Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende daha once verip misliyle aldim. Ama hatalarimi biliyorum. Depresyona girdim. Degmeyecek biri icin. Gece gunduz yedim. Spor hic yapmadim. Koruma donemindeyken yesekte spor yapmamiz sart. Allah var spordan nefret ederdim. Ama suan spor yapabilmek icin neler vermezdim. Bebegim kucuk. Cevremde tanidik yok bebegi birakip bi yuruyuse cikayim. Yakinda salon var sirf erkeklereymiş. Kadinlara olsa eşim 1 saat bakar giderdim. İmkani olan spor yapsin

çok haklısın bende kendime öle diyorum 1 sene korumuşdum daha önce

Bu sefer öyle olacağını nerden biliyorsun?
Vazgeçersen öyle kalacaksın malesef..
Hemen vazgeçmek üzerine kurulmasın duygu ve düşünceler

aynen öle bir kaç arkadaş diyet yaptığımı eşim dahil kimse bilmiyo şimdi belli olana kadar sölemicem geriyola beni

ben oğlum anaokuluna kadar düzenli yapamadım bu sene başladı bahanem yok artık dedim eşimin yanında bakımsız şişko olmakdan bıktım spor salonu bakıyorum kafama göre bi yer bulursam hemen başlıcam

bide kızlar ilaç adı yazabiliyomuyuz bilmiyom ama ben pko hastası olduğım için dr bana şeker hapları varya ondan vermişdi diğer diyet yaparken onu kullanmışdım şimdi diyetisyene sordum insülin direncin çok yüksek değil dedi bence kullanma dedi ama onunla daha hızlı kilo verebilirsin böbrekleri çok yoruyo dedi kadın doğumla konuş gerçwkden gerkliyse al dedi ne yapayım sizce

Menü çok güzel afiyet olsun :)

Afiyet olsun canım benim gayet güzel :)

Bugün sen de benim gibi pilavzede olmaman açısından umarım o pilav bulgurdur :)

Valla mükemmel :)

Selam kizlar
Bugunku menum
11.00
Haslama yumurta
1 cay
7 zeytin
2 dilim peynir

14.00
Turk kahvesi

16.00
5 findik 2 ceviz

18.30
Yayla corbasi
Bezelye
3 br ayran

Canım sanırım 1000 kalorinin altında yediklerin :) yani biraz az yemiş gibisin. Dengelemek için falan yaptıysan gayet güzel menü

Çok güzel canım :)
Bu arada sakın tartılma. Tartılıp artı çıksan bile vazgeçmek yok tamam mı? Sana ihtiyacımız var burda :)

Sporların gayet güzel. Allah kabul etsin canım

Afiyet olsun gayet güzel :)

Sporlar gayet güzel canım :) afiyet olsun

oooo gözlemeeeeeee

selam kızlar iyi geceler diliyorum.. berilceee hastanede şuan. çocuğuyla ilgili bir durumdan dolayı aramızda olamıyor şuan.. kendisine acil şifalar diliyorum. sizler de temiz kalbinizden şifa gönderin.

İnşallah çok çok iyilerden. Allah şifa versin, yardımcıları olsun

Canım leblebiyi öğlen aranda tercih etmelisin bence. Tatlı için de yarın 15 dk daha fazla yürüyüş yaparsın

Kahvaltıyı zorunda olduğun için latte ile geçiştirdin sanırım :) afiyet olsun

Kuzum hiç ilaca gerek yok bak biz varız

Canım evde de egzersiz yapabilirsin. Ben evde yapıyorum sporumu.

İyi geceler kızlar yeni squat teknikleri buldum 15 dak çalıştım 50x2 mekik çektim limonlu suyumu içtim dinleniyorum :)) şu göbek bir gitse başka birşey istemem
Abla ya ( göbek derdi benim de var. Squatla göbek gider mi ki? Ben de yapayım

Canım evde de egzersiz yapabilirsin. Ben evde yapıyorum sporumu.

Abla ya ( göbek derdi benim de var. Squatla göbek gider mi ki? Ben de yapayım
Ay manyakmısın ince bel geniş kalçaaa offff yaza inşallah :)) ama işte ben iki haftadır 20 dak ile geçiştiriyorum daha fazla çalışmak lazım sabahlarıda yaparsam tam olucak.. haftada üç gün sabah akşam - 4 gün tek akşam şeklinde planladım

Ay hemen şimdi başlıyorum

Kızlar selam

Bızım kızın astma krızı geldı hastaneye zor yetıstık

Nefes 24 haftalık doğdu

680 gr 33 cm dı

5 kez amelıyat olduk

Şükür kuzum şimdi ıyı bize kalanda astımla uğraşmak oluyor

Rabbım dermansız dert vermesın bunada hamd olsun şükür olsun

Aklım hep sizde yalnız

Dağılmayalım hevesımız gecmesın

Azmımımz sabrımız daım olsun

Bugünde şükür menü de hıc cıss yoktu

Insallah yarına guzel haberlerle gelırım kuzular

Bengi canım menüler sende cıs yıyene hıc acıma ver cezayı

Sıkı tut bızı emi

Bırde spor bakanı olsa ne güzel olur degılmi

Görüşürüz kızlar

Canim 3 küçük dilim ile kurtardım yine ablalarım hiç affetmedi valla 15 gozleme vardı rahat

Kızlar bakın bi program buldum :)
1 ay plank yapınca şöyle oluyormuşuz

Eklentiler

• IMG_9475.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_9476.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_9477.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 117
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…