas nöroloji doktoru çözdü refluden kaynaklı olduğunu rabbim beterinden sakınsın yavrularımızı

Şuan kaç aylık tontiş?, herşey düzelecek gün geçtikçe ciğerleri gelişecek hiç merak etme.. kış ayları herkes için zor maalesef..

Amin canım
Fatıhın canın bak neler atlatmış ne savaşçı masallah ona

Şuan kaç aylık tontiş?, herşey düzelecek gün geçtikçe ciğerleri gelişecek hiç merak etme.. kış ayları herkes için zor maalesef..
16 aylık canım
Ama kac ay evde dersen bılemıyom
Doğdu 7 ay yoğun bakımda kaldı
5 kez amelıyat oldu
Bızımkı çok hassas dışardan gelınce elbıse degısmeden gıremıyoz
Evde halı perde yorgan yatak hersey tüysüz
Astım bakımı çok zor

Kızlar benım dışarda netım yok
Yarına guzel haberlerle gelırım insallah
Az bıraz bırseyler yapıyım hastaneye doneyim
Orda kuzum var
Burda 3 can parcam en azından bır kap çorba olsun sabah gıderken yemeye
Çok öpüyorum fıstıklar

Oyy yavrum kurban olurum onu verene asıl o ne güçlü bebek ya 5 ameliyat ne demek koca insanın kaldıracağı iş değil yavrum benim rabbim tez zamanda tüm hastalıkları gidersin kuzudan

Hayırlı haberler ile güle oynaya dön inşallah abla duacınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…