- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Benimki de uyandı normalde 11 buçuğa kadar uyur bende hastayım oğlumda hasta başım catliyo gözümü açamıyorum ya esimde mesaiye kaldı geceHuuu komsular ben daha uyumadimamanin ne yapcam ben bu kizla
2. BenceEki Görüntüle 2079044 Eki Görüntüle 2079045 Kizlar sizce hangisi guzel dugun varda bitane fikir almak istedim :)
Hepimiz zayiflayalimDaha ne diyim sen zayıflamayacaksın da kim zayıflayacak :))
Ben 50 saniye plankı zor yapıyorum 5 dakika yapsam iptal olurum sanırımKızlar bakın bi program buldum :)
1 ay plank yapınca şöyle oluyormuşuz
Kesinlikle 2. Olan canimBenimki de uyandı normalde 11 buçuğa kadar uyur bende hastayım oğlumda hasta başım catliyo gözümü açamıyorum ya esimde mesaiye kaldı gece
Ne yazık ki sporla bölgesel zayıflama diye bir sey yok. Yanı üzülerek söylüyorum mekik çekerek göbek, squat yaparak kalça erdiremezsiniz. Kaşlar gelişir güçlerinin. Kas yağdan daha az yer kaplar. Bu sporları yaparken kalori harcarsınız ve yağ yakarsınız. Bölgesel olarak gitmez bu yağlar genetik şifrenize göre bir yerden fazla bir yerden az gider. Kardiyo yapmak önemli ama kas kaybetmemek icin yeterli protein alıp direnç egzersizleri yapmak lazım.Canım evde de egzersiz yapabilirsin. Ben evde yapıyorum sporumu.
Abla ya( göbek derdi benim de var. Squatla göbek gider mi ki? Ben de yapayım
Ne yazik ki yağ yakan hiç bir sey yok. Yardımcı olur metabolizmayı hazırlandığı ama yağ yakmaz. Yağı siz yakarsınız; kalori açığı yaratarak harcadığınızdan az yiyerek.Kızlar ya şu yoğurt, pulbiber, limon kürünün yağ yaktığı doğrumu??
Plank gerçekten Harika bir hareket tüm kas gruplarını çalıştırıyor. Kardiyonun üzerine iyi gider.Kızlar bakın bi program buldum :)
1 ay plank yapınca şöyle oluyormuşuz
Kolay gelsin canimGünaydın kızlar geçmişin hepsini okuyamadim. Birazdan beni alacaklar iş seyahati başlıyor. İnsallah akşam yemeğine dönmüş oluruzyanıma iki ara öğün ve kahve aldim. Tartıda -200 gördüm. Yarın da fazla değişmez bu rakam. İnsallah doğru seçimler yaparım.
doktorun çok gerekli görmemiş sen de psikolojik olarak bunu kendine gerekli görme sonuçta bir kimyasal giriyor vücuda ve böbrekleri gereksiz yoruyorsun o bünye sana daha çok uzun yıllar lazım olacakbide kızlar ilaç adı yazabiliyomuyuz bilmiyom ama ben pko hastası olduğım için dr bana şeker hapları varya ondan vermişdi diğer diyet yaparken onu kullanmışdım şimdi diyetisyene sordum insülin direncin çok yüksek değil dedi bence kullanma dedi ama onunla daha hızlı kilo verebilirsin böbrekleri çok yoruyo dedi kadın doğumla konuş gerçwkden gerkliyse al dedi ne yapayım sizce
bi tencere yaptım bakalım . tadı güzel oldu ve gerçekten midemi ferahlattı .Bir günlük corbami acaba yoksa tek ogun mu canım
ilk resim güzel siyah iyidir :)Eki Görüntüle 2079044 Eki Görüntüle 2079045 Kizlar sizce hangisi guzel dugun varda bitane fikir almak istedim :)
Aman arkadaşım bağırsaklar falan gider elden Allah korusun.kullanma tavsiye etmem.elma ye üzerine şu ic en guzelikızlar ya aspir yağı diye bişey varmış yemeklerden önce bi kaşık içiyomussun iştah mı kesiyomuş ne bişeyler oluyomus dün arkadaşım dedi . bende hiç duymadım daha önce duyan bilen var mı
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar yürüyüşten döndüm şimdi çayımı koydum ıssız işsiz oturuyorum ah bir iş bulsam
Hem de nasil canıminşallah bulursun çalışmaya alışınca evde oturma süreci zor oluyor gerçekten
ay gerçekten mi dün arkadaşım almış baaya da övdü bende bilmediğin şeyi kullanma dediydim yine söyliyim bari kullanmasın. zayıflıcam derken mide bağırsak elden gitmesinAman arkadaşım bağırsaklar falan gider elden Allah korusun.kullanma tavsiye etmem.elma ye üzerine şu ic en guzeli
Tabii canım en güzeli doğal yollarla çözüm bulmak.o da doğal ama zararlı.bildigim kadarıyla toksik etkisi de var.Allah korusun canım.ay gerçekten mi dün arkadaşım almış baaya da övdü bende bilmediğin şeyi kullanma dediydim yine söyliyim bari kullanmasın. zayıflıcam derken mide bağırsak elden gitmesin
Tarif alabilir miyim acababi tencere yaptım bakalım . tadı güzel oldu ve gerçekten midemi ferahlattı .
Dünyadaki en sıkıcı şey işsiz oturmak inşallah en kisa zaman da bulursun istediğin gibi bir işGünaydın kızlar hayırlı sabahlar yürüyüşten döndüm şimdi çayımı koydum ıssız işsiz oturuyorum ah bir iş bulsam
Ben ilk defa duyuyorum ama öyle şeyleri kullandığımız sürece kilo verebiliyoruz bırakınca kilo vermede duruyor en iyisi biz normal yollarla zayiflayalimkızlar ya aspir yağı diye bişey varmış yemeklerden önce bi kaşık içiyomussun iştah mı kesiyomuş ne bişeyler oluyomus dün arkadaşım dedi . bende hiç duymadım daha önce duyan bilen var mı
Hem de nasil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?