Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldin canim fazla kilon yokmus kac kilo vermek istiyorsun benim en az 12 kilo vermem lazim.

İnsallah evet fazla kilom yok. En az yedi sekiz en fazla on kilo vermek istiyorum :) bende pko dan dolayi insülin direnci de var bakalim. Biraz zor gider gibi duruyor ama vazgecmiceem

Teşekkür ederim pazartesiden sonra ben de deneyeceğim

Hoş gelsin canım aramıza inşallah hep beraber istediğimiz sonuçlara varabiliriz

Hoşbuldum teşekkür ederim :) insallah insallahhhh

Kızlar bugün biraz geç uyandım fakat bütün gün evdeyim :)
Ayrıca bu günü spor günü ilan ettim. Bakalım ne kadar spor yapabileceğim

Detox çorbası nasıl oluyor canım tarifini yazarmsin

Merhba kizlar iş yoğunluğu nedeniyle pek giremiyorum bugünku menüm
Kalkınca limonlu su
Saat 9 da kahvaltı
2 yumurta
5 zeytin
Yesillik
1 salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 parça kaşar
Çay

Saat 12 türk kahvesi
Kuru kayisi 1 ceviz

Saat 15
Mercimek corba
1 kać galeta

Saat 18 de
1 elma
12 tane findık

Saat 20
Aksam yemegi ama yemek yapamadım

En az 2 lt su 30 dk yürüyüş

merhabalar katılmak için ne yapmamız gerekiyor acaba ben 16 aylık bebek annesiyim doğumdan sonra 93 leri dörmüş 11 aylık çok sıkı olmayan diyetle ( bıraktığım zamanlar oldu çünkü mesela yazın hepten bıraktım ) şu an 81 kiloyum toplamda 11-12 kilo civarı kilo verdim ama artık tek başıma olmuyor motive arkadaşları arıyorummmm

Merhaba ilk sayfadaki formu doldurup katılabilirsin:) hoşgeldin

Merhaba ilk sayfadaki formu doldurup katılabilirsin:) hoşgeldin
hoşbuldum sıcak karşılamanız için teşekkürler

Kullanıcı Adı : bitekim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: tıbbı sekreter
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Tokat
Boyunuz :1.62
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz :Doğum kilolarım evlat balım onunla alınan kilolar bile güzel :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çünkü kilolu kötü zor rahat hareket edememek , alışveriş, eşimin yanında daha büyük durmam ..... uzar gider
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? Hayır

Kiyamam geçmiş olsun kuzucuga canım Allah şifa versin insallah.

Bugünümüze şükür abla Rabbim Nefesini Nefes olup Şifa versin İnşallah :)

Eki Görüntüle 2079044 Eki Görüntüle 2079045 Kizlar sizce hangisi guzel dugun varda bitane fikir almak istedim :)
1. ye pullu payetli spor şık bir ceket çok güzel olur bence. 2. de tek başına güzel tabi .

kızlar ya aspir yağı diye bişey varmış yemeklerden önce bi kaşık içiyomussun iştah mı kesiyomuş ne bişeyler oluyomus dün arkadaşım dedi . bende hiç duymadım daha önce duyan bilen var mı
Evet bende alacağım yarın nasipse, deneyeceğim bakalım. İnstagramda bir sayfada kadın tüketiyor sürekli ve zayıflamış yani.

Detox çorbası nasıl oluyor canım tarifini yazarmsin

tabiki tam ölçü veremiycem ama çünkü bende küçük tencereye deneme amaçlı yaptım göz kararı.

önce malzemeler :)

*2 taze lahana yaprağı
*bir kaç baş karanabahar
*bir kaç baş brokali
*2 küçük patates
*1havuç
*bir küçük soğan
*varsa kereviz bende yoktu katmadım
*bir çay kaşığı tuz
*isteğe göre 2 kaşık yoğur ve bir yumurta (tadi güzel olsun diye kattım ben)
yapılışı

önce bütün malzemelerimi sirkeli su da biraz bekleterek güzelce yıkıyoruz.
tencereye sığacak şekilde dilimliyoruz tuzunu katıyoruz . haşlamaya bırakıyoruz.
sebzelerimiz haşlandıktan sonra blendırdan cekiyoruz tekrar ocağa alıyoruz bu sırada bi kasede bir yumurta ve 2-3 kaşık yoğurdu güzelce çıpıyoruz ve kaynayan çorbamıza katıp güzel ce karıştırıyoruz . isterseniz üzerine nane ve pul biber de katabilirsiniz güzel koku ve tat veriyor.

ilk kez apmama ve içmeme ragmen midemi ferahlatması hoşuma gitti tencere bitene kadar sabah akşam içeceğim sonuçları yazarım :)

İnsallah evet fazla kilom yok. En az yedi sekiz en fazla on kilo vermek istiyorum :) bende pko dan dolayi insülin direnci de var bakalim. Biraz zor gider gibi duruyor ama vazgecmiceem
vazgeçme vazgeçme. İnşallah vereceksin. Hem Hoşgeldin. Ben büşra. Aynı yaştayız seninle tatlı şey :)) Bende çocuk için kilo vermeye çalışıyorum. Daha önce kürtaj oldum rahimin kendisine gelmesini bekliyorum o süre zarfında toplamda 6 kg verdim. 3 kg ye yakını bura sayesinde gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…