- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Ayy inşallah canım ya istediğim 52 idi ama 50 de olsam fena olmaz yani
O 3 küçük dilim gözleme bile vicdan azabı oldu bende hele çikolata hasretim resmen
berilceee
ABLAÇOK GECMIS OLSUN HASTANEDEYMISSINIZ
nefertityy BİLDİRDİ
RABBIM ACIL SIFALAR VERSIN ABLA GÜZEL HABERLER ILE BEKLIYORUZ⚘⚘⚘
Aynen görünce dayanamadım ama yine kendimi tebrik ederim ki rahat 10 15 gözlemeden sadece 3 küçük dilim yedim ablamlar sarıp sarıp yiyordu vallaPatatesli gozlemeleri gormeyeydi gozleriM :)
Onun yerine sıcak çikolata içsekçikolata ne güzel birşey değil mi? ama sıcak suya kakao da güzel bişi bence :) çikolata isteğini kesebiliyor..
Ben direkt çikolatayı yerim yahu :)) kocamın bir tezi var.. kusana kadar durmadan yedirsek sana tiksinir misin acaba diye..Onun yerine sıcak çikolata içsek
Ben onu kaç defa denedim. Yaş pasta bitirmişliğim var. Şimdi önüme koysalar gene yerim :/Ben direkt çikolatayı yerim yahu :)) kocamın bir tezi var.. kusana kadar durmadan yedirsek sana tiksinir misin acaba diye..
HahaBen direkt çikolatayı yerim yahu :)) kocamın bir tezi var.. kusana kadar durmadan yedirsek sana tiksinir misin acaba diye..
Canım ama bir doktora gitmen gerekmiyor mu hele ki bu konuda tecrübelisin.. inşallah yanılıyorsundur da.. tedbir iyidir yaKizlar menuleri okuyorum ama tek tek cevaplamaya pek firsatim olmuyor bebişle.
Saatlerim duzensiz farkindayim. Ama kizim uyudukça uyuyorum bende ne yapayım uykusuzluk çok zor oluyor..
Bugunku spor 15 dklik bir yuruyuş oldu o da 7 kgluluk kizim kanguruda elimde 5litrelik sütle. Haftasonlari annemlere gittikçe birer saat yurumeye karar verdim.
Sol kasığımda ağrı var. Kist agrısı gibi sanki. Zamaninda cok yasadigim icin ona benzettim. Dra da gidemiyorum..
berilceee çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Ben onu kaç defa denedim. Yaş pasta bitirmişliğim var. Şimdi önüme koysalar gene yerim :/
Hahavallahi kendime hayret ediyorum ya yarim ekmeğe sürer yerdim vay be
Teşekkür ederim kaptan, fırsat oldukça yazarımKeske sende olsan
Yınede gel arada kılo verdıgını bıldır
Sevınelım senınle
süperler değil mi :)
[/QUOTE]seninde çok güzel ama öğle yemeği yemiyormusun
selam kızlar iyi geceler diliyorum..berilceee hastanede şuan. çocuğuyla ilgili bir durumdan dolayı aramızda olamıyor şuan.. kendisine acil şifalar diliyorum. sizler de temiz kalbinizden şifa gönderin.
Ah anne yemekleri bir an önce ver bencede alırsan da dengeler:))asıl hedefim 64 canım hatta 62 bile yapabilirim zamanla o yüzden bir de 2 hafta sonra annemler gelecek onlara gelene kadar ne versem o kar malum anne yemekleri
azıcık cıs oldu evet ama dayanamadım :))kızartma ve helva miktarları az ama cıs afiyet olsun
Beyaz ekmek yerine kepek ekmegi olabilir
Pirinc pilavi yerine bulgur olabilir
Kizarmis ekmek yag suruldumu uzerine ??
çikolataya bu sıralar ben de hasretim regli yüzünden ama yiyemem o yüzden kuru meyve tuketiyorum her ara öğündeAyy inşallah canım ya istediğim 52 idi ama 50 de olsam fena olmaz yani
O 3 küçük dilim gözleme bile vicdan azabı oldu bende hele çikolata hasretim resmen
afiyet olsun güzel yine de kahvaltı dediğin gibi biraz yoğun o da sabah olduğu için çok sıkıntı olacağını sanmıyorumbugün ki menüm;
sabah çok erken; 1 bardak soya sütlü latte, 2 parça peynirli wasa
kahvaltı; 2 dilim kepekli ekmek, 2 dilim peynir, 8-9 adet zeytin
öğlen; 2 yk kavrulmuş pırasa, 3yk z. yağlı kereviz yemeği, 3 yk yoğurt
ara: 1 adet mandalina
akşam; 1 dilim biftek, salata
ara: 1 küçük su bardağı kefir
su:2,5lt
spor: yok
kaç gündür menü paylaşamıyordum. bugün Ankara ziyaretimin ilk gününü yine iyi atlattım diye düşünüyorum. tek sıkıntım sabah 2 kahvalt yapmak oldu benim için.
yok sanmam geçiyor çünkü o tiksinme bir mudd et sonra söz konusu çikolata olunca kendimden biliyorum çünküBen direkt çikolatayı yerim yahu :)) kocamın bir tezi var.. kusana kadar durmadan yedirsek sana tiksinir misin acaba diye..
o kadar emeği çöpe atmam dikkat ederim de kendi kendine.. ye ye nereye kadar şimdiye kadar yedim de noldu hepsi popo ve karında toplandı diye düşün.. bir de bu işin sonu yok bugün bırakırsın yarin 2 kilo alırsın sonra bir iki kilo daha derken 10 kiloyu bulur bunun sonu gelmezkızlar ya diyete başlayalı kafamda aynı soru daha önce zayıfladın gene bu hale geldin niye uğraşıyorum tmm zayıflacaksın somrada yemiyceksin yiceksin diyom offf ya vazgeçmemek için çok mücadele ediyom kendimle
kızlar ya diyete başlayalı kafamda aynı soru daha önce zayıfladın gene bu hale geldin niye uğraşıyorum tmm zayıflacaksın somrada yemiyceksin yiceksin diyom offf ya vazgeçmemek için çok mücadele ediyom kendimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?