Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Inşallah canım.

Günaydın kızlar,

Sabah uyanır uyanmaz limonlu su içtim

Kahvaltı yoğurt+müsli

Sade kahve

Ara öğün armut + yeşilçay

Öğle hindi füme sandviç arasına kıvırcık ve salatalık turşu + küçük kase yoğurt kürü

Sade kahve

Ara öğün elma 6 adet fındık + Yeşilçay

Akşam
Hindi göğüs eti ızgara, bol limonlu sirkeli mevsim salatası tam buğday makarna 5 kaşık

Spor 20 dak squat egzersizleri
Su 2,5 litre

kızlar ya aspir yağı diye bişey varmış yemeklerden önce bi kaşık içiyomussun iştah mı kesiyomuş ne bişeyler oluyomus dün arkadaşım dedi . bende hiç duymadım daha önce duyan bilen var mı
Aspir yağı bir tohumlu bitkinin yağı. Soguk sıkım ve organik almak lazım. İştah kesmiyor. Ben her sabah 1 cay kaşığı aspir ve organik elma sirkesi içiyorum. Bagirsak ve mide sağlığı icin. Zeytinyağ gibi bir yağ. Omega3 ve 6 içeriyor. Omega3 takviyesi almak sağlığımız icin oldukça önemli.
Bir zararı yok ama zayıflatır iştah keser diye bir sey de yok.

Kızlar şu yağ yakma kemerinden var eşimin aldı bir daha yüzüne bakmadı fazla kullanımı kalp ritmini bozuyormuş ama 15 dak çok zararı olmazmış ama asıl soru yağ yakarmı???

Tarif alabilir miyim acaba
tabiki ölçü veremiycem ama çünkü bende küçük tencereye deneme amaçlı yaptım.

önce malzemeler :)

*2 taze lahana yaprağı
*bir kaç baş karanabahar
*bir kaç baş brokali
*2 küçük patates
*1havuç
*bir küçük soğan
*varsa kereviz bende yoktu katmadım
*bir çay kaşığı tuz
*isteğe göre 2 kaşık yoğur ve bir yumurta (tadi güzel olsun diye kattım ben)
yapılışı

önce bütün malzemelerimi sirkeli su da biraz bekleterek güzelce yıkıyoruz.
tencereye sığacak şekilde dilimliyoruz tuzunu katıyoruz . haşlamaya bırakıyoruz.
sebzelerimiz haşlandıktan sonra blendırdan cekiyoruz tekrar ocağa alıyoruz bu sırada bi kasede bir yumurta ve 2-3 kaşık yoğurdu güzelce çıpıyoruz ve kaynayan çorbamıza katıp güzel ce karıştırıyoruz . isterseniz üzerine nane ve pul biber de katabilirsiniz güzel koku ve tat veriyor.

ilk kez apmama ve içmeme ragmen midemi ferahlatması hoşuma gitti tencere bitene kadar sabah akşam içeceğim sonuçları yazarım :)

Başvurdum cnm bir-kac yerden de haber bekliyorum hayırlısı.
hayırlısı olsun ya inşallah güzel cevaplar alırsın.
hmm bi nevi takviye güç yani anladım teşekkür ederim :)

Kızlar şu yağ yakma kemerinden var eşimin aldı bir daha yüzüne bakmadı fazla kullanımı kalp ritmini bozuyormuş ama 15 dak çok zararı olmazmış ama asıl soru yağ yakarmı???
Spor ve diyetin dışında yağ yakan hiç bir sey yok. Hiç bir besin yağ yakmaz, hiç bir gıda takviyesi, ilaç, cay yağ yakmaz. Oturduğunuz yerden bir kemer takip yağ yakmasını beklemek yanlış.

Ölçülü doğru yemek ve hareket etmek. Yağ yakmanın formulü bu..

Kullanıcı Adı : Mayissinegi
İsim (İsteğe Bağlı ): Merve
Mesleginiz: Muhasebe
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 57
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Eşimle evlendikten sonra onun aşırı yemesiyle birlikte benim eşlik etmem gec saatlerde abur cubur yemek. Ve polikistik over..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel görünmek için. Hemde doktorum kilo vermem gerektigini söylüyor. Cocuk tedavisine basliyoruz
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasınakatıldınız mı? Hayir

Canim çok geçmis olsun Rabbim tez vakitte şifasini versin yavrunun. Sanada sabir diliyorum.Dualarimiz seninle kaptancigim.

Kolay gelsin canim
Menulerin cok saglikli bugunde dogru secimleri yapacagina eminim.

Yaaa budamı degilll :))))

Hosgeldin canim fazla kilon yokmus kac kilo vermek istiyorsun benim en az 12 kilo vermem lazim.

Teşekkür ederim pazartesiden sonra ben de deneyeceğim
Hoş gelsin canım aramıza inşallah hep beraber istediğimiz sonuçlara varabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…