- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Başvurdum cnm bir-kac yerden de haber bekliyorum hayırlısı.işkura başvurdun mu baaya yardımcı oluyorlar
Inşallah canım.Tarif alabilir miyim acaba
Dünyadaki en sıkıcı şey işsiz oturmak inşallah en kisa zaman da bulursun istediğin gibi bir iş
Ben ilk defa duyuyorum ama öyle şeyleri kullandığımız sürece kilo verebiliyoruz bırakınca kilo vermede duruyor en iyisi biz normal yollarla zayiflayalim
Eki Görüntüle 2079044 Eki Görüntüle 2079045 Kizlar sizce hangisi guzel dugun varda bitane fikir almak istedim :)
Aspir yağı bir tohumlu bitkinin yağı. Soguk sıkım ve organik almak lazım. İştah kesmiyor. Ben her sabah 1 cay kaşığı aspir ve organik elma sirkesi içiyorum. Bagirsak ve mide sağlığı icin. Zeytinyağ gibi bir yağ. Omega3 ve 6 içeriyor. Omega3 takviyesi almak sağlığımız icin oldukça önemli.kızlar ya aspir yağı diye bişey varmış yemeklerden önce bi kaşık içiyomussun iştah mı kesiyomuş ne bişeyler oluyomus dün arkadaşım dedi . bende hiç duymadım daha önce duyan bilen var mı
tabiki ölçü veremiycem ama çünkü bende küçük tencereye deneme amaçlı yaptım.Tarif alabilir miyim acaba
Hayırlı işler canim darısı basimaKızlar günaydın şuan işe gidiyorum, bir çok görüşmem olacak.. ortalarda olmayacağım bir süre.. haberiniz olsun didim.. öptüm..
Yarın tartı günü :)))))
hayırlısı olsun ya inşallah güzel cevaplar alırsın.Başvurdum cnm bir-kac yerden de haber bekliyorum hayırlısı.
hmm bi nevi takviye güç yani anladım teşekkür ederim :)Aspir yağı bir tohumlu bitkinin yağı. Soguk sıkım ve organik almak lazım. İştah kesmiyor. Ben her sabah 1 cay kaşığı aspir ve organik elma sirkesi içiyorum. Bagirsak ve mide sağlığı icin. Zeytinyağ gibi bir yağ. Omega3 ve 6 içeriyor. Omega3 takviyesi almak sağlığımız icin oldukça önemli.
Bir zararı yok ama zayıflatır iştah keser diye bir sey de yok.
kolay gelsiiinn. ay bu hafta performansım pek iyi değil yarın ne çıkacak bakalımKızlar günaydın şuan işe gidiyorum, bir çok görüşmem olacak.. ortalarda olmayacağım bir süre.. haberiniz olsun didim.. öptüm..
Yarın tartı günü :)))))
Spor ve diyetin dışında yağ yakan hiç bir sey yok. Hiç bir besin yağ yakmaz, hiç bir gıda takviyesi, ilaç, cay yağ yakmaz. Oturduğunuz yerden bir kemer takip yağ yakmasını beklemek yanlış.Kızlar şu yağ yakma kemerinden var eşimin aldı bir daha yüzüne bakmadı fazla kullanımı kalp ritmini bozuyormuş ama 15 dak çok zararı olmazmış ama asıl soru yağ yakarmı???
Kızlar selam
Bızım kızın astma krızı geldı hastaneye zor yetıstık
Nefes 24 haftalık doğdu
680 gr 33 cm dı
5 kez amelıyat olduk
Şükür kuzum şimdi ıyı bize kalanda astımla uğraşmak oluyor
Rabbım dermansız dert vermesın bunada hamd olsun şükür olsun
Aklım hep sizde yalnız
Dağılmayalım hevesımız gecmesın
Azmımımz sabrımız daım olsun
Bugünde şükür menü de hıc cıss yoktu
Insallah yarına guzel haberlerle gelırım kuzular
Bengi canım menüler sende cıs yıyene hıc acıma ver cezayı
Sıkı tut bızı emi
Bırde spor bakanı olsa ne güzel olur degılmi
Görüşürüz kızlar
Kolay gelsin canimGünaydın kızlar geçmişin hepsini okuyamadim. Birazdan beni alacaklar iş seyahati başlıyor. İnsallah akşam yemeğine dönmüş oluruzyanıma iki ara öğün ve kahve aldim. Tartıda -200 gördüm. Yarın da fazla değişmez bu rakam. İnsallah doğru seçimler yaparım.
Spor ve diyetin dışında yağ yakan hiç bir sey yok. Hiç bir besin yağ yakmaz, hiç bir gıda takviyesi, ilaç, cay yağ yakmaz. Oturduğunuz yerden bir kemer takip yağ yakmasını beklemek yanlış.
Ölçülü doğru yemek ve hareket etmek. Yağ yakmanın formulü bu..
Kullanıcı Adı : Mayissinegi
İsim (İsteğe Bağlı ): Merve
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 57
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Eşimle evlendikten sonra onun aşırı yemesiyle birlikte benim eşlik etmemgec saatlerde abur cubur yemek. Ve polikistik over..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel görünmek için. Hemde doktorum kilo vermem gerektigini söylüyor. Cocuk tedavisine basliyoruz
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasınakatıldınız mı? Hayir
Teşekkür ederim pazartesiden sonra ben de deneyeceğimtabiki ölçü veremiycem ama çünkü bende küçük tencereye deneme amaçlı yaptım.
önce malzemeler :)
*2 taze lahana yaprağı
*bir kaç baş karanabahar
*bir kaç baş brokali
*2 küçük patates
*1havuç
*bir küçük soğan
*varsa kereviz bende yoktu katmadım
*bir çay kaşığı tuz
*isteğe göre 2 kaşık yoğur ve bir yumurta (tadi güzel olsun diye kattım ben)
yapılışı
önce bütün malzemelerimi sirkeli su da biraz bekleterek güzelce yıkıyoruz.
tencereye sığacak şekilde dilimliyoruz tuzunu katıyoruz . haşlamaya bırakıyoruz.
sebzelerimiz haşlandıktan sonra blendırdan cekiyoruz tekrar ocağa alıyoruz bu sırada bi kasede bir yumurta ve 2-3 kaşık yoğurdu güzelce çıpıyoruz ve kaynayan çorbamıza katıp güzel ce karıştırıyoruz . isterseniz üzerine nane ve pul biber de katabilirsiniz güzel koku ve tat veriyor.
ilk kez apmama ve içmeme ragmen midemi ferahlatması hoşuma gitti tencere bitene kadar sabah akşam içeceğim sonuçları yazarım :)
Hoş gelsin canım aramıza inşallah hep beraber istediğimiz sonuçlara varabilirizKullanıcı Adı : Mayissinegi
İsim (İsteğe Bağlı ): Merve
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 57
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Eşimle evlendikten sonra onun aşırı yemesiyle birlikte benim eşlik etmemgec saatlerde abur cubur yemek. Ve polikistik over..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel görünmek için. Hemde doktorum kilo vermem gerektigini söylüyor. Cocuk tedavisine basliyoruz
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasınakatıldınız mı? Hayir
Verdigin listenin disina cikmiycaksan sabah da verebilirsin bence.Kizlar merhabalar bugun ilk günüm diyet ve spora başlıyorum inşallah sizin sayenizde motive olurumda birakmam
Menü bildirimini sadece aksamlarimi yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?