- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
Hosgeldin canim fazla kilon yokmus kac kilo vermek istiyorsun benim en az 12 kilo vermem lazim.
Teşekkür ederim pazartesiden sonra ben de deneyeceğim
Hoş gelsin canım aramıza inşallah hep beraber istediğimiz sonuçlara varabiliriz
Peki gun icinde yedikcr yazsam olurmuVerdigin listenin disina cikmiycaksan sabah da verebilirsin bence.
Toplu menu yaziliyor canimPeki gun icinde yedikcr yazsam olurmu
Toplu menu yaziliyor canim
Takip acisindan daha kolay.
Ayri ayri yazmak istersen eger en son aksam toplu menunu yazarsin.
Bencede 2.Eki Görüntüle 2079044 Eki Görüntüle 2079045 Kizlar sizce hangisi guzel dugun varda bitane fikir almak istedim :)
Detox çorbası nasıl oluyor canım tarifini yazarmsingünaydın kızlar dün detox çorbamı yaptım tadı fena değil midemi ferahlattı diyebilirim. sporumu da yaptım dün misafirlerim geldi tatlıyı birazcık kaçırmış olabilirim onun üstüne spor yaptım inşallah gitmiştir :)
Merhaba ilk sayfadaki formu doldurup katılabilirsin:) hoşgeldinmerhabalar katılmak için ne yapmamız gerekiyor acaba ben 16 aylık bebek annesiyim doğumdan sonra 93 leri dörmüş 11 aylık çok sıkı olmayan diyetle ( bıraktığım zamanlar oldu çünkü mesela yazın hepten bıraktım ) şu an 81 kiloyum toplamda 11-12 kilo civarı kilo verdim ama artık tek başıma olmuyor motive arkadaşları arıyorummmm
Kiyamam geçmiş olsun kuzucuga canım Allah şifa versin insallah.16 aylık canım
Ama kac ay evde dersen bılemıyom
Doğdu 7 ay yoğun bakımda kaldı
5 kez amelıyat oldu
Bızımkı çok hassas dışardan gelınce elbıse degısmeden gıremıyoz
Evde halı perde yorgan yatak hersey tüysüz
Astım bakımı çok zor
Kızlar selam
Bızım kızın astma krızı geldı hastaneye zor yetıstık
Nefes 24 haftalık doğdu
680 gr 33 cm dı
5 kez amelıyat olduk
Şükür kuzum şimdi ıyı bize kalanda astımla uğraşmak oluyor
Rabbım dermansız dert vermesın bunada hamd olsun şükür olsun
Aklım hep sizde yalnız
Dağılmayalım hevesımız gecmesın
Azmımımz sabrımız daım olsun
Bugünde şükür menü de hıc cıss yoktu
Insallah yarına guzel haberlerle gelırım kuzular
Bengi canım menüler sende cıs yıyene hıc acıma ver cezayı
Sıkı tut bızı emi
Bırde spor bakanı olsa ne güzel olur degılmi
Görüşürüz kızlar
1. ye pullu payetli spor şık bir ceket çok güzel olur bence. 2. de tek başına güzel tabi .Eki Görüntüle 2079044 Eki Görüntüle 2079045 Kizlar sizce hangisi guzel dugun varda bitane fikir almak istedim :)
Evet bende alacağım yarın nasipse, deneyeceğim bakalım. İnstagramda bir sayfada kadın tüketiyor sürekli ve zayıflamış yani.kızlar ya aspir yağı diye bişey varmış yemeklerden önce bi kaşık içiyomussun iştah mı kesiyomuş ne bişeyler oluyomus dün arkadaşım dedi . bende hiç duymadım daha önce duyan bilen var mı
Detox çorbası nasıl oluyor canım tarifini yazarmsin
güzelde bi müzik aç hareketli oohh gitsin kilolarKızlar bugün biraz geç uyandım fakat bütün gün evdeyim :)
Ayrıca bu günü spor günü ilan ettim. Bakalım ne kadar spor yapabileceğim
vazgeçme vazgeçme. İnşallah vereceksin. Hem Hoşgeldin. Ben büşra. Aynı yaştayız seninle tatlı şey :)) Bende çocuk için kilo vermeye çalışıyorum. Daha önce kürtaj oldum rahimin kendisine gelmesini bekliyorum o süre zarfında toplamda 6 kg verdim. 3 kg ye yakını bura sayesinde gitti :)İnsallah evet fazla kilom yok. En az yedi sekiz en fazla on kilo vermek istiyorum :) bende pko dan dolayi insülin direnci de var bakalim. Biraz zor gider gibi duruyor ama vazgecmiceem
arkadaşım aldı dün denemeye başladı bakalım faydasını görecek miEvet bende alacağım yarın nasipse, deneyeceğim bakalım. İnstagramda bir sayfada kadın tüketiyor sürekli ve zayıflamış yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?