Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet doğru, Allah yardımcınız olsun.. çok çabuk iyileşir İnşallah

Kızlar benim bugünkü menum...sabah.8 buçuk bir dilim peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tam buğday ekmeği 1 bardak çay.....arada siyah çay yanında 1 sade gofret 3 adem susmalı krater. Çayı aç karına içemiyorum...öğle bişey yemedim akşam saat 5 te 1 tabak köfteli patates yemeği. 2 dilim tam buğday ekmeği.lahana turşu.....akşam saat 8 de misafirlikteydim malesef birer dilim pasta börek ve salata yedim son pişmanlık fayda vermez dayanamadım epeydir yemiyordum pasta..bana kızacaksiniz biliyorum kızın hakettim iyi geceler...

Yaa ne tatlı yorum yapıyorsun
Aynen canım ya akşama kadar çikolatalar uçtu gözümün önünde

Kizlaaaaar tartıldım hemde tokum

54.55 ciktiiiiiiiiiii

Maşallah maşallah inşallah bende görürüm o rakamları

Amin canım sağol

Abla çok geçmiş olsun yaa Allah yardımcınız olsun

Kızlar bakın bi program buldum :)
1 ay plank yapınca şöyle oluyormuşuz

Çok zor hareket ya ben bu akşam 30 sn yaptım nefes alamadım. Gerçi alışılır yaptıkça ama alışana kadar fena

Allah yardımcınız olsun ya çok zor çok üzüldüm. Yine bu günlere şükür.

Sağol kuzum allah razı olsun

Hangi cümle canım o biride silkelesin valla şu boğazımızi bi tutamıyoruz...hayatta herşey imtihan ama geçici herşey düzelir ins.yeterki biz kendimizi bırakmayalım ve rabbim ize sığınalim ins.iyi geceler canım..bu arada 2 kızım 21 demişsin ikizlerm

Aslında önemli olan üstüne yakışanı giymek.sisko da olsak herkese yakışan bi tarz oluyor kendimizi salmayalim zayıflamaya devam ama sıklığı da koruyalım ins...kaç aydır zayıflamak için bekliyorum alışveriş yapmadım baktım olmuyor bu hafta sonu gittim baştan moralim çok bozuldu evet ama sonra buldum kendime göre bişeyler ve mutlu oldum.

Afiyet olsun kuzum da

Gofret börek pasta fazla değil mi

Cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…